Ζητειται ηθος και σοβαροτητα. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, δεν με ξέρεις και γι' αυτό θα στο πω κι αν ο Κηπ όταν δει το θέμα θέλει να σβήσει μηνύματα ως άσχετα ας το κάνει, θα έχει και δίκιο...
    Εμένα μου έχουν επιτεθεί κι είμαι τρομοκρατημένη, δεν μπορώ να κάνω μια σωστή σχέση κι έχω τον αναίσθητο να με κρίνει επειδή φοβάμαι να βγω από το σπίτι...επειδή είναι άντρας και δεν ξέρει τι θα πει φόβος και πως είναι να νιώθεις εντελώς αδύναμη σωματικά μπροστά σε κάποιον και να προσπαθείς να ξεφύγεις...τα θυμάμαι και κλαίω, γι' αυτό έχω προσπαθήσει να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω να τα θυμάμαι, δεν αντέχω να ζω με αυτό!!!!!!! Κουράστηκα πια...
    Mα.... απο τον elis ενιωσες απειλη? Ενα ξεσπασμα εκανε ο ανθρωπος γιατι το πηρες προσωπικα βρε Κυκνε? To καλυτερο μελος ειναι ο elis.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Mα.... απο τον elis ενιωσες απειλη? Ενα ξεσπασμα εκανε ο ανθρωπος γιατι το πηρες προσωπικα βρε Κυκνε? To καλυτερο μελος ειναι ο elis.
    Με ταράζει αφάνταστα, μας καθιστά υπεύθυνους για τα προβλήματα του, δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό και το έχει κάνει επανειλλημένα κι εμένα μου είπε ότι είμαι για τον π....ο...
    Αν είναι το καλύτερο τότε να φύγω εγώ, να μην σας τον θίγω τι να σας πω...δεν βλέπετε ότι δεν σέβεται τίποτα προφανώς...τα τραγουδάκια του να βάζει και σκασίλα του αν ενοχλεί με το σπαμάρισμα του στα θέματα ανθρώπων που υποφέρουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Με ταράζει αφάνταστα, μας καθιστά υπεύθυνους για τα προβλήματα του, δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό και το έχει κάνει επανειλλημένα κι εμένα μου είπε ότι είμαι για τον π....ο...
    Αν είναι το καλύτερο τότε να φύγω εγώ, να μην σας τον θίγω τι να σας πω...δεν βλέπετε ότι δεν σέβεται τίποτα προφανώς...τα τραγουδάκια του να βάζει και σκασίλα του αν ενοχλεί με το σπαμάρισμα του στα θέματα ανθρώπων που υποφέρουν...
    Εχει απλα τον δικο του τροπο εκφρασης.. Κατσε εδω που θα πας και συ!!

Banned
    Εγώ δεν με αγαπάω αρκετά, έτσι λέει η ψυχολόγος μου και μου το είπε και μια θεία μου σήμερα...

Όσο για τον άλλον, ποτέ δεν εξήγησε τίποτα γλυκά, μόνο να αγνοεί ότι μας ενοχλεί ήξερε...λέει και ψέματα τώρα, δηλαδή έλεος, ντροπή κάπου! Ούτε καν είπε ότι δεν κατηγορεί τα υπόλοιπα μέλη, εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχεται... Αλλά άστον να ρίχνει μπινελίκια για να τρώει αναφορές...δεν με αγγίζουν τα λόγια του έτσι κι αλλιώς πια...
    Κυκνάκο μου, επειδή είχαμε αυτή την κουβέντα, βρήκα τελικά τα 2 ποστ που παραδέχεται αυτό που σου είχα πει.
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...ΣΤΕ/page262
    (#3930, εδώ είναι το ξέσπασμα) και στην επόμενη σελίδα γράφει σε ποιούς απευθύνεται στο αμέσως επόμενο ποστ (#3931). Μπήκα να ψάξω λίγο γιατί λέω "Τι διάολο; Τόσο λάθος θυμόμουν;" Δεν νομίζω να κατάλαβα τελείως λάθος...

Banned
    Αν σε βοηθάει το φόρουμ μην "φύγεις", απλά αν με κάποια άτομα δεν μπορείς να συνεννοηθείς, προσπάθησε να μην βλέπεις τί γράφουν...
    (Στον κύκνο απευθύνομαι προφανώς, λίγα λίγα μου έρχονται)

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Κυκνάκο μου, επειδή είχαμε αυτή την κουβέντα, βρήκα τελικά τα 2 ποστ που παραδέχεται αυτό που σου είχα πει.
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...ΣΤΕ/page262
    (#3930, εδώ είναι το ξέσπασμα) και στην επόμενη σελίδα γράφει σε ποιούς απευθύνεται στο αμέσως επόμενο ποστ (#3931). Μπήκα να ψάξω λίγο γιατί λέω "Τι διάολο; Τόσο λάθος θυμόμουν;" Δεν νομίζω να κατάλαβα τελείως λάθος...
    Γεια σου φεγγαρόφωτο μου, καλώς ήρθες, μια φωτεινή αχτίδα μέσα σε τόση μαυρίλα...ναι, το είδα τώρα και σε άλλη περίπτωση θα ζητούσα συγγνώμη (αν και θα μπορούσε να το είχε πει όταν το ανέφερα αλλά όχι, πρέπει να θυμόμαστε τι έγραψε μετά από τόσο καιρό) αλλά όχι μετά τον χαρακτηρισμό του που ανέφερα παραπάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αν σε βοηθάει το φόρουμ μην "φύγεις", απλά αν με κάποια άτομα δεν μπορείς να συνεννοηθείς, προσπάθησε να μην βλέπεις τί γράφουν...
    (Στον κύκνο απευθύνομαι προφανώς, λίγα λίγα μου έρχονται)
    Φυσικά και με βοηθάει, απλά ένιωσα πριν ότι προτιμούν τον elis οπότε είπα να τους αφήσω το πεδίο ελεύθερο αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει χώρος και για μένα...ευτυχώς γιατί κουράστηκα να νιώθω διαφορετική από τους άλλους...ξέρεις τι θέλω τώρα; Αγκαλιά...μόνο αγκαλιά και δεν μπορώ να το έχω μόνο αυτό, πάντα θέλουν και κάτι παραπάνω...

Banned
    Γεια σου φεγγαρόφωτο μου, καλώς ήρθες, μια φωτεινή αχτίδα μέσα σε τόση μαυρίλα...ναι, το είδα τώρα και σε άλλη περίπτωση θα ζητούσα συγγνώμη (αν και θα μπορούσε να το είχε πει όταν το ανέφερα αλλά όχι, πρέπει να θυμόμαστε τι έγραψε μετά από τόσο καιρό) αλλά όχι μετά τον χαρακτηρισμό του που ανέφερα παραπάνω...
    Ευχαριστώ άπειρα για το κομπλιμέντο της φωτεινής αχτίδας! Δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος, λέχθηκαν άσχημα πράγματα και από τις 2 μεριές αλλά για να μπαίνουμε όλοι σε ένα τέτοιο φόρουμ και να "αντιδράμε" άσχημα σημαίνει πως δεν είμαστε καλά ψυχολογικά και προσπαθούμε να μας ελένξουμε και παίρνουμε και κάποια πράγματα πολύ προσωπικά ενώ δεν θα έπρεπε... Ιδίως με τον γραπτό λόγο που δεν βλέπεις το ύφος του άλλου και πώς εννοεί κάτι, άρα δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις τις προθέσεις του, και έτσι καταλήγεις να παρεξηγείσαι (γενικό είναι αυτό) πολύ πιο εύκολα. Ο Έλις έχει πει αρκετά πράγματα που είναι σωστά και προφανώς ό,τι λέει το λέει από τις εμπειρίες του άσχετο που κάποιες φορές γενικεύει επικίνδυνα ή δεν βοηθάει κάποιον μ' αυτά που λέει. Όταν μπαίνεις εδώ ξεσπάς με τον τρόπο σου, και εσύ και όλοι μας. Όταν από την άλλη ανοίγεις ένα θέμα πρέπει να είσαι σε θέση να ακούσεις όλες τις απόψεις -και κριτικές- και να κρατήσεις αυτές που σε βοηθάνε, τις υπόλοιπες τις πετάς όπως ακριβώς γίνεται και στην καθημερινή μας ζωή. Κάποιοι λένε επίτηδες πράγματα για να σε ρίξουν αλλά κάποιοι άλλοι έχουν κάθε καλή πρόθεση αλλά ο τρόπος που επιλέγουν να εκφράζονται δεν τους βοηθάει όλους...

Banned
    Φυσικά και με βοηθάει, απλά ένιωσα πριν ότι προτιμούν τον elis οπότε είπα να τους αφήσω το πεδίο ελεύθερο αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει χώρος και για μένα...ευτυχώς γιατί κουράστηκα να νιώθω διαφορετική από τους άλλους...ξέρεις τι θέλω τώρα; Αγκαλιά...μόνο αγκαλιά και δεν μπορώ να το έχω μόνο αυτό, πάντα θέλουν και κάτι παραπάνω...
    Πάντα θα υπάρχουν συμπάθειες και με κάποια άτομα θα έρχεσαι πιο κοντά είτε λόγω κοινών βιωμάτων είτε τρόπου σκέψης είτε οτιδήποτε... Ο καθένας είναι ξεχωριστός και για όλους υπάρχει χώρος, με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε στο κάτω κάτω και υπάρχουν και άτομα που δεν μπαίνουν αποκλειστικά και μόνο για να βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους (και με το 2ο βοηθάς και πάλι τον εαυτό σου)! Ακόμη και κανείς να μην σου έδινε σημασία -που προφανώς αυτό δεν ισχύει, ακόμη και οι διαφωνίες δείχνουν πως σε λαμβάνουν υπόψη- εσύ μπαίνεις εδώ για κάποιο σκοπό, σωστά; Ακόμη και το γεγονός ότι τα γράφεις κάπου και σε διαβάζουν κι' άλλοι άνθρωποι και δεν τα κρατάς όλα μέσα σου, πίστεψέ με βοηθάει. Και εδώ μέσα είσαι ξεχωριστή ούτως ή άλλως.

Senior Member
    Πάντα θα υπάρχουν συμπάθειες και με κάποια άτομα θα έρχεσαι πιο κοντά είτε λόγω κοινών βιωμάτων είτε τρόπου σκέψης είτε οτιδήποτε... Ο καθένας είναι ξεχωριστός και για όλους υπάρχει χώρος, με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε στο κάτω κάτω και υπάρχουν και άτομα που δεν μπαίνουν αποκλειστικά και μόνο για να βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους (και με το 2ο βοηθάς και πάλι τον εαυτό σου)! Ακόμη και κανείς να μην σου έδινε σημασία -που προφανώς αυτό δεν ισχύει, ακόμη και οι διαφωνίες δείχνουν πως σε λαμβάνουν υπόψη- εσύ μπαίνεις εδώ για κάποιο σκοπό, σωστά; Ακόμη και το γεγονός ότι τα γράφεις κάπου και σε διαβάζουν κι' άλλοι άνθρωποι και δεν τα κρατάς όλα μέσα σου, πίστεψέ με βοηθάει. Και εδώ μέσα είσαι ξεχωριστή ούτως ή άλλως.
    Μπαίνω για διάφορους λόγους όπως για να υποφέρω λιγότερο αλλά και για να καταφέρω να επιβιώσω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να το πω ζωή αυτό που κάνω...γιατί κανονικά αυτό που θέλω μερικές φορές είναι να πέσω μια νύχτα για ύπνο και να μην ξυπνήσω το πρωί...αλλά όσο υπάρχω εσύ θα είσαι η φωτεινή αχτίδα μου και θα χαίρομαι όταν βγαίνεις όσο χλωμό κι αν είναι το φως σου κάποιες φορές...

Banned
    Μπαίνω για διάφορους λόγους όπως για να υποφέρω λιγότερο αλλά και για να καταφέρω να επιβιώσω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να το πω ζωή αυτό που κάνω...γιατί κανονικά αυτό που θέλω μερικές φορές είναι να πέσω μια νύχτα για ύπνο και να μην ξυπνήσω το πρωί...αλλά όσο υπάρχω εσύ θα είσαι η φωτεινή αχτίδα μου και θα χαίρομαι όταν βγαίνεις όσο χλωμό κι αν είναι το φως σου κάποιες φορές...
    Σε καταλαβαίνω και επειδή ξέρω πόσο άσχημο και... ΑΔΙΚΟ είναι αυτό το αίσθημα (όπως σωστά είπε η gallowdance) σου λέω να επικεντρώνεις όσο γίνεται στα θετικά, σε όσα σε βοηθάνε. Η τελευταία πρόταση όσο κι' αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα ήταν τρομερά αισιόδοξη και δείχνει αν μη τι άλλο την θέληση για ζωή. Όλοι την έχουμε ακόμη κι' αν λόγω καταστάσεων ή συναισθημάτων δεν θα θέλαμε να ξαναξυπνήσουμε και να αντιμετωπίσουμε την μέρα. Όσο δύσκολα και χλωμά κι' αν είναι τα φώτα στην ζωή μας, και μόνο που μπορούμε να βλέπουμε λίγο φως και να κρατιόμαστε από κάπου, έχουμε κάνει ήδη το βήμα... Το ένστικτο της επιβίωσης που λέμε, αλλιώς τώρα δεν θα είμασταν καν εδώ!

Senior Member
    εγω ρε κυκνε δεν τα λεω απο κακια ολα αυτα ουτε καν σε ξερω εγω στη λεω μπασ και ξυπνησεισ
    δεν εχω κατι μαζι σου κι εγω για να τα βγαλω απο μεσα μου τα γραφω χεστηκα αμα βοηθαω κανενα
    εγω βοηθιεμαι τωρα απο εκει και περα τι κανει ο καθενασ δεν το ξερω εγω οπωσ σου ειπα εχω τον πονο μου και δυστηχωσ δεν μπορω να δω τιποτα αλλο περα απο αυτο αμα εσυ βλεπεισ και περα απο αυτο μπραβο σου εγω δεν μπορω να το κανω θεωρω πωσ το φορτιο μου ειναι βαρυ και με το ζορι το σηκωνω αυτα απο εμενα για να ξερεισ οτι λογικα δεν εχω κατι μαζι σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ναι, δεν με ξέρεις και γι' αυτό θα στο πω κι αν ο Κηπ όταν δει το θέμα θέλει να σβήσει μηνύματα ως άσχετα ας το κάνει, θα έχει και δίκιο...
    Εμένα μου έχουν επιτεθεί κι είμαι τρομοκρατημένη, δεν μπορώ να κάνω μια σωστή σχέση κι έχω τον αναίσθητο να με κρίνει επειδή φοβάμαι να βγω από το σπίτι...επειδή είναι άντρας και δεν ξέρει τι θα πει φόβος και πως είναι να νιώθεις εντελώς αδύναμη σωματικά μπροστά σε κάποιον και να προσπαθείς να ξεφύγεις...τα θυμάμαι και κλαίω, γι' αυτό έχω προσπαθήσει να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω να τα θυμάμαι, δεν αντέχω να ζω με αυτό!!!!!!! Κουράστηκα πια...
    Δεν ξέρω πως να σε παρηγορήσω, ξέρω μόνο πως δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός που έχεις στο μυαλό σου. Ο λόγος πρέπει να είναι πολύ σοβαρός, αλλά η ζωή έτσι είναι, απρόβλεπτη! Οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα θέλαμε να ήμασταν αλλιώς, να ζούσαμε αλλιώς, να γνωρίζαμε τους σωστούς ανθρώπους, να ήμασταν υγιείς και να ΖΟΥΣΑΜΕ! Ο καθένας έχει και από έναν λόγο να ΜΗΝ είναι καλά, αλλά όποιος και να είναι αυτός αξίζει να σου στερήσει τη ζωή; Είσαι νέα και επιβάλλεται (!) να έχεις όνειρα και να προσπαθείς για το καλύτερο, αυτό που θα γιατρέψει την ψυχή σου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τέρατα, ευτυχώς υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, αυτές να αναζητάς, ποτέ δεν είναι αργά για ένα νέο ξεκίνημα. Ακόμα και αν αυτό είναι το forum...

Ο elis, από αυτά που γράφει τουλάχιστον, δε φαίνεται να είναι αναίσθητος. Μάλλον έχει και αυτός τα δικά του. Μπορεί κάποιες φορές να γίνεται κυνικός και ιδιόρρυθμος, όπως όλοι μας κάποια στιγμή, αλλά τον πόνο και την απογοήτευσή του ο καθένας τις εκδηλώνει με τον δικό του τρόπο, δεν είχε διάθεση να σε προσβάλλει εσένα ειδικά, δεν του έκανες και κάτι στην τελική.

Αν χρειαστείς κάτι, στείλε μου PM. )))

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω και επειδή ξέρω πόσο άσχημο και... ΑΔΙΚΟ είναι αυτό το αίσθημα (όπως σωστά είπε η gallowdance) σου λέω να επικεντρώνεις όσο γίνεται στα θετικά, σε όσα σε βοηθάνε. Η τελευταία πρόταση όσο κι' αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα ήταν τρομερά αισιόδοξη και δείχνει αν μη τι άλλο την θέληση για ζωή. Όλοι την έχουμε ακόμη κι' αν λόγω καταστάσεων ή συναισθημάτων δεν θα θέλαμε να ξαναξυπνήσουμε και να αντιμετωπίσουμε την μέρα. Όσο δύσκολα και χλωμά κι' αν είναι τα φώτα στην ζωή μας, και μόνο που μπορούμε να βλέπουμε λίγο φως και να κρατιόμαστε από κάπου, έχουμε κάνει ήδη το βήμα... Το ένστικτο της επιβίωσης που λέμε, αλλιώς τώρα δεν θα είμασταν καν εδώ!
    Καλημέρα...

Μάλλον στην δικιά μου πρόταση αναφέρεσαι, σωστά; Να σου πω την αλήθεια όντως προσπαθώ μήπως και καταφέρω και ζήσω γιατί η αυτοκτονία είναι κι αμαρτία αλλά και γιατί δεν θέλω να στεναχωρήσω όσους μ' αγαπάνε κι αγαπώ...αλλά θέλω επιτέλους κι εγώ να ζήσω φυσιολογικά κι ευτυχισμένη, θέλω όσα έχουν οι άλλοι άνθρωποι κι εγώ δεν μπορώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω ρε κυκνε δεν τα λεω απο κακια ολα αυτα ουτε καν σε ξερω εγω στη λεω μπασ και ξυπνησεισ
    δεν εχω κατι μαζι σου κι εγω για να τα βγαλω απο μεσα μου τα γραφω χεστηκα αμα βοηθαω κανενα
    εγω βοηθιεμαι τωρα απο εκει και περα τι κανει ο καθενασ δεν το ξερω εγω οπωσ σου ειπα εχω τον πονο μου και δυστηχωσ δεν μπορω να δω τιποτα αλλο περα απο αυτο αμα εσυ βλεπεισ και περα απο αυτο μπραβο σου εγω δεν μπορω να το κανω θεωρω πωσ το φορτιο μου ειναι βαρυ και με το ζορι το σηκωνω αυτα απο εμενα για να ξερεισ οτι λογικα δεν εχω κατι μαζι σου
    Τότε αλλάζει...γιατί εγώ ένιωσα πως μας κατηγορείς όλους κατ' επέκταση κι εμένα...και δεν αντέχω να με θεωρούν υπεύθυνη για τόσο φριχτά πράγματα και να μου λένε για αυτοκτονίες, τρελαίνομαι! Όπως έγραψα και πιο πριν στο φεγγαρόφωτο προσπαθώ να ζήσω μερικές φορές...κι εγώ νιώθω πολύ βαρύ το φορτίο μου...
    Όσο για το να ξυπνήσω, γιατί κοιμάμαι; Δεν είναι αλήθεια ότι η πραγματικότητα κι οι άλλοι άνθρωποι και κυρίως οι άντρες είναι πολύ σκληροί κι επικίνδυνοι μιας κι είναι πιο δυνατοί από εμάς τις γυναίκες; Τρέμω ότι μπορεί να ξανασυμβεί ότι συνέβη παλιά και τότε σίγουρα δεν θα το αντέξω...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast