Results 106 to 120 of 147
Thread: απο την αρχη
-
24-01-2016, 15:51 #106
Αμα σασ πουν οτι εχετε ινομυαλγια ενα ειναι το φαρμακο σνρι αλλα θελει μεγαλη δοση εγω παιρνω 120αμα ειχα καταθλιψη θα χορευα τωρα κ απλα ειμαι στα ισια μου καπωσ εχω αρχισει κ συμαζευομαι πλεον κ θα την βρω τη φαρμακολογικη προσσεγγιση οποιοσ θελει να παρει το γιατρο μου τηλεφωνο εμεισ τα συζυταμε γτ εχω παρει ολα τα φαρμακα κ τωρα συμαζευομαι καπωσ οποιοσ θελει ετσι κ το βρουμε θα σασ πω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 24-01-2016, 15:53 #107
Καφεσ δεν κανει κρεασ δεν κανει θελει διατροφη κ απο υγρα τσαγια κοντα ειμαι να την βρω την ακρη
24-01-2016, 15:54 #108
Κ ουτε ζαχαρη κανει
24-01-2016, 16:26 #109
Ινοσιτολη με φολικο οξυ για γυναικεσ συμπληρωμα διατροφησ κ τσαγια παρτε κατι αφηστε την κοινωνικη κριτικη κ παρτε κατι να λειτουργησετε δεν τα ξερω τα γυναικεια καθολου ξερω το οι βιταμινεσ β αμα ειναι απο καλη εταιρεια κανουν δουλεια
24-01-2016, 16:27 #110
Κ ενα αντικαταθλιπτικο παιζει ρολο κι αυτο
24-01-2016, 17:22 #111
ειμαι καλυτερα σημερα.. απλα ειδα την ζωη μου νηφαλια και φρικαρα..απο τις γιορτες και επειτα δεν εχω συνελθει..ταρακουνιεται ολο μου το κεφαλι εκτοτε και προσπαθω να βγαλω ακρη ... αλλα ελπιζω οτι θα μου βγει σε καλο. ολοι εμεις μου βγαζουμε την ψυχη μας εδω μεσα ειμαστε η ψυχη του φορουμ..χωρις την βοηθεια σας ...δεν ξερω...
24-01-2016, 17:23 #112
24-01-2016, 20:59 #113
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης - απαγορεύονται οι δημόσιες προτροπές για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
Last edited by Aeon; 25-01-2016 at 12:48.
24-01-2016, 22:37 #114
Διαβαζωντας τα παραπανω,νομιζω ότι η φιλη μας και συμφορμητισσα Ρια μοιαζει να πασχει απο την λανθανουσα καταθλιψη η συγκαλυμμενη καταθλιψη.
Θελω να τονισω πως μειτε εχω τελειωσει το καποδιστριακο ,μειτε ψυχολογος ειμαι, αλλα ουτες κι διαδικτιακες δυαγνωσεις καμω¨), τη φτωχη μου γνωμη κατατεθω κι εγω οπως ολοι σας!!
Εκει που δυαφωνω με πολλους συμφορμιτες ειναι στην ευκολια με την οποια γραφετε λεξεις οπως "κακοποιηση", "ενδο-οικογενειακή βία" και αλλα τετοιες λξεις!.
Η Ρια ,συμφωνα με τα γραπτα της ,ειναι θυμα κακοποιησης απο την πυριμικη οικογενεια της. Εαν "ταξιδεψετε" πισω στα παιδικα σας χρονια , φανταζομαι ότι ολοι σας λιγο πολύ θα εχετε αναμνήσεις που υστερα από καποια σκανταλια - βλακεια παιδικη που εξοργισε τους γονεις σας ,θα εχετε λογικα να θυμυθητε στιγμε που σαν σας μαλοναν με φωνες φαγατε κι καποιο χαστουκι - - προσωπικα το βρισκω λαθος ,καθε μορφη βιας ειναι εναντια στην κοσμοθεωριαμου -, ε? λοιπον αυτό το πραμα δε μπορούμε να το κατατάξουμε στην κακοποιηση! !
Γυριζωντας πισω στο σημερα ,ερχομενοι στο φορουμ, και διαβαζωντας το θεμα αυτο η Ρια την παραπανω πραξη την εχει κρατησει στη μνημη της και τη κρατα "μανιατικο",χαρακτιριζει ενδο οικογενειακη βια ολο αυτο και πιστευει οτι εχει συνδραμει στην ψυχικη της ασταθεια, στην καταθλιψη της δλδη. Εαν το παραπανω συμπερασμαμου ειναι λαθος ζητω συγχωρεση, εν δλδη καταλαβα λθος αρα κι γραφω λανθασμενες εντυπωσεις "σορρυ" .
Εαν ομως ειναι ετσι τα πραματα τωτες καλο θα ειναι να αναθεωρησει ο παθον αλλα και αλλοι συμφορμητες μας, να ξανα σκεφτουνε μην ειναι υπερβολικοι?? διοτις ο κοσμος που ζουμε εχει πολλα προβληματα, και κατι ιστοριες σαν αυτες για πολλα παιδια θα ακουγοντε αν οχι αστειες ,εξοργιστικες! δυστυχως εκει εξω υπαρχουν κοπελες που ειτε εχουν βιαστει από το πατερατους! ,ετε κατέληξαν σε νοσοκομειο από το ξυλο ! Κοπελες που σηκονοντε το πρωι ,μεσα στο κρυο χωρις να τις ζεστανει εστω για λιγο η αγκαλια της μητερας! χωρις να χουν τ πολυτελεια να ασχοληθουν με την πρωινη τους ψυχικη δυαθεση , διοτις το να παραμεινουν στα σκεπασματα του κρεβατιου του για αυτές τις κοπελες είναι αδυανοιτο! κοπελες που ζουν σε ένα περιβαλον γεματο λεκτικη κι σοματικη βια! κοπελες οπου η φτωχια δε τιςαφηνει να χουν παρα μονο στη φαντασια εξοδα για να φροντισουν την θυληκοτητα τους !Αναροτιεστε πωτες αν αυτές οι κοπελες τολμισουν να ζητησουν βοηθδια για τη ψυχικη τος υγεια! η αν αναφερθουν στη καταθλιψη τι αντιμετοπιση θα χουν ε? Δυστυχως κατι τέτοιες κοπελες ηρωιδες υπαρχουν εκει εξω, στην ιδια κοινωνια με εμας! ,μια τετοια κοπελα λοιπον σαν διαβασει το μηνυμα της Ριας οτι εχει παθει καταθλιψη επειδη η μαμα της ειναι υπερπροστατευτικη, η το πρόβλημα που αντιμετοπιζει με το που κι πως θα καταναλωσει τα λεφτα της , η το οτι νιωθει πιεσμενη και "με κομενα φτερα" λογο του οτι εχει στο ονομα της μια επιχηρηση ,σαν λοιπον διαβασει αυτα τα πραματα συγουρα θα φρικαρει κι θα εξοργηστει!
Απο την αλλη ομως σκοπος ενος ανθρωπου ειναι να κοιτα παντα προς το καλητερο , να εχει σκοπο και βλεψεις προς τα " παραπανω" κι οχι " παρακατω" ! δλδη θα μπορουσε να γινει συγκρηση με καποια άλλη κοπελα οπου ζει σε πολυτελες συνθήκες!, με δικο της σπιτι κι πιινα, στο παρκιν να υπαρχει ένα σουπερ καρ κι ου το κάθε ξεις.
Δε γνωρίζω το σωστο, απλα νομιζω ότι θα πρεπει να ειμαστε καπως ταπινοι, ότι θα πρεπει να βρουμε δυναμεις μεσα μας ώστε να συγχορουμε τους συνανθρωπους μας ποσο μαλον δε τους γονεις μας!
24-01-2016, 22:48 #115
Εμενα φιλε ολεσ μου οι φιλεσ ειναι ηρωιδεσ τετοιεσ κ πραγματικα ξερουν πλεον οτι ξερω προσπαθω να τισ βπξθησω σε φτωχογειτονια μενω μη νομιζρισ κι εγω τπυλαχιστον τισ γουσταρω κι αμα μου πουνε να παω να πνιγω θα παω γτ ειναι ομορφεσ
24-01-2016, 23:02 #116
χαχαχα...παλαβε! σου ειπα να μου το στειλεις πμ..τεσπα, σε ευχαριστω για τις πληροφορίες, θα το ψαξω και θα δω. δεν εχω κριση πανικου... βασικα οτι και να εχω .. δεν υπάρχει περιπτωση να με πεισει να πάω σε νοσοκομειο να το κοιταξω..οποτε αυτοεξοντωνεται..
εσυ τι κανεις σταυρακι μου? ποσο σου ελειψα??
Last edited by Aeon; 25-01-2016 at 12:48.
24-01-2016, 23:39 #117
οταν δημοσιευεις κατι τοσο προσωπικο ...προσπαθεις να μην επηρρεαστεις απο αρνητικη κριτικη.. αυτο θα κανω και στην περιπτωση σου.
1. το να αμφισβητεις το γεγονος της κακοποιησης μου και γενικα οτι γραφω, τοσο εμενα οσο και σε οποιαδηποτε αλλο μελος ειναι δικαιωμα σου. προσωπικα τ θεωρω λίγο ανωφελο να μπαινει κανεις σε αυτην την διαδικασια. προτιμω να βοηθω παρα να προσπαθω να προσβαλω..κ ευτυχως δεν ειμαι η μονη που το κανει αυτο...και γιαυτο δεν μετανιωνω που βρισκομαι εδω..και λέω την αληθεια μου παρα το γεγονος οτι εχω να αντιμετωπίσω και μελη σαν και εσενα γιατι εχω βρει την στηριξη και την βοηθεια ξενων ανθρωπων που πραγματικα με ωφελησαν στην ζωη μου και μου δινουν τη δυναμη να συνεχισω.
2. φυσικα υπάρχουν ανθρωποι που περασαν ακριβως οσα και εγω και καταφεραν να το ξεπερασουν και να γινουν καλα και ειναι λειτουργικοι κτλ κτλ . οπως και ανθρωποι που περασαν ακριβως οσα και εσυ φιλε μου και επεισης τα καταφεραν και δεν εμπλεξαν με ναρκωτικα ουτε διωκονται απο τον νομο. αν εξοργιστουν μαζι μας δικαιωμα τους δεν μας αφορα ειμαστε αυτοι που ειμαστε και αυτο δεν αλλαζει. προσωπικα πιστευω πως οι καλυτεροι ανθρωποι δεν μπαινουν στην διαδικασια να εξοργιστουν ...αλλα να καταλάβουν.
διαφωνω με τον τροπο που σκεφτεσαι ... καλη συνεχεια!
24-01-2016, 23:41 #118
25-01-2016, 00:14 #119
Κάνεις 3 βασικά λάθη κατά την άποψή μου.
1ον, Η ψυχική νόσος και ο ψυχικός πόνος που νοιώθει ένας άνθρωπος, δεν αποτελεί συνάρτηση της οικονομικής του επιφάνειας. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο άνθρωπος που δεν έχει στερηθεί οικονομικών αγαθών, να μην έχει το δικαίωμα στο να πονά ή να νοσεί ψυχικά. Από που προκύπτει αυτό; Με ποια λογική μια νόσος ψυχική, όπως η κατάθλιψη, αποτελεί δικαίωμα συγκεκριμένων οικονομικών ομάδων;
Έχω υπάρξει φτωχή ποτέ πλούσια και στην παρούσα φάση μπορώ να τα βγάζω πέρα και να έχω τα απαραίτητα. Σε όλες τις οικονομικές φάσεις της ζωής μου, η επιδείνωση της κατάθλιψης δεν είχε να κάνει με το Ε1 ή το Ε9 μου. Εξήγησε μου την σύνδεση σε παρακαλώ
2ον, πολλοί άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί και έχουν εκδηλώσει κάποια ψυχική νόσο στη ζωή τους. κάποιοι άλλοι έχουν κακοποιηθεί ως παιδια αλλά δεν έχουν νοσήσει. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν κακοποιηθεί ως παιδιά, αλλά νόσησαν ψυχικά σε κάποια φάση της ζωής τους. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δεδομένων συνθηκών και πιέσεων που θα ασκηθούν σε μια ομάδα ανθρώπων, δεν θα παρουσιάσουν όλοι τον ίδιο αντίκτυπο στις πιέσεις αυτές.
Επίσης, όσο κακοποίηση είναι ο βιασμός, άλλο τόσο είναι και το ξύλο ή το αθώο κατ'εσένα χαστούκι, όταν και από τα δύο σπέρνουν διδάσκουν θυματοποίηση. Μπορεί κάποιος να νοσήσει εξ'αιτίας της κακοποίησης, να βοηθήσουν οι συνθήκες να εκδηλωθεί μια ασθένεια ψυχική, αλλά δε θεωρώ λιγότερο άρρωστο, αυτόν που υιοθετεί την άσκηση βίας ως μέσο έκφρασης. Θεωρώ ότι απλώς αυτός που κακοποιήθηκε, έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης δλδ και αποδέχεται την άσκηση βίας ως κάτι φυσιολογικό χωρίς να την αναθεματίζει, είναι πιο άρρωστος απο αυτόν που την συνειδητοποιεί κ ειτε δεν μπορει να την αποδεχτει και βασανίζεται είτε την επεξεργαζεται συναισθηματικά κ την απορρίπτει.
Τέλος, ο άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί και είναι αναγκασμενος να εργάζεται ποιος σου είπε πως δεν πονά ψυχικά; απο που προκύπτει αυτό; και αν θέλει να ενδιαφερθεί για τη φροντίδα της ψυχικής του υγείας, ποιος θα τον σταματήσει;
25-01-2016, 00:32 #120
Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για τον τρόπο που βλέπεις το ψυχολογικό πρόβλημα ενός ανθρώπου. Μάλλον θεωρείς οτι αν κάποιος δεν έχει βιαστεί ή πεινάσει δεν θα πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα και μάλλον θες να πεις οτι η Ρέα δεν έχει στην πραγματικά πρόβλημα αλλά απλώς κάνει νάζια ή είναι κακομαθημένη!
Κι αφού το λες οτι δεν έχεις γνώση από ψυχιατρικά θέματα, πώς βγάζεις συμπεράσματα του τύπου: "λανθάνουσα κατάθλιψη" και "συγκαλυμμένη κατάθλιψη";
Πώς ξέρεις κάθε άνθρωπος πόσο ευαίσθητος είναι και πώς έχει βιώσει το ξύλο από τους γονείς του, την αντιμετώπιση και τις καταστάσεις στην οικογένειά του;
Και υποτίθεται οτι είμαστε σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης... Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημα της Ρέας, καλύτερα να μην γράφεις τίποτα γι αυτό και όχι να την πληγώνεις περισσότερο τώρα που είναι ψυχολογικά άσχημα.