Results 256 to 270 of 591
-
14-02-2016, 03:31 #256
Για να μην μπερδευτώ, όταν λες να αρχίσω να μιλάω, εννοείς α πλησιάσω άγνωστη και να της πιάσω κουβέντα, ή εννοείς κάτι άλλο; Όσον αφορά το τσαλάκωμα, πίστεψέ με, έχω τσαλακωθεί αφάνταστα εγώ. Για την ακρίβεια, έχω στραπατσαριστεί ολόκληρος και δεν αντέχω άλλο. Δεν υπάρχει γυρισμός. Η διάθεση μου έχει φτάσει στα τάρταρα και η κατάθλιψη μου στο φεγγάρι. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.
Δυστυχώς, δεν έχω αυτοπεποίθηση και δεν κρύβονται αυτά. Γενικά, δε μου βγαίνει η αυτοπεποίθηση μετά απο τόσες αποκλειστικές αποτυχίες. Ούτε μπορώ να προσποιηθώ οτι έχω. Πιο εύκολα κάνει ο Jim Carey τον Rambo παρά εγώ να προσποιηθώ οτι έχω αυτοπεποίθηση.
- 14-02-2016, 03:57 #257
Ακόμα και σε μια άγνωστη αν σου αρέσει, γιατί όχι; Να τσαλακώνεσαι, τί θα γινόμασταν αν χάναμε και το χιούμορ μας - αυτό τέλος πάντων που καθείς διαθέτει - ; :P Αυτή είναι η ομορφιά μας!! Eγώ όταν θέλω να ξεφύγω από μια κατάσταση καταφεύγω εκεί, ή στο κλάμα, εσύ να καταφεύγεις μόνο στο πρώτο!! Δεν λέω ότι είναι εύκολο να το διαχειριστεις 30 χρονών άνθρωπος και χωρίς προηγούμενη εμπειρία και δε διαφωνώ με το ότι ΔΕΝ αξίζει να σε παίρνει από κάτω... Δεν είναι και λίγο, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό όσο πιστεύεις ότι είναι!! Είσαι νέος, σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο να γίνει, απλά πρέπει να δοκιμάσεις πολλές φορές, να είσαι ο εαυτός σου, αυτός που είσαι με τους φίλους σου, με την οικογένειά σου, δε σας τρώμε...Αν δεν το εκτιμήσουν, δεν φταις εσύ, μη νιώθεις ένοχος, θα έπρεπε να νιώθω εγώ ένοχη για το κινητικό μου πρόβλημα, επειδή είμαι μονή; Εντάξει, δεν είμαι και καμιά καλλονή, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η αποκλειστική αιτία!! Έτσι είναι οι άνθρωποι, αγαπητέ μου, άντρες, γυναίκες, όσο και αν κοπανιέται ο chris ότι μόνο οι γυναίκες σκέφτονται εγωιστικά και υπολογιστικά!!... Αν είσαι αδύναμος, θα βρουν τον τρόπο να σε πατήσουν και να σε εκμεταλλευτούν σε κάθε σχέση. Μην πέφτεις σε κατάθλιψη, χαμογέλα και σκέψου ότι τελικά δεν είσαι σε τόσο τραγική θέση, δεν είσαι μόνος, ποτέ δε θα είσαι μόνος!! :D
14-02-2016, 08:16 #258
Η αυτοπεποιθηση ανεβαινει μονο μεσα απο τις εμπειριες, προσωπικα ημουν στην ιδια κατασταση με τον wjsp μεχρι πριν καποια χρονια ωσπου απεκτησα καποιες με διαφορους τροπους (οπως αυτος που του ειχα προτεινει παλια) και τωρα μπορω να ξεκινησω μια νορμαλ κουβεντα με κοπελα (μεσα απο ενα κυκλο συνηθως, αγνωστες τελειως οχι και τοσο) και να φλερταρω σχετικως. Θελω δουλεια ακομα απλα τωρα δεν ειμαι σε φαση να ασχοληθω :p Αλλα σιγουρα ειμαι σε καλυτερο σημειο απο παλια που εψαχνα τι να πω και δεν κατεβαινε τπτ. Οσο για chris τρολλαρει μαλλον αν και ξερω ενα φορουμ με καμμενα ατομα τετοιων αποψεων..
14-02-2016, 14:31 #259
Πολύ εκνευριστικό τρολλ πάντως και ''πιο γραφικός, πεθαίνεις''!!
14-02-2016, 15:49 #260
14-02-2016, 15:49 #261
Όχι, σε άγνωστη δε μιλάω με τίποτα, όπως έχω ξεκαθαρίσει απ'την αρχή αυτού του topic και μετέπειτα. Δεν ξέρω τι να πω και παθαίνω ολικό blackout. Δεν το έχω καθόλου με το φλέρτ. Είμαι χαμένος απο χέρι στην προκειμένη περίπτωση.
Έχω ήδη τσαλακωθεί τόσες φορές και μου βγαίνει και σε ψυχοσωματικά.
Ακριβώς, δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Και η πλάκα είναι το έβλεπε μπροστά εγώ και το φοβόμου απ'τα 21 μου οτι θα φτάσω 30 χρονών μπακουρης. Πως να μη με παίρνει απο κάτω; Τι είμαι, αναίσθητος;
Όχι, πιστεψέ με, είναι άκρως τραγικό. Δε διορθώνεται με τίποτα αυτή η κατάσταση και έτσι όπως πάει θα φτάσω εύκολα 40 χρονών και δε θά'χω κάνει τίποτα. Θυμάμαι που ήμουν 21 χρονών και το φοβόμουν πολύ οτι θα φτάσω 30 χρονών και δε θά'χω κάνει τίποτα, και ας με διβεβαίωναν φίλου μου πως αυτό είναι αδύνατον. Και νά'μαι εδώ τώρα στα 30 μου, και ΑΠΟΛΥΤΑ ξενερωμένος. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα περνάν'τα χρόνια.
Νέος για άλλα πράγματα, ναι, γιατί σ'αυτό έχω αργήσει υπερβολικά πάρα πολύ. Τό'χω δοκιμάσει άπειρες φορές και τίποτα. Χρειάζομαι ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΗ βοήθεια πάνω σ'αυτόν τον τομέα.
Νιώθω ένοχος επειδή δεν προσελκύω. Το να είναι άντρας μουγκωμένος σε κοπέλα δεν είναι καλό. Δεν μπορώ να μην πέφτω σε κατάθλιψη. Είναι αδύνατον. Και εννοείται οτι δεν μπορώ να χαμογελάσω με τα χάλια μου και ας δεν είμαι ο μόνος.
14-02-2016, 15:59 #262
Έτσι ακριβώς είναι αυτό. Πάρα πολύ σωστά τα λες. Εγώ που δεν έχω καμία εμπειρία, και ΚΥΡΙΩΣ οτι δεν έχω προοπτική να κάνω κάτι είναι αυτό που μου με κάνει να μην αποκτήσω αυτοπεποίθηση στον αιώνα τον άπαντα.
Κάπως έτσι γίνεται και μετά βελτιώνεσαι. Εγώ έχω και το μειονέκτημα να μην έχω κοπέλες στον κύκλο μου, σε συνδυασμό με οτι είμαι πανάχρηστος στο φλερτ.
Φυσικά, όσο πιο πολύ το εξασκείς, τόσο πιο πολύ βελτιώνεσαι. Τουλάχιστον τώρα που έκανες την αρχή και ξέρεις πως κλπ., έχεις ουσιαστικά χτίσει τα θεμέλια και θα βελτιώνεσαι με τον καιρό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.
14-02-2016, 17:59 #263
Σου έχει περάσει απο το μυαλό να πας σε κανένα γραφείο συνοικεσίων; πχ http://www.louis.gr/
14-02-2016, 18:20 #264
14-02-2016, 22:05 #265
17-02-2016, 23:27 #266
Δεν τό'ξερα αυτό. Τότε, να έκανε τον Terminator.:D Φαντάσου τον Jim Carey σ'αυτόν τον ρόλο...
https://www.youtube.com/watch?v=TaRuugE1R74
18-02-2016, 13:38 #267
Τι είναι αυτό που σε τρομάζει πιο πολύ όταν πας να πλησιάσεις κάποια; Τι πιστεύεις ότι θα πάθεις αν πας να της μιλήσεις; Τι θα πάθεις αν πας κόντρα στον φόβο σου που σε παγώνει και πεις μια βλακεία;
18-02-2016, 14:34 #268
Δεν είναι οτι με τρομάζει κάτι ή οτι πιστεύω οτι θα πάθω τίποτα. Είναι απλώς οτι δεν ξέρω τι να πω. Γίνομαι μουγκός. Παθαίνω κάτι σαν κι αυτό που έδειξα πριν κάποιες σελίδες (για όσους-ες δεν το είδαν ακόμα). Για να καταλάβεις τι παθαίνω, επειδή μια εικόνα ίσον 1.000 λέξεις, απ'το 3:25 ως το 3:40 θα δεις τι παθαίνω όταν πάω να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα.
https://www.youtube.com/watch?v=4D7cPH7DHgA
Μ'αυτό είναι το θέμα. Ούτε βλακεία ξέρω να πω. Το βίντεο των 15 δευτερολέπτων τα λέει όλα.
18-02-2016, 15:07 #269
Μήπως πέρα απο την αποτυχία φοβάσαι και την επιτυχία; Δηλαδή έχεις σκεφτεί ότι αν πας να μιλήσεις σε κάποια και αυτή δείξει ότι θέλει συζήτηση εσύ θα τα παίξεις επειδή έγινε το αντίθετο από αυτό που περίμενες; Και πρακτικά έχεις περιέλθει σε μια κατάσταση του να μην κάνεις τίποτε επειδή φοβάσαι τις ευθύνες/υποχρεώσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν αν συμβεί κάτι άλλο από αυτό που έχεις συνηθίσει να συμβαίνει;
18-02-2016, 16:03 #270
Ειδικός για τον γκομενικό τομέα και να μου λέει τι να γράφω σε κοπέλες, ή εννοείς για ψυχολόγο, κλπ.; Αν εννοείς το πρώτο, όχι, δε βρήκα κάτι. Το μόνο που έχω κάνει ως τώρα είναι (όταν μιλάω με κοπέλα) να ρωτάω φίλους μου τι να μου λένε, κλπ.
Είναι λίγο μπέρδεμα όλο αυτό. Θα ξαφνιαζόμουνα, δε λέω. Κάπως έτσι όντως γίνεται. Χάνω τα λόγια μου.