Πρώτο βήμα.... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 219
    Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    ; Ας δούνε οι άντρες λιγο τις γυναίκες σαν ανθρώπους πρώτα, ας καταλάβουν οτι ειναι όντα με επιθυμίες, αγχη, όνειρα, ανασφαλειες σαν και αυτούς και μετα θα δούνε πόση διαφορα θα υπάρχει και απο την αντιμετώπιση της άλλης πλευράς. Οσο αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν πλαστικές κούκλες που το μονο για το οποίο έχουν λογο να τις προσεγγίσουν ειναι η ομορφιά τους, τι περιμένουν;

Συμφωνω , melissa , αυτην την σταση τηρω ακριβως , και εχω καλη επαφη με το αλλο φυλο .............πρωτα φιλος , και μετα βλεπουμε ................προσπαθω να την εξηγησω εδω στα παιδια , αλλα δεν γινομαι κατανοητος νομιζω ......................παντα ξεκινω με καθαρα γνησιες φιλικες προθεσεις , και οπου και αν βγει .......καμμια υστεροβουλια......

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    προσπαθω να την εξηγησω εδω στα παιδια , αλλα δεν γινομαι κατανοητος νομιζω ......................παντα ξεκινω με καθαρα γνησιες φιλικες προθεσεις , και οπου και αν βγει .......καμμια υστεροβουλια......
    Είσαι απόλυτα κατανοητός στα λεγόμενά σου, άλλα το πρόβλημα (τουλάχιστον μ'εμένα) είναι οτι δεν έχω λέγειν και αυτοπεποίθηση + οτι είμαι κλειστός και εσωστρεφής και δυστυχώς δε μου βγαίνει το αντίθετο. Δε σου κρύβω οτι μ'έχω χαρακτηρίσει πολλές φορές αντιγκομενικό. Το καταλαβαίνω οτι τα λες καλοπροαίρετα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Είσαι απόλυτα κατανοητός στα λεγόμενά σου, άλλα το πρόβλημα (τουλάχιστον μ'εμένα) είναι οτι δεν έχω λέγειν και αυτοπεποίθηση + οτι είμαι κλειστός και εσωστρεφής και δυστυχώς δε μου βγαίνει το αντίθετο. Δε σου κρύβω οτι μ'έχω χαρακτηρίσει πολλές φορές αντιγκομενικό. Το καταλαβαίνω οτι τα λες καλοπροαίρετα.
    Εγώ να δεις πόσο ντροπαλός είμαι.....
    Δεν ξέρω τι να πώ!

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ να δεις πόσο ντροπαλός είμαι.....
    Δεν ξέρω τι να πώ!
    Κι εγώ τα ίδια δυστυχώς. Παθαίνω μουγκίτιδα όταν είναι να μιλήσω με "υποψήφια" κοπέλα μου. Δε μου βγαίνει μιλιά με τίποτα.

Senior Member
    Κι εγώ τα ίδια δυστυχώς. Παθαίνω μουγκίτιδα όταν είναι να μιλήσω με "υποψήφια" κοπέλα μου. Δε μου βγαίνει μιλιά με τίποτα.
    Εγώ ρωτάω συνεχεια, τι κανεις?? :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Και τι σου απαντάνε?

Senior Member
    Τίποτα, μεταφορικώς και κυριολεκτικώς.. :(

Τι κάνω για να το διορθώσω, ή τι ακριβώς κάνω όταν μένω άφωνος εκείνη τη στιγμή;

Senior Member
    Τι κάνω για να το διορθώσω, ή τι ακριβώς κάνω όταν μένω άφωνος εκείνη τη στιγμή;
    Τι λέω εγώ ρε σε εκείνον , έναν , λέμε τώρα...

Senior Member
    Εσύ, τι κάνεις;

Senior Member
    Διπλο ποστ .................................................. .................................................. ...............

Senior Member

Aγαπητε wjsrp , κατ αρχην σε ευχαριστω που με τιμησες με το αιτημα φιλιας ...........φυσικα τα λεω καλοπροαιρετα , οπως και στον Γουαι , εχω στελει αρκετα πμ. με αποψεις μου , γραφεις παρακατω οτι σε πιανει μουγκαμαρα οταν πας να μιλησεις σε μια υποψηφια κοπελα , εκει θα εντοπισω το προβλημα , η μερος αυτου , εγω δεν βλεπω καμμια ως υποψηφια κοπελα μου , αν και μονος , οποτε μιλαω αβιαστα , αν την εβλεπα ως υποψηφια , θα μεπιανε κι εμενα μουγκαμαρα.....................μιλα ω σαν να μιλαω σενα ανθρωπινο πλασμα , που εχει αναγκες σαν τις δικες μου , δλδ επικοινωνια , νομιζεις οτι οι γυναικες θελουν κατι διαφορετικο απο μας ? τα ιδια θελουν , και εχω διαβασει επανειλημμενως το σχολιο , ' δεν υπαρχουν αντρες σημερα ' , η ' ' οι αντρες δεν ενδιαφερονται για φλερτ ' , απο γυναικες παντα τα σχολια ................ . πες κατι , εστω και σαχλαμαρα , και περιμενε απορριψη , μην περιμενεις κατι αλλο , αλλα πες , μια , δυο , τρεις , καποια στιγμη θαχεις συνηθησει τοσο πολυ να λες σαχλαμαρες , που δεν θα ' πεφτεις ' ψυχολογικα απο την απορριψη , και εκει θα ειναι το κομβικο σημειο , που θαρχισεις ναλλαζεις νοοτροπια ......................και τροπο προσεγγισης .......................
    .................................................. .................................................. .................................................. ............................................
    Last edited by Macgyver; 19-02-2016 at 20:54.

Τι λέω εγώ ρε σε εκείνον , έναν , λέμε τώρα...
    Έναν, τι πράγμα; Δεν πιστεύω να εννοείς προσβολή. Με έχεις λίγο μπερδέψει κάπως.

Senior Member
    Έναν, τι πράγμα; Δεν πιστεύω να εννοείς προσβολή. Με έχεις λίγο μπερδέψει κάπως.
    Lol, μπερδεύτηκες wjsrp, εννοούσα "έναν τύπο"... Ότι του λέω (στις συνομιλίες μας) "τι κάνεις;" ξανά και ξανά...
    Δεν ήταν προσβολή προς εσένα, που σε συμπαθώ κιόλας.

Lol, μπερδεύτηκες wjsrp, εννοούσα "έναν τύπο"... Ότι του λέω (στις συνομιλίες μας) "τι κάνεις;" ξανά και ξανά...
    Δεν ήταν προσβολή προς εσένα, που σε συμπαθώ κιόλας.
    Α, οκ τότε.:)

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast