Υφίσταμαι ψυχολογική κακοποίηση_Να φύγω?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 120
    Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Πριν κανεις αυτο το μεγα βημα της ζωης σου! πριν παντρυτεις ,πριν κανεις ενα κοριτσακι! πριν στυσεις σπιτικο με αυτον τον ανθρωπο δεν ειχες σκεφτει ολα αυτα που λες κι σου συμβαινουν σημερα?
    Το οτι δε σε σεβεται, το οτι σου φερετε ασχημα, η το οτι δεν ειναι σωστος απεναντι στις υποχρεωσεις του σαν συζυγος κι πατερας ολα αυτα αφου ειχες δυγματα απο πριν γιατι τον παντρευτηκες? τις φταιει το κοριτσακι να ζει αυτον τον εφιαλτη τωρα?
    Επειδη το θεμ σου ειναι σοβαρο, κι οχι τοσο για εσας οσο για το παιδακι σας! καλο θα ειναι να αναλαμβανουμε τις ευθυνεςμας! επειδη εδω διαβαζουμε την μια οψη του νομισματος, δλδη την δικη σου κι οχι του ανδρος σου καλο θα ειναι να ειμαστε οι κρινοντες λιγο πιο κρατημενει!! δεν ξερουμε την γνωμη του ανδρος!! μπορει ο ανθρωπος να ειχε να μας πει αλλιωτικα τα πραματα!!
    Οτι κι να ειναι, ο ανδρας σου ειναι ,πατερας του παιδιου σου ειναι κι θα πρεπει να τον βλεπεις πιο σοβαρα απο εναν απλο γκομενοσου!! Αποψη μου ειναι κι δεν ζητω να την δεχτεις αλλα το καλητερο θα ειναι να κατσεις κι να σκετεις ποιο ειναι το σωστο για το παιδι σου κι οχι το δικο σου!! εαν το σωστο για να μην βλεπει καυγαδες κι τετοια ειναι να χωρησεις κι αν φυσικα συμφωνει ο ανδρας σου! - διοτις τη γνωμη του πρεπει να την σεβεσαι κι να την εχεις 'ψυλα'! τωτες χωρηστε, αν το σωστο, κι αν το παιδακι σου σας θελει στο ιδιο σπιτι τωτες να γυρισεις πισω στον ανδρα σου κι να κανεις υπομονη να κανεις και πισω! στα οσα σου λεει γιατι πρεπει να κοιτας το καλο του παιδιου σου πανω απο ολα!!
    Αγαπητέ μου.. Αρχικά θα σταθώ στο ότι ανέφερες ότι αντιμετωπίζω τον άντρα μου σαν γκόμενό μου. Αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα το έβγαλες από μόνος σου διότι ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε αυτόν με αυτό τον τρόπο. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να είσαι πιο συμμαζεμένος στους χαρακτηρισμούς σου.
    Το ότι εδώ ακούγεται μόνο η δική μου άποψη συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι εγώ έχω τραβήξει ότι τραβάω που χρειάστηκε να ζητήσω ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια. Παρόλα αυτά έχω αναφέρει πολλές φορές τις απόψεις του άντρα μου, και κυρίως αυτές αναφέρω οπότε είναι σαν να σου λέει και τη δική του άποψη. Εάν δεν το είδες αυτό μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις εσύ.
    Από κει και πέρα το καλό του παιδιού μου με ενδιαφέρει πάνω απ όλα και σίγουρα δεν είσαι εσύ ο αρμόδιος να μου επισημάνει να μη κοιτάζω την πάρτη μου και όχι του παιδιού μου. Πίστεψέ με με νοιάζει και την αγαπάω παραπάνω από τον καθένα και σίγουρα παραπάνω από σένα γι αυτό το στόμα σου κλειστό πάνω σε αυτό το θέμα θα σε παρακαλούσα πολύ.
    Όσον αφορά το γιατί προχώρησα σε όλα αυτά αναγνωρίζω τα λάθη μου αλλά αν έχεις κάποια ιδέα, πολλά εμφανίζονται όχι στην αρχή μιας σχέσης αλλά στην πορεία. Στις αρχές πιστεύεις ότι όλα είναι παροδικά και κάτι θα γίνει, δυστυχώς όμως δε γίνεται πάντα έτσι μέχρι που είναι αργά.
    Όσο για το αν έχω τη γνώμη του άντρα μου ψηλά, το σεβασμό φίλε μου και την εκτίμηση την κερδίζεις, δεν έρχεται μαζί με τίτλους όπως σύζυγος και άντρας. Και αυτός δε σεβάστηκε ποτέ μια γυναίκα που ήταν πάντα δίπλα του στα πάντα αποδεδειγμένα, εγώ γιατί να το κάνω τώρα? Οπότε όχι δε θα χωρίσω αν συμφωνεί και ο άντρας μου, θα χωρίσω αν το κρίνω εγώ καλό για το παιδί μου και για μένα. Γιατί καλύτερα από τη μάνα δεν ξέρει κανείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ρε συ Μαίρη, δε μου ακούγεσαι για καμιά καημένη.
    Γιατί ανέχεσαι τόσα χρόνια έναν τέτοιο άχρηστο (όπως εσύ μας τον περιγράφεις);
    Τι σου λείπει; Τι νομίζεις ότι θα σου λείψει αν τον αφήσεις;
    Δεν ξέρω, εξοργίζομαι όταν βλέπω ή ακούω μια χαρά γυναίκες, να ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές από άχρηστους και αποτυχημένους άντρες.
    Κάτι τέτοιοι έπρεπε να βρίσκονται στα αζήτητα, όχι να παριστάνουν και τον μάγκα!
    Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν και αποθρασύνονται.
    μετα το τελευταιο σου μηνυμα, επανερχομαι σε ενα σχολιο που σου εκανε η μαριον πριν πολυ καιρο.
    φαινεται να εχεις πολυ καλη κριση και να ξερεις την αξια σου, την θεση και τα δικαιωματα της γυναικας και το ποσο αξια και αφοσιωμενη εισαι σαν μανα.
    κοιτα να τα θυμασαι παντα και να μεινεις σταθερη στην αποφαση σου να σωσεις την ζωη σου και την ψυχικη αναπτυξη του παιδιου σου απο εναν κακοποιητικο ανθρωπο .

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μετα το τελευταιο σου μηνυμα, επανερχομαι σε ενα σχολιο που σου εκανε η μαριον πριν πολυ καιρο.
    φαινεται να εχεις πολυ καλη κριση και να ξερεις την αξια σου, την θεση και τα δικαιωματα της γυναικας και το ποσο αξια και αφοσιωμενη εισαι σαν μανα.
    κοιτα να τα θυμασαι παντα και να μεινεις σταθερη στην αποφαση σου να σωσεις την ζωη σου και την ψυχικη αναπτυξη του παιδιου σου απο εναν κακοποιητικο ανθρωπο .
    Ναι Remedy μου, αυτό προσπαθώ να κάνω.. Ξέρεις ο χωρισμός δεν είναι εύκολος, ίσως είναι και η συνήθεια, ίσως είναι πολλά. Όμως αυτή τη φορά και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει πίσω. Περνάω και καλά και άσχημα ψυχολογικά,έχω μεταπτώσεις, αλλά κρατάω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mairi85 View Post
    Ναι Remedy μου, αυτό προσπαθώ να κάνω.. Ξέρεις ο χωρισμός δεν είναι εύκολος, ίσως είναι και η συνήθεια, ίσως είναι πολλά. Όμως αυτή τη φορά και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει πίσω. Περνάω και καλά και άσχημα ψυχολογικά,έχω μεταπτώσεις, αλλά κρατάω!
    σιγουρα ειναι και δυσκολο και πολυπλοκο, οπως λες.
    αλλα η απομακρυνση σου βοηθαει και σε αυτο, γιατι μπορεις με ηρεμια και με ξεκαθαρο μυαλο να δεις την κατασταση και οσα εζησες. επισης με την απομακρυνση , αδρανοποιεις το μερος που ηταν συνηεθια, ενω δεν προσεφερε τπτ θετικο.

Γεια σου Μαιρη, ειναι σημαντικο το γεγονος οτι δεν εμεινες στον "ασο" να μην ξερεις κατα που να κανεις για να προστατευσεις την υγεια την δικη σου και του παιδιου σου.
    Δεν ξερω τον συζυγο. Εχει τυχει να γνωρισω ομως ανθρωπο με χαρακτηριστικα γνωρισματα παρομοια.
    Παραλογες ιδεες, ακραιος ελεγχος, ελλειψη επικοινωνιας - να εξηγεις οτι δεν εισαι ελεφαντας εφοσον σε αποκαλει και στα καπακια να στο γυριζει οτι ποτε δεν ειπε κατι τετοιο- ενα βημα πριν την τρελα δηλαδη.

Αυτο το στυλ νομιζω το εχουν πολλοι ανδρες λογω του οτι το βιωσαν στην παιδικη τους ηλικια. Οτι ο σωστος αντρας τη γυναικα του την γεμιζει "Ανασφαλεια, τυψεις ντροπη" για να εχει το πανω χερι. Δεν διορθωνεται. Εκτος και αν υπαρχουν υγιη στοιχεια στον χαρακτηρα του αλλου και ζητησει και βοηθεια. Αν ζητησει απο εσενα να τον βοηθησεις ειναι μουφα. Ειναι απλα ενα γυρισε πισω σε αγαπαω... αλλά το θηριο ξανα ξυπναει.

Αυτο που σου ειπε το παιδακι σου λεει πολλα. Ποσο χαιρεται που εισαι χαρουμενη. Ειπες εχεις ζητησει και ψυχολογικη υποστηριξη επισης σημαντικο και καλο για εσενα, μη σου πω σχεδον απαραιτητο.

Σου ευχομαι οτι το καλυτερο. Οτι και αν αποφασισεις και κανεις. Μια λαθος επιλογη δεν πρεπει να μας στοιχειωνει για ολη την υπολοιπη ζωη μας... ετσι λενε τουλαχιστον. Δεν ηξερες οτι θα σου κανει την καθημερινοτητα πεδιο μαχης και πολεμου ψυχολογικου. Και απο οσα εγραψες του εδωσες πολλες ευκαιριες που σημαινει οτι προσπαθησες για να μην ερθει ο χωρισμος.
    Καποια στιγμη ομως δεν παει αλλο, σωστα ?? Και ενω μπορει να ακους γνωμες οτι η γυναικα δειχνει τη δυναμη της μενοντας σε εναν γαμο, υπαρχει και η αλλη γνωμη που λεει πως η γυναικα δειχνει την δυναμη της οταν ξερει και ποτε να φυγει απο εναν γαμο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σιγουρα ειναι και δυσκολο και πολυπλοκο, οπως λες.
    αλλα η απομακρυνση σου βοηθαει και σε αυτο, γιατι μπορεις με ηρεμια και με ξεκαθαρο μυαλο να δεις την κατασταση και οσα εζησες. επισης με την απομακρυνση , αδρανοποιεις το μερος που ηταν συνηεθια, ενω δεν προσεφερε τπτ θετικο.
    Ναι είναι έτσι ακριβώς.. Την περισσότερη ώρα είμαι καλά και σκέφτομαι ότι επιτέλους κάνω το σωστό, ενώ με βοηθάει να το συζητάω γιατί οι γύρω μου, βγάζουν τις αρνητικές σκέψεις που έχω στο μυαλό μου. Τελικά, απλά είδα ότι με το να κάνω πάλι εγώ πίσω και να καταπιέσω για άλλη μια φορά το ποια είμαι δε θα βγει πουθενά. Οπότε έτσι ίσως αλλάξει κάτι. Όχι εύκολα αλλά είμαι διατεθειμένη να προσπαθήσω.

Member
    Constantly curious πίστεψέ με έκανα μεγάλες προσπάθειες. Καταπίεσα πολύ τον εαυτό μου, μέχρι που αμφέβαλλα για τον εαυτό μου. Μήπως τελικά είμαι τόσο σκάρτη, μήπως τα κάνω όλα λάθος. Συνέχεια άγχος, τύψεις, ενοχές.. Αλλά μέσα μου ήξερα ότι δε μπορεί να είναι ένας άνθρωπος τέλειος και ο άλλος σε όλα λάθος! Δε γίνεται!
    Έτσι έμενα και για χάρη του παιδιού μου και για δική μου για να έχω μια οικογένεια "σωστή". Αλλά τι πάει να πει σωστή??
    Εγώ ένα κατάλαβα.. Ότι έχασα τον εαυτό μου. Δε ξέρω αν είμαι η ίδια που ήμουν παλιά ή αν θα με ξαναβρώ ποτέ αλλά κάτι θα κάνω! Και για χάρη της μικρής και για η δική μου ζωή.
    Μου είπε χθες η αδερφή μου ότι εκεί μέσα θα χανόμουν, είχα απομακρυνθεί από τους δικούς μου αλλά μου φαινόταν πια φυσιολογικό. Ήμουν με τον άντρα μου και το παιδί μου όπως έπρεπε.. Είχε αλλάξει το μυαλό μου. Ίσως αυτό το κάθε μέρα κάθε μέρα τελικά μπήκε στο κεφάλι μου.
    Ακόμα ξέρω πως έχω κάνει λάθη κ εγώ και κατηγορώ τον εαυτό μου, αλλά όταν σκέφτομαι έτσι, σκέφτομαι και την πλευρά του άντρα μου που δεν κατηγορεί τον εαυτό του για τίποτα και λέω όχι δε θα του κάνω τη χάρη να υποφέρω έτσι..
    Όσο για το αν είμαι δυνατή μακάρι να έχεις δίκιο και να αποδειχθεί πως είμαι δυνατότερη απ όσο νομίζω ότι είμαι .

Αν αφαιρεσουμε ολα τα "πρεπει" και σε ρωτησω - Εισαι ευτυχισμενη ή εστω νιωθεις οτι σε αποδεχεται ο ανθρωπος σου- ?
    Τι θα μου πεις ?

Που θελω να καταληξω. Τελειοτητα δεν υφισταται, οκ Ναι !! Αλλά αν ειναι να πεθαινεις μεσα σου, να μαραζωνεις για να ειναι ευτυχισμενοι ολοι οι αλλοι πλην εσου, τοτε δεν προκειται να βγει κατι καλο.

Να αγαπας εσενα πρωτα. Δεν αξιζει να μετανιωσεις που επελεξες να αγαπησεις εσενα επειδη ο ανθρωπος που εκανες μαζι του ενα βημα δεν ηξερε πως να σε αγαπησει.

Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αν αφαιρεσουμε ολα τα "πρεπει" και σε ρωτησω - Εισαι ευτυχισμενη ή εστω νιωθεις οτι σε αποδεχεται ο ανθρωπος σου- ?
    Τι θα μου πεις ?

Που θελω να καταληξω. Τελειοτητα δεν υφισταται, οκ Ναι !! Αλλά αν ειναι να πεθαινεις μεσα σου, να μαραζωνεις για να ειναι ευτυχισμενοι ολοι οι αλλοι πλην εσου, τοτε δεν προκειται να βγει κατι καλο.

Να αγαπας εσενα πρωτα. Δεν αξιζει να μετανιωσεις που επελεξες να αγαπησεις εσενα επειδη ο ανθρωπος που εκανες μαζι του ενα βημα δεν ηξερε πως να σε αγαπησει.
    Η απάντησή μου στην πρώτη σου ερώτηση είναι, όχι. Δε με αποδέχεται. Θέλει να με "διορθώσει". Να με κάνει σωστό άνθρωπο, σωστή γυναίκα, γιατί δε φέρομαι σαν σωστή σύζυγος κατά τα λεγόμενά του.
    Και ναι, πέρα από τις λίγες φορές που θα γελάσουμε, θα περάσουμε καλά κάνω ακριβώς αυτό.. μαραζώνω..
    Ίσως να μη με αγαπούσα αρκετά, ίσως να ήρθε ο καιρός όμως πια γι αυτό.. Κατά τα λεγόμενά του βέβαια με αγαπάει, γι αυτό προσπαθεί να γυρίσω πίσω, συγχωρώντας τα λάθη μου και κάνοντάς με να δω τα σωστά και να αλλάξω.. Πως?? Κάνοντας τα πάντα σύμφωνα με τη δική του λογική, γιατί η δική μου είναι μόνο υπέρ μου...

Και κοιτα ενα μυστηριο πραγμα...
    Εδινες σε εσενα την Ελπιδα οτι θα μπορεσεις σε εναν ανθρωπο που δεν βλεπει περα απο την δικη του οπτικη να κανει την υπερβαση και να δει και εσενα.

Καταλαβαινεις πιστευω την εννοια του παραπανω σχηματος. Πιο δυνατη εσυ, λογω συναισθηματος, να παλεψεις με μια ψυχη που εχει βουλιαξει και επιβιωνει με κλειστο συστημα πεποιθησεων.

Δεν βγαινει ετσι δυστυχως. Δεν βγαινει. Βγες εσυ στην επιφανεια παρολο που ο αλλος σου ευατος μετα απο καιρο θα μπαινει στο κομματι αναθεωρηση.
    Εκανα καλα ? Δεν εκανα ? Μηπως να εμενα ? Μηπως η αγαπη μου, θα τον εκανε να δει ???

Οταν δεν θελει ενας ανθρωπος να δει ποιος ειναι, "δαιμονοποιει" αυτον που βλεπει ως προβλημα. Να χαιρεσαι το παιδακι σου. Να χαρεις την ζωη. Σου ευχομαι καλη αρχη στο ταξιδι της αγαπης εις εαυτον.

Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Και κοιτα ενα μυστηριο πραγμα...
    Εδινες σε εσενα την Ελπιδα οτι θα μπορεσεις σε εναν ανθρωπο που δεν βλεπει περα απο την δικη του οπτικη να κανει την υπερβαση και να δει και εσενα.

Καταλαβαινεις πιστευω την εννοια του παραπανω σχηματος. Πιο δυνατη εσυ, λογω συναισθηματος, να παλεψεις με μια ψυχη που εχει βουλιαξει και επιβιωνει με κλειστο συστημα πεποιθησεων.

Δεν βγαινει ετσι δυστυχως. Δεν βγαινει. Βγες εσυ στην επιφανεια παρολο που ο αλλος σου ευατος μετα απο καιρο θα μπαινει στο κομματι αναθεωρηση.
    Εκανα καλα ? Δεν εκανα ? Μηπως να εμενα ? Μηπως η αγαπη μου, θα τον εκανε να δει ???

Οταν δεν θελει ενας ανθρωπος να δει ποιος ειναι, "δαιμονοποιει" αυτον που βλεπει ως προβλημα. Να χαιρεσαι το παιδακι σου. Να χαρεις την ζωη. Σου ευχομαι καλη αρχη στο ταξιδι της αγαπης εις εαυτον.
    Σ' ευχαριστώ, ειλικρινά ..

Quote Originally Posted by Mairi85 View Post
    Η απάντησή μου στην πρώτη σου ερώτηση είναι, όχι. Δε με αποδέχεται. Θέλει να με "διορθώσει". Να με κάνει σωστό άνθρωπο, σωστή γυναίκα, γιατί δε φέρομαι σαν σωστή σύζυγος κατά τα λεγόμενά του.
    Και ναι, πέρα από τις λίγες φορές που θα γελάσουμε, θα περάσουμε καλά κάνω ακριβώς αυτό.. μαραζώνω..
    Ίσως να μη με αγαπούσα αρκετά, ίσως να ήρθε ο καιρός όμως πια γι αυτό.. Κατά τα λεγόμενά του βέβαια με αγαπάει, γι αυτό προσπαθεί να γυρίσω πίσω, συγχωρώντας τα λάθη μου και κάνοντάς με να δω τα σωστά και να αλλάξω.. Πως?? Κάνοντας τα πάντα σύμφωνα με τη δική του λογική, γιατί η δική μου είναι μόνο υπέρ μου...
    δυστυχως και εγω ενω ημουν σε σχεσεις ομορφες τυφλωθηκα απο τον ερωτα μαλλον και εκανα αυτη την επιλογη.απο την αρχη εβλεπα πραγματα αλλα αυτος ειναι ενας πανεξυπνος ανθρωπος που μπορουσε να κρυβει αλλα τοσα.τωρα εκτος απο λιγες στιγμες χαρες τις περισσοτερες μαραζωνω.το κακο ειναι οτι εγω φοβαμαι και να χωρισω γιατι παρολο που με θεωρει αχρηστη και ανικανη και οτι του εχω καταστρεψει τη ζωη διατυπωνει και απειλες για το αν φυγω.εσενα με τους γυρω του πως ειναι ? ο δικος μου ειναι γενικα ευερεθιστος και τραμπουκος.επισης πριν με γνωριζει ειχε και θεμα εθισμου με ουσιες.προσπαθω να καταλαβω μηπως κατι οφειλεται εκει και μηπως αν επαιρνε βοηθεια κατι γινονταν αλλα δε θα το δεχτει ποτε.

Member
    Quote Originally Posted by dimitra79 View Post
    δυστυχως και εγω ενω ημουν σε σχεσεις ομορφες τυφλωθηκα απο τον ερωτα μαλλον και εκανα αυτη την επιλογη.απο την αρχη εβλεπα πραγματα αλλα αυτος ειναι ενας πανεξυπνος ανθρωπος που μπορουσε να κρυβει αλλα τοσα.τωρα εκτος απο λιγες στιγμες χαρες τις περισσοτερες μαραζωνω.το κακο ειναι οτι εγω φοβαμαι και να χωρισω γιατι παρολο που με θεωρει αχρηστη και ανικανη και οτι του εχω καταστρεψει τη ζωη διατυπωνει και απειλες για το αν φυγω.εσενα με τους γυρω του πως ειναι ? ο δικος μου ειναι γενικα ευερεθιστος και τραμπουκος.επισης πριν με γνωριζει ειχε και θεμα εθισμου με ουσιες.προσπαθω να καταλαβω μηπως κατι οφειλεται εκει και μηπως αν επαιρνε βοηθεια κατι γινονταν αλλα δε θα το δεχτει ποτε.
    Δήμητρά μου, ότι του έχω καταστρέψει τη ζωή είναι κάτι που το ακούω κάθε φορά που τσακωνόμαστε.. Όταν του λέω πως και αυτός μου την κατέστρεψε η απάντησή του είναι πως εγώ του την έχω καταστρέψει περισσότερο.. Φαντάσου.. Από απειλές έχω ακούσει κ εγώ.. Φύγε και θα δεις τι θα πάθεις, θα μάθει το παιδί ποια ήταν η μάνα του και τέτοια.. Μη "μασάς" από απειλές και εγώ μπορώ να σε απειλήσω με 100 διαφορετικούς τρόπους, δε σημαίνει ότι θα τα κάνω και πράξη.
    Όσο για το πως είναι με τους γύρω του, γενικά δε μιλάει πολύ. Είναι πάντα χαρούμενος και γελαστός με τους δικούς του, μαζεμένος με τους δικούς μου. Στην αρχή ήταν πιο καλά, όσο περνούσε ο καιρός και τον κατάλαβαν και οι δικοί μου τι είναι ήταν απλά απών. Άντε στα τέσσερα χρόνια να έχουν ιδωθεί πέντε φορές με τη βάφτιση και το γάμο. Και αποκόπηκα κ εγώ αρκετά παρόλο που τους έβλεπα συχνότερα. Ευερέθιστος είναι γενικότερα, αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με τη δική του μπορεί να ξεκινήσει φωνές κτλ..
    Προβλήματα εθισμού σε ουσίες δεν είχαμε οπότε σ αυτό το θέμα δεν έχω άποψη για να σε βοηθήσω.. Είχε άλλους εθισμούς, στοίχημα κλπ, που για να τα κόψει μου έβαζε όρους που ήξερε πως δε θα γινόταν.. Εκβιασμός πως να το πω..

Member
    Σήμερα ήμουν στο τσακ να γυρίσω.. Με γέμισε πάλι ενοχές.. Ότι θα καταστρέψω την οικογένειά μας από τον εγωισμό μου, ότι πάντα συγχωρούσε και ξεχνούσε γιατί αυτός αγαπάει, ότι είναι κατεστραμμένος υπονοώντας ότι τον έχω καταστρέψει εγώ και άλλα πολλά..
    Παρόλα αυτά με ήθελε πίσω με τους όρους του. Ότι θέλει αυτός να γίνεται γιατί εγώ κοιτάω πάντα μόνο τον εαυτό μου..
    Τρελάθηκα σήμερα, είμαι όλη μέρα χάλια ψυχολογικά..
    Αυτός που με κράτησε ήταν ο πατέρας μου. Μου "έτριξε τα δόντια". Του υποσχέθηκα πως αν δε δω προσπάθεια από το δικό του μέρος δε θα γυρίσω. Και αυτό θα κάνω.
    Όπως φαίνεται αυτός με κατηγορεί για τα πάντα και απ ότι μου είπε τέλος οριστικά αυτή τη φορά δε θέλει επαφή.

Νιωθεις καλυτερα τωρα ?

Αυτοι οι οροι πια... εχουν την μορφη του παραλογου.
    Δηλαδη τι θελει ? Να κανεις παντα αυτο που θελει οταν το θελει ? Να λες ΝΑΙ σε ολα ? Να φορας οτι εκεινος επιθυμει ? Να σε εχει μαζι του οπου εκεινος οριζει οτι θελει να πατε ?

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast