Koινωνική φοβία; Παρθένος , ετών 26.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Quote Originally Posted by Sherlock View Post
    Δεν κανω κολπα φιλε.
    Αυτο ειναι το μυστικο.
    Ειμαι ο εαυτος μου.
    Κι εγώ ο εαυτός μου είμαι και το αποτέλεσμα είναι να είμαι 30 χρονών μπακούρης.

Μπορεί εσύ να το έχεις με το φλερτ και να σου βγαίνει με φυσικό τρόπο η άνεση, το λέγειν και η αυτοπεποίθηση. Δε σημαίνει οτι επειδή μπορείς εσύ, οτι γίνεται το ίδιο με τους περισσότερους ή όσοι δεν τό'χουν με το φλερτ είναι μια περιθωριακή μειοψηφία.

Γι'αυτό και σε ρωτάω τι κάνεις σαν κόλπα, τι λες στις κοπέλες, κλπ.

Αν παντως θεωρεις πως χρειαζεσαι κολπα ή τεχνικες για να προσεγγισεις τις γυναικες,υπαρχουν site με τεχνικες για Pua.
    Κατι θα βρεις που θα ταιριαζει σε σενα και με την εμπειρια,ισως δεις καλο αποτελεσμα..
    Τι ακριβώς είναι όλο αυτό; Σου μαθαίνουν κάτι εκεί; Είναι διαδικασία; Υπάρχει κάποιος/α εκεί να σου λέει τι να κάνεις σε αληθινό χρόνο;

Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Κι εγώ ο εαυτός μου είμαι και το αποτέλεσμα είναι να είμαι 30 χρονών μπακούρης.

Μπορεί εσύ να το έχεις με το φλερτ και να σου βγαίνει με φυσικό τρόπο η άνεση, το λέγειν και η αυτοπεποίθηση. Δε σημαίνει οτι επειδή μπορείς εσύ, οτι γίνεται το ίδιο με τους περισσότερους ή όσοι δεν τό'χουν με το φλερτ είναι μια περιθωριακή μειοψηφία.

Γι'αυτό και σε ρωτάω τι κάνεις σαν κόλπα, τι λες στις κοπέλες, κλπ.

Τι ακριβώς είναι όλο αυτό; Σου μαθαίνουν κάτι εκεί; Είναι διαδικασία; Υπάρχει κάποιος/α εκεί να σου λέει τι να κάνεις σε αληθινό χρόνο;
    ε αφου εισαι ο εαυτος σου κ εισαι μπακουρης,σημαινει πως πρεπει να αλλαξεις την συμπεριφορα σου.
    αφου ειδες πως εφθασες 30 και δεν εβγαλε πουθενα,τι κανεις?Απλα ΑΛΛΑΖΕΙΣ.
    Κανεις τα αντιθετα απο οτι εκανες ως τωρα(αυτα εσυ τα ξερεις)...

βαλε στο google PUA και βρες σαιτ με ελληνικα..
    και διαβασε τα φορουμ τους..
    τεχνικες προσεγγισης γυναικων,συμπεριφορας,ντυσ ιματος κλπ ειναι..
    δεν τα εχω εφαρμοσει γιατι δεν τα χρειάστηκα αλλα πολλοι ντροπαλοι,βγηκαν προς τα εξω με αυτο τον τροπο...

ε αφου εισαι ο εαυτος σου κ εισαι μπακουρης,σημαινει πως πρεπει να αλλαξεις την συμπεριφορα σου.
    αφου ειδες πως εφθασες 30 και δεν εβγαλε πουθενα,τι κανεις?Απλα ΑΛΛΑΖΕΙΣ.
    Κανεις τα αντιθετα απο οτι εκανες ως τωρα(αυτα εσυ τα ξερεις)...
    Όχι Sherlock, δεν πάει έτσι. Η συμπεριφορά δεν είναι σαν ένα πουκάμισο που το βγάζω και βάζω άλλο. Εξήγησα ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως δεν ξέρω τι να πω σε άγνωστη κοπέλα. Αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ απο μόνο του. Μόνο αν με βοηθήσει κάποιος/α πραγματικά. Τι να κάνω δηλαδή, να πλησιάσω μια και να της πω ξέρω'γω, "Πού'σαι ρε κοπελιά/κουκλάρα μου! Τι λέει; Για πες τι ώρα έχει Champion League απόψε." Δεν τα λέω αυτά. Υποκρίνομαι. Συμπεριφέρομαι σαν κάποιος άλλος, κάποιος που δεν είμαι.

Να πω κι ένα παράδειγμα: Είναι σαν να μην ξέρω να πετάω ένα αεροπλάνο (που είναι αλήθεια), και όσες φορές το έχω πετάξει, έχει πέσει κάτω και εσύ μου λες να αλλάξω τον τρόπο που το πετάω γιατί όλο πέφτει. Αφού ΔΕΝ ΞΕΡΩ να πετάω αεροπλάνο. Οπότε, τι μου λες ν'αλλάξω; Άμα δεν με εκπαιδεύσουν, δε θα πετάξω ποτέ το αεροπλάνο. Όπως και με το γκομενικό, άμα δε μου μάθει κάποιος/α να μιλάω σε κοπέλα, τι πρεπει να κάνω, τι πρέπει να πω, πως να φερθώ, κλπ., δε θα βρω ποτέ κοπέλα. Απλά τα πράγματα.

Sherlock, με το συμπάθειο και χωρίς παρεξήγηση, δε θέλω να συνεχίσουμε τη συζήτηση,
    ΕΚΤΟΣ αμα θέλεις να με βοηθήσεις πραγματικά. Θα έλεγα να εξηγήσεις τι κάνεις και τις ρίχνεις τις κοπέλες τόσο εύκολα, χωρίς γενικά σχόλια. Άμα θες να με βοηθήσεις, μπορείς να μου εξηγήσεις περισσότερα για την κάτω παράθεση.

βαλε στο google PUA και βρες σαιτ με ελληνικα..
    και διαβασε τα φορουμ τους..
    τεχνικες προσεγγισης γυναικων,συμπεριφορας,ντυσ ιματος κλπ ειναι..
    δεν τα εχω εφαρμοσει γιατι δεν τα χρειάστηκα αλλα πολλοι ντροπαλοι,βγηκαν προς τα εξω με αυτο τον τροπο...
    Μόνο το ντύσιμο ξέρω, τα υπόλοιπα όχι. Αυτοί οι πολλοί ντροπαλοί που λες, τους γνώριζες; Εννοώ, έτυχε να είχες γνωστούς που το έκαναν αυτό;
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 17-02-2016 at 00:33.

Senior Member
    Eγω λεω οτι δεν υπαρχουν τεχνικες , αυτα ειναι μπουρδες ...............................αν πας να παραστησεις κατι που δεν εισαι , την πατησες ...............απο την αλλη , δεν υπαρχει εγχειριδιο προσεγγισης γυναικων , ουτε χρειαζονται εξυπναδες , βρισκεις κατι κοινο και αρχιζεις κουβεντουλα με φυσικο τροπο , σαν να μιλας σε εναν αντρα που δεν ξερεις , ουτε κοπλιμεντα , ουτε περιπλοκα πραματα , βρισκεις κατι που εχετε κοινο , αν μιλαμε για ενα συγκεκριμενο μερος , οχι στο δρομο φυσικα , πως σου φαινεται αυτο το μπαρ , αφου πεις τονομα σου , και απευθυνεσαι στον β πληθυντικο , ερχεσθε συχνα εδω ? , ..................................δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος συμπεριφορας , εισαι ο ευατος σου , ευγενικος , σοβαρος χωρις χαμογελα , το χαμογελο το θεωρω μειον , δεν μου βγαινει εμενα , , λες κατι κοινοτυπο , με φυσικο τροπο , αρχισε απο το φορουμ , βλεπεις οτι στην C.C. αρεσουν οι ταδε ταινιες , στο επομενο ποστ , της αναφερεις μια ταινια παραπλησια με αυτην που της αρεσει , της την προτεινεις , σου απαντα πανω στην ταινια , ξαναλες κατι για την ταινια η μια αλλη , κ.ο.κ. , ειναι σημαντικο να μην παρεκκλινεις απο το αρχικο θεμα , τουλαχιστον στις αρχες , ωστε η ροη ναναι ομαλη , αν σουρθη κανα αστειακι , το πετας κι αυτο , θα φας τα μουτρα σου πλλες φορες , προτου κανεις μια επιτυχημενη προσεγγιση , αυτο ειναι βεβαιον , αλλα καλυτερα να δοκιμαζεις και να τρως τα μουτρα σου , θες 10 φορες , θες 30 φορες , παρα να μην δοκιμασεις ποτε , εκει εισαι χαμενος με Χ κεφαλαιο .............................μην ζητας οδηγιες , εισαι λαθος εξ αρχης ........................για αρχες , κοπανα λιγο αλκοολ , να χαλαρωσεις , σενα μπαρ , και αρχισε να λες οτι κοτσανα σου κατεβει , φυσικα θαποτυχεις , παταγωδως , τι σε νοιαζει τι θα σκεφτει μια αγνωστη για σενα , πενταρα δεν δινεις , δεν εχεις αναγκη την γνωμη της , χεσμενη ( σορυ ) την εχεις , αλλα θαχεις κανει την αρχη , και η αρχη , ειναι το ημισυ του παντος ..........................εισαι αυτος που εισαι , η αξια σου δεν μετριεται με την επιδοκιμασια μερικων γυναικων , η και πολλων , δες τες σαν μεσον εξασκησης και μονον ...............................

wjsrp συζητηση τελος.

Macgyver κανεις μεγαλο λαθος για το οτι δεν υπαρχουν τεχνικες προσεγγισης..
    Μεχρι και σχολες υπαρχουν.
    Ξερεις ποσα παιρνει ενας Pick Up Artist για να διδαξει την τεχνικη του σε σεμιναρια pua?

βεβαια ο καθενας ας πιστευει οτι θελει στη ζωη του..
    δημοκρατια εχουμε!

Senior Member
    wjsrp συζητηση τελος.

Macgyver κανεις μεγαλο λαθος για το οτι δεν υπαρχουν τεχνικες προσεγγισης..
    Μεχρι και σχολες υπαρχουν.
    Ξερεις ποσα παιρνει ενας Pick Up Artist για να διδαξει την τεχνικη του σε σεμιναρια pua?

βεβαια ο καθενας ας πιστευει οτι θελει στη ζωη του..
    δημοκρατια εχουμε!
    Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν , μπορει να υπαρχουν και τεχνικες και σχολες , για να το λες .......................αλλα για να τις εφαρμοσεις , χρειαζεται αυτοπεποιθηση , εκτος και αν υπαρχουν σχολες αυτοπεποιθησης , μπορει και τετοιες να υπαρχουν ...........................................ολα μαθαινονται/βρισκονται σε αυτον τον κοσμο...........απο το να βρισκεις γυναικες , οπλα , ναρκωτικα , η πως να φτιαχνεις εκρηκτικα , υπαρχουν βιβλια , , οπως ειναι ευκολο ναγορασεις ενα οπλο , χωρις αδεια οπλοφοριας , οχι κυνηγετικο φυσικα .....................................τα παντα ειναι προς πωληση , και δεν ειρωνευομαι καθολου ..........................κι εγω μπορω να μαθω σε καποιον να φτιαχνει εκρηκτικα , αλλα δεν το κανω , απλως ξερω να το κανω , και δεν το πουλαω , εσυ πως εμφανιστηκες , ως απο μηχανης θεος , να προσφερθεις να υποδειξεις στα παιδια, πως μπορουν να μαθουν να ριχνουν γυναικες , οχι δωρεαν φυσικα , αυτο ειναι το πολυ περιεργο της υποθεσης .........................................πολυ περιεργη συμπτωση ......
    Last edited by Macgyver; 17-02-2016 at 09:22.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν , μπορει να υπαρχουν και τεχνικες και σχολες , για να το λες .......................αλλα για να τις εφαρμοσεις , χρειαζεται αυτοπεποιθηση , εκτος και αν υπαρχουν σχολες αυτοπεποιθησης , μπορει και τετοιες να υπαρχουν ...........................................ολα μαθαινονται/βρισκονται σε αυτον τον κοσμο...........απο το να βρισκεις γυναικες , οπλα , ναρκωτικα , η πως να φτιαχνεις εκρηκτικα , υπαρχουν βιβλια , , οπως ειναι ευκολο ναγορασεις ενα οπλο , χωρις αδεια οπλοφοριας , οχι κυνηγετικο φυσικα .....................................τα παντα ειναι προς πωληση , και δεν ειρωνευομαι καθολου ..........................κι εγω μπορω να μαθω σε καποιον να φτιαχνει εκρηκτικα , αλλα δεν το κανω , απλως ξερω να το κανω , και δεν το πουλαω , εσυ πως εμφανιστηκες , ως απο μηχανης θεος , να προσφερθεις να υποδειξεις στα παιδια, πως μπορουν να μαθουν να ριχνουν γυναικες , οχι δωρεαν φυσικα , αυτο ειναι το πολυ περιεργο της υποθεσης .........................................
    το εχεις τερματισει?
    εγω προσφερθηκα να δειξω κατι?
    ρε καταλαβαινεις τι διαβαζεις?
    σοβαρεψου γιατι θα ξεφυγει το θεμα και δεν θελω...

και εννοειται πως τους ειπα να ψαξουν μονοι τους στο ιντερνετ για φορουμ και σαιτ για Pua.
    Οπως υπαρχει φορουμ για την ψυχολογια και τα θεματα της και εδω γραφουμε.Πληρωνουμε κατι εμεις εδω μεσα?

εννοειται πως σου μαθαινουν και πως να εχεις αυτοπεποιθηση και τα παντα.
    Και μπαγλαμαδες να γινονται μαγκες στο πεσιμο...

Senior Member
    Το θεμα εχει ηδη ξεφυγει , φιλε μου .............

Το θεμα εχει ηδη ξεφυγει , φιλε μου .............
    το εχω διαπιστωσει...
    διαβασε καλυτερα τι γραφω και μετα σχολιασε.
    και ασχολησου καλα με ενα θεμα,μαθε το και μετα επικρινεις.
    δεν γινεται να τα ξερουμε ολα στη ζωη.δεν ειναι κακο να ΜΑΘΕΙΣ πριν ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ..

Senior Member
    Ξερεις , δεν εχεις να κανεις με κανα αθωο παιδακι , 54 ετων ειμαι , και επιχειρηματιας , δεν γεννηθηκα χθες ..............

Ξερεις , δεν εχεις να κανεις με κανα αθωο παιδακι , 54 ετων ειμαι , και επιχειρηματιας , δεν γεννηθηκα χθες ..............
    δεν αμφιβάλω.
    ουτε εγραψα κατι εναντιον σου.
    διαβασε λοιπον προσεκτικα τι εγραψα,κανε την ερευνα σου στο ιντερνετ και μετα το συζηταμε...

Senior Member
    Να συζητησουμε , τι ? ξερω να ριχνω γυναικες....................ανευ μαθηματων , και ' ειδικων ' .............θες να σε μαθω να φτιαχνεις astrolite G , nitromathanol , RDX ?
    Last edited by Macgyver; 17-02-2016 at 20:03.

Να συζητησουμε , τι ? ξερω να ριχνω γυναικες....................ανευ μαθηματων , και ' ειδικων ' ...............θες να σε μαθω να φτιαχνεις astrolite G , nitromethanol , RDX ?
    και εγω γνωριζω και πιστευω πως σε καποιους ανθρωπους ειναι εμφυτο.
    αλλα δεν ειναι ολοι γεννημενοι με το "να το εχουν"...

τελοσπαντων...

καλημερα!

Senior Member
    Να συζητησουμε , τι ? ξερω να ριχνω γυναικες....................ανευ μαθηματων , και ' ειδικων ' ...............θες να σε μαθω να φτιαχνεις astrolite G , nitromethanol , RDX ?
    Παντως εγω ενα racing fuel θα ηθελα να το μαθω
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Οταν αρχισεις dragster , εκει θα το χρειαστεις , ασε που η αεροπορικη βενζινη , για τα μονοκινητηρια/δικινητηρια ελικοφορα , ειναι 140 οκτανιων !! τα πολιτικα τζετ , καινε κηροζινη ( φωτιστικο πετρελαιο ) .............................ο Μacgyver παντως ειναι ο καταλληλοτερος για τετοια ιδιοσκευασματα !!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast