Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 71 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 706 to 720 of 1054
    Senior Member
    Καλησπερα Αχιλλεα...ναι..τις εχω πολλες φορες μες στη μερα..σε διαφορα σημεια της γλωσσας..και καθε μερα..και σημερα το πρωι τις ειχα απο την αριστερη μερια..μη σε αγχωνουν καθολου..καλα δε συζητω για τα δακτυλα των χεριων..εκει να δεις δεσμιδωσεις..να φαν και οι κοτες...εμενα αλλα με προβληματιζουν τωρα. Εχω κατι ζαλαδες..και σαν ασταθεια ωρες ωρες..λες και εχω κοπανησει κανενα ποτο..και κλασσικα το μουδιασμα πισω αριστερα στην πλατη και στην κοιλια αριστερα και πανω..σαν μυρμηγκιασματα που ερχονται και φευγουν συνεχεια μεσα στη μερα...

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Καλησπερα Αχιλλεα...ναι..τις εχω πολλες φορες μες στη μερα..σε διαφορα σημεια της γλωσσας..και καθε μερα..και σημερα το πρωι τις ειχα απο την αριστερη μερια..μη σε αγχωνουν καθολου..καλα δε συζητω για τα δακτυλα των χεριων..εκει να δεις δεσμιδωσεις..να φαν και οι κοτες...εμενα αλλα με προβληματιζουν τωρα. Εχω κατι ζαλαδες..και σαν ασταθεια ωρες ωρες..λες και εχω κοπανησει κανενα ποτο..και κλασσικα το μουδιασμα πισω αριστερα στην πλατη και στην κοιλια αριστερα και πανω..σαν μυρμηγκιασματα που ερχονται και φευγουν συνεχεια μεσα στη μερα...
    Καλημερα συγνωμη που αργησα να απαντησω .με πετουσε εξω η σελιδα.οι ζαλαδες στο πε και ο γιατρος ειναι απο την εγκυμοσυνη και η ασταθεια φυσικο επακολουθο.στο ξαναγραψα τα μουδιασματαειναι απο το βαρος που κουβαλας συν το αγχος .ειχαι και η γυναικα μου μην ξεχνας οτι κουβαλας βαροςπανω σου.τωρα εγω εκανα πισωγυρισμα αυτα στη γλωσσα τα χω συναιχεια δεν ξερω αν πρεπει να ξαναπαω στο γιατρο.διαβασα και κατι μαλακιες στο ιντερνετ και παθα πανικο.μαλλον τα χες διαβασει και συ.απο τα πρωτα συμπτωματα περασαν 9 μηνες ρε γαμωτο και να παλι εδω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Μαντι τι γινεται πως παει ;
    ? φανταζομαι κατα λαθος παραθεσες το δικο μου μηνυμα
    και βλεπω μιλατε στη συνεχεια, οποτε οκ

Senior Member
    Εννοειται τα διαβασα κι εγω!! Μη μασας!! Οι δεσμιδωσεις της als στη γλωσσα ειναι οταν ολοκληρη η γλωσσα κουνιεται μεσα εξω και νιωθεις να πνιγεσαι!!! Μου το ειχε πει ο νευρολογος που ηταν εξειδικευμενος στην als!!! Δε νομιζω να εχεις τετοιο πραγμα εσυ!!!! Ουτε κι εγω!!! Ηρεμησε, δεν ειναι τιποτα..θα τις εχεις συνεχεια οπως κι εγω..θα τις συνηθισεις..ειναι οπως και στα αλλα σημεια που εχουμε δεσμιδωσεις!!! Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο!!!

Εννοειται τα διαβασα κι εγω!! Μη μασας!! Οι δεσμιδωσεις της als στη γλωσσα ειναι οταν ολοκληρη η γλωσσα κουνιεται μεσα εξω και νιωθεις να πνιγεσαι!!! Μου το ειχε πει ο νευρολογος που ηταν εξειδικευμενος στην als!!! Δε νομιζω να εχεις τετοιο πραγμα εσυ!!!! Ουτε κι εγω!!! Ηρεμησε, δεν ειναι τιποτα..θα τις εχεις συνεχεια οπως κι εγω..θα τις συνηθισεις..ειναι οπως και στα αλλα σημεια που εχουμε δεσμιδωσεις!!! Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο!!!
    Δεν ξερω ρε μαντι εμενα ειναι μονο στο μπροστινο μερος εδω και καμποσες μερες με εχει αγχωσει φοβερα .τι να πω .πηγα στο γιατρο πριν και μου πεοτι δεν ειναι τιποτα δεν ξερω.του πα για ηλεκτρομυογραφημα και μου παι πως δεν χρειαζεται τινα πιστεψω;εσυ πως εισαι;στη γλωσσα τις ειχες για καιρο;

Senior Member
    Τις εχω απο προπερσυ τον Ιουνιο!!! Και πιστεψε με δεν επαθα τιποτα!!!! Οπως δε θα παθεις κι εσυ!!!! Να μην αγχωνεσαι καθολου!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τις εχω απο προπερσυ τον Ιουνιο!!! Και πιστεψε με δεν επαθα τιποτα!!!! Οπως δε θα παθεις κι εσυ!!!! Να μην αγχωνεσαι καθολου!!!
    Και δεν σε επηρεάζει καθόλου στην εγκυμοσύνη?

Senior Member
    Οχι..ουτε επωδυνες ειναι αυτες οι δεσμιδωσεις ουτε με ενοχλουν καπου

Οχι..ουτε επωδυνες ειναι αυτες οι δεσμιδωσεις ουτε με ενοχλουν καπου
    Καλησπερα.μαντυ πως εισαι;εμενα στη γλωσσα συνεχιζουν δεν ξερω τη να κανω.τις παρατηρω οταν σφυγγω εντονα τη γλωσσα και μετα τη χαλαρωνω .μονο μπροστα ομως ολη μερα αυτο κανω παλι τα ιδια ρε γαμωτο.εσυ τις εβλεπες;ευχαριστω.

Αγαπητη δεν μιλαμε συνεχεια απλα εχουμε....η ειχαμε τις ιδιες φοβιες ολοι το ιδιο ειμασται εδω

Senior Member
    Και εμενα τοτε μου κανει περισσοτερες δεσμιδωσεις..ναι τις βλεπω αν τις προλαβω..και αν εκεινη τη στιγμη που τις εχω, ακουμπησω τη γλωσσα μου με το χερι παλι τις νιωθω με την αφη..
    Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!! Θυμασαι οτι εγραφα γι αυτες τις δεσμιδωσεις στη γλωσσα πολυ πριν τις αποκτησεις και καναμε χαβαλε???? Ε αυτο ειναι!! Εμπιστεψου με!!! Και ο γιατρος το ιδιο σου ειπε!!! Ασε που αν δεν υπαρχει μυικη ατροφια στη γλωσσα οσο δυνατες και συχνες και να ειναι οι δεσμιδωσεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!

Και εμενα τοτε μου κανει περισσοτερες δεσμιδωσεις..ναι τις βλεπω αν τις προλαβω..και αν εκεινη τη στιγμη που τις εχω, ακουμπησω τη γλωσσα μου με το χερι παλι τις νιωθω με την αφη..
    Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!! Θυμασαι οτι εγραφα γι αυτες τις δεσμιδωσεις στη γλωσσα πολυ πριν τις αποκτησεις και καναμε χαβαλε???? Ε αυτο ειναι!! Εμπιστεψου με!!! Και ο γιατρος το ιδιο σου ειπε!!! Ασε που αν δεν υπαρχει μυικη ατροφια στη γλωσσα οσο δυνατες και συχνες και να ειναι οι δεσμιδωσεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!
    Μακαρι ναναι ετσι.εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη;θυμασαι αυτο που σου πα το παιδι ειναι το παν.ρωτησα τη γυναικα μου αν θυμαται για ζαλαδες και γελουσε γιατι ειχε και μετα τη γεννα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Μακαρι ναναι ετσι.εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη;θυμασαι αυτο που σου πα το παιδι ειναι το παν.ρωτησα τη γυναικα μου αν θυμαται για ζαλαδες και γελουσε γιατι ειχε και μετα τη γεννα.
    Καλησπέρα σε ολους. Ειχα ραντεβού με τον νευρολογο μου τις προαλλες, καθως οι δεσμιδωσεις και τα τσιμπηματα δεν λενε να σταματησουν. Εχω κανει πολλες εξετασεις και όλα είναι οκ μεχρι στιγμης.

Ο γιατρος μου ειπε πως είναι σιγορος πως δεν εχω καποια ζημια στο νευρα, εγκεφαλο κλτπ. Μου ειπε πως εχω μια functional ζημια. Σκεφτείτε τον υπολογιστη μας. Το hardware μου λεει είναι οκ αλλα το software σου εχει ζημια μου λεει. Αυτό λεγεται στην νευρολογικη επιστημη,, functional neurological disorder.

Γενικα μου προτεινε να κανω ψυχοθεραπεια στοχευμενη στη αντιμετωπιση του πονου και των συμπτωμάτων. Πιστευω ότι οι πιο πολλοι από εδώ μεσα από αυτό πασχουμε. Μου εδωσε μερικα websites για αυτοβοηθεια. Διαβαστε τα. Ελπιζω να βοηθησουν. Ολοι μαζι στον αγωνα.

http://fndhope.org/

http://www.neurosymptoms.org/

Senior Member
    Πολύ ενδιαφέροντα sites, Πέτρο! Ευχαριστούμε! Εύχομαι καλή δύναμη!!

Μαντυ δεν ξερω τι σκατα να κανω ρεγαμωτο.με εχουν αγχωσει αρκετα.κοιτιεμαι ολη μερα στον καθρεφτη(εφτασε να πονα η γλωσσα μου πραγματικα)το θεμα ειναι οτι αν δεν την σφηξω δεν εχω.τι γινεται ρε πουσ......αυτο το ιντερνετ μεξεσκησε.μαλλον οι βλακειες που διαβαζω.τι σου χε πει ο γιατρος σου (εμενα να μην ξανακανω τιποτα)και φυσικα γελουσε.

Page 48 of 71 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast