Και τσουπ. παλι εδω οι νοσοφοβικιΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 140
    Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    αχ ρεα, η μυτουλα κοκκινιζει παντα οταν εχει κρυο αλλα με την αλλεργια εχω αλλο πακετο γτ προκαλειται ερεθισμος

Εν κατακλειδι στις 25 με κοβω να φαινομαι τελειωμενη

* αρα οταν σχολασεις θα πας να την πεσεις ?
    εινια σεξη η κοκκινη μυτουλα ... αρεσει στο αρσενικο φυλλο ...οποτε δες το θετικα ..εσυ θα φτερνιζεσαι και θα σκορπας τον πόθο!!!... δεν καταλαβα τι βιταμίνες ειναι αυτες παιδιμου???

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Constantly curious κι εγώ εχω αλλεργική ρινιτιδα και επιπεφικίτιδα. Η ανοιξιάτικη "επίσκεψη" μπορεί να δείχνει αλλεργιογόνο τυπου γύρη, αλλά και φωτοευαισθησία. Αν προκειτε για φωτοευαισθησια, το καλοκαίρι τα συμπτώματα σταματούν γιατί μετά απο καθημερινη εκθεση σε εκτεταμένο ηλιακό φως, ο οργανισμός παθαίνει κάτι σαν "ανοσία". Αν τις τελευταίες μέρες που εχει καλό καιρό εκτέθηκες αρκετες ωρες στον ήλιο, ισως να φταίει αυτό. Βεβαια, αν εχεις αλλάξει απορρυπαντικό για τα ρούχα ή βρεθηκες σε αρκετά σκονισμένο και υγρο μερος όπου τα ακάραια κάνουν πάρτι ή ακόμα και αν έχεις φορέσει κάποιο καλλυντικό που δεν είχες δοκιμάσει στο παρελθόν το οποίο να περιέχει ίχνη μεταξιού, τότε η χειμερινή επισκεψουλα της αλλεργίας μπορεί να μην είναι παραλλογη
    η επιπεφικιτιδα ειναι το κριθαρακι που λέμε??

Senior Member
    Ρεα όχι, κοκκινιζουν τα ματια και δακρίζουν όλη την ώρα, αλλεργεία των ματιών είναι. Σα κλαίουσα γίνεσαι :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μαντυ η αληθεια ειναι πως δινεις ελπιδα με αυτο το ποστ. Εχεις κανει και μεταπτυχιακο ε? Πανω σε τι ? Αν θες λες.

Για βιταμινη για μαλλια καμια ιδεα? εχω βαρεθει να μαζευω τουφες, αλλη μια παραλλαγη, αντι για σεπτεμβρη το περναω δεκεμβρη
    Εκανα μεταπτυχιακο στη διοικηση επιχειρησεων με ειδικευση στον εξωτερικο ελεγχο...και ξεκιναω δειλα δειλα διαδικασιες για διδακτορικο αλλα δεν το βλεπω για συντομα!!
    Επειδη και εγω χανω τουφες ενα εχω να σου πω!!! Παρε σιδηρο!!! Κανει φοβερη δουλεια...εγω παιρνω αναγκαστικα λογω εγκυμοσυνης και εχω δει μεγαλη διαφορα!
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομη!! Να γεννηθει με το καλο και θα τσακιστω να τα ετοιμασουν ολα οι αλλοι!!! Δεν μπορω να ασχοληθω και μ' αυτο!!! Θα αναλαβει η χαζογιαγια η μανα μου για τα της διακοσμησης του παιδικου!!
    χαχαχα...ωχ ..οι γιαγιαδες θα το τιγκαρουν σε αρκουδακια και εικονισματα το δωματιο...αστες να το ευχαριστηθουν! σοφη σκεψη μαμη...

Ρεα, βιταμινες για γερα μαλλακια και νυχακια.
    Κουτσουνι μελετησα πριν απο λιγο, επιπεφυκιτιδα περναω εδω και χρονια ανοιξη, τωρα ομως δεν ειναι τοσο ο κνησμος στους οφθαλμους οσο στο ρινικο κεφαλαιο, αεριζω τον χωρο, ξεσκονιζω, δεν αλλαξα καλλυντικο, αλλα αλλαξα μαλακτικο. Λες να φταιει αυτο ? Γκρ....

Μαντουλα ειμαι τοσο εμμονικη που αν γινω μανα δεν θα αφηνω κουνουπι να πλησιαζει( ειχα παει για μπανιο με παρεα περσι και ειχαμε 2χρονων ανιψι φιλου ειχα κανει λιστα με το τι πρεπει να εχει το παιδι, ειδικα για τσιμπηματα) ας τα να πανε !!!!! αμα δε κανει καμια φιλη μπεμπε θα την τρεχω να διακοσμησουμε τον χωρο.
    *σιδηρο παιρνω καθε μηνα γιατι εχω αναιμια, δε βλεπω βελτιωση.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    δεν ξέρω για χάπια, αλλά ένα dercos σαμπουάν κάνει θαύματα, σε ενα μηνα το πολυ θα γεμίσεις τριχουλες στο κεφαλι σου και θα δυναμωσουν και οι υπάρχουσες. Σίδηρο, αν δεν εχεις πρόβλημα constantly δεν νομίζω πως πρέπει να πάρεις, χωρία να ξέρω κάτι παραπάνω

Banned
    Ρεα όχι, κοκκινιζουν τα ματια και δακρίζουν όλη την ώρα, αλλεργεία των ματιών είναι. Σα κλαίουσα γίνεσαι :P
    χαχαχα.. πάλι καλα να λες ...το κριθαρακι ειναι λιγο σιχαμενο ...ενω το δικο σου ειναι ποιητικο!!!!

δεν ξέρω για χάπια, αλλά ένα dercos σαμπουάν κάνει θαύματα, σε ενα μηνα το πολυ θα γεμίσεις τριχουλες στο κεφαλι σου και θα δυναμωσουν και οι υπάρχουσες. Σίδηρο, αν δεν εχεις πρόβλημα constantly δεν νομίζω πως πρέπει να πάρεις, χωρία να ξέρω κάτι παραπάνω
    μου εχουν πει για αυτο θα κανω αναζητηση ασαπ. Σε ευχαριστω πολυ.

ΧΑ ΧΑ μαρτυριο.... Τωρα με την δερματιτιδα στα χερια, λεω να κυκλοφορω με γαντια παντου, πολλες πληγες στα χερια(αναθεματισμενα μικροβια χαχαχα).... κουστηκο... χεχε!!!

Senior Member
    Constantly πριν πάρεις χαπι ή χρησημοποιησεις ρινικό σπρέι για την αλλεργία, πάρε μια βαθια ανασα με τη μουριτσα χωμενη σε φρεσκοπλυμένο μπλουζακι. Αν νοιώσεις τσιμπιματακια έντονα σαν από καρφίτσα στον ρινικό σωλήνα, χάρισε το το άτιμο το μαλακτικό!

Αχ... ατιμη ευαισθησια ... τι ελλειψη σιδηρου, τι αλλεργια, τι αγχος - οποιος με παντρευτει θα κανει τον νοσοκομο, μηπως να μπλεξω εν τελει με παρθενο ?
    :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα.. πάλι καλα να λες ...το κριθαρακι ειναι λιγο σιχαμενο ...ενω το δικο σου ειναι ποιητικο!!!!
    Εντελώς ποιητικό! ματια κατακόκκινα με τσιμπλες, μυτη να τρεχει και κατακόκκινη... Ωδή στο μυξόκλαμμα! :P

Εντελώς ποιητικό! ματια κατακόκκινα με τσιμπλες, μυτη να τρεχει και κατακόκκινη... Ωδή στο μυξόκλαμμα! :P
    χαχαχαχαχαχαχα

τα ειπες ολαααααααααα !!!

Banned
    σισι εκτος απο τριχοπτωση εχεις κάποιο αλλο θεμα με τα μαλια σου η τα νυχια σου?

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast