Φάρμακα και βάρος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81
    Banned
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Δεν προκαλούν εθισμό, αλλά σε κάποιους αδύναμους χαρακτήρες (βλέπε εμένα) προκαλούν ψυχολογική εξάρτηση. :p Με κοιτάει με απορία σε κάθε ραντεβού η ψυχίατρος. :p
    Μονο αυτά που ανέφερα προκαλούν.
    Μην ξαναπεις ότι είσαι αδύναμη -ειδικά εσύ- γιατί θα φας ιντερνετικά χαστούκια χαχαχα
    Ακόμη και το φαγητό προκαλεί ψυχολογική εξάρτηση, όπως και πολλά άλλα πράγματα, σε καταλαβαίνω κι' ας μας θεωρούν όλοι οι άλλοι παράξενους!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Μην ξαναπεις ότι είσαι αδύναμη -ειδικά εσύ- γιατί θα φας ιντερνετικά χαστούκια χαχαχα
    Ακόμη και το φαγητό προκαλεί ψυχολογική εξάρτηση, όπως και πολλά άλλα πράγματα, σε καταλαβαίνω κι' ας μας θεωρούν όλοι οι άλλοι παράξενους!!
    <3 <3 <3

Εμείς μια χαρά είμαστε, κουκλάκι μου!!

Banned
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    <3 <3 <3

Εμείς μια χαρά είμαστε, κουκλάκι μου!!
    Έτσι μπράβο :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Έτσι μπράβο :)

Αγαπητη moonlight , δεν με πειραζει που εγραψες μια παραγραφουλα εναντιον μου , σε εκεινο το θρεντ , αλλα να ξερεις οτι παντα γραφω αυτο που πιστευω , χωρις να μενδιαφερει η γνωμη του οποιουδηποτε , οπως και οι συνεπειες , και παντα υπερασπιζομαι τα φιλια και καλοπροαιρετα μελη , οπως και δεν ανεχομαι πολλα πολλα απο μελη κακοπροαιρετα , και δεν εννοω εσενα , εσυ απλως με παρεξηγησες , μου συμβαινει συχνα..............αλλα αφου εισαι φιλη της Γκαλ , την οποια αγαπω , σε θεωρω και δικη μου φιλη.........εσυ βεβαια , ειναι δικαιωμα σου να μην με θεωρεις .........δεν ενοχλουμαι ......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη moonlight , δεν με πειραζει που εγραψες μια παραγραφουλα εναντιον μου , σε εκεινο το θρεντ , αλλα να ξερεις οτι παντα γραφω αυτο που πιστευω , χωρις να μενδιαφερει η γνωμη του οποιουδηποτε , οπως και οι συνεπειες , και παντα υπερασπιζομαι τα φιλια και καλοπροαιρετα μελη , οπως και δεν ανεχομαι πολλα πολλα απο μελη κακοπροαιρετα , και δεν εννοω εσενα , εσυ απλως με παρεξηγησες , μου συμβαινει συχνα..............αλλα αφου εισαι φιλη της Γκαλ , την οποια αγαπω , σε θεωρω και δικη μου φιλη.........εσυ βεβαια , ειναι δικαιωμα σου να μην με θεωρεις .........δεν ενοχλουμαι ......
    Μακ μου, δεν παρεξηγώ κάποιον όταν γράφω σε ένα θέμα (στην δική μας περίπτωση, σε δικό σου θέμα) την γνώμη μου και εσύ με χαρακτηρίζεις εριστική. Ούτε μου αρέσει να βλέπω ξαφνικά τυχαία το ψευδώνυμό μου δίπλα στην λέξη διαπληκτισμός. Δεν κρύβομαι, σου έγραψα ότι ενοχλήθηκα. Επιπλέον εδώ μέσα, δυστυχώς ή ευτυχώς επειδή είναι και η φύση του site τέτοια, δημιουργούνται παρεξηγήσεις αλλά μπορείς άνετα να καταλάβεις πολλά όταν κάποιες συμπεριφορές ή τακτικές από μέλη επαναλαμβάνονται. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι έκανα λάθος που σχολίασα στο θέμα σου απευθυνόμενη στην Γκάλοου, το έχω πει και στην ίδια. Δεν σου κρατάω καμία κακία, ούτε με ενοχλείς ούτε τίποτα. Αυτά από μένα :)

Senior Member
    Σου ζητω συγγνωμη , moonlight , οντως σε αποκαλεσα εριστικη , αλλα ριχνοντας μα ματια σε αλλα ποστ σου , ειδα οτι εισαι καλοπροαιρετη , δεν το κανω για να ταχω καλα με ολους ..............οποτε ανακαλω το εριστικη , πολυ σωστα διαπιστωνεις οτι ο γραπτος λογος , ειναι ευκολα παρεξηγησημος ............

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456