Είναι κανείς εδώ; - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 323 FirstFirst ... 2836373839404888138 ... LastLast
Results 556 to 570 of 4837
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαχαχαχα.... οοοχι ρε κυκνακι ροζ καρδουλες στον τζερυ!!..του κατεστρεψες το ιματζ ...δες ζοχαδα στο υφος του !!! <3 <3
    Έτσι, γέλια θέλω ν' ακούω όσο γίνεται ειδικά τέτοιες μέρες, μας αξίζει λίγη χαρά! Όσο για τον Τζέρυ όντως δεν φάνηκε να του άρεσε και πολύ η ιδέα μου να τον στολίσω...
    Αν και νομίζω πως εδώ είναι πιο γλυκούλης, όχι;

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έτσι, γέλια θέλω ν' ακούω όσο γίνεται ειδικά τέτοιες μέρες, μας αξίζει λίγη χαρά! Όσο για τον Τζέρυ όντως δεν φάνηκε να του άρεσε και πολύ η ιδέα μου να τον στολίσω...
    Αν και νομίζω πως εδώ είναι πιο γλυκούλης, όχι;

Κύκνε να χαίρεσαι το γατούλη σου! είναι καταπληκτικός!! εύχομαι να ζήσει άλλα 18 χρόνια!!!! Καλή χρονιά με υγεία σε σένα και σε όσους αγαπάς!!

Senior Member
    Κύκνος τι πανεμορφος γατουλης <3 μακαρι να περασω κτηνιατρικη να μου τον φερνεις εμενα να τον εξεταζω χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Κύκνε να χαίρεσαι το γατούλη σου! είναι καταπληκτικός!! εύχομαι να ζήσει άλλα 18 χρόνια!!!! Καλή χρονιά με υγεία σε σένα και σε όσους αγαπάς!!
    Σ' ευχαριστώ πολύ papa κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! (πάνω από ένα έχεις, έτσι δεν είναι Μακάρι να ζήσει τόσο πολύ, δεν θέλω καθόλου να τον αποχωριστώ, ειδικά μετά την πρόσφατη απώλεια της Άλεξ έχω πια κορεστεί συναισθηματικά από θλίψη λόγω απωλειών ζωών ανθρώπινων και γατίσιων...
    Καλή χρονιά!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    Κύκνος τι πανεμορφος γατουλης <3 μακαρι να περασω κτηνιατρικη να μου τον φερνεις εμενα να τον εξεταζω χαχαχα
    Χα χα Φένια, κανονίστηκε! Αν ζήσει άλλα 18 χρόνια όπως λέει η papa, θα είμαστε οι πρώτοι σου πελάτες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ πολύ papa κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! (πάνω από ένα έχεις, έτσι δεν είναι Μακάρι να ζήσει τόσο πολύ, δεν θέλω καθόλου να τον αποχωριστώ, ειδικά μετά την πρόσφατη απώλεια της Άλεξ έχω πια κορεστεί συναισθηματικά από θλίψη λόγω απωλειών ζωών ανθρώπινων και γατίσιων...
    Καλή χρονιά!!!
    Στο εύχομαι λοιπόν!! δυο παιδάκια έχω ναι , είναι δίδυμα αγοράκια το Μάρτη κλείνουν τα πέντε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Στο εύχομαι λοιπόν!! δυο παιδάκια έχω ναι , είναι δίδυμα αγοράκια το Μάρτη κλείνουν τα πέντε.
    Δίδυμα, τι ωραία! ♥ ♥ Κι η μαμά μου με το θείο μου ήταν δίδυμοι και νωρίτερα μου έλεγε "τρίτη χρονιά χωρίς το θείο"...αχ, αυτές οι απώλειες πόσο πονάνε...αφού μια από τις μεγαλύτερες ευχές μου είναι του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί όσοι έχουμε μείνει...ακόμα κι ο παππούς μου αν και δεν ξέρω μιας κι είναι μεγάλος πια...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, τι κάνετε;

Εγώ νυστάζω...πίνω καφέ τώρα μήπως και καταφέρω και μείνω ξύπνια μέχρι το μεσημεριανό, μετά με βλέπω να τρώω λίγη σοκολάτα και να κοιμάμαι πάλι...
    Από ψυχολογία δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη στιγμή αλλά γενικά είναι εύθραυστη τον τελευταίο καιρό...

Senior Member
    Είναι κανένας ξύπνιος;;;

Senior Member
    Γεια σου κύκνε! πως πας?

κανένας αλλος ειναι εδώ για παρέα?
    προσπαθω ν μν σκεφτομαι την αυριανη μερα, ειναι κάπως γ μενα=/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Γεια σου κύκνε! πως πας?

κανένας αλλος ειναι εδώ για παρέα?
    προσπαθω ν μν σκεφτομαι την αυριανη μερα, ειναι κάπως γ μενα=/
    Καλημέρα Νεραϊδα!

Όχι και πολύ καλά, νιώθω αδύναμη και φοβάμαι...και δεν το αντέχω αυτό, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Τι το ιδιαίτερο έχει η σημερινή μέρα;

Senior Member
    Ήταν συζήτηση στην αίθουσα πάνω στις τελικές εργασίες σ ενα μαθημα στη σχολή μου..αλλα ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε η δικιά μου δεν ηθελα με τιποτα δεν ηταν καλη!!
    βεβαια ξερω καλα θα ηταν να εκτεθω αλλα τελοσπαντων δεν ηταν υποχρεωτικο απο την άλλη...
    εσυ τι φοβασαι ; πες μας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Ήταν συζήτηση στην αίθουσα πάνω στις τελικές εργασίες σ ενα μαθημα στη σχολή μου..αλλα ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε η δικιά μου δεν ηθελα με τιποτα δεν ηταν καλη!!
    βεβαια ξερω καλα θα ηταν να εκτεθω αλλα τελοσπαντων δεν ηταν υποχρεωτικο απο την άλλη...
    εσυ τι φοβασαι ; πες μας..
    Καλημέρα Νεραϊδα! Εμφανίζεσαι όταν εγώ κοιμάμαι...

Φοβάμαι όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν...όταν πέφτω για ύπνο φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό σεξουαλικά μιας κι ειδικά ξαπλωμένη χαλαρώνουν οι αντιστάσεις μου κι είμαι πιο ευάλωτη και χρειάζομαι κάποιον να με κρατάει αγκαλιά ώστε να μην κινδυνεύω αλλά δεν έχω κανέναν και βασανίζομαι...

Εν τω μεταξύ πρέπει να λούσω τα μαλλιά μου γιατί έχω ραντεβού με την ψυχολόγο σήμερα και μου φαίνεται βουνό λες και πρέπει να κάνω κάτι δύσκολο...

Senior Member
    Βρε Κυκνε , εισαι ασφαλης στο σπιτι σου , μην φοβου .............τα ειδα τα κοπυ / παστ που αναφερεις , ωρα για διαχειρηση........αμα σε πειραξει κανεις , στειλε μνμ και τον εχω κανει μαυρο στο ξυλο ..............χωρις υποχρεωση , on the house , κερασμενο...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε Κυκνε , εισαι ασφαλης στο σπιτι σου , μην φοβου .............τα ειδα τα κοπυ / παστ που αναφερεις , ωρα για διαχειρηση........αμα σε πειραξει κανεις , στειλε μνμ και τον εχω κανει μαυρο στο ξυλο ..............χωρις υποχρεωση , on the house , κερασμενο...........
    Αχ βρε Macgyver, είναι ψυχολογικό και δεν ξέρω πως να το νικήσω...κάθε φορά που ξαπλώνω φοβάμαι χωρίς αγκαλιά...τις προάλλες έκλαιγα από το φόβο μου και δεν είχα ποιον να φωνάξω για βοήθεια, να έρθει ώστε να πάψω να φοβάμαι πια...

Σ' ευχαριστώ για την προσφορά, θα σε έχω στα υπόψη! Πολύ ευγενικό!

Ναι, έκανα αναφορά κάνε κι εσύ να απαλλαγούμε μια ώρα αρχύτερα...