Φουλ ντεκολτέ και μου τη δίνει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 90
    Senior Member
    αν δεν τα φορέσει τώρα πότε θα τα φορέσει ...ντάξει τη φάση bibibo θα την ξεπεράσει κάποια στιγμή βρε Ken ... don t worry άσε δε που μπορεί να το βαρεθείς και να πάψει να σ ενοχλεί ..σε νεαρότερη ηλικία λόγω μόδας όλες σαν pin ups ..:P
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Ηλικιασ που εχετε μεγαλη διαφορα εχετε ενημερωτικα στο λεω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    χαχαχα..ρε μπαρμπα-τακ...ειναι 24 χρονων ..αν δεν τα βαλει τωρα, ποτε θα τα βάλει?.. σε νιωθω και εσενα, να συνοδευεις την βυζοχαραδρα, ειναι καπως "καλως τον κερατα"...για τους κακοπροαιρετους...αλλα και εκεινη αμαρτια δεν ειναι να μηντο βαλει? ...κοιτα αν το κανε μονο μια φορα μην φορτωνεις ετσι, ολες μας πιανει που και που μια ταση να θελουμε να ντυθουμε καπως πιο.... ξε.. δε σημαινει κατι το οτι θελει να αρεσει ή οτι θελει να σου δειξει οτι αρεσει για να σε εχει λίγο στην τσιτα ... ειναι γυναικεια κολπάκια μα φρεσκαρουμε λίγο το πάθος στην σχεση ;)..
    καλα εκανες και τσιτωσες, ετσι πρεπει ο "αντρας ο σωστος" ..θα σουν λιγο φλωρος αν το καταπινες.. και εκεινη καλα εκανε και το υπερασπίστηκε ..σιγα μην σου δωσει πάτημα να την πεις και ξεκωλλο... απο εκει και πέρα δεν θα το ξανακανει(παρα μονο αν χρειαστει) ..τσιμπησες !!αρα ολα οκ ...
    μπραβο της και μπραβο σου ...ετσι πρεπει να ειναι τα ζευγαρια ..οσο υπάρχει παθος..υπάρχει απολαυση!!
    αχ.. ζηλεψα..αντε και στα δικα μας!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ηλικιασ που εχετε μεγαλη διαφορα εχετε ενημερωτικα στο λεω
    Όλα μια ιδέα είναι Έλις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα..ρε μπαρμπα-τακ...ειναι 24 χρονων ..αν δεν τα βαλει τωρα, ποτε θα τα βάλει?.. σε νιωθω και εσενα, να συνοδευεις την βυζοχαραδρα, ειναι καπως "καλως τον κερατα"...για τους κακοπροαιρετους...αλλα και εκεινη αμαρτια δεν ειναι να μηντο βαλει? ...κοιτα αν το κανε μονο μια φορα μην φορτωνεις ετσι, ολες μας πιανει που και που μια ταση να θελουμε να ντυθουμε καπως πιο.... ξε.. δε σημαινει κατι το οτι θελει να αρεσει ή οτι θελει να σου δειξει οτι αρεσει για να σε εχει λίγο στην τσιτα ... ειναι γυναικεια κολπάκια μα φρεσκαρουμε λίγο το πάθος στην σχεση ;)..
    καλα εκανες και τσιτωσες, ετσι πρεπει ο "αντρας ο σωστος" ..θα σουν λιγο φλωρος αν το καταπινες.. και εκεινη καλα εκανε και το υπερασπίστηκε ..σιγα μην σου δωσει πάτημα να την πεις και ξεκωλλο... απο εκει και πέρα δεν θα το ξανακανει(παρα μονο αν χρειαστει) ..τσιμπησες !!αρα ολα οκ ...
    μπραβο της και μπραβο σου ...ετσι πρεπει να ειναι τα ζευγαρια ..οσο υπάρχει παθος..υπάρχει απολαυση!!
    αχ.. ζηλεψα..αντε και στα δικα μας!!
    Είναι το στιλ της έτσι, μία στις τρεις μέρες φουλ ντεκολτέ λέμε.. και πού να έρθει το καλοκαίρι τι έχω να τραβήξω..

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Tι εννοείς σε προγκάω; Αυτή είναι η άποψη μου.Είσαι απο αυτούς που ρωτάνε συνέχεια την κοπέλα τους με πόσους πήγε πριν απο εσένα και αν δε τους αρέσει το νούμερο,κρατάνε μούτρα και κάνουν σκηνή;
    χαχαχα...με 3 εχουμε παει!! στανταρ το νουμερακι κοριτσια, μην μπερδευτει καμια και πει 4!!!

Senior Member
    Αυτή την ερώτηση δεν την έχω κάνει ποτέ σε καμία, ακόμα και κάποιες φορές που ρωτήθηκα εγώ με πόσες έχω πάει, πάλι δε ρώτησα κάτι τέτοιο..

Banned
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Είναι το στιλ της έτσι, μία στις τρεις μέρες φουλ ντεκολτέ λέμε.. και πού να έρθει το καλοκαίρι τι έχω να τραβήξω..
    χαχαχαχαχαχα... χαλαρωσε ρε χαζε... τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι!..απολαυσε την γυναικαρα σου αγορινα μου!!.. μακαρι ολοι οι 45αρηδες να ειχαν το προβλημα σου.. οι 9 στους 10 σε ζηλευουν με το που σας βλέπουν!..παιξτο θυμωμενος, φορτωμενος εσυ βεβαια, μην παιρνει θαρρητα η μικρη ... αλλα καταβαθως να το χαιρεσαι αυτο που εχεις ... ποσο καιρο ειστε μαζι?

Banned
    Αυτή την ερώτηση δεν την έχω κάνει ποτέ σε καμία, ακόμα και κάποιες φορές που ρωτήθηκα εγώ με πόσες έχω πάει, πάλι δε ρώτησα κάτι τέτοιο..
    ε ναι, καλα κανεις...και μονο που ρωταει ο αλλος ..το θελει το δουλεμμα του!!..παει γυρευοντας...

Senior Member
    Σχεδόν ένα χρόνο βγαίνουμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι αυτο μεγαλη διαφορα ειναι παντωσ ετσι για να ξερεισ

Οχι , μια χαρα διαφορα ειναι , εχω κανει σχεση με μεγαλυτερη διαφορα , νο προμπλεμ ...........

Senior Member
    Ωραίος ρε Μαγκάιβερ, μου δίνεις κουράγιο..

Senior Member

Εγω παλι ρωταω , και απαντω , δεν τρεχει τιποτα , τι ναρχισω ζηλειες ? οοοοχι , οχι εγω , τα παντα ειναι συζητισημα για μενα , κουλ .............γι αυτο εχω μακροχρονους δεσμους μονο , ξερω πως να φερθω , για να αισθανεται ανετη η αλλη , να μου δινει και τον χωρο μου , οχι για τιποταλλο , για τα χομπυ μου , δεν εχω κερατωσει γυναικα ποτε , ειμαι πρωτα φιλος , και μετα οτιδηποτε αλλο ..........

Senior Member
    Ωραίος ρε Μαγκάιβερ, μου δίνεις κουράγιο..
    Εμ , αμα ειστε ενα χρονο μαζι , ποιο ηλικιακο προβλημα υπαρχει ? αν εισαι και γυμνασμενος , η fit οπως εγω , μην μασας απο διαφορες , δεν λεμε για 30 χρονια , αλλα 20 , ειναι οκ.........

Banned
    Σχεδόν ένα χρόνο βγαίνουμε..
    χαχαχα...στο λεω και να με θυμηθεις...αυτη..μεχρι και το μουστακι θα σου ξυρισει!! :p

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast