Results 31 to 45 of 57
Thread: Η δική μου ιστορία
-
19-01-2016, 18:24 #31
ρεα, πως θα καταγγειλει καποιον που την κακοποιησε πριν 15 χρονια και τοτε δεν το ειπε σε κανεναν? η την πιεσε πριν 2-3-5 χρονια και δεν τον κατηγγειλε τοτε και δεν εχει ουτε αποδειξεις ουτε τιποτε?
μονο θα μπλεξει και θα ταλαιπωρηθει η κοπελα,
το θεμα ειναι να τα ξεπερασει, να μην τα ξαναεπιτρεψει και να τα διαχειριστει, οχι να κανει μηνυσεις για τα παιδικα της χρονια..
- 19-01-2016, 18:30 #32
Εγω παλι επειδη μου τυχε κ μενα κ δεν ξερω τι εγινε κ πωσ μου την εδωσε κ ειπα θα κατσω να πεθανω αλλα μεχρι τοτε παιρνω αυτα τα συμπληρωματα μπασ κ μια στο εκατομυριο ζησω παντωσ κανουν δουλεια απο μπιρεσ πολυ καλυτερα τωρα ζησω πεθανω δε σ κανω πλακα δε με ενδιαφερει αλλα θελω να πεθανω στον υπνο μου κατα τα αλλα αφου ξυπναω αρχιζω τον αγωνα αυτο ετσι ζω τρια χρονια τωρα κ δουλευω κι ολασ κ πινω κ τα καφεδακια μου παραπονο δεν εχω αλλα η καταθλιψη εχει φτασει σε αλλα επιπεδα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-01-2016, 18:38 #33
19-01-2016, 18:43 #34
Ποσεσ φορεσ ημουνα χαλια κ ηπια καφε κ στανιαρα αμα ηξερεσ εσπεσσο πινω βαραει λιγο στα νευρα ειναι δυνατοσ αλλα κανει δουλεια σε μενα λειτουργει δε θελω να πινω μπυρεσ μονο καφεδεσ κ τσαγια δοκιμασε να μασ πεισ εγω πινω διπλο εσπρεσσο λουγκο υπαρχει κ ο αμερικανο κι ο απλοσ εσπρεσσο εγω ειμαι λουγκο δοκιμασε να μ πεισ
19-01-2016, 19:00 #35
μην ακους κανεναν,αμα εισαι ή δεν εισαι καλα το ξερεις εσυ.το θεμα ειναι τι θα κανεις με αυτο,θες να το αφησεις πισω σου ή να παλεβεις με τον εαυτο σου και να χαραμιζεσε.εισαι μικρη μπορεις να τα καταφερεις ψαξε για μια βοηθεια-λυση οσο πιο γρηγορα μπορεις.ειναι ασχημα αυτα που σου ετυχαν αλλα υπαρχουν τοσο ομορφα να βρεις μπροστα σου
19-01-2016, 20:08 #36
Θα στα συνοψισω λοιπον για να ξερεισ υπαρχει ενασ δρομοσ με συμπληρωματα φυτικα κ βολτουλεσ κ επικοινωνια με φιλουσ υπαρχει αλλοσ δρομοσ με φαρμακα κ ψυχοθεραπεια υπαρχει αλλοσ δρομοσ με δουλεια ολη μερα υπαρχει αλλοσ δρομοσ να εχεισ καταλληλουσ ανθρωπουσ διπλα σου υπαρχει αλλοσδρομοσ να βρεισ σωστο κ φτηνο γιατρο απο τουσ φτηνουσ θα ψαξεισ να βρεισ ποιοσ σου κανει εγω τον δικο μου τον πουλαω κ λαδι τελοσ παντων αυτα υπαρχουνε σε αυτο το χωρο κι αυτεσ ειναι οι δυνατοτητεσ που εχεισ για να νιωσεισ καλυτερα διαλεξε τι θελεισ εγω σαν παλιοσ ασθενησ ξερω ολο τον χωρο κ σ λεω ποιεσ ειναι οι δυνατοτητεσ οταν εχεισ προβλημα στην ελλαδα δεκα χρονια εμπειριασ στα βαλα σε πεντε γραμμεσ
19-01-2016, 20:10 #37
Υπαρχει κ το αλκοολ και τα ναρκωτικα αυτα ειναι ολα κι ολα νομιμα κ παρανομα παντωσ αυτα υπαρχουν οταν πονασ αυτα κανεισ
19-01-2016, 21:33 #38
καλησπερα αλεξανδρε. το ξερω πως ολο αυτο φαινεται πως εγινε επειδη απεκλεισε ολον τον ανδρικο πληθυσμο, και η αληθεια ειναι πως οταν το μαθαινει καποιος η πρωτη ερωτηση ειναι μηπως δεν βρηκα το σωστο ατομο η μηπως ειχα καποια ασχημη εμπειρια με αντρα , γιατι δεν συμβαδιζει με την εμφανιση μου, οποτε καποιος αλλος λογος θα υπαρχει, σωστα ?
Δεν μπορω προσωπικα να τα συνδιασω ομως ετσι. Δεν θεωρω πως ολοι ειναι ιδιοι, ουτε βλεπω αντρα και αλλαζω δρομο. Δεν μισω σε καμια περιπτωση τους αντρες μετα απο αυτα .
Το νιωθω παρολα αυτα εντελως φυσικο, δεν με ελκυουν σωματικα και ερωτικα καθολου. Αλλα παντα αναρωτιομουν αν εχει καποια σχεση με οτι αφηγηθηκα, γι αυτο και το ανεφερα.
19-01-2016, 21:43 #39
καλησπέρα και σε εσενα.
Αρχικα, περι αυτου που ανέφερες πιο πάνω για επισκεψη σε ειδικο , παντα το ειχα στο μυαλο μου χρονια.
Θα πηγαινα σε καποιον μονο αν ειχα την δυνατοτητα να μην το μαθει κανενας. Εξαρταμαι ακομα απο τους γονεις μου και απο οικονομικης αποψης δεν θα μπορουσα να το κανω κρυφα. Η οικογενεια μου, παρολο που συγγενεις των γονιων μου εχουν ψυχιατρικο ιστορικο ειναι καθετοι με οτι εχει να κανει με ψυχολογικη η ψυχιατρικη βοηθεια , εκτος αν ειναι κανεις οπως το λενε ''τρελος'' . Αλλιως, δεν υπαρχει λογως, ειναι της μοδας να δραματικοποιουμε καταστασεις, λενε. Φοβαμαι την επικριση . Καποτε ειχε συστησει ενας γιατρος ( ειχα παει για το στομαχικο ελκος που ειχα αναφερει) να μιλησω με καποιον ψυχολογο και οι γονεις μου δεν θελανε ουτε να το ακουσουν, τους φανηκε αδιανοητο. Παρολα αυτα τους επεισα να με πανε υποτιθεται για να συζητησω για το αγχος μου για το σχολειο. Ημουν προετοιμασμενη να πω οσα ηθελα , ομως. Και μολις πηγα μου κοπηκε η φωνη. Δεν μπορουσα να πω τιποτα και ηταν η πρωτη και τελευταια φορα.
Οσο για τη σχεση..
Η σχεση μου ειναι σχεδον ενος χρονου. Μου δινει οσα δεν θα μπορουσα εγω ποτε να δωσω σε ανθρωπο. Ξερω πως οτι δινεις παιρνεις. Αλλα παντα ημουν κρατημενη.
19-01-2016, 21:45 #40
Γεια σου.
Η πραξη εχει απωθηθει αλλά εχει αφησει ενοχη. Η ενοχη για την υπαρξη φερνει θυμο για τον εαυτο, ο θυμος εκδηλωνεται με αυτο καταστροφη, παραβατικοτητα, καταθλιψη, κρισεις πανικου και μια μεγαλη σειρα απο αποφασεις που αυξανουν την ενοχη.
Το οτι δεν ενιωσες ανεση με τον ψυχολογο ισως να ηταν δεικτης πως δεν ενιωσες ασφαλης ή ετοιμη για να ομολογησεις τί σου εχει συμβει.
Κατ' εμε καλό ειναι καποια στιγμη να τολμησεις να ανοιχτεις σε εναν ειδικο ψυχικης υγειας.
Το αλκοολ παντα δινει αυτο που εχει να δωσει, μουδιασμα, παγωμα σκεψεων, αναισθησια ή οτιδηποτε αλλο. Γνωριζεις ομως πως περναει η επιδραση και η πραγματικοτητα ειναι παλι εκει.
Δεν ειμαστε ικανοι να ξεχασουμε οτι μας τραυματισε, ειμαστε ικανοι ομως με προσπαθεια και βοηθεια απο ειδικο να το δουμε και απο αλλη οπτικη.
Σου ευχομαι να βρεις βοηθεια, κατανοηση, στηριξη απο σωστους ανθρωπους και να γνωρισεις την πραγματικη σου εικονα.
Δεν ειναι ακατορθωτο !
* Εαν οι γονεις σου θεωρουν οτι χειροτερο τον Ψυχιατρο δεν αποτελει δικο σου προβλημα. Εχεις πεισει τον εαυτο σου πως ξερουν καλυτερα -ποιο ειναι το δικο σου θελω-
Ολο αυτο το αλκοολ μπορει να οδηγησει σε θεμα παθολογικο σωματικο... χρειαζεται να φτασεις εκει για να δειξουν συμπονοια ?
Απλα απαντησε σε εσενα !"Make sure your worst enemy isn't you"
19-01-2016, 21:54 #41
Παλευω .. Και κατι ακομα που μου διεφυγε.. Απο 14 15 χρονων ημουν αποφασισμενη να σπουδασω ψυχολογια, δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που θα ακολουθουσα λογω της δουλειας των γονιων μου που ειναι και δικη μου επιλογη, αλλα το ειχα βαλει στοχο. Ηθελα ετσι να καταλαβω περισσοτερα πραγματα για τους ανθρωπους και τον εαυτο μου. Και περασα.
Για τους ανθρωπους καταλαβα πολλα , για τον εαυτο μου τιποτα.
Και παντα με βασανιζει το γεγονος πως μπορουν ολα να ειναι τοσο επιφανειακα . Μπορει εγω να ειμαι απαισιοδοξη, αλλα σε ψυχολογο θα πηγαινα αν πηγαινα γιατι δεν εχω καποιον να μιλησω. Οσον αφορα την βοηθεια απο μερους του, γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη.
19-01-2016, 21:59 #42
@elis σε ευχαριστω πραγματικα για ολες τις απαντησεις σου και εχω να πω πως θαυμαζω τον τροπο που σκεφτεσαι
19-01-2016, 22:05 #43
καλησπερα και σε ευχαριστω που απαντησες.
Μπορει να μην ενιωσα ανετα με τον ψυχολογο επειδη οι γονεις μου ηταν εξω απο το δωματιο. Και παντα οτι κανω ειναι με γνωμονα το αν θα το μαθουν οι γονεις μου. Κρυβω πολλα και γι αυτο θα μου φαινοταν δυσκολο να ζητησω και τη δικη τους βοηθεια, η να ξαναεπισκεφτουμε ψυχολογο. Περα απο καποια τραγικα περιστατικα στην εφηβεια, για τα οποια δεν εχουμε ξαναμιλησει ποτε, οπως πχ οτι εφυγα 3 φορες απο το σπιτι μου χωρις να δωσω σημαδι η ενα περιστατικο αυτοτραυματισμου που ηταν μπροστα, οι γονεις μου πιστευουν οτι εχουν σβηστει ολα και πλεον ειμαι η τελεια κορη. Ακομα και με το αλκοολ , που αυτο το συζητανε μαζι μου, δεν δινουν σαν εξηγηση πως εγω πινω γιατι τη δεδομενη στιγμη θελω να νιωσω καλυτερα. 'πινω γιατι επηρεαζομαι, πινω γιατι νομιζω οτι ειναι παιχνιδι κτλ κτλ κτλ'.
19-01-2016, 22:15 #44
Ο τροποσ που σκεφτομαι εγινε με ψυχοθεραπεια κ την αγροτικη δουλεια κ συνεχη αναζητηση πιστεψε με δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ειναι απλα συνειρμικοσ τροποσ σκεψησ δηλαδη λεσ εσυ κατι κι εγω σκεφτομαι κ λεω κατι που σκεφτομαι η που ξερω πανω σε αυτο που λεσ κι εμενα με ενδιεφερε η ψυχολογια απο μικρο πηρα ενα βιβλιο φαρμακολογιασ διαβασα κ στο ιντερνετ κ πηγα σε γιατρο κανουμε ωραιεσ συζητησεισ ανακουφιστικεσ αλλα παντα μου κανει εντυπωση οτι δεν τρελαινεται με τιποτα τ λεω την πιο απιθανη μαλακια κι αυτοσ ειναι ψυχραιμοσ δε γινεται αυτο μου την δινει αλλα εχουμε κανει καλη δουλεια ετσι πλεον δε φαινεται τιποτα παλιοτερα ειχα τρεμουλα διαφορα τραγικα εγω τον ψιλοσεβομαι εκεινοσ δε ξερω τελοσ παντων με βοηθησε στα δυσκολα τα φαρμακα μου ειναι σωστα οποτε κουραστηκαμε μαλλον κ οι δυο ο ενασ απο τον αλλον
19-01-2016, 22:34 #45
το οτι ο γιατρος σου ομως ειναι ψυχραιμος με οτι του λες δεν σημαινει πως δεν σε σεβεται
σημαινει οτι ειναι επαγγελματιας
και αφου εχεις βοηθηθει με την θεραπεια σου αυτο τα λεει ολα