Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 40 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 591
    Senior Member
    ειδα οτι προεβαλες σθεναρες αντιρρησεις στο να κανεις γνωριμιες μεσω γνωστων, αλλα κι εγω αυτο θα προτεινα...
    δεν εργαζεσαι? δεν ειχες σχεσεις ποτε με σπουδες? γειτονια δενε χεις? συγγενεις? φιλους? εκει γινονται οι γνωριμιες.
    δεν λεμε να την πεσεις σε καμια σαν καγκουρι, λεμε να εχεις μια ανθρωπινη απλη συνδιαλλαγη και καποια στιγμη να προτεινεις μια εξοδο. τοσο εφιαλτικο ειναι?
    κι εγω θα ειχα προβλημα να παω στο ασχετο σε μια αγνωστη να ξεκινησω κουβεντ απ το πουθενα. μεγαλο προβλημα κιολας. δεν βλεπω καμια 'ανωμαλια' σε αυτο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειδα οτι προεβαλες σθεναρες αντιρρησεις στο να κανεις γνωριμιες μεσω γνωστων, αλλα κι εγω αυτο θα προτεινα...
    Όχι, δεν έχω πρόβλημα να κάνω γνωριμίες μέσω γνωστών. Μήπως δε δευκρινήστηκε σωστά αυτό που έγραψα. Εννούσα οτι μόνο απο γνωστούς είναι η μόνη μου ελπίδα γιατί μόνος μου, βράστα φάση.

δεν εργαζεσαι? δεν ειχες σχεσεις ποτε με σπουδες? γειτονια δενε χεις? συγγενεις? φιλους? εκει γινονται οι γνωριμιες.
    δεν λεμε να την πεσεις σε καμια σαν καγκουρι, λεμε να εχεις μια ανθρωπινη απλη συνδιαλλαγη και καποια στιγμη να προτεινεις μια εξοδο. τοσο εφιαλτικο ειναι?
    κι εγω θα ειχα προβλημα να παω στο ασχετο σε μια αγνωστη να ξεκινησω κουβεντ απ το πουθενα. μεγαλο προβλημα κιολας. δεν βλεπω καμια 'ανωμαλια' σε αυτο.
    Σ'αυτήν την φάση, όχι. Όσον αφορά τις σπουδές, τις έχω τελειώσει εδώ και σχεδόν 7 χρόνια. Απο συγγενείς, έχω δυσανάλογη διαφορά ηλικίας με τα όσα ξαδέρφια έχω. Και οι φίλοι μου δεν έχουν γνωστές κοπέλες, ούτε είχα γνωστές στη σχολή μου, αν εξαιρέσεις κάνα 3 (μέσα σε 4 χρόνια σπουδής) που γνώρισα, που φυσικά δεν προχώρησε καθόλου. Καταλαβαίνω τι λες. Είμαι ξεκάθαρα με την πλάτη στον τοίχο. Το εφιαλτικό είναι οτι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως για γνωριμία. Σε φάση τίποτα ούτε για δείγμα. Εξίσου εφιαλτικό για μένα είναι να μιλήσω σε άγνωστη. Έχω κι εγώ πρόβλημα να κάνω κάτι τέτοιο. Δε μου βγαίνει μιλιά με τίποτα. Αγχώνομαι σε σημείο λυποθυμίας. Είμαι πολύ κλειστός (στην καλύτερη) για να μιλήσω σε άγνωστη "υποψήφια" για κοπέλα μου.

Senior Member
    με τι ασχολεισαι? δεν δουλευεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    αναφέρομαι γενικά σε σχέσεις και σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν σε έναν άνθρωπο: η ειλικρίνεια, η ευγένεια, η διακριτικότητα και το χιούμορ!!Συμφωνούμε σε όλα!!Λίγο πολύ όμως, όλοι τα ίδια δε ζητάμε, ε?

Ναι , τα ιδια ζηταμε , μερικα χαρακτηριστικα , ειναι γενικως επιθυμητα και σημαντικα , μετα παμε στις ιδιαιτεροτητες του καθενος ........και η αμεσοτητα , φυσικα , και η αυθεντικοτητα .........οπως ιδια ειναι και τα χαρακτηριστικα που αποφευγουμε , παλι υπαρχουν εδω οι ιδαιτεροτητες , εγω πχ. δεν αντεχω καταπιεση οιουδηποτε ειδους , θελω ανεξαρτησια , και απο τις δυο πλευρες ......................

Ναι η αυτοπεποίθηση σίγουρα δεν αποκτιέται εν μία νυκτί, για αυτό σε ρώτησα πως είσαι και σε άλλους τομείς. Ο κάθε τομέας της ζωής μας δεν είναι απομονωμένος από τον άλλο και όλοι μαζί συνθέτουν αυτό που είμαστε και νιώθουμε. Από αυτά που λες κατάλαβα ότι και σε άλλους τομείς δεν είσαι τόσο χαλαρός όσο θα ήθελες, αλλά σε αυτόν των σχέσεων η δυσκολία χτυπάει κόκκινο, σε σημείο που δε μπορείς να κάνεις ούτε την πρώτη προσέγγιση.

Αυτό που θα έλεγα είναι πως ίσως πρέπει να δεις το θέμα πιο σφαιρικά. Δηλαδή να δουλέψεις περισσότερο με την αυτοπεποίθηση και σε άλλους τομείς που μπορεί να σου είναι πιο εύκολο π.χ. σε μια καινούριες φιλίες με άντρες. Αν η τωρινή σου παρέα έχει πάνω-κάτω τα ίδια θέματα ή δε συναναστρέφεται με γυναίκες, μπορείς να προσεγγίσεις και άντρες που δεν είναι έτσι. Δε σου λέω να φτάσεις στο άλλο άκρο και να βρεις κανά πέφτουλα. Αλλά εύκολα θα βρεις ένα φίλο ή γνωστό που να έχει και λίγο γυναικείο περίγυρο (που οι περισσότεροι έτσι είναι). Και έτσι θα μπορείς για αρχή να βρίσκεσαι σε περιβάλλοντα και σε παρέες που δεν είναι "αποστειρωμένα" από γυναίκες. Και ας ανταλλάσσεις μόνο τις τυπικές κουβέντες, κάτι είναι και αυτό.

Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό το θέμα της σεξουαλικής εμπειρίας. Αν είχες μερικές εμπειρίες θα μειωνόταν αυτό το τεράστιο χάσμα που νιώθεις τώρα ανάμεσα σε σένα και στην υποψήφια. Δεν ξέρω και τι χαρακτήρας είσαι, ούτε τι ζητάς από το άλλο φύλλο, ούτε πόσο ψηλά έχεις τον πήχη. Αλλά μπορείς για αρχή να αποφασίσεις συνειδητά να μην είσαι τόσο επιλεκτικός. Δηλαδή να προσεγγίσεις κοπέλες που να ψάχνουν μόνο το σεξ, ή ακόμα και να κάνεις σεξ επί πληρωμή. Φαντάζομαι πως δε σου ακούγεται και ό,τι καλύτερο αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις και αυτό είναι μία λύση. Οι μισοί από όσους ξέρω κάπως έτσι ξεκίνησαν. Αλλά όχι να πας όπου να'ναι, γιατί παίζουν πολλά με το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά από αυτό 2 επιλογές (με λιγότερη δυσκολία) μπορώ να σκεφτώ. Αλλά θα πρέπει να ρίξεις τον πήχη όσο αντέχεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω είναι ένα βήμα πιο κοντά στη λύση, σε σχέση με αυτό που περνάς όλον αυτόν τον καιρό.
    1) Σε μπαρ, βράδυ με πολύ δυνατή μουσική και αφού περνάς καλά με την παρέα σου και έχεις πιει όσο αντέχεις. Μπορείς να σκανάρεις τις υποψήφιες και να επιλέξεις τις πιο εφικτές. Ακόμα και αν δε σου αρέσουν τόσο, ακόμα και αν τις θεωρείς κατώτερές σου εμφανισιακά, το θέμα δεν είναι να βρεις την πιο τέλεια γενικά, αλλά την καλύτερη για εσένα στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις μικρότερη πιθανότητα απόρριψης. Και μετά μπορείς να την κεράσεις από μακριά ένα σφηνάκι και να κόψεις αντίδραση. αν δεν είναι θετική, την αφήνεις. Αν είναι θετική, προχωράς. Μπορείς να την κεράσεις κ άλλο ή και να της στείλεις πάλι από μακριά ένα χαρτάκι για να δεις αν απαντήσει. Και αν και αυτό πάει καλά, πας "βλέποντας και κάνοντας". Σε μπαρ και μεθυσμένοι δε θα μπορείτε ούτως ή άλλως να ανταλλάξετε και πολλές κουβέντες.
    2) Να μπεις σε σάιτ γνωριμιών ανώνυμα ή φέισμπουκ και αφού χαμηλώσεις πάλι τον πήχη, να διαλέξεις κοπέλες για να τσατάρεις αρχικά, όχι όποιες να'ναι αλλά εκείνες που υποθέτεις πως θα είχες πιθανότητες. Και να πεις ξεκάθαρα και χύμα αυτό που νιώθεις. Ότι δηλαδή ενδιαφέρεσαι πολύ να τη γνωρίσεις και από το τσατ και από κοντά, αλλά είσαι ντροπαλός σε μεγάλο βαθμό. Δε χρειάζεται να μπεις σε λεπτομέρειες για το τι έχεις κάνει ή όχι, μπορείς να μιλάς μόνο για αυτό που νιώθεις. Εν τω μεταξύ υπάρχουν και πολλές κοπέλες με τέτοια θέματα και μπορεί να βρεις αντίστοιχες περιπτώσεις που θα ψάχνουν σε σάιτ λόγω αυτού.

με τι ασχολεισαι? δεν δουλευεις?
    Όχι, δεν δουλεύω αυτήν την περίοδο.

Quote Originally Posted by zerox View Post
    Ναι η αυτοπεποίθηση σίγουρα δεν αποκτιέται εν μία νυκτί, για αυτό σε ρώτησα πως είσαι και σε άλλους τομείς. Ο κάθε τομέας της ζωής μας δεν είναι απομονωμένος από τον άλλο και όλοι μαζί συνθέτουν αυτό που είμαστε και νιώθουμε. Από αυτά που λες κατάλαβα ότι και σε άλλους τομείς δεν είσαι τόσο χαλαρός όσο θα ήθελες, αλλά σε αυτόν των σχέσεων η δυσκολία χτυπάει κόκκινο, σε σημείο που δε μπορείς να κάνεις ούτε την πρώτη προσέγγιση.
    Απομονωμένοι ίσως δεν είναι, άλλα σ'αυτόν τον τομέα νιώθω οτι είναι. Για τέτοια διαφορά μιλάμε. Ντάξει, καμιά φορά αγχώνομαι, δε λέω, άλλα σ'αυτόν το ερωτικό, είναι εξω πραγματικό. Προχτές που βγήκα, μου φάνηκε πως με κοίταζε κάπως μια κοπέλα απ'το διπλανό τραπέζι. Ήθελα να της μιλήσω, αλλα να μην μου βγαίνει αυτή η καταραμένη μηλιά με τίποτα!Τελείως λέμε! Σαν να με φιμώνουν ένα πράγμα. Και εννοείται οτι δε μίλησα. Τι να της πω άλλωστε; Δεν έχω λέγειν με άγνωστες, το παραδέχομαι. Δεν έχω καν. Τελείως χαζός με τις κοπελες είμαι.

Αυτό που θα έλεγα είναι πως ίσως πρέπει να δεις το θέμα πιο σφαιρικά. Δηλαδή να δουλέψεις περισσότερο με την αυτοπεποίθηση και σε άλλους τομείς που μπορεί να σου είναι πιο εύκολο π.χ. σε μια καινούριες φιλίες με άντρες. Αν η τωρινή σου παρέα έχει πάνω-κάτω τα ίδια θέματα ή δε συναναστρέφεται με γυναίκες, μπορείς να προσεγγίσεις και άντρες που δεν είναι έτσι. Δε σου λέω να φτάσεις στο άλλο άκρο και να βρεις κανά πέφτουλα. Αλλά εύκολα θα βρεις ένα φίλο ή γνωστό που να έχει και λίγο γυναικείο περίγυρο (που οι περισσότεροι έτσι είναι). Και έτσι θα μπορείς για αρχή να βρίσκεσαι σε περιβάλλοντα και σε παρέες που δεν είναι "αποστειρωμένα" από γυναίκες. Και ας ανταλλάσσεις μόνο τις τυπικές κουβέντες, κάτι είναι και αυτό.
    Ωραία αγούγονται όλα αυτά που γράφεις (δεν ειρωνεύομαι), άλλα τα έχω κάνει όλα αυτά που λες. Δεν πέτυχα. Δεν είναι έτσι τόσο απλό. Αν και δεν είμαι άνθρωπος που κάνω δύσκολα φίλους, απλά το λέω γενικά οτι δεν είναι εύκολο.

Έχω δυσβάσταχτα λίγους φίλους και τό'χω παράπονο και μακάρι να μπορούσα νά'χω παραπάνω φίλους, που άμα μπορούσα θα είχα. Φίλες, ούτε λόγος. Δεν έχω, ούτε είχα ποτέ.

Δεν ξέρω και τι χαρακτήρας είσαι, ούτε τι ζητάς από το άλλο φύλλο, ούτε πόσο ψηλά έχεις τον πήχη. Αλλά μπορείς για αρχή να αποφασίσεις συνειδητά να μην είσαι τόσο επιλεκτικός.
    Γενικά, δεν έχω ψηλά τον πήχη ούτε είμαι τόσο επιλεκτικός. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δε θα κάνω σχέση με το ζόρι με κάποια που δε μ'αρέσει για να λέω οτι έχω κοπέλα ή για να μάθω μάθω περισσότερα για τις γυναίκες, ή οτιδήποτε άλλο. Θα είναι άδικο και γι'αυτήν και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Μετά από αυτό 2 επιλογές (με λιγότερη δυσκολία) μπορώ να σκεφτώ. Αλλά θα πρέπει να ρίξεις τον πήχη όσο αντέχεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω είναι ένα βήμα πιο κοντά στη λύση, σε σχέση με αυτό που περνάς όλον αυτόν τον καιρό.
    1) Σε μπαρ, βράδυ με πολύ δυνατή μουσική και αφού περνάς καλά με την παρέα σου και έχεις πιει όσο αντέχεις. Μπορείς να σκανάρεις τις υποψήφιες και να επιλέξεις τις πιο εφικτές. Ακόμα και αν δε σου αρέσουν τόσο, ακόμα και αν τις θεωρείς κατώτερές σου εμφανισιακά, το θέμα δεν είναι να βρεις την πιο τέλεια γενικά, αλλά την καλύτερη για εσένα στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις μικρότερη πιθανότητα απόρριψης. Και μετά μπορείς να την κεράσεις από μακριά ένα σφηνάκι και να κόψεις αντίδραση. αν δεν είναι θετική, την αφήνεις. Αν είναι θετική, προχωράς. Μπορείς να την κεράσεις κ άλλο ή και να της στείλεις πάλι από μακριά ένα χαρτάκι για να δεις αν απαντήσει. Και αν και αυτό πάει καλά, πας "βλέποντας και κάνοντας". Σε μπαρ και μεθυσμένοι δε θα μπορείτε ούτως ή άλλως να ανταλλάξετε και πολλές κουβέντες.
    Ούτε αυτό μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ με άγνωστες με τίποτα.

2) Να μπεις σε σάιτ γνωριμιών ανώνυμα ή φέισμπουκ και αφού χαμηλώσεις πάλι τον πήχη, να διαλέξεις κοπέλες για να τσατάρεις αρχικά, όχι όποιες να'ναι αλλά εκείνες που υποθέτεις πως θα είχες πιθανότητες. Και να πεις ξεκάθαρα και χύμα αυτό που νιώθεις. Ότι δηλαδή ενδιαφέρεσαι πολύ να τη γνωρίσεις και από το τσατ και από κοντά, αλλά είσαι ντροπαλός σε μεγάλο βαθμό. Δε χρειάζεται να μπεις σε λεπτομέρειες για το τι έχεις κάνει ή όχι, μπορείς να μιλάς μόνο για αυτό που νιώθεις. Εν τω μεταξύ υπάρχουν και πολλές κοπέλες με τέτοια θέματα και μπορεί να βρεις αντίστοιχες περιπτώσεις που θα ψάχνουν σε σάιτ λόγω αυτού.
    Facebook δεν έχω. Έχω ήδη προφίλ σε chat, άλλα και που μπαίνω, πάλι, δεν ξέρω τι να πω.

Banned
    Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο... Αν ήμασταν σε θέση να εφαρμόζουμε στην πράξη όλα όσα μας λένε και όσα σκεφτόμαστε θα είχαμε λύσει όλα μας τα προβλήματα....Κάποια όμως θα σου φαίνονται λιγότερο βουνό από άλλα.... Συμφωνώ με zerox...Πες της την αλήθεια σου, ότι είσαι ντροπαλός και ότι δεν είσαι καλός σε αυτά... Κάποιες κοπέλες θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια σου... όχι απλώς θα την εκτιμήσουν, θα γοητευτούν κιόλας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Όχι, δεν δουλεύω αυτήν την περίοδο.
    αρα εχεις ΠΟΛΥ ελευθερο χρονο.
    αξιοποιησε τον για δραστηριοτητες με αλλους ανθρωπους. απο εθελοντισμο, ομαδικες αθλητικες δραστηριοτητες (ορειβασια), τουρισμο με γκρουπ, προσθετες σπουδες, εχει ενα σωρο στα οποια μπορεις να κοινωνικοποιηθεις.
    επαναλαμβανω οτι κιε γω δεν το βρισκω λυση το να πλησιαζεις αγνωστους, ουτε κι εγω θα το εκανα.
    προσανατολισου στο να κανεις γνωστους μεσω δραστηριοτητων αφου δεν το χεις με αγνωστους.

Banned
    αν εισαι ντροπαλος αντι να βαριεσαι ΝΑ ΒΡΕΙΣ εναλλακτικες λυσεις
    να κανεις παρεα με ατομα που εχουν περισσοτερο ΑΕΡΑ κ ειναι πιο ανετα για να συνηθισεις να μιλας περισσοτερο..
    ΟΣΟ καθεσε στ αυγα σου χωρις να κανεις ενεργειες τα προβληματα ΔΕΝ θα λυθουν απο μονα τους..
    εγω να σου πω αυτο ειχα κανει παλιοτερα κ με βοηθησε αρκετα ειδικα στο μπλαμπλαμπλα καπιες φορες πχ συμπεριφερομαστε σαν ταχυδακτιλουργοι κ αποφευγουμε να αντιμετωπισουμε τα πραγματα περιμενοντας να λυθουν ολα ΩΣ δια μαγειας κατι που ΔΕΝ γινεται...αρα παρτο αποφαση κ βελτιωσε τα πραγματα οπως αρμοζουν στις καταστασεις...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν εισαι ντροπαλος αντι να βαριεσαι ΝΑ ΒΡΕΙΣ εναλλακτικες λυσεις
    να κανεις παρεα με ατομα που εχουν περισσοτερο ΑΕΡΑ κ ειναι πιο ανετα για να συνηθισεις να μιλας περισσοτερο..

ΟΣΟ καθεσε στ αυγα σου χωρις να κανεις ενεργειες τα προβληματα ΔΕΝ θα λυθουν απο μονα τους..
    εγω να σου πω αυτο ειχα κανει παλιοτερα κ με βοηθησε αρκετα ειδικα στο μπλαμπλαμπλα καπιες φορες πχ συμπεριφερομαστε σαν ταχυδακτιλουργοι κ αποφευγουμε να αντιμετωπισουμε τα πραγματα περιμενοντας να λυθουν ολα ΩΣ δια μαγειας κατι που ΔΕΝ γινεται...αρα παρτο αποφαση κ βελτιωσε τα πραγματα οπως αρμοζουν στις καταστασεις...
    Και ντροπαλός είμαι, άλλα και λίγο κλειστός και εσωστρεφής. Καλά τα λες (δεν ειρωνεύομαι) τα παραπάνω, αλλα τό'χω προσπαθήσει κι αυτό και δεν πέτυχε δυστυχώς. Για την ακρίβεια, δεν πέτυχε επειδή δεν υπάρχουν τέτοια άτομα στον κύκλο μου και δυστυχώς δεν μπορώ να τα βρω (και εκτός) ενώ έχω προσπαθήσει και προσπαθώ ακόμα. Δε μένω αμέτοχος σε καμία περίπτωση, ούτε περιμένω να λυθούν απο μόνα τους τα προβλήματα.

Άσχετο τελείως, αλλα γνωριμίες φίλων online προτείνεις; Γνωρίζεις τίποτα σχετικά μ'αυτό;

Quote Originally Posted by cube View Post
    Τι εννοείς όταν λες κοτσάνες? Δηλαδή εντοπίζεις συγκεκριμένα λάθη ή το αποδίδεις γενικά σε μια σφιγμένη συμπεριφορά?
    Το σφιγμένη συμπεριφορά είναι διαφορετικό, που ναι, είμαι πάρα πολύ μαγκωμένος. Και συγκεκριμένα λάθη εντοπίζω. Όταν λέω κοτσάνες λοιπόν, θα το πω χονδρικά γιατί ντρέπομαι να γράψω δημόσια τι ηλ***ότητες λέω. Λέω κάτι άκυρα μόνο και μόνο για αφορμή για να πιάσω συζήτηση και το αποτέλεσμα είναι να τρώω τα μούτρα μου, να γελοιοποιούμαι, να πέφτει η διάθεση, και στο τέλος να χτυπάω το κεφάλι μου.

Για την ξυνίλα, δεν χρειάζεται να το παίρνεις και προσωπικά.
    Για να διευκρινήσω, δεν ταυτοποιώ την απόρριψη με την πραγματική ξυνίλα. Όταν λέω ξυνίλα, εννοώ τον αναίτιο αγενή τρόπο συμπεριφοράς κοπέλας απέναντί μου. και ναι, το παίρνω προσωπικά γιατί είμαι στην πραγματικότητα μια χαρά άτομο (με τα όποια προβλήματά μου), πολύ ξηγημένο και δεν έχω πειράξει κανέναν και τίποτα. Ούτε γάτα ή σκύλο δεν έχω πειράξει (είμαι φιλόζωος στην πραγματικότητα). Ούτε bullying έχω κάνει ποτέ, ούτε κορόϊδεψα κάποιον με πρόβλημα, ούτε τίποτα. Και τέλος πάντων, δεν ανέχομαι τέτοια τέτοια αναίτια συμπεριφορά αγένειας και είμαι διατεθειμένος να τσακώθώ σε τέτοια περίπτωση.

Δηλαδή και ο θεός ο ίδιος να της την πέσει , αν η άλλη δεν έχει διάθεση τελείωσε...
    Όχι, εδώ δε συμφωνώ. Με την ίδια λογική των κοπέλων που συμπεριφέρονται έτσι, επειδή δεν έχω όρεξη ή είμαι down (που γίνεται πολλές φορές) πρέπει εγώ να πλακώνω στο ξύλο κάποια που μου την έπεσε ή κάποιον που μου μίλησε στο δρόμο. Δεν πάει έτσι. Και αγενής είναι και αντικοινωνική.

Αυτό με τις φίλες κλπ αν σου φαίνεται πιο δύσκολο μπορείς να προσεγγίσεις και άντρες ,βάλε καινούργια άτομα στη ζωή σου...Πόσες φορές θα το πούμε? Στο γυμναστήριο, δεν έχει άντρες που θα μπορούσες να κάνεις παρέα? Μπορεί ρε φίλε να κανονίσεις να βγεις για μια μπύρα με κάποιον ο οποίος θα έχει και δυο φίλες ή δύο αδερφές κλπ. Έτσι γίνονται αυτά....
    Για τα τσατ είναι καθαρά θέμα τι γράφεις στο πληκτρολόγιο... Τι εννοείς ότι δεν έχεις να πεις τίποτα? Πάνω σε τι? Σε δηλώσεις , σε γεγονότα? Μήπως αυτό που λες ότι θέλω να την κάνω να συνεχίσει να μου μιλάει είναι λάθος? Μήπως δεν ενδιαφέρεσαι για αυτά που λέει , και ρωτάς πράγματα τυπικά, και η άλλη το αντιλαμβάνεται?
    Γενικά δεν έχω να πω τίποτα γιατι δεν ξέρω τι να πω. Δηλαδή, δε μου βγαίνει μηλιά με τίποτα. Αυτοφιμωμένος είμαι. Δεν ξέρω να μιλάω σε υποψήφιες κοπέλες μου. Τι να κάνω. Είμαι βλ@κ@ς σ'αυτόν τον συγκρκιμένο τομέα.:p Πρέπει άλλος να το κάνει για μένα, για την ακρίβεια, όλη τη συνομιλία μέχρι να βγω ραντεβού με την κοπέλα. Και όχι, αμα μπορούσα να το κάνω, δε θα ήμουν 30 χρονών αιώνιος μπακούρης. Πιο αιώνιος και απ'τους αιώνιους φοιτητές έχω καταντήσει.

πχ αν η άλλη σου πει ότι είδε μια ταινία, και εσύ την ρωτάς τι ταινία είδε παρόλο που μπορεί να μην βλέπεις ταινίες για να συνεχίσει να σου μιλάει , για μένα είναι λάθος. Να της πεις την αλήθεια... ότι δεν γουστάρω ταινίες...Είναι μια άποψη. Η αλήθεια πάντα είναι καλύτερη από το να προσποιείσαι κάτι. Ρώτα κάτι μόνο αν σε ενδιαφέρει, έτσι ώστε να έχεις και άποψη.
    Την άποψή μου δε φοβάμαι να την εκφράσω σε κοπέλα. Σ'αυτό ευτυχώς τα πάω καλά.

Αυτό το ''την κάνω να μιλάει για τον εαυτό της'' είναι και λίγο μύθος...Πιο σημαντικό είναι να έχεις άποψη και θα την έχεις μόνο αν κάτι σε ενδιαφέρει και να ανοίγεσαι και εσύ ο ίδιος. Αν πχ σου πει ότι έφαγε μακαρόνια και της πεις '' εγώ είμαι νηστικός από το πρωί'' είμαι σίγουρη ότι θα έχει την περιέργεια να μάθει γιατί είσαι νηστικός. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πάνω κάτω.....
    Καταλαβαίνω τι λες.

(Δεν σε ρώτησα αν γνωρίζεις την εφαρμογή, σε προέτρεψα να την ψάξεις αν δεν την ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει...)
    Θα τη δω μια να δω τι παίζει.

Junior Member
    Χαιρετίζω το φορουμ και ολους τους χρηστες. Ανακάλυψα το σαιτ τυχαία και διαβασα καποια θεματα. Ειμαι και εγω ενας απο εσας. 30+ χρονων παρθενος (οχι στο ζωδιο) ντοπαλος χωρις αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση και παρα πολυ αντικοινωνικος. Δεν ξερω αν αυτα που θα γραψω θα βοηθήσουν κάποιους αλλα εμενα με βοήθησαν εστω και λιγο. Πηρα την αποφαση ενα βραδυ λοιπον να παω σε ενα μπαρ για δευτερη φορα στην ζωη μου απο αυτα που ερχονται κοπελες να της κερασεις ποτο. Να ξεκαθαρισω οτι ειμουν εναντια του πληρωμενου ερωτα αλλα στην περιπτοση μου-μας ειναι αναγκαιο. Ηρθε λοιπον η κοπελα εκατσε διπλα μου την κερασα και αρχησε μονη της την κουβεντα. "Τι κανεις απο που εισαι" και αλλα. Εγω απαντουσα μονολεκτικα ουτε την κοιτουσα ενω με ελουζε κρυος ιδρωτας. Αφου ειδε οτι ενιωθα ασχημα μου ζητησε να φυγει της ειπα οχι και μου χαιδεψε τον λαιμο. Ισως να ηταν πρωτη φορα που με ακουμπαει γυναικιο χερι. Εβαλα ολη την δυναμη που ειχα αρχησα να της μιλαω και γω. Ηπια ενα ποτο ακομα και μου λύθηκε λιγο η γλωσσα. Μετα απο λιγο κατσαμε στον καναπε και εβαλε το χερι της στον ωμο μου και μιλησαμε λιγο ακομα. Εστω και αν το εκανε γιατι ηταν η δουλεια της και απλα με εβλεπε σαν πορτοφολι εμενα με εκανε να νιωσω καλα μου και μου εδωσε δυναμη. Σε καμια εβδομαδα μαλλον θα ξαναπαω. Δεν με πηραζει που θα πληρωσω. Δεν με πειραζει που η "αγαπη της" ειναι ψεμα γιατι αυτο μου δεινει αυτοπεποιθηση εστω και λιγο. Δεν ξερω αν κανω σωστα και παω εκει αλλα εμενα με βοηθεισε στην καθημερινοτητα μου να κανω ενα βημα παραπερα. Καταλαβαινω οτι αυτο που περναμε ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο αλλα τα χρονια περνανε γρηγορα. Μη το βαζουμε κατω. Δεν σας Λεω να με ακουσετε σαν συμβουλη και να το κανετε και εσεις απλα να ξερετε δεν ειστε μονοι εκει εξω.

Quote Originally Posted by Kostas.L View Post
    Χαιρετίζω το φορουμ και ολους τους χρηστες. Ανακάλυψα το σαιτ τυχαία και διαβασα καποια θεματα. Ειμαι και εγω ενας απο εσας. 30+ χρονων παρθενος (οχι στο ζωδιο) ντοπαλος χωρις αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση και παρα πολυ αντικοινωνικος. Δεν ξερω αν αυτα που θα γραψω θα βοηθήσουν κάποιους αλλα εμενα με βοήθησαν εστω και λιγο. Πηρα την αποφαση ενα βραδυ λοιπον να παω σε ενα μπαρ για δευτερη φορα στην ζωη μου απο αυτα που ερχονται κοπελες να της κερασεις ποτο. Να ξεκαθαρισω οτι ειμουν εναντια του πληρωμενου ερωτα αλλα στην περιπτοση μου-μας ειναι αναγκαιο. Ηρθε λοιπον η κοπελα εκατσε διπλα μου την κερασα και αρχησε μονη της την κουβεντα. "Τι κανεις απο που εισαι" και αλλα. Εγω απαντουσα μονολεκτικα ουτε την κοιτουσα ενω με ελουζε κρυος ιδρωτας. Αφου ειδε οτι ενιωθα ασχημα μου ζητησε να φυγει της ειπα οχι και μου χαιδεψε τον λαιμο. Ισως να ηταν πρωτη φορα που με ακουμπαει γυναικιο χερι. Εβαλα ολη την δυναμη που ειχα αρχησα να της μιλαω και γω. Ηπια ενα ποτο ακομα και μου λύθηκε λιγο η γλωσσα. Μετα απο λιγο κατσαμε στον καναπε και εβαλε το χερι της στον ωμο μου και μιλησαμε λιγο ακομα. Εστω και αν το εκανε γιατι ηταν η δουλεια της και απλα με εβλεπε σαν πορτοφολι εμενα με εκανε να νιωσω καλα μου και μου εδωσε δυναμη. Σε καμια εβδομαδα μαλλον θα ξαναπαω. Δεν με πηραζει που θα πληρωσω. Δεν με πειραζει που η "αγαπη της" ειναι ψεμα γιατι αυτο μου δεινει αυτοπεποιθηση εστω και λιγο. Δεν ξερω αν κανω σωστα και παω εκει αλλα εμενα με βοηθεισε στην καθημερινοτητα μου να κανω ενα βημα παραπερα. Καταλαβαινω οτι αυτο που περναμε ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο αλλα τα χρονια περνανε γρηγορα. Μη το βαζουμε κατω. Δεν σας Λεω να με ακουσετε σαν συμβουλη και να το κανετε και εσεις απλα να ξερετε δεν ειστε μονοι εκει εξω.
    Καλησπέρα φίλε Κώστα και καλως όρισες στο forum. Καλως όρισες στο club! Δυστυχώς για τον άντρα μπορεί να φτάσει να γίνει πολύ μεγάλο πρόβλημα το γκομενικό. Και'γω 30 είμαι και τραβάω τα ίδια χωρίς προοπτική να αλλάξει κάτι σ'αυτόν τον τομέα. Αυτά τα μπαράκια που λες, που έχει στην Αθήνα; Ανέφερες παραπάνω περι αντικοινωνικότητας για'σένα. Εξήγησε μερικά πράγματα παραπάνω σ'αυτό αμα θέλεις.

Junior Member
    Καλησπέρα. Τέτοια μπαράκια σίγουρα θα έχει και στην Αθήνα αφού έχει και σε μια μικρή πόλη που μένω (δεν θέλω να πω που). Δεν μπορώ να μιλάω καθόλου σε ανθρώπους γυναίκες-άντρες .Δεν μπορώ ούτε να τους κοιτάω όταν μου μιλάνε. Δεν νοιώθω καθόλου άνετα όταν βρίσκονται άνθρωποι γύρω μου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλα νομίζω ότι αν με κοιτάξει κάποιος θα με κοροϊδεύει για την εμφάνιση μου η κάτι τέτοιο. Το ότι πήγα σε ενα τέτοιο μπαρ ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει ποτέ. Δεν αντέχω άλλο αυτή τη ζωή που ζω δεν θέλω να ξυπνάω κάθε πρωί μέσα στην μιζέρια. Υπάρχουν μέρες που απλά θέλω να περάσει γρήγορα η μερα να νυχτώσει να κοιμηθώ γιατί απλά δεν αντέχω. Πρέπει να κάνω κάτι να τα ξεπεράσω όλα αυτα.

Page 8 of 40 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast