ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 246
    Senior Member
    Εγω ετσι ζω εδω κ τρια χρονια περνω ενα καφε στο χερι κ παω βολτα αραζω σε κανενα παγκακι κ καπνιζω κι ολο αυτο μια ωρα το πρωι κ μια τ απογευμα κι ετσι περναω οταν καθομαι αλλιωσ δουλευω τεσπα ξερεισ καμια που να το δεχετε αυτο γτ εγω δεν ξερω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αμα δεν εχεισ φραγκο ουτε να μιλησεισ μπορεισ ουτε να σκεφτεισ τεσπα αστο αυτο ποναει

Αν πεις στην αλλην που σε γνωριζει για πρωτη φορα "παω μια βολτα καπνιζω" πεφτω για υπνο λογικα δε θα μεινει να σε γνωρισει.
    Αν της αρεσεις και της πεις μεσες ακρες την ιστορια σου και κανετε παρεα την βολτα, παρεα εναν καφε, παρεα κατι ποτε δεν ξερεις.
    Και ξεχνας κατι πολυ σημαντικο, απο οσα εχεις γραψει την δουλεια δεν την αφησες. Τουλαχιστον εγω αυτο το βλεπω μεγαλο προσον. Οχι για το τι λεφτα θα παρεις.
    Αλλά οτι παρα τα ζορια κατι κανεις.

- Ολα πονανε οταν ειμαστε οι ιδιοι στις μαυρες μας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλα το ξερω αυτο οτι υπαρχουν κ γυναικεσ που θα το δεχτουνε αλλα δεν εχει μελλον αυτο οποτε μονοσ

Ειναι καποιες ιστοριες μεσα απο την ζωη.
    Ανθρωποι που ειχαν λυμμενο το οικονομικο και ηταν και αγαπημενοι. Ανθρωποι που τους βρηκε ενα τροχαιο. Ανθρωποι που τους χωρισε ο θανατος.
    Καθε μερα κινδυνευουμε να μην εχουμε μελλον ιατρικα και στατιστικα.

Εγω πιστευω πως μια παρεα την εχουμε αναγκη. Αρκει να μας αγαπαει για το ολο μας και να γουσταρουμε και εμεις να δωσουμε απο το "τιποτα" μας (λογω ψυχικου πονου) το κατι.

Senior Member
    Πρεπει να βρουμε φωσ μεσ στο σκοταδι δε θελουμε γιατρο ηλεκτρολογο θελουμε
    Αστειακι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αν πεις στην αλλην που σε γνωριζει για πρωτη φορα "παω μια βολτα καπνιζω" πεφτω για υπνο λογικα δε θα μεινει να σε γνωρισει.
    Αν της αρεσεις και της πεις μεσες ακρες την ιστορια σου και κανετε παρεα την βολτα, παρεα εναν καφε, παρεα κατι ποτε δεν ξερεις.
    Και ξεχνας κατι πολυ σημαντικο, απο οσα εχεις γραψει την δουλεια δεν την αφησες. Τουλαχιστον εγω αυτο το βλεπω μεγαλο προσον. Οχι για το τι λεφτα θα παρεις.
    Αλλά οτι παρα τα ζορια κατι κανεις.

- Ολα πονανε οταν ειμαστε οι ιδιοι στις μαυρες μας.
    δεν θέλουμε σχεση αλλά σεξ.Ένας άντρας δεν θα είχε πρόβλημα με το τι κανει στη ζωη της μια γυναικα.του είναι αδιάφορο για να κάνει σεξ μαζί της.εδώ αλλάζει η νοοτροπία που έλεγα.οι γυναίκες θελουν περισσότερα και δίνουν λιγότερα.θέλουν να καλύψουν ανάγκες πέρα του σεξ μεσω του άντρα.όποτε εκει κάπου μπαίνει και η πορνεία και φέρνει ισορροπία.Όταν οι γυναίκες σταματήσουν να το πουλάνε τα ξαναλεμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    επειδη αποδεχομαι την ευγενικη χειρονομια του συνοδου μου ειμαι κοτα? δεν ξερω με ποιες εβγαινες εσυ και τι νοοτροπια ειχαν.. αλλα δεν εχεις βγει μαζι μου και δεν ξερεις τι νοοτροπια εχω εγω... ναι θα τον αφησω να πληρωσει αν το θελησει για να νιωσει ομορφα οτι "φροντιζει" μια γυναικα και με τα χρηματα που θα βαλει για μενα θα του πάρω ενα δωρακι για να τον ευχαριστησω που ειναι τοσο καλος μαζι μου... και οχι οτι τα υπολογιζω κατα γραμμα το ποσο ξοδευει για μενα γιατι στην καψουρα δεν τα υπολογιζεις αυτα...αλλα γιατι γουσταρω οταν πηγαινω για ψωνια να παιρνω κατι και για εκεινον ..

απολες τις γυναικες που γνωριζω, πολλες πλήρωνουν το μερτικο τους, και εγω μαζι και καμια μας δεν παρατησε τον γκομενο για αυτο...
    ναι υπάρχει μεριδα γυναικων που το κανει αυτο...και μεριδα αντρων επεισης ομως και δεν εχει ουτε εθνικοτητα ουτε φυλλο η κατασταση... αν θες να τα ακουσεις σοβαρα!!!
    Aμαν ρε συ ρεα , αμεσως ναρπαχτεις !! που ειδες ναναφερομαι σε σενα ? αναφερομαι σε 2 γυναικες , που το θεωρουσαν υποχρεωση του αντρα να πληρωνει , και ναι , να πληρωσω αμα η αλλη ειναι αφραγκη , και να μου κανει ενα δωρακι , οκ ειναι , μιλαω για μια γιατρο , εβγαζε πολλα χρηματα , και σε μια κουβεντα που ειχαμε για εναν φιλο , που δεν ειχε την οικ. ανεση την δικη μου , και παρηγγελνε αβερτα , χωρις να βγαλει ποτε να πληρωσει , ουτε δωρο τουκανε ποτε , και δηλωσε η γιατρεσσα , ' αν ο αντρας , αρνιοταν να πληρωνει , δεν θα ξαναβγαινα μαζι του ' !! την πλακωνεις η δεν την πλακωνεις ? φυσικα την σουταρισα , μεπαιρνε στο κινητο , μουλεγε , ειμαι στο κινητο , παρε με ( τσιγκουνια ) , ε , αυτην την μιζερια , δεν την αντεχω ....................μαλιστα , ειμαι γενναιοδωρος , μεχρι αυτοκινητο εχω παρει στην κοπελα μου , μετα απο 3-4 χρονια δεσμου ..........................η αλλη , οσο ημασταν μαζι , παντα πληρωνε το μερτικο της , οταν χωρισαμε ομως , και ξαναβγηκαμε , δεν εκανε καμμια κινηση να πληρωσει το μεριδιο της , δεν ειχε πλεον να μου δειξει ποσο ' καλος χαρακτηρας ' ειναι , χεστηκε , δεν ειχαμε πλεον παρα μια φιλια ...................................δεν ειμαι καθολου αδικος , αλλα θυμα , αρνουμαι να γινω ,τα λεφτα ταχω χεσμενα , εχω , την μιζερια και την τσιγκουνια δεν αντεχω , και την συμφεροντολογια , ουτε ισχυριστηκα οτι ολες οι κοπελες ειναι ετσι .................αμα η αλλη δεν εχει εισοδημα , με χαρα μου να πληρωνω εγω , αλλα ναχει εισοδημα , και να κανει τον βλακα , οχι , δεν θα το ανεχτω , επαναλαμβανω οχι για το χρημα , για το τι υποδηλοι η κινηση αυτη για τον χαρακτηρα της ενοχλουμαι , και πολυ καλα κανω .................................................. ....

Ενταξει chris ... εσυ εχεις αυτην την φιλοσοφια. Οποιος ανδρας θελει μονο σεξ και οποια γυναικα θελει εξισου μονον αυτο υπαρχουν οι επαγγελματιες εκδιδομενοι.

Εγω που μιλαω για σχεση, ρολους, επικοινωνια και ανθρωπια μου επιτρεπεις φανταζομαι να εκθετω την δικη μου φιλοσοφια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    μια χαρά υπάρχει και πάρα υπάρχει στην Ελλάδα.απλά κάποιες περνάνε κάτω από το ραντάρ πληρώνοντας επειδή δεν έχουν άλλη επιλογη από το να μην πληρώσουν.συνήθως πριν βγουν με έναν άντρα θα τσεκάρουν τη δουλειά έχει ποσά του αποφέρει και πόσο σταθερή είναι.στις περισσότερες έχει περαστεί ότι για να το δώσουν σε κάποιον του κάνουν χάρη και ότι πρέπει να τις πληρωνουν.Τώρα για αμερικανίδες δεν ξέρω αλλά σίγουρα καλύτερες θα ειναι.μιλάμε πάντα για σεξ.σχεσεις δεν θέλουμε εμείς αλλά οι γυναικες συνήθως αφού αυτές και μόνο περνάνε καλά μέσα σε αυτές.Η σχέση είναι ένα βασανιστήριο για τον μέσο αντρα
    Ε , οχι οτι η σχεση ειναι βασανιστηριο για τον μεσο αντρα , εχω περασει υπεροχα σε σχεσεις ..........................αμα διαθετεις καλη κριση , μπορεις και ξεσκαρταρεις το καλο ποιον γυναικας , οπως και οι γυναικες , αμα διαθετουν καλη κριση , δεν θα πεσουν θυματα κανενος ' κακου ' αντρα................................πως γινεται εγω , να μην εχω εμπλακει ποτε σε ' τοξικη ' σχεση ? εχω καλη κριση , δεν πεφτω με τα μουτρα , προτου ' ζυγισω ' την αλλη ...........................και αν μου φανει ' περιεργη ΄η ' καπως ' , στο διμηνο , εχει παρει ποδι ...............

Senior Member
    Ενταξει chris ... εσυ εχεις αυτην την φιλοσοφια. Οποιος ανδρας θελει μονο σεξ και οποια γυναικα θελει εξισου μονον αυτο υπαρχουν οι επαγγελματιες εκδιδομενοι.

Εγω που μιλαω για σχεση, ρολους, επικοινωνια και ανθρωπια μου επιτρεπεις φανταζομαι να εκθετω την δικη μου φιλοσοφια.
    ανθρωπιά το λέμε τώρα και καλά.Δηλαδή οι αμερικανίδες δεν ειναι άνθρωποι που κάνουν σεξ Στα γρήγορα Χωρίς Πολλά Πολλά Χωρίς να φορτώνουν Τον άντρα χίλιες ευθύνες.συμφεροντολογισμο� � από πλευρας γυναίκας είναι.Καλά κανουν λοιπόν Και Σας δουλεύουν Σας πηδάνε και μετά σας στέλνουν.το θέλετε το ψέμα σας αφού και εσείς ψευτρες είστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , οχι οτι η σχεση ειναι βασανιστηριο για τον μεσο αντρα , εχω περασει υπεροχα σε σχεσεις ..........................αμα διαθετεις καλη κριση , μπορεις και ξεσκαρταρεις το καλο ποιον γυναικας , οπως και οι γυναικες , αμα διαθετουν καλη κριση , δεν θα πεσουν θυματα κανενος ' κακου ' αντρα................................πως γινεται εγω , να μην εχω εμπλακει ποτε σε ' τοξικη ' σχεση ? εχω καλη κριση , δεν πεφτω με τα μουτρα , προτου ' ζυγισω ' την αλλη ...........................και αν μου φανει ' περιεργη ΄η ' καπως ' , στο διμηνο , εχει παρει ποδι ...............
    μιλάω για τους ανθρώπους που θέλουν σεξ χωρίς να εμπλακούν σε έμμεσες πορνειες τύπου σχεση.και Ναι βασανιστήριο είναι για τον μέσο άντρα.

Quote Originally Posted by chris athens View Post
    ανθρωπιά το λέμε τώρα και καλά.Δηλαδή οι αμερικανίδες δεν ειναι άνθρωποι που κάνουν σεξ Στα γρήγορα Χωρίς Πολλά Πολλά Χωρίς να φορτώνουν Τον άντρα χίλιες ευθύνες.συμφεροντολογισμο� � από πλευρας γυναίκας είναι.Καλά κανουν λοιπόν Και Σας δουλεύουν Σας πηδάνε και μετά σας στέλνουν.το θέλετε το ψέμα σας αφού και εσείς ψευτρες είστε.
    Προφανως μιλας εκ πειρας και μαλιστα μιλας με γενικοτητα και πικρια.
    Ειναι Ανθρωπια να συντρεξεις να βοηθησεις εναν αντρα οταν αρρωσταινει. Ειναι ανθρωπια να κανεις πισω τον πληγωμενο σου εγωισμο για να βοηθησεις. Ειναι ανθρωπια ακομα και το να ομολογησεις πως θες ΜΟΝΟ σεξ αλλά να το δηλωσεις εξαρχης και να μην το ωραιοποιησεις.
    Last edited by Constantly curious; 09-02-2016 at 17:34.

Senior Member

CC , εμενα μου φαινεσαι υγιεστατο παιδι , καλη συζητητρια , καλοπροαιρετη , και καθολου εριστικη , σεχω σε μεγαλη υποληψη .............οχι οτι την ρεα δεν την εχω σε υποληψη , αλλα παρεξηγειται με το παραμικρο , κι εγω δεν λειτουργω ετσι .................................

Senior Member
    Προφανως μιλας εκ πειρας και μαλιστα μιλας με γενικοτητα και πικρια.

Ειναι Ανθρωπια να συντρεξεις να βοηθησεις εναν αντρα οταν αρρωσταινει. Ειναι ανθρωπια να κανεις πισω τον πληγωμενο σου εγωισμο για να βοηθησεις. Ειναι ανθρωπια ακομα και το να ομολογησεις πως θες ΜΟΝΟ σεξ αλλά να το δηλωσεις εξαρχης και να μην το ωραιοποιησεις.
    απλα λέω τα πράγματα με το όνομα τους.Όχι δεν ειναι ανθρωπιά Αυτά που λες απλά η ιδέα που έχεις για την ανθρωπιά.Καλά κάνουν και σας δουλεύουν Αφού και εσείς κανενετε το ίδιο.άνθρωπος με τον άνθρωπο θα ειμαι.

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast