Χωρισμος μετα απο 10 χρονια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 100
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iliaxtida View Post
    Ε οτι θα υπηρχαν δικηγοροι με ποιητικη υποσταση δεν το περιμενα χαχα χα Προκατειλημμένη ναι...ευχαριστω για την διαψευση του αρνητικου στερεοτυπου..
    Τωρα σ αυτο που λες για τον εαυτο..ναι με βρηκε και με ειχε βρει κι οσο ημουν στην σχεση..το υποσυνειδητο μου λεγε οτι εχεις παραμερισει βασικα στοιχεια του εγω σου για το εμεις..Οπως οτι ημουν πολυυ φιλοδοξη..οτι ηθελα να κανω μεταπτυχιακο Οτι ειμαι πολυ κοινωνικη..Εγω προτιμουσα το εμεις..ηθελα αυτη η αγαπη να ναι οπως μου ελεγε Κι ενω εβλεπα οτι παρουσιαζοταν αλλιως σε πραξεις..παρωπιδες..Ομως το εγω μου αντιδρουσε Γιατι πηγα σ ενα επαγγελμα λογω του οτι εκεινος ειχε μαγαζι Στο οποιο εν συνεχεια δουλεψα μαζι με τον πατερα του..και αυτο για να με γνωρισουν οι πελατες Και απο μισθο;;..400 με το ζορι Μου πε θα ρθω μες στο χρονο..του λεγα τοτε πιεδτικα (ποτε;)ε μην τα πολυλογώ δεν ηρθε σε 1.5 χρονο κι ευτυχως βρηκα κι αλλου δουλεια στο ιδιο αντικειμενο Δεν λεω λεπτομεριες για ευνοητους λογους..Τι θελωνα πω μ αυτο;οτι οολη αυτη η παραγκωνιση του εγω για το εμεις μ εκανε απαιτητικη Ολη αυτοι οι στοχοι που ΕΚΕΙΝΟς εθετε αλλα ΕΓΩ αναλαμβανα να φερω εις περας μ εκαναν πιεστικη..αυτο εφερε νευρα απομυθοποιηση φθορα..και το τελος..
    Μας εχει βγει ασχημο ονομα:)
    Παντως πιστευω σε πολλες σχεσεις ετσι γινεται δηλαδη αφηνεις στην ακρη τον εαυτο σου και βαζεις πιο πανω τον ανθρωπο διπλα σου, την σχεση σας. Και δεν το καταλαβαινεις παρα μονο καιρο μετα, απλα οταν το κανεις με την ψυχη σου δεν το συνειδητοποιεις. Και γω το εκανα , σε πολλα πραγματα ακολουθησα τον δικο του τροπο ζωης και ας εβλεπα οτι κατι δεν μου ταιριαζε. Και οταν το εδειξα πια, χωρισαμε κιολας. Συμφωνω σε αυτο που λες οτι οταν βαζεις στην ακρη δικα σου θελω για το εμεις εχεις αλλα απαιτησεις και αλλες προσδοκιες και περιμενεις να ανταποκριθει κ ο αλλος... Δυστυχως δεν γινεται παντα...

Senior Member
    Δύσκολοι είναι οι χωρισμοί και πονάνε, η αλήθεια όμως είναι ότι οι περισσότερες σχέσεις θα καταλήξουν εκεί για ένα βασικό λόγο: του ενός του τελείωσε πιο γρήγορα από του άλλου... Και μην ακούω σαχλαμάρες ότι καταστράφηκαν ζωές και άνθρωποι από ένα χωρισμό, ειδικά αν δεν υπάρχουν παιδιά.. Αν περάσει καιρός και κάποιος δεν το ξεπερνάει, πιστεύω ότι δεν οφείλεται στο ότι είναι πολύ ευαίσθητος κατά κύριο λόγο, αλλά στο ότι είναι βαράτε με και ας κλαίω.. Αυτά τα αναφέρω γενικώς και όχι για τη φίλη μας την Ηλιαχτίδα, στην οποία εύχομαι να καταφέρει να συνεχίσει γρήγορα τη ζωή της..

Banned
    ......................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 03-01-2016 at 00:05.

Member
    https://youtu.be/m1e9RUgxybQ και ενα τραγουδι που με ηρεμει αυτες τις μερες

Member
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Δύσκολοι είναι οι χωρισμοί και πονάνε, η αλήθεια όμως είναι ότι οι περισσότερες σχέσεις θα καταλήξουν εκεί για ένα βασικό λόγο: του ενός του τελείωσε πιο γρήγορα από του άλλου... Και μην ακούω σαχλαμάρες ότι καταστράφηκαν ζωές και άνθρωποι από ένα χωρισμό, ειδικά αν δεν υπάρχουν παιδιά.. Αν περάσει καιρός και κάποιος δεν το ξεπερνάει, πιστεύω ότι δεν οφείλεται στο ότι είναι πολύ ευαίσθητος κατά κύριο λόγο, αλλά στο ότι είναι βαράτε με και ας κλαίω.. Αυτά τα αναφέρω γενικώς και όχι για τη φίλη μας την Ηλιαχτίδα, στην οποία εύχομαι να καταφέρει να συνεχίσει γρήγορα τη ζωή της..
    Ευχαριστω πολυ και γω το θελω ..να συνεχισω.. και συνεχιζω..

Banned
    αν κ το βρηκα τυχαια δε ξερω γιατι εφαγα κολημα μ αυτο το συγκεκριμενο τραγουδι...
    https://www.youtube.com/watch?v=sXCdQJXHrm4

Member
    Λοιπον τα νεα ειναι οτι μιλησε με τον κολλητο του απο τον οποιο εχει εξαφανιστει γιατι λεει δεν εμπιστευεται την γυναικα του Τον πηρε τηλ ο φιλος και του πε που χαθηκε και ειπε πολυ δουλεια αυτες τις μερες γι αυτο Και οταν τον ρωτησε πως εισαι λεει σουπερ τελεια..και ξεροντας πως αυτο το παιδι το χε σαν αδερφο του πιστευω οτι επειδη παιζει και γκομενα ξερει οτι δεν θα το αποδεχτει κανεις γι αυτο εξαφανιστηκε και απο τον φιλο..Αλλα του κανε παραπονα οτι δεν τον στηριζει κι οτι πρεπει να χε παει κατω απο το σπιτι να του λεει κατεβα ειμαι απο κατω..Ρε παιδια ημουν μ αυτο τον ανθρωπο 10 χρονια;;;;;

Banned
    οι σχεσεις κρατιουνται με μπλα μπλα μπλα κ ελιγμους επεδη θελεις σχεσεις διαρκειας (μαλον) ψαξε το βαθος αν ειναι σωστο αυτο που διαλεξες μην ανυσιχεις.

Member
    ΔΕΝ ΤΟ ΖΩ ΑΥΤΟ..............ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΠΕ;;;;;;;;ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΗΘΕΛΕ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟς ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΜΙΑ Α ΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΒΙΑΓΚΡΑ(!) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΡΟς...ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΤΗς.......ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 10 ΚΙΛΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙς ΕΜΕΝΑ......ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

iliaxtida κατι δεν παει καλα με αυτον τον ανθρωπο και σιγουρα ειναι το μυαλο του.Ειναι δικη σου αποφαση αν θες να τα ξαναβρεις μαζι του.Εσυ πως αισθανεσαι που πηγε και εκανε σεξ με αλλη γυναικα?

Member
    Ειμαι τοσο παγωμενη συναισθηματικα...του πα οτι δεν ειναι καλα μου πε και ο ιδιος οτι δεν ειναι καλαα και θα παει σε ειδικο...απλα ειπε οτι αν δεν μιλαγε μαζι μου δεν ειχε ποιον να τα πει..συν οτι ξερει ποσο τον αγαπω και οτι αν ηθελα να τον βοηθησω μονο εγω θα μπορουσα..για να δει πως θα ξεδιαλυνει το κουβαρι..Φυσικα του πα οτι δεν θα μαστε μαζι μεχρι να μου πει οτι μπορει να ναι καλα και να φερεται φυσιολογικα ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ Δηλαδη οταν θα μου πει και θα το καταλαβω φυσικα οτι κανει βηματα χωρις εμενα πλαϊ του προς την ωριμανση και λτνοντας τα ψυχολογικα του..Ενα βημα δειλι που πε στην μανα του οτι μ αυτο που χει κανει τον κατεστρεψε ψυχολογικα (λεπτομεριες δεν θα πω για ευνοητους λογους) ειναι σημαντικο πρωτο βημα

Ευτυχως που το καταλαβε και ο ιδιος οτι δεν ειναι καλα! το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να πει σε εναν ειδικο το συντομοτερο δυνατον.Η συμπεριφορα του δεν ειναι φυσιολογικη αλλα διορθωνεται! ο ειδικος θα τον βοηθησει μπορει με ψυχαναλυση μπορει με φαρμακα.Ολα θα πανε καλα αρκει να το θελει και ο ιδιος.Σου ευχομαι να γινει καλα και να ξανα ειστε μαζι.

Ανώριμοι που νομίζουν πως αν πηδήξουν θα γίνουν άντρες. Που νομίζουν ότι έχουν υποχρέωση να αποδείξουν σε πρώην ότι μετράνε. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα όταν είσαι ο εαυτός σου. Αυτόν τον εαυτό σου αγάπησε μια κοπέλα εδω και 10 χρόνια, για κάποιους λόγους ήταν μαζί σου, για κάποιους άλλους θα μπορούσε να είναι και στο μέλλον μαζί σου. Αλλά εσυ τι έκανες ? Εσυ φέρθηκες σαν τα παιδάκια που κάνουν μια ζαβολιά και τρέχουν στους φίλους τους και λένε δείτε τι έκανα εγω. Τι περίμενες φίλε μου, το βραβείο νόμπελ ή το βραβείο της υπέρτατης μαλακίας? Μόλις κέρδισες το τελευταίο και δεν είχες κανέναν ανταγωνισμό, πίστεψε με !!!

Η μαγκιά φίλε μου είναι να μείνεις μόνος, να δεις που φταις, να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του εαυτού σου, να εκτιμήσεις την μοναξιά και μέσα από αυτήν να ξαναγεννηθείς. Δεν ζούμε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για μας αλλά για το τι πιστεύουμε εμεις για τον εαυτό μας. Η χρησιμοποίηση υποβοηθητικών σκευασμάτων για σεξουαλικές πράξεις δεν σε κάνει ούτε πιο ώριμο, ούτε σε εξυψώνει στα μάτια κανενός ανθρώπου. Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσουν μάτια μου κάποιοι άνθρωποι όταν έχουν χάσει τον εαυτό τους ? Όταν έχουν ξεχάσει να σέβονται αυτόν που έχουν δίπλα τους ?

Επιτέλους κάποια στιγμή όταν παίρνουμε μια απόφαση στην ζωή μας, να έχουμε το κουράγιο, να την υποστηρίξουμε εως στο τέλος. Τι νομίζουν ορισμένοι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ? Dvd που το νοικιάζεις από το videoclub, το χρησιμοποιείς, το επιστρέφεις και αν θες να ξαναζήσεις την ιστορία της σχέσης σου, πηγαίνεις και το νοικιάζεις ξανά ? Οι αληθινοί άντρες όταν αγαπάνε δεν επιστρέφουν πόνο και θλίψη στις κοπέλες της ζωής τους. Δεν δανείζονται από τα κάτω ράφια, συναισθήματα τελευταίας κατηγορίας, δεν φεύγουν ποτέ από κοντά τους.

Περαστικά του λοιπόν...

Banned
    Quote Originally Posted by iliaxtida View Post
    ΔΕΝ ΤΟ ΖΩ ΑΥΤΟ..............ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΠΕ;;;;;;;;ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΗΘΕΛΕ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟς ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΜΙΑ Α ΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΒΙΑΓΚΡΑ(!) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΡΟς...ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΤΗς.......ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 10 ΚΙΛΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙς ΕΜΕΝΑ......ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    αυτα που γραφεις τεριαζουν μεταξυ τους κ κατεληξα στο συμπερασμα οτι εκανε σεξ μαζι της επειδη δε τη θελει κ επειδη δε θελει να παραδεχτει οτι του αρεσεις γιατι προτημαει τον εγωισμο του απο το να αφεθει σε οτι του αρεσει...
    ειναι πολυ ευκολο να σαι με καπιον που δεν τον θες εφοσον δε σε αγγιζουν οσα λεει ειναι η ευκολη λυση κ αυτα που λεει οτι ηθελε να αποδειξει οτι δεν ειναι αχρηστος ειναι ψεματα κ αλοθι για να μη πει το τι σκεφτεται
    κ ομως το δυσκολο ειναι παντα το σωστο κ το ευκολο η αποτυχια.

Member
    Μηπως παιζω σε σιριαλ;;φωσκολος καταντησα..μου πε οτι δεν μπορει χωρις εμενα...μα ειναι δυνατον;;ποσο μεγαλο προβλημα εχει;;εγω τον θαυμαζα σαν ανθρωπο;πως ξεπεσε ετσις;;Η μονη περιπτωση να μαστε μαζι καποτε ειναι να μπορει να ζησει χωρις εμενα..Εννοω να παει σε ψυχολογο να βρει τον εσυτο του και να τον δω..οτι αλλαξε Οτι μ αγαπησε αλλα πλεον ειναι καλα με τον εαυτο τ...τοτε αν θελει κ θελω θα μαστε μαζι...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast