Eναλλακτικές θεραπείες για την Κατάθλιψη - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 28 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 410
    Senior Member
    Να σου απαντησω εγω , μια και τοχω ψαξει το θεμα . Η pharmavel.com , στην Καρυστο , εχει τα omegazon της health aid , 120 caps , πρπ 25 ευρω , καθε caps omega -3 750 mg , EPA 425 mg , δλδ πολυ , και DHA 325mg , ειναι πολυ καλη εταιρεια και η τιμη ειναι εξαιρετικη , στα φερνουν και γρηγορα . Παρτα , κι εγω για την κτθλψη τα παιρνω . Αγγελος .
    Mπες στο skroutz , θα το βρεις εκει στα 25 ευρω , το pharmavel.com τοχει 30 πλεον .
    Last edited by Macgyver; 13-02-2015 at 16:59.

Junior Member

Aloha

Θελω να ξεκινησω την θεραπια με EPA ειμαι απο Ελλαδα απαντησε μου σε παρακαλω

Senior Member
    http://www.bestprice.gr/item/2152982...gJ_6c65f&seq=1
    Σκέτο epa σε καλή τιμή αν είσαι αυτής της θεωρίας ότι θέλουμε μόνο EPA...

Εγώ προκοπή δεν είδα πάντως..

Senior Member
    Εγώ παίρνω Ω3-6-9 |+ St.John s Wart 1000 mg 1,5 χρόνο έχω δεί τεράστια διάφορα στην διάθεση και στον τρόπο σκέψης αλλά πιστεύω ότι είναι αναλόγως με την σοβαρότητα της περίπτωσης το τι θεραπεία θα χορηγηθεί στον καθένα .

Banned
    προσφατα δοκιμασα και εγω τα Ω3,προιον vegepa απο την εταιρεια iggenus, που περιεχει καθαρο μονο epa. το παιρνω εναμιση μηνα τωρα στην μεγιστη δοσολογια των 2mg οπως γραφει και η συσκευσια αλλα δεν μου εχει περασει ακομα η καταθλιψη. στην αρχη οταν το λαμβανα ενιωθα να πλημμυριζω απο ενα αισθημα αισιοδοξιας και γαληνης αλλα τωρα μοιαζει σαν να μην λειτουργει! εχω διαβασει και το αντιστοιχο βιβλιο του Dr. Puri που αναφερει την αποτελεσματικοτητα του epa στην καταθλιψη, αλλα οπως και ο ιδιος αναφερει χρειαζεται χρονος περιπου 3 μηνες για να αισθανθεις οπως πρωτα. το θεμα ειναι δεν θα επρεπε τουλαχιστον στον εναμιση μηνα να δω τουλαχιστον την μιση διαφορα? απο οτι καταλαβα πρεπει να δοκιμασαν και αλλα παιδια τα Ω3 αλλα οι περισσοτεροι δεν δοκιμασαν την καθαρη μορφη του epa οπως αναφερει και o Dr. Puri που πρεπει να λαμβανει κανεις για να εχει περισσοτερη αποτελεσματικοτητα στην αντιμετωπιση της καταθλιψης! παρολα αυτα δεν φαινεται να δουλεψε σε ολους. δεν ξερω να συνεχισω να λαμβανω τα Ω3 μεχρι το διατημα των τρειων μηνων και υστερα να αποφανθω οτι τελικα δεν δουλεψαν σε μενα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by krino View Post
    αυτο τωρα τι ακριβως ειναι??
    ιατρειο γιναμε?
    Εχω διαβασει γι αυτα...εγω πιστευω δεν κανουν τιποτα!

Senior Member
    Κι εγω πιστευω δεν κανουν δουλεια εχω δοκιμασει πολλεσ μαλακιεσ αυτα δεν κανουν πιστευω
    Αντε να σ δωσουν μια διαυγεια κ να οξυγωνοθει λιγο ο εγκεφαλοσ κλαιν μαιν το συμπερασμα εγω θελω κατι μονιμο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    εγω θα συμβουλευα σε οσους δεν ειναι οικονομικα αδυνατοι να ξαναδοκιμασουν τα Ω3, στην καθαρη τους μορφη, δηλαδη μονο epa. εγω εχω παραγγειλει και δευτερη παρτιδα απο την εταιρεια Igennus γιατι πιστευω, βασικα καλυτερα θεωρω πως ως ενα βαθμο με βοηθησαν. Με κανουν να νοιωθω καπως οτι αγαλλιαζω, το αγχος μου μειωνεται... στην καταθλιψη ακομα δεν ειδα διαφορα, αλλα ενας μηνας δεν ηταν αρκετος για αυτο ξαναπαραγγειλα εναν ακομα μηνα, ειπα να δωσω και μια δευτερη ευκαιρια στο συγκεκριμενο σκευασμα. Απο καιρο θεωρω και συμφωνω πως η τροφη ειναι το φαρμακο σου...!!! προτιμα ενα φυσικο προιον και αξιζει που του εδωσα μια ακομα ευκαιρια, εχω γεμισει τον οργανισμο μου με χημικες τοξινες, απο ολα τα χημικα φαρμακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγω πιστευω δεν κανουν δουλεια εχω δοκιμασει πολλεσ μαλακιεσ αυτα δεν κανουν πιστευω
    Αντε να σ δωσουν μια διαυγεια κ να οξυγωνοθει λιγο ο εγκεφαλοσ κλαιν μαιν το συμπερασμα εγω θελω κατι μονιμο
    Συμφωνω με τον elis αυτα δεν κανουν τιποτα στην καταθλιψη!

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Συμφωνω με τον elis αυτα δεν κανουν τιποτα στην καταθλιψη!
    θα φανει σε ενα μηνα απο τωρα, θα ξανα-ενημερωσω στο φορουμ

Senior Member
    Συμφωνω με την καταπολεμιση της κτθλψης με φυσικα μεσα , Ω3 σε μεγαλουτσικες δοσεις ( παιρνω της omegazone , της Igennus που αναφερει ο menis64 δεν τις ξερω , μπορει ναναι καλυτερες ) βιταμινη D3 , βιταμινη B neurobion , αυτες παιρνω εγω , για το Saint John wort , δεν εχω αποψη , καi σωματικη καταπονηση , δλδ περπατημα η βαρη , γυμναστικη γενικως , κανεις δεν εγινε ποτε καλα με αντικαταθλιπτικα , εχουν μεγαλες βραχυπροθεσμες παρενεργειες , και αγνωστες μεσομακροπροθεσμες , παιζεις με την υγεια σου , πολυ σημαντικη η ηθικη συμπαρασταση , απο κοντινο ατομο , και φυσικα , η θετικη σταση ..........................

Senior Member
    http://www.coremag.gr/index.php/core...B9%CE%AE%CF%82

Ποια τροφιμα/βιταμινες ./ μεταλλα βοηθουν στην καλη διαθεση ........

Banned
    ενδιαφερον το αρθρο, ευχαριστουμε για την υποδειξη σου!!!!!!!

καποιοι στο νετ γραφουν πως εχουν δει βελτιωση με ροντιολα..συμπληρωμα εννοω γιατι να το παρεις απο μαγαζι με βοτανα ειναι ακριβη.
    εχει δοκιμιμασει καποιος?

Senior Member
    Παιδιά αν θέλετε Ω3 γιατί δεν πάτε σε λινέλαιο - λιναρόσπορο ή chia seeds που είναι φυτική πηγή προέλευσης ω3 και μάλιστα πολύ πιο φτηνά από τις κάψουλες ιχθυέλαιου;

Ροδιόλα έπαιρνα παλιά και σίγορυα κάτι κάνει γιατί τότε έπαιρνα και αντικαταθληπτικά και παραλίγο να με ρίξει σε μανία.
    Παίζει και αυτή με σεροτονίνη-ντομαπίνη οπότε σίγουρα κάτι κάνει...

Page 15 of 28 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast