Πρωτο βήμα....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Πρωτο βήμα....

λοιπον πηγα στη ψυχολόγο....καμια σχεση με τη προηγουμενη που ειχα παει...πιο πολυ ιστορικο μου πηρε..πολλες ερωτησεις στο πως ενοιωθες τη ταδε στιγμη ..πως ενοιωθες την αλλη στιμη...τεσπα θα συνεχισουμε τις συνεδριες...στο τελος με παρεπεμψε στο ψυχιατρο..της λεω εχω ηδη κλεισει ....οκ πηγα...μου πηρε ιστορκο και αυτος..Μικτη αγχωδης και καταθλιπτικη διαταραχή λεει το χαρτι...μου εδωσε καποια χαπια για 7-8 μηνες (ENLIFT) και σε 10 μερες να τον παρω τηλ. Εχει κανας αλλος αυτη τη διαγνωση?? Αυτα τα νεα μου...Απλά ελπιζω στο καλυτερο..

Φλερ, καλη αρχη στην θεραπεια σου. Το εν λογο φαρμακο το επαιρνε γνωστη μου και την βοηθησε. Οι συνεδριες θα σε βοηθησουν ακομη περισσοτερο. Πιστευω πως θα δεις η ιδια αλλαγες μεγαλες σιγα σιγα.

"Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Φλερ μου εγώ θα σου ευχηθώ απλά καλή αρχή και κουράγιο! Πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το φάρμακο. Δώσε βάση και στην ψυχοθεραπεία για να έχεις πιο γρήγορα καλό αποτέλεσμα

Senior Member
    Συνηθως η κτθκλψη συνοδευεται απο ενα αγχακι , καμμια σχεση με ΓΑΔ ..........

Banned
    μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!
    μου εδωσες μεγαλη χαρα ρε καλλιτεχνη!..ξερω ποσο δυσκολο ηταν για σενα όλο αυτο και τα καταφερες μια χαρα...συνεχισε ετσι!!!!!! γκουγκλαρε την "ταμπελίτσα" σου για να δεις στο περιπου τι ακριβως ειναι αυτο

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συνηθως η κτθκλψη συνοδευεται απο ενα αγχακι , καμμια σχεση με ΓΑΔ ..........
    τι εννοεις ? καμια σχεση με ΓΑΔ ? πως το επεξηγεις ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Καλή δύναμη σε όλους μας! Αρκετη κινητηριο δυναμη μου δωσατε και εσεις!Τηλεφωνικά μίλησα με τον άντρα μου και μου είπε να μη πάρω χάπια. .δε δίνω σημασία !! Δε διαπραγματευομαι καν με τόση δυσφορία! ΠάνΩ από όλα το καλύτερο του εαυτού μας σε φάση όπως αυτή. .

Banned
    ναι ειναι πολυ συχνη αντίδραση αυτή, ο κόσμος δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα για τα χάπια και το βλέπουν με φόβο... εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει και όταν θα αρχίσει να βλέπει τα αποτελέσματα, θα αλλαξει γνωμη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    τι εννοεις ? καμια σχεση με ΓΑΔ ? πως το επεξηγεις ?

Ti να επεξηγησω ? αλλο η ΓΑΔ , αλλο η κτθλψη , επειδη εχω ενα αγχακι , ρωτησα τον γιατρο μου αν εχω ΓΑΔ , και μου ειπε αυτο , αλλο το συνοδευτικο αγχος της κτθλψης , το λαιτ , αλλο η ΓΑΔ , δεν ηξερα αλλωστε τα συμπτωματα της ΓΑΔ , και γιαυτο ρωτησα ......

Senior Member
    Fleur μπράβο που έκανες το πρώτο βήμα! Είμαι πολύ περήφανη για σένα που το παλεύεις. Ελπίζω η διάγνωση να έβαλε τέλος στις αμφιβολίες σου ότι εσύ φταις που δε νιώθεις καλά. Ήταν κρίμα που ένιωθες έτσι και πιστεύω τώρα και με τη βοήθεια ψυχολόγου και ψυχιάτρου θα το παλέψεις

Senior Member
    Να στε καλά βρε παίδια. .πιο πολύ οι αμφιβολίες φύγαν από τον άντρα μου...ο οποίος με έχει τρελλανει στο νταντεμα! !! Λέτε να φοβάται μήπως φουνταρω? Μακαρι να απαλλαγούμε από ότι μας βαραίνει όλοι μας και ότι στραβό να αποκτήσουμε καθαρό νου να το αλλάξουμε. .

Senior Member
    Πιστεύω ότι ο άντρας σου καταρχάς ανακουφίστηκε που έκανες το πρώτο βήμα. Επίσης επειδή εισέπραττε τις αρνητικές συνέπειες όλου αυτού νομίζω ότι κι αυτός νιώθει ότι όλα μπαίνουν σε ένα δρόμο για να γίνεις καλά. Καλή αρχή!

Senior Member
    Τι να πω ..ακόμα έχει ενδοιασμούς για τα φάρμακα. .και το ζητούμενο είναι να μου Φέρεται έτσι και όταν είμαι καλά. .Ο ψυχίατρος μου είπε ότι θα τα καταλάβω όλα μόλις ξε θολώσει το μυαλό..μακάρι!