απογνωση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 219
    Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    κανεις?????
    σηψη καλησπερα διαβασα το προβλημα σου ειμαι καινουρια εδω...δεν εγινε τιποτα με τα φαρμακα? γιατι επιμενουν τοσο πολυ.?

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    σηψη καλησπερα διαβασα το προβλημα σου ειμαι καινουρια εδω...δεν εγινε τιποτα με τα φαρμακα? γιατι επιμενουν τοσο πολυ.?
    @Αλεξανδρα ευχαριστω. ειχα βελτιωθει αλλα τωρα παλι ειμαι χαλια

Senior Member
    @Αλεξανδρα ευχαριστω. ειχα βελτιωθει αλλα τωρα παλι ειμαι χαλια
    Δεν γινεται να δοκιμασουν κατι αλλο? Οταν εκφραζεις την αρνητικοτητα σου να μεταφερθεις σε νοσοκομειο τι σου απαντουν? εαν επιτρεπεται. δηλαδη δεν υπαρχει αλλη επιλογη και τελος αυτο ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε?

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ.ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚ� � ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΡΜΑΚΟ.ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ Α ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ.ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚ� � ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ Α ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ....
    @Δημητρη σε ευχαριστω αν μπω θα μπω τελη φεβρουαριου οποτε μπορει μεχρι τοτε να μη μου φαινεται τοσο τραγικο... για πιο ελαφρυ οχι δεν το συζητανε..
    @Αλεξανδρα εχω δοκιμασει παρα πολλα και με πολυ κοπο μπηκα στο λεπονεξ

Senior Member
    @Δημητρη σε ευχαριστω αν μπω θα μπω τελη φεβρουαριου οποτε μπορει μεχρι τοτε να μη μου φαινεται τοσο τραγικο... για πιο ελαφρυ οχι δεν το συζητανε..
    @Αλεξανδρα εχω δοκιμασει παρα πολλα και με πολυ κοπο μπηκα στο λεπονεξ
    δεν ξερω αν μπηκε

Senior Member
    Σηψη... Σου ευχομαι ειλικρινα να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει να μπεις.... Να εισαι δυνατη και να διωχνεις εσυ αυτες... Μην τις αφησεις να σε στειλουν εκει...οπως ειπε και ο δημητρης διωξε απο το μυαλο τις σκεψεις και θα καταλαγιασουν... ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καθε μερα που θα σου ξημερωνει να ειναι πιο φωτεινη και καλυτερη!

Senior Member
    @αλεξανδρα ευχαριστω πολυ για αυτο το ομορφο μηνυμα.. μακαρι να μπορουσα

Senior Member
    @αλεξανδρα ευχαριστω πολυ για αυτο το ομορφο μηνυμα.. μακαρι να μπορουσα
    Μην με ευχαριστεις καθολου ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω!! με προσπαθεια θα μπορεσεις και αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα εδω περνα τις ωρες σου εδω οπως κανω και εγω! ξερεις ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να υπαρχει καποιος στην αλλη ακρη της γραμμης ή και της ελλαδας και να προσπαθει να βοηθησει! εγω εδω μεσα νιωθω ομορφα και διωχνω τις κακες σκεψεις που προσπαθουν να γινουν πραξεις αν με καταλαβαινεις... ετσι και εσυ...ενα ομορφο μηνυμα απο καποιον αγνωστο μπορει,εστω και λιγο να σε κανει να νιωσεις καλυτερα! Με την θεραπεια σου και λιγη στηριξη πιστευω οτι μπορουν ολα να πανε καλυτερα για σενα!

εσωτερικη_σηψη Σκεφτηκες καθολου να μιλησεις με εναν πνευματικο; Ακομα και εαν δεν εισαι πολυ θρησκα εχω ακουσει αρκετους ανθρωπους, οι οποιοι ηταν σε δυσκολοτερη κατασταση απο σενα, οτι τους βοηθησε πραγματικα η επαφη τους με το Θεο. Το ξερω οτι αυτο που γραφω μπορει να φανει αστειο σε μερικους, αλλα σε παρακαλω να το ψαξεις περισσοτερο. Εαν και δεν εχω ο ιδιος εμπειρια πραγματικα πιστευω οτι ενας καλος πνευματικος μπορει να σε στηριξει και να σε ηρεμησει. Αν καποια απο τα υπολοιπα μελοι συμφωνουν ή διαφωνουν παρακαλω να σχολιασουν.

Senior Member
    μπουφο καλησπερα,ξεπεταγομαι και εδω! οπως προειπαμε οι "κακες" σκεψεις-πραξεις μου δεν ειναι αποδεκτες απο την εκκλησια και ετσι το εψαξα λιγο...βεβαια δεν πηγα γιατι φοβαμαι να πω κατι τετοιο για τις αντιδρασεις....ισως σε μια εκκλησια 500 τουλαχιστον χλμ απο εδω να εβρισκα την δυναμη να το κανω... ομως αναβω συνεχεια κερακι στην εκκλησια καθε βραδυ κανω την προσευχη μου και εχω πολλες εικονες στο δωματιο που τους μιλαω καθε βραδυ... εστω και μεσα απο κει νιωθω πιο ηρεμα...θελω να καταληξω πως καθε αλλο παρα αστεια δεν ειναι η προταση σου... ισως να βοηθησει πολυ την σηψη αυτην την δεδομενη στιγμη! σηψη θα σε παρακαλουσα και εγω αν συμφωνεις με αυτην την ιδεα να το δοκιμασεις ισως σε βοηθησει

Senior Member
    @μπουφε δεν πιστευω στην εκκλησια.. θενκς παντως!

Senior Member
    @μπουφε δεν πιστευω στην εκκλησια.. θενκς παντως!
    Μπορεις να παρακαλεσεις τον Αρχαγγελο Μιχαηλ στην Μυτιληνη εγω οταν ημουν χαλια ειχα παει στο Μανταμαδων και με βοηθησε να γινω καλα οταν ειχα υποτροπιασει την πρωτη φορα τοτε που εχασα την δουλεια μου και παραλληλα χωρισα απο τον γαμο μου και ειχα και τα παιδια σε δυσκολη ηλικια

Senior Member
    ρε παιδια σοβαρευτειτε.... τι αγγελους και αρχαγγελους....

μακαρι να λειτουργουσαν ολα αυτα.....

ολα αυτα ειναι για μετα το θανατο ετσι πιστευω....

φαρμακα χρειαζομαστε...

ειναι τεχνικο το ζητημα. σαν να εχεις πιει πολυ καφε.

αμα εχεις πιει πολυ καφε θα σε σωσει αμα επικαλεισαι τους αρχαγγελους και τους διαβολους και τριβολους ;

ας σοβαρευτουμε.

αυτα για αλλη ασθενεια το αγχος.

εδω μιλαμε για σοβαρο τεχνικο προβλημα του εγκεφαλου που χρειαζεται φαρμακα και ειναι εντελως ΑΝΕΥΘΥΝΟ και ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ να λες στους αλλους φταιει το ενα και το αλλο και να πας "στον πνευματικο" να σε σωσει.

Ο πνευματικος ειναι για αλλο πραγμα : για ελαφρυ αγχος, ψιλοπραγματα δηλαδη.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Μπορεις να παρακαλεσεις τον Αρχαγγελο Μιχαηλ στην Μυτιληνη εγω οταν ημουν χαλια ειχα παει στο Μανταμαδων και με βοηθησε να γινω καλα οταν ειχα υποτροπιασει την πρωτη φορα τοτε που εχασα την δουλεια μου και παραλληλα χωρισα απο τον γαμο μου και ειχα και τα παιδια σε δυσκολη ηλικια

Ντιαρ παβλινα , κι εγω παρακαλω Αγιους , τον Α. Νεκταριο , ολο λεω να παω Αιγινα , και αναβαλλω , τον Α.Ιωαννη Ρωσσο , Α. Εφραιμ , και οποιον αλλον μουρθη , ακουνε οι Αγιοι ,,αν πιστευεις , στα ταματα δεν πιστευω , ειναι χαζο .........

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast