Θελω ολα να τελειωσουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Δεν νομιζω να μου ζητησουν να εξαπατησω την επιτροπη αλλα σκεψου λιγο να ετοιμαστω να παω στρατο να το μαθουν ολοι οι γνωστοι μου και οι φιλοι μου και να γυρισω πισω και να πω μου εδωσαν αναβολη λογω ψυχολογικων...τα πραγματα θα γινουν χειροτερα μετα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis19 View Post
    Δεν νομιζω να μου ζητησουν να εξαπατησω την επιτροπη αλλα σκεψου λιγο να ετοιμαστω να παω στρατο να το μαθουν ολοι οι γνωστοι μου και οι φιλοι μου και να γυρισω πισω και να πω μου εδωσαν αναβολη λογω ψυχολογικων...τα πραγματα θα γινουν χειροτερα μετα
    γιατι? πρεπει να βγαλεις ανακοινωση? θα το κανεις σιωπηλα γιατι εσυ θα ξερεις οτι πας για να παρεις αναβολη.
    οι γονεις θα το ξερουν και στην συνεχεια θα μαθουν, οτι σε τετοια κατασταση, δεν υπηρετει καποιος.

Senior Member
    Το σιωπηλα δεν εξαρταται απο εμενα..μου ειχανε πει θα κανουν γλεντι και τετοιες βλακειες λες και κερδισαμε το τζοκερ..εγω εχω 6 χρονια αναβολη μεχρι το 2022 αλλα θελουν να την κοψω...απο το να την κοψω μπορω να τους πω οτι δεν μπορω να παω και τα σχετικα..αλλα μετα θα βρεθουν και εκεινοι στο ιδιο φαυλο κυκλο με εμενα..πως θα παρεις βοηθεια ενω δεν εχουμε λεφτα? και μετα η πιεση θα ειναι μεγαλυτερη γιατι με κατηγορουν που ειμαι ετσι οπως ειμαι λες και εγω το επιλεγω

Ολα σωστα ηταν αυτα που ειπες λες και εισαι στο μυαλο μου..αλλα και παλι ρ παιδακι μου δεν λυνεται το προβλημα..οσα για την δουλεια ψαχνω εδω και 1 χρονο δεν βρισκω τιποτα..νομιζεις δεν θελω να βγαζω λεφτα? μολις βρω δουλεια σε ψυχοθεραπευτη θα παω αλλα χθες μου εβαλαν και deadline οι γονεις μου...μεχρι τον Σεπτεμβριο εαν δεν βρεις δουλεια φευγεις στρατο..Αντε να ζησω εγω τωρα...αντε να αποδωσω στην δουλεια μου αφου ξερω οτι δεν θα κρατησει
    Ναι εχεις δικαιο. Αν δηλωσεις αντιρρησιας ? Δεν θα κανεις κλασσικη θητεια, θα εργαζεσαι και νομιζω πληρωνεσαι κιολας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Αν δηλωσω αντιρησιας θα με αποκληρωσουν.Εχω βρει ενα πλανο που μπορει να με βοηθησει για να βγαλω τον στρατο..1ον πηγαινω σε εαν ψυχοθεραπευτη μου δινει αντικατθλπτικα , κοβω την αναβολη βγαινω Ι4 που δεν κανεις τιποτα στον στρατο μονο αγγαριες κανεις ουτε σκοπιες ουτε τιποτα. και περναει κουτσα στραβα..ειχα μιλησει παλαιοτερα με εναν ψυχιατρο και ειπε πως ειναι καλο σχεδιο για να ξεπερασω τον στρατο εαν μου ειναι τοσο μεγαλο προβλημα

Senior Member
    Το σιωπηλα δεν εξαρταται απο εμενα..μου ειχανε πει θα κανουν γλεντι και τετοιες βλακειες λες και κερδισαμε το τζοκερ..εγω εχω 6 χρονια αναβολη μεχρι το 2022 αλλα θελουν να την κοψω...απο το να την κοψω μπορω να τους πω οτι δεν μπορω να παω και τα σχετικα..αλλα μετα θα βρεθουν και εκεινοι στο ιδιο φαυλο κυκλο με εμενα..πως θα παρεις βοηθεια ενω δεν εχουμε λεφτα? και μετα η πιεση θα ειναι μεγαλυτερη γιατι με κατηγορουν που ειμαι ετσι οπως ειμαι λες και εγω το επιλεγω
    αστους να κανουν γλεντι. δικο τους προβλημα.
    εσυ πες τους εξ αρχης, οτι αν πας, θα εισαι ειλικρινης και οτι αποφασισει η επιτροπη. αν θελουν να ξεφτιλιζονται με τα γλεντια, αστους να τα κανουν μονοι τους. αν δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η ασθενεια δεν ειναι επιλογη, επισης δικο τους προβλημα.

Αν δηλωσω αντιρησιας θα με αποκληρωσουν.Εχω βρει ενα πλανο που μπορει να με βοηθησει για να βγαλω τον στρατο..1ον πηγαινω σε εαν ψυχοθεραπευτη μου δινει αντικατθλπτικα , κοβω την αναβολη βγαινω Ι4 που δεν κανεις τιποτα στον στρατο μονο αγγαριες κανεις ουτε σκοπιες ουτε τιποτα. και περναει κουτσα στραβα..ειχα μιλησει παλαιοτερα με εναν ψυχιατρο και ειπε πως ειναι καλο σχεδιο για να ξεπερασω τον στρατο εαν μου ειναι τοσο μεγαλο προβλημα
    Αρα εχεις ενα πλανο. Μαλλον θα σου χρειαστουν και στην πραγματικη ζωη παντως τα χαπια. Θα ξεθολωσεις λιγο και θα παρεις μια ανασα για να κινηθεις για τα επομενα βηματα σου. Ελα :) ... οτι λυνεται δεν ειναι ακατορθωτο. Το ρημαδι το μυαλο μας λεει τα αναποδο.

Senior Member
    ποτε δεν θα καταλαβουν και αν κανουν πως καταλαβαινουν καποτε παντα θα με θεωρουν προβληματικο

ποτε δεν θα καταλαβουν και αν κανουν πως καταλαβαινουν καποτε παντα θα με θεωρουν προβληματικο
    Ποναει πολυ αυτο... ποναει παρα πολυ. Οταν με βοηθεια δεις ομως οτι δεν εχεις αναγκη την κατανοηση τη δικη τους θα απλωσεις φτερα... Ακου την παλια :)

Senior Member
    ειμαι αδυναμος αυτην τν στιγμη για αυτο δεν το βλεπω

ειμαι αδυναμος αυτην τν στιγμη για αυτο δεν το βλεπω
    Ε και ? Το αδυναμος καποια στιγμη θα γινει - Ειμαι δυνατος- !!!

Senior Member
    Μακαρι να γινει

Μακαρι να γινει
    Εγω χαιρομαι και μονον που ηδη ξερεις τι ειναι αυτο που θελεις να κανεις ως επαγγελμα και το αγαπας. Ζουμε στην εποχη της φτωχιας. Αλλά ειναι καλο που ξερεις. Ειναι ειναι ειναι. :)

Senior Member
    Δεν το βλεπουν ετσι ολοι ομως!!

Δεν το βλεπουν ετσι ολοι ομως!!
    Ετσι ειναι καλε μου Βασιλη. Ειναι κατι σαν κανονας κοινωνικης οργανωσης και δομης. Εδω εχουν γινει πολεμοι και γινονται και τωρα λογω διαφορετικης αντιληψης Πολιτικης ή Θρησκευτικης Πιστης.

Δεν υποβιβαζω την αξια του προβληματος σου. Απλα δινεις την μαχη σου. Ευτυχως που μεσα σε αυτη την μαχη υπαρχει κατι που σου δινει κινητρο, επιβραβευση, χαρα !!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12