Χωρισμος μετα απο 10 χρονια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
  1. #61
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    οσο αποφευγει αυτο που θελει σε οσους ψυχολογους κ να παει το αποτελεσμα θα ειναι τρια μηδενικα.. το λεει κ η λεξη μη κ δεν ισον μηδεν
    οταν ενα πραγμα το θες πολυ ειναι φυσικο να τραβας το γιακα σου κ να βγαινουν υδρατμοι αλλα αυτο δε μπορουν να το αντεξουν ολοι γιατι νιωθουν σαν να χανουν τον ελεγχο της ζωης τους κ οτι οι αλλοι παιρνουν εξουσια πανω τους κ αυτο τους κανει να απομακρυνονται..ετσι ομως οσο απομακρυνονται οδηγουνται σε φιασκο.

  2. #62
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Επιτέλους κάποια στιγμή όταν παίρνουμε μια απόφαση στην ζωή μας, να έχουμε το κουράγιο, να την υποστηρίξουμε εως στο τέλος. Τι νομίζουν ορισμένοι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ? Dvd που το νοικιάζεις από το videoclub, το χρησιμοποιείς, το επιστρέφεις και αν θες να ξαναζήσεις την ιστορία της σχέσης σου, πηγαίνεις και το νοικιάζεις ξανά ? Οι αληθινοί άντρες όταν αγαπάνε δεν επιστρέφουν πόνο και θλίψη στις κοπέλες της ζωής τους. Δεν δανείζονται από τα κάτω ράφια, συναισθήματα τελευταίας κατηγορίας, δεν φεύγουν ποτέ από κοντά τους.
    Πολυ ιδιαιτερη παρομοιωση ! Μου αρεσει !
    Ναι, καποιοι ανθρωποι λειτουργουν κατα αυτον τον τροπο, το ζητημα ειναι πως οσο γνωριζουν οτι το dvd ειναι "εκει" για να το ξανα δουν, η ευθυνη δεν ειναι δικη τους απο ενα σημειο και μετα. Το ζητημα ειναι ποιος/α και για ποιους λογους επιτρεπει σε καποιον να το κανει πραξη. Για ποιους λογους επιτρεπει κανείς σε εναν ανθρωπο να λειτουργεί ως θυτης και εκμεταλευτης των συναισθηματων του.
    Καποιοι ανθρωποι δεν μπαινουν ποτέ σε βαθυτερο επιπεδο συναισθηματος και δεσμευσης.
    Ισως δεν ειναι στην φυση τους, ισως ειναι πιο ευκολο να κανουν αηδιες για να ξενερωνουν τον ανθρωπο που τους δημιουργει ανασφαλεια.
    Ειμαστε υπευθυνοι για τα δικαιωματα που δινουμε στις ερωτικες/ προσωπικες μας σχεσεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

  3. #63
    Constantly curious δυστυχώς λίγο πολύ όλοι ξέρουμε άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο γιατί κάποιοι γίνονται τα θύματα μιας σχέσης. Είτε είναι επειδή θέλησαν να εμπιστευτούν τον άνθρωπο τους περισσότερο από όσο άξιζε στην τελική, είτε χαλάρωσαν πολύ τις άμυνες τους λόγω της αγάπης στο πρόσωπο του συντρόφου τους, είτε ήταν πολύ αθώοι και πίστεψαν ότι αυτοί θα είναι οι τυχεροί της ζωής και δεν θα πετύχουν κάποιον/α που να τους στερήσει τα πάντα στο τέλος, είτε ο θύτης ήταν τόσο καλός ηθοποιός που ποτέ τους δεν κατάλαβαν ότι θα μπορούσε στο τέλος να τους συμπεριφερθεί τόσο άδικα, είτε από μόνοι τους μείωσαν πολύ τον εαυτό τους στα μάτια του άλλου, είτε απλώς κάποια στιγμή δεν έβλεπαν ότι δεν πήγαινε άλλο η σχέση τους και έβαλε τέλος το δυνατό μέρος της σχέσης.

    Έχεις δίκιο εμείς και μόνο εμείς δίνουμε το δικαίωμα στους άλλους να μας πατάνε, εμείς αφήνουμε τους άλλους να μπαίνουν στις ζωές μας και να αλωνίζουν. Δεν ξέρω αν τελικά είναι ευχή ή κατάρα να βρεθείς κάποια στιγμή στην ζωή σου να αγαπάς...ωραίο είναι...αλλά τι γίνεται με αυτούς που δεν θέλουν κάθε τρεις και λίγο να βάζουν ένα άλλο πρόσωπο στην ζωή τους για να αγαπήσουν ?

    Μακάρι να ανοίξει κάποιος ένα θέμα εδω στο φόρουμ και αντι να μιλάει για χωρισμούς και προβλήματα, να αναφέρεται στο πόσο όμορφα περνάει στην ζωή του και να μην έχει τπτ αρνητικό να προσκομίσει στην δημόσια συζήτηση...

  4. #64
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    23,451
    Η αγαπη εγω το λεω ειναι για μια φορα μετα εγω πιστευω δε γινεται να αγαπησεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  5. #65
    elis,δεν απέχεις πολύ από την πραγματικότητα...

  6. #66
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    38
    Και πως γίνεται και οι γυναίκες κυρίως είναι μια χαρά με τον επόμενο και ερωτευμένες? Για αυτές δεν ισχύει ο κανόνας;

  7. #67
    Μην αρχίσω τώρα να γράφω ότι οι γυναίκες μόνο το χρήμα αγαπούν στους άντρες...γιατί θα δεχθώ σφόδρα επίθεση από το όμορφο φύλο !!! Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που ζουν και αναπνέουν για να αγαπάνε αυτόν που τις χαρίζει τα περισσότερα. Αυτές οι γυναίκες δεν μας αφορούν και δεν αξίζει ούτε το σάλιο μας να χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχει και μια κατηγορία αντρών που τάζει αγάπες για να πηδήξει μόνο. Και αυτούς τους άντρες τους βάζουμε στην άκρη. Ερωτευμένες μπορεί να είναι με τον επόμενο αλλά σχεδόν σίγουρα η πρώτη τους αγάπη και όχι ο πρώτος τους έρωτας, θα τους έχει σημαδέψει τόσο πολύ που δύσκολα θα κρατηθούν μέσα σε μια σχέση χωρίς να πληγώσουν και να πληγωθούν. Το θέμα είναι με τους άντρες, που από τον κύκλο μου, ξέρω άτομα που μετά από αγάπη και χωρισμό δεν μπόρεσαν ούτε καν να ξαναερωτευτούν..πόσο μάλιστα να αγαπήσουν. Χρειάστηκαν πολλοί μήνες, μην πω χρόνια για να ξαναβρουν κάτι ενδιαφέρον σε κάποια άλλη γυναίκα.

  8. #68
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    38
    Όχι διαφωνώ...για άλλες είναι το χρήμα για άλλες είναι η ανεμελιά μιας καινούργιας σχέσης για άλλες είναι ότι δεν είναι έτοιμες για άλλες οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία αλλά πάντα υπάρχει μια δικαιολογία. Πάντα. Και μετά από 2 μήνες...τσουπ το καινούργιο αίσθημα. Η απάντηση είναι γνωστή επεξεργαζονται για πάρα πολύ καιρό την απόφαση τους...σχεδιάζουν το καλύτερο έγκλημα βρίσκουν τον επόμενο και είναι πάλι όπως παλιά. Δεν λέω ότι όλες είναι ίδιες. Λέω το 90%

  9. #69
    Δεν επεξεργάζονται καμιά απόφαση τους..δικαιολογία είναι αυτό...αναφέρεσαι στις κοπέλες που είναι φουλ στις ανασφάλειες και δεν μπορούν να διανοηθούν να μείνουν μόνες...και μόλις βρεθεί ο επόμενος, χωρίζουν τον κακομοίρη που έχει υποστεί όλη την γκρίνια τους και την μιζέρια τους, που έχει ξεχάσει τον εαυτό του, που έχει κάνει τα πάντα για να αλλάξει και να γίνει αρεστός σε αυτές. Αλλά εδω είναι το λάθος και αυτουνού...αντι να τις πει όταν κλαίγονται, πάρε τα μαντιλάκια σου και πάνε κλάψε άλλου, κάθεται και τις ακούει, προσπαθεί να ρίξει όλο το φταίξιμο πάνω του, και στο τέλος ακούει και το κορυφαίο, δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί σου, δεν μου κάνεις :) Τι κρίμα που στην ζωή μου μόνο τέτοιες γνώρισα...αλλά είπαμε κάπου φταίμε και εμεις...την ώρα που προσπαθεί να σου πει θέλω κιαλλα, δεν μου φτάνουν αυτά που δίνεις, δεν με κάνεις χαρούμενη...να την στέλνεις σε κανέναν άλλον να κλαφτεί...τότε και μόνο τότε θα σε εκτιμήσει !!!

  10. #70
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    23,451
    Quote Originally Posted by opposite View Post
    Και πως γίνεται και οι γυναίκες κυρίως είναι μια χαρά με τον επόμενο και ερωτευμένες? Για αυτές δεν ισχύει ο κανόνας;
    Ποιοσ ειπε οτι ειναι μια χαρα ολεσ υποκριτριεσ ειναι γι αυτο τισ βριζουν ολοι αλλα φταινε κι αυτεσ δεν ανοιγωνται στισ φιλιεσ τουσ εγω πιστευω εκει εγω βρισκω το λαθοσ δεν ξερω πειτε κ εσεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  11. #71
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Έχεις δίκιο εμείς και μόνο εμείς δίνουμε το δικαίωμα στους άλλους να μας πατάνε, εμείς αφήνουμε τους άλλους να μπαίνουν στις ζωές μας και να αλωνίζουν. Δεν ξέρω αν τελικά είναι ευχή ή κατάρα να βρεθείς κάποια στιγμή στην ζωή σου να αγαπάς...ωραίο είναι...αλλά τι γίνεται με αυτούς που δεν θέλουν κάθε τρεις και λίγο να βάζουν ένα άλλο πρόσωπο στην ζωή τους για να αγαπήσουν ?

    Μακάρι να ανοίξει κάποιος ένα θέμα εδω στο φόρουμ και αντι να μιλάει για χωρισμούς και προβλήματα, να αναφέρεται στο πόσο όμορφα περνάει στην ζωή του και να μην έχει τπτ αρνητικό να προσκομίσει στην δημόσια συζήτηση...
    1.Αν ειναι ευλογια ή καταρα δεν χρειαζεται να απαντηθει εφοσον εχει συμβει. Αναλογα την φορτιση αλλαζει και η απαντηση βλεπεις. Εκεινοι που δεν θελουν να βαλουν καποιον στην ζωη τους δεν το κανουν, ακομη και αν στα λογια λενε -ΘΕΛΩ- οι πραξεις μιλουν περισσοτερο.
    Άλλο αγαπω, αλλο ερωτευομαι. Προυποθετει να γνωριζεις γιατι επελεξες να αγαπησεις. Προυποθετει και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου γιατι εφαγες καψουρα.
    2. Οποιος/α εχει βιωσει υπερτατα αισθηματα ειτε καλα ειτε οχι... φυσικα κατοπιν θελει χρονο αποτοξινωσης απαξ και τελειωσε το story.
    3. Αρκετα μελη λογικα ειναι καλα με τον ανθρωπο τους, απλα δεν το "φωναζουν".
    4. Ωριμαζει κανεις οταν βαζει τον εαυτο του πρωτα σε θεση ανακρισης και οχι θετοντας τον/την Χ,Ψ,Υ. Κακα τα ψεμματα, αν καποιος θελει απλα να παιξει - δεν θα κατσει να αναλυσει- το ιστορικο, τα χαστουκια, την ξενερα με λιγα λογια.

    Με συγχωρεις θεματοθετρια που γραφω στο θεμα σου και ακουγομαι ωμη, ενω σου συμβαινει μια τεραστια αλλαγη.
    Οσες γυναικες βγηκαν απο πολυχρονες αλλα ματαιες σχεσεις και αρχισαν να ψαχνονται με το τι θελουν οι ιδιες και οχι ο αλλος ειναι πολυ καλυτερα τωρα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

  12. #72
    Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    47
    Δεν με ενοχλει να μιλατε για αλλα θεματα σχετικα με το θεμα μου...
    Ομως πραγματικα δεν μπορω να εξηγησω τι συμβαινει μ εμενα κι αυτον τον ανθρωπο...δεν ειναι οτι ηταν ο πρωτος μου Ειναι που δεν προχωρησαμε και μας εφθειρε Αλλιως ειναι κομματι μου και ειμαι κομματι του..Προσπαθησε να το σκοτωσει για να αποδειξει οτι δεν ειναι αχρηστος και τρελις Αυτα του φωναζα στον τελευταιο καυγα..Δεν ξερω αν σας εχει τυχει να διαβαζετε την ψυχη του αλλου..Εγω εκεινη την μερα ενιωσα οτι τον τελειωσα..το εκανα αυτο..Ομως το μετα αυτο που εκανε για να ξεπερασει εμενα.εμας,δεν εχει λογικη .ειναι ψυχολογικα αρρωστος..Αυτο με βοηθεια και ουσιαστικη θεληση απο τον ιδιο διορθωνεται;;Συν οτι με ολα αυτα που εγιναν καταλαβα καποια πραγματα για μενα..καταπιεζα τα θελω μου Εγινα ενα με τον αλλο κι αυτο ηταν λαθος..Πιστευω στις 2ες ευκαιριες οταν υπαρχει ουσια να γινουν

  13. #73
    Ηλιαχτιδα πιστευω ακραδαντα πως ενας ανθρωπος εαν το θελησει μπορει να αντιμετωπισει τους προσωπικους του δαιμονες.
    Εαν αγαπα κανεις πρωτα τον ιδιο του τον εαυτο καποια στιγμη κοιτιεται στον καθρεφτη και αναγνωριζει οτι κανει λαθη.
    Ευχομαι να κινηθει σωστα το παλικαρι σου και εαν ξανα σμιξετε να γνωριζετε και οι δυο καλα τι σας ενωνει !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

  14. #74
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    κ ομως αυτο που περιγραφεις ειναι πολυ ευκολο
    ξερεις ποσο ευκολο ειναι να τελειωσεις ενα πραγμα επειδη σ αρεσει πολυ? το πιο ευκολο πραγμα που υπαρχει ειναι αυτο...
    οσο πιο ασχετος ειναι καπιος τοσο πιο ευκολο ειναι να τον πλησιασεις..
    πχ υπαρχει τιποτα πιο ευκολο απο το να πας σε ενα οικο ανοχης κ να πας με μια ενα βραδυ επειδη ετσι σου ηρθε? αν κατσεις να το καλοσκευτεις ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου λιγες ορμες να χεις μονο κ αυτο που περιγραφεις κατι αναλογο ειναι που εκανε αυτος...

  15. #75
    Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    47
    Ευχαριστω για την συμπαρασταση ειναι πολυ σημαντικο αυτο που υπατχει εδω μεσα Μια φωνη που θα σ πει μια γνψμη και ταυτοχρονα πολλες οπτικες γωνιες προς σκεψη..πολυ βοηθητικο Θα ξαναμιλησουμε συντομα καλημνυχτα μας..

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Similar Threads

  1. Επεισοδιακός Χωρισμός μετα απο 3 χρονια.
    By Dimi_boy in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 71
    Last Post: 02-04-2016, 13:38
  2. ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    By Law in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 169
    Last Post: 08-01-2016, 13:11
  3. Χωρισμός μετα απο 5 χρόνια περίπου.
    By Maximos1982 in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 14
    Last Post: 15-01-2015, 18:26
  4. Χωρισμός μετά απο 10 χρόνια σχέσης;
    By nassos in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 90
    Last Post: 02-04-2012, 16:31
  5. Χωρισμος μετα απο 5 χρονια
    By piccolo7 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 20
    Last Post: 23-03-2009, 21:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •