Συνεδριες με ΕΟΠΥΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    δεν ξερω τι να κανω ομως..λεφτα δεν υπαρχουν..και δεν αντεχω αλλο πρεπει να παω σε εναν ειδικο :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis19 View Post
    δεν ξερω τι να κανω ομως..λεφτα δεν υπαρχουν..και δεν αντεχω αλλο πρεπει να παω σε εναν ειδικο :confused:
    Αρκετοί ψυχίατροι έχουν τα "Pro bono" (ασθενείς με χαμηλή χρέωση ή καθόλου)
    Εγώ μπορώ να σε βοηθήσω με τα προσωπικά οικονομικά εάν θέλεις. Έχεις εισόδημα αυτή τη στιγμή; (Προσωπικά οικονομικά = χώρος για χρήματα για θεραπεία) για να τα βάλεις σε μία τάξη

Senior Member
    τα μονο λεφτα που εχω στην ακρη..καθως με εδιωξαν απο εκει που δουλευα(20 χρονων ειμαι καταρχην) ειναι 100 ευρω ..φαντασου ποσο χαλια ειμαι..Αυτο με το Pro Bono πως γινεται δηλαδη?

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (spam-διαφήμιση)
    Last edited by Aeon; 30-12-2015 at 10:06.

Senior Member
    απο Θεσσαλονικη ειμαι

Senior Member
    απο Θεσσαλονικη ειμαι
    Υπάρχουν ψυχίατροι που με κάρτα ανεργείας παίρνουν 20-30 ευρώ για τη κάθε συνεδρία.
    Γιατί δεν πας στο πανεπιστήμιο; Νομίζω πως έχουν τμήμα εκεί

Senior Member
    ΤΕΙ πηγαινω δεν πρεπει να εχει...θα ψαξω μηπως κανενας ιδιωτικος ψυχιατρος με βοηθησει μηπως κανει καμια "προσφορα" ολο και καποιος θα νοιαστει

Banned
    οι περισσοτεροι πλέον χρεωνουν γυρω στα 30ευρω..αν το ψαξεις θα βρεις.. εντωμεταξυ θες να μας μιλησεις απο εδω να μας πεις τι προβλημα εχεις?..μπορει να καταφερουμε να σε αποφορτισουμε για λίγο... αν εχεις διαθεση φυσικα

Senior Member
    δεν μπορεί να πάει και στο δημόσιο νοσοκομείο στα εξωτερικά ιατρεία; εγώ δεν τα παρακολουθώ πλέον. Για συνταγογράφηση σίγουρα. και η σχολή σου μπορεί να έχει.

πάντως ,τι πί__ς είναι αυτές; φορολογούμαστε όλοι και οι συνδρίες είναι 15 λεπτά αν πας ως ασφαλισμένος;

Senior Member
    τα εχω σκεφτει τοσο καλα που δεν μπορεις να με αποφορτισεις..καθως δεν υπαρχει λυση εκτος απο το να παω σε ειδικο..αλλα θα σου πω πανω κατω τι παιζει με μενα
    1ον εχω κρισεις πανικου απο 7 χρονων και με τα χρονια αρχισα να "αναπτυσσω" διαφορες φοβιες οπως οτι θα τυφλωθω(λογω πολλων ατυχηματων στα ματια που ειχα) με αποτελεσμα να εχω σοβαρο προβλημα με το σκοταδι..ειμαι 20 και κοιμαμαι με φως ανοιχτο..το οποιο νταξει δεν το λες και προβλημα ΕΑΝ δεν εχεις τον στρατο..εγω που εχω τον στρατο και πρεπει 9 μηνες να κοιμαμαι στο σκοταδι χωρις να μπορω να αντεξω ουτε 5 λεπτα στο σκοταδι ειναι μεγαλο προβλημα. Επισης περασα σε μια σχολη η οποια δεν μου αρεσε εκατσα δυο χρονια ειπα στους δικους μου απειρες φορες οτι δεν προκειται να την τελειωσω αλλα με πιεζαν να συνεχισω , αλλα εκανα ενα μεγαλο λαθος και την σταματησα χωρις να το ξερουν..Τωρα πλησιαζει ο 4ος "χρονος" στην σχολη και σε 2 χρονια πρεπει να παρω πτυχιο, κατι που δεν θα γινει φυσικα..Το μονο που μπορω να κανω σαν λυση ειναι να τους πω οτι σταματησα και να παω στρατο..Κατι που δεν μπορω..Και γι αυτο η λυση ειναι ενας ειδικος
    Επισης ειμαστε φτωχοι οσο δεν παει οποτε δεν μπορω ουτε να σπουδασω αυτο που θελω ουτε να παρω την βοηθεια που χρειαζομαι

Senior Member
    Οι συνεδριες στον εοπυ δεν σε βοηθουν καθολου κλεισε ραντεβου στο ικα για καποιον ψυχιατρο αν ειναι σωστος θα σε ακουσει και θα σου συνταγογραφησει το σωστο φαρμακο αν εμενες αθηνα θα σου ελεγα πιυ να πας τωρα ειναι θεμα τυχης που θα πεσεις...

Senior Member
    αμα μπορει καποιος ψυχιατρος να μου συνταγογραφησει φαρμακο απο την 1η συνεδρια μπορω να παω σε εναν ιδιωτικο για 1-2 φορες..αλλα δεν νομιζω οτι λειτουργουν ετσι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Οι συνεδριες στον εοπυ δεν σε βοηθουν καθολου κλεισε ραντεβου στο ικα για καποιον ψυχιατρο αν ειναι σωστος θα σε ακουσει και θα σου συνταγογραφησει το σωστο φαρμακο αν εμενες αθηνα θα σου ελεγα πιυ να πας τωρα ειναι θεμα τυχης που θα πεσεις...
    Εγω στο λεω για να μην πληρωσεις αλλα ξαι παλι στο εοπυ δεν ξερεις σε ποιον θα πεσεις

Banned
    τα εχω σκεφτει τοσο καλα που δεν μπορεις να με αποφορτισεις..καθως δεν υπαρχει λυση εκτος απο το να παω σε ειδικο..αλλα θα σου πω πανω κατω τι παιζει με μενα
    1ον εχω κρισεις πανικου απο 7 χρονων και με τα χρονια αρχισα να "αναπτυσσω" διαφορες φοβιες οπως οτι θα τυφλωθω(λογω πολλων ατυχηματων στα ματια που ειχα) με αποτελεσμα να εχω σοβαρο προβλημα με το σκοταδι..ειμαι 20 και κοιμαμαι με φως ανοιχτο..το οποιο νταξει δεν το λες και προβλημα ΕΑΝ δεν εχεις τον στρατο..εγω που εχω τον στρατο και πρεπει 9 μηνες να κοιμαμαι στο σκοταδι χωρις να μπορω να αντεξω ουτε 5 λεπτα στο σκοταδι ειναι μεγαλο προβλημα. Επισης περασα σε μια σχολη η οποια δεν μου αρεσε εκατσα δυο χρονια ειπα στους δικους μου απειρες φορες οτι δεν προκειται να την τελειωσω αλλα με πιεζαν να συνεχισω , αλλα εκανα ενα μεγαλο λαθος και την σταματησα χωρις να το ξερουν..Τωρα πλησιαζει ο 4ος "χρονος" στην σχολη και σε 2 χρονια πρεπει να παρω πτυχιο, κατι που δεν θα γινει φυσικα..Το μονο που μπορω να κανω σαν λυση ειναι να τους πω οτι σταματησα και να παω στρατο..Κατι που δεν μπορω..Και γι αυτο η λυση ειναι ενας ειδικος
    Επισης ειμαστε φτωχοι οσο δεν παει οποτε δεν μπορω ουτε να σπουδασω αυτο που θελω ουτε να παρω την βοηθεια που χρειαζομαι
    ακου, εχω μια ιδεα.. συνεχισε να κουτσοπηγαινεις στη σχολη ..ισα ισα για να δινεις το παρον, βρες μια δουλεια και ετσι με τα δικα σου χρηματα θα μπορεις να πας σε εναν καλο ψυχοθεραπευτη..μετα ερχεται και ο στρατος...ή ..πες στους γονεις σου την αληθεια και αντιμετωπισε το με θαρρος...

Senior Member
    αυτο με την δουλεια το σκεφτηκα και το εφαρμοσα...αλλα ψαχνω εδω και 6 μηνες και δεν εχω βρει τιποτα..Επισης νιωθω οτι μου τελειωνει ο χρονος..ειμαι 20 δεν εχω σπουδασει δεν εχω παει στρατο δεν εχω βρει ακομα τον "προορισμο" μου..Αυτο με αγχωνει περισσοτερο
    Last edited by Vasilis19; 29-12-2015 at 21:04.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast