Results 271 to 285 of 591
-
18-02-2016, 17:13 #271
Ok σου λένε φίλοι σου τι θα πεις αλλά μετά αν τελικά βρεθείτε απο κοντά πως το χειρίζεσαι;
- 19-02-2016, 14:33 #272
Αυτό που με οδηγεί εκεί είναι οτι πραγματικά δεν ξέρω να πω τίποτα.
Μπορεί και να το κάνει και το άγχος, το οποίο εκείνη τη στιγμή (όταν έρχομαι αντιμέτωπος με υποψήφια) έρχεται πάρα πολύ έντονα με φυσικό και αυθόρμητο τρόπο.
Δε θα με βοηθήσει αυτό επειδή γνωρίζω ποιό είναι το πρόβλημά μου (η απελπισία μου).
21-02-2016, 05:09 #273
Το καταλαβαίνω οτι φαίνεται δύσκολο, αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται αυθόρμητα. Όταν βλέπω γυναίκα υποψήφια, αυτόματα, φυσικά, υποσυνείδητα, αυθόρμητα, και αναπόφευκτα αναπτύσω δυσβάσταχτο άγχος.
Και που είναι αυτό, είναι αναπόφευκτο δυστυχώς. Δεν μπορώ με την καμία να δω μια υποψήφια γυναίκα σαν μη υποψήφια γυναίκα. Αυτό, αν ήμουν μάγος θα τό'χα καταφέρει.
Συνδύασε τα παραπάνω προβλήματα που ανέφερα με το οτι είμαι κλειστός, εσωστρεφής, χωρίς λέγειν και αυτοπεποίθηση και η κατάσταση χειροτερεύει.
21-02-2016, 05:16 #274
21-02-2016, 18:09 #275
Σου εξήγησε τουλάχιστον τον λόγο; Αυτά τα "άκυρα" την τελευταία στιγμή, είναι να σε βγάζουν από τα ρούχα σου ώρες ώρες... 'Η όταν η ίδια επιστρατεύει εκατό (ηλίθιες) δικαιολογίες για να μην περάσει να σε δει ένα τσιγάρο απόσταση, άντε μου στον κόρακα, σαλαμούρα...Μπορείτε να δώσετε πολλές ερμηνείες στο ανωτέρω μήνυμα, όποια βολεύει τον καθένα. :p
21-02-2016, 21:36 #276
Μπα, όχι. Βασικά, δεν την πήρα τηλέφωνο μετά απ'αυτό, άλλα κι εκείνη ούτε μού'στειλε απο μόνη της. Σαν να ήθελε να γίνει έτσι. Αυτό έγινε πριν λίγο πάνω απο 10 χρόνια βέβαια, άλλα ακόμα το θυμάμαι.
Τι μου θύμισες. Αυτά τα άκυρα τελευταίας στιγμής τα υπέστησα με φίλο (πάνω απο 7 χρόνια), σε κατα συρροή βαθμό. Μετά απο χρόνια, του κάνω παρατήρηση πάνω σ'αυτό. Το συνεχίζει. Του κάνω παρατήρηση άλλες 2-3 φορές ακόμα (απ'το τηλέφωνο), και αυτός, το συνέχιζε. Εκεί, το βιολί του. Εντελώς έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Στο τέλος, με ανάγκασε και του το είπα κοφτά και απο κοντά. Αραιώσαμε πολύ ύστερα απ'αυτό. Μερικούς μήνες αργότερα που μου ξαναείπε ψέματα πάνω σ'αυτό, τσακωθήκαμε άγρια (είναι άκρως ισχυρογνώμων αυτός) και τώρα δε μιλιόμαστε. Ούτε παραδέχτηκε ποτέ το λάθος του.
Αλλα αυτό είναι άλλο θέμα που ίσως ανοίξω κάποια στιγμή. Δε θα το συζητήσω εδώ για να μη βγούμε off-topic.Last edited by deleted-member17-03-2016; 22-02-2016 at 14:31.
22-02-2016, 15:27 #277
Wjsrp διάβασα κάποιες απαντήσεις σου τοσο εδω οσο και σε αλλα θέματα και προτίμησα να σου γράψω εδω. Καπου είπες οτι αυτόματα οταν σκέφτεσαι την κοπέλα σαν υποψήφια κοπέλα σου σταματάς να σκέφτεσαι και δεν εχεις τι να της πεις. Δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει αυτόματα να σκεφτείς τις κοπέλες σαν υποψήφιες κοπέλες σου. Δες την απλα σαν φίλη. Μπορει να μην της κανεις σαν άτομο αλλα να μην σου κανει και αυτη εσένα! Εχεις πει οτι εχεις μια αδερφή. Δεν μπορω να καταλάβω πως ένας ανθρωπος που εχει μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι με μια κοπέλα, αρα της μιλαγε και απομυθοποίησε το πως ειναι να έρχεσαι σε επαφή με κορίτσια, εχει πρόβλημα να μιλήσει με γυναίκες. Μπορεις να μου πεις τις σκεψεις σου πάνω σε αυτη την ερωτηση;
22-02-2016, 19:00 #278
Δεν μπορώ με την καμία να δω μια υποψήφια γυναίκα σαν μη υποψήφια γυναίκα
22-02-2016, 23:24 #279
Θεωριτικά, ίσως να την δεχόμουν την συγκεκριμένη δουλειά. Ίσως και όχι. Θα εξηγήσω παρακάτω. Το να μιλάω με τις κοπέλες εκεί μόνο για τα επαγγελματικά ή για κάποια θέματα που προκύψουν (φαντάζομαι επαγγελματικά πάλι), δε θα είχα θέμα, και δε θά'χα άγχος. Άλλωστε στην παλιά δουλειά μου είχα 3 κοπέλες, άλλα δε συνεργαζόμασταν άμεσα. Άλλο ένα παράγειγμα είναι, όταν πάω σε καφετέρια ή μπαρ, μιλάω πολύ άνετα στη σερβιτόρα για την παραγγελία μου, ή οτι άλλες απορίες προκύψουν πάνω σ'αυτό το θέμα με την παραγγελία ή τίποτα σχετικό. Πολύ συγκεκριμένα και περιορισμένα δηλαδή.
Και το άλλο, αν όλες τις έβλεπα σαν υποψήφιες, ίσως και να μην πήγαινα σ'αυτή τη δουλειά. Θα μ'έπιανε κατάθλιψη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να έχεις κάτι δίπλα σου και να ξέρεις οτι δεν μπορείς να το αποκτήσεις ποτέ.
22-02-2016, 23:40 #280
Ναι, ακριβώς. Δεν ξέρω τι να της πω δυστυχώς. Δεν τό'χω με το φλερτ. Είμαι ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΣ στο φλερτ για την ακρίβεια. Να σημπληρώσω οτι είμαι κλειστός, εσωστρεφής, χωρίς λέγειν και αυτοπεποίθηση.
Όχι, δε με κατάλαβες. Δεν είπα οτι σκέφτομαι όλες τις κοπέλες σαν υποψήφιες κοπέλες μου. Να δω μια υποψήφια κοπέλα σαν φίλη; Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα απ'αυτό. Φαντάσου έναν άνθρωπο που έχει να φάει 2 εβδομάδες να περνάει έξω απο ένα ανοικτό σουβλατζίδικο. Είναι δυνατόν να μη λιγουρευτεί καθόλου; Όχι φυσικά. Θα του βγει αυθόρμητα και φυσικά η λιγουριά. Το να δω μια υποψήφια κοπέλα σαν φίλη είναι το ίδιο σαν να ζητάς στον προηγούμενο άνθρωπο που ανέφερα να δει το ανοικτό σουβλατζίδικα σαν μέρος καύσης ελαστικών αυτοκινήτου. Δηλαδή, είναι αδύνατον.
Καταρχάς, η αδερφή μου ζει στο εξωτερικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο εμπόδιο. Δεν τα πολυσυζητάγαμε μαζί γενικά όταν ερχόταν εδώ. Κάτι λίγα μόνο. Κι όμως δεν τα κατάφερα. Η απορία ποιά είναι;
23-02-2016, 00:18 #281
Αυτό που είχα καταλάβει είναι ότι έχεις πρόβλημα να μιλήσεις με οποιαδήποτε γυναίκα γιατί τις βλέπεις όλες σαν υποψήφιες κοπέλες σου. Και αυτό που έλεγα δεν είναι μια κοπέλα που σου αρέσει να τη δεις σα φίλη, αλλά να προσπαθήσεις όποια κοπέλα γνωρίζεις να την αντιμετωπίζεις πρώτα σα φίλη. Δηλαδή λες ότι σε αγχώνει να μιλήσεις με κοπέλες στο δρόμο. Φυσικό είναι αν πηγαίνεις να μιλάς μόνο σε αυτές που σου αρέσουν πολύ. Κι εγώ θα αγχωνόμουν να μιλήσω στον άντρα της ζωής μου αν είχα μία μόνο ευκαιρία. Αλλά δεν αγχώνομαι όταν μιλάω με αγνώστους στο δρόμο γιατί δεν τους βλέπω ως υποψηφιους. Αυτό προτείνω. Να αρχίσεις να μιλάς σε γυναίκες όπως μιλάς σε άντρες, χωρίς να περιμένεις κάτι από αυτές. Θα μου πεις τι έχεις να κερδίσεις; Θα διευρήνεις καταρχάς τον κύκλο σου που λες ότι δεν περιλαμβάνει κοπέλες. Όσο για την αδερφή σου η απορία μου ήταν γιατί βλέπεις τόσο πολύ τις γυναίκες σαν κάτι εξωπραγματικό όταν έχεις έρθει σε επαφή με γυναίκες από μικρός και έχεις δει ότι κι αυτές είναι άνθρωποι με άγχη και προβλήματα όπως εσύ. Μίλα σε όλες τις κοπέλες που πρωτογνωρίζεις λες και είναι η αδερφή σου.
23-02-2016, 02:34 #282
Και πιο μετά (αφού την έχω αντιμετωπίσει σαν φίλη πρώτα) να την δω σαν υποψήφια αν κατάλαβα καλά;
Φαίνεται οτι δε διευκρίνησα σωστά τα λεγόμενά μου. Αγχώνομαι να μιλήσω σε υποψήφια άγνωστη κοπέλα στο δρόμο, όπως και σε υποψήφια άγνωστη κοπέλα σε καφετέρια, μπαρ, club, παραλία, κλπ. και παθαίνω τη μουγκίτιδα. Η υποψήφια κοπέλα είναι ο φόβος και ο τρόμος μου. Τώρα, το να ρωτήσω μια άγνωστη κοπέλα στο δρόμο μια διεύθυνση, οδηγίες, κλπ., και γενικά, κάτι προς εξυπηρέτησή μου, μπορώ να μιλήσω χωρίς άγχος.
Και αυτές τις γυναίκες που θα τις βρω;
Τι εννοείς όταν λες οτι έχω έρθει σε επαφές με γυναίκες; Δεν έχω βγει εγώ και η αδερφή μου και πολλές φορές έξω, ούτε είχα φίλες ποτέ.
23-02-2016, 14:51 #283
ε δες τη σα φιλη χωρις να τη βλεπεις σαν υποψηφια με το στανιο θες να τη κανεις υποψηφια? ας το ετσι να περασει φιλικα...
αν σκεφτεσαι το τι θα πουν οι αλλοι οι αλλοι μπορει να νομιζουν οτι ειναι γκομενα σου αλλα να μην εχει καμια σχεση αυτο με το τι συμβαινει
Τώρα, το να ρωτήσω μια άγνωστη κοπέλα στο δρόμο μια διεύθυνση, οδηγίες, κλπ., και γενικά, κάτι προς εξυπηρέτησή μου, μπορώ να μιλήσω χωρίς άγχος.
αντι να φοβασαι τα παντα καντο γαργαρα κ μιλα.
23-02-2016, 14:52 #284
Λες ότι μιλάς άνετα στη σερβιτόρα... άρα μήπως το θέμα σου δεν είναι ότι τις βλέπεις εσύ ως υποψήφιες αλλά ότι σε αγχώνει αν εκείνες σε δουν ως υποψήφιο και θα αρχίσουν να σε κρίνουν? Δηλαδή αν δεις μια σερβιτόρα και σου αρέσει θα της μιλούσες εύκολα για την παραγγελία? Αν έβλεπες μια γυναίκα στο δρόμο και σου άρεσε θα την ρωτούσες πληροφορίες κλπ? Δηλαδή από ότι κατάλαβα εγώ από τις τελευταίες απαντήσεις η ντροπαλότητα περιορίζεται στο '' γεια σου, είμαι ο wjsrp και θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα'' στο καθαρό φλερτ δηλαδή... Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα συζήτησης παραγγελία, δουλειά, πληροφορίες κλπ από ότι φαίνεται δεν έχεις θέμα....Αν για παράδειγμα χαλούσε το αυτοκίνητο μιας κοπέλας και σταματούσες να την βοηθήσεις και σου άρεσε, θα αγχωνόσουν τι να της πεις? θα μιλούσατε για το αμάξι της....θα την γνώριζες χωρίς να πρέπει να την φλερτάρεις ... δεν θα έσπαγες το κεφάλι σου να της πεις κάτι....για αυτό και αν αγχώνεσαι να φλερτάρεις και δεν τα πας καλά σε αυτό το θέμα, δες το φιλικό κομμάτι....φιλικά εννοώ να έχεις ένα συγκεκριμένο θέμα που της μιλάς ώστε και αυτή να μην σε θεωρήσει αμέσως ως υποψήφιο.... γιατί νομίζω αγχώνεσαι όταν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να ανοίξεις κουβέντα....Δεν χρειάζεται να το παίζεις υποψήφιος φλερτάροντάς την αν αυτό σε κομπλάρει ,στην αρχή τουλάχιστον... αν αρέσεις στην άλλη, μόνη της θα σε θεωρήσει υποψήφιο...
23-02-2016, 15:47 #285
Όχι ακριβώς. Θα μίλαγα σχετκά πιο άνετα στη σερβιτόρα που μ'αρέσει, άλλα την παραγγελία μου και μόνο. Τίποτα παραπάνω. Δηλαδή, μιλάω άνετα όταν της λέω: "Θέλω ένα τάδε ποτό." ή "Θέλω ένα φαγητό". Μέχρι εκεί. Δεν της πιάνω ποτέ την κουβέντα. Άμα προσπαθήσω να της πιάσω την κουβέντα, πάλι θα κολλάω και δε θα μου βγαίνει μιλιά. Δε σημαίνει επειδή μπορώ να ζητήσω πιο άνετα την παραγγελία μου οτι θα είμαι το ίδιο άνετος άμα προσπαθήσω να της πιάσω την κουβέντα. Άλλο το ένα, και άλλο το άλλο. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Θα αρχίσω απότομα να κολλάω πάλι, όπως κάνω ήδη. Να ξεκαθαρίσω και μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια κιόλας μιάς και τό'φερε η κουβέντα. Σε σερβιτόρα συγκεκριμένα δε θα την έπεφτα ποτέ. Πολλοί της την πέφτουνε καθημερινά, άρα έχει δει τα πάντα και ξέρει να πράξει αναλόγως. Βασικά, εκπαιδεύονται για κάτι τέτοια. Γενικά είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί μπορεί να βρει και τον μπελά της απ'τους ανωτέρους της, κλπ.
Δεν είμαι και 100% σίγουρος αν θα τό'κανα. Και να τό'κανα, και πες πως κατάφερνα να μιλήσω λίγο πιο άνετα για τις πληροφορίες, δε σημαίνει οτι αν προσπαθήσω να της πιάσω τη συζήτηση γενικά οτι θα μιλήσω το ίδιο όπως ζήταγα τις πληροφορίες.
Όχι, δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Περιορίζομαι οτι δεν ξέρω να της πιάσω την κουβέντα και οτι δεν ξέρω τι πρέπει να πω.
Δε θα μπορούσα να πω οτι δεν έχω θέμα.
Εννοείται οτι θα κόμπλαρα. Άμα δω κάποια σαν υποψήφια, τέλος. Δεν αλλάζει αυτό. Δε μπορώ να δω φιλικά μια υποψήφια.Last edited by deleted-member17-03-2016; 23-02-2016 at 16:03.