Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 40 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 591
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο μονος τροπος για ναποκτησεις αυτοπεποιθηση , ειναι να κανεις αυτο που φοβασαι , η δισταζεις να κανεις , αλανθαστη μεθοδος ...............

Θα επιμεινω στην μεθοδο μου , ειναι η καλυτερη , δεν υπαρχει αλλη .............................καμμια αλη ιδεα ?

Senior Member
    Θα επιμεινω στην μεθοδο μου , ειναι η καλυτερη , δεν υπαρχει αλλη .............................καμμια αλη ιδεα ?
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 16-03-2016 at 15:59.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 16-03-2016 at 15:59.

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Γιατί πλέον το ζήτημα από τις απαντήσεις του δεν είναι να βρει μια γυναίκα αλλά να βρει μια γυναίκα δίχως κόπο και προσπάθεια. Αυτά δεν γίνονται.
    Καταρχάς, κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος εδώ.

1. Δεν έγραψα πουθενά ότι ψάχνω για κοπέλα χωρίς κόπο και προσπάθεια και όχι δεν το κάνω έτσι.

2. Έχω προσπαθήσει τα πάντα μα τα πάντα απ'το 2004 ως σήμερα και συνεχίζω να αποτυγχάνω. Δεν υπάρχει ελπίδα για εμένα αν δε βρω εξεζητημένη βοήθεια.

3. Μη με συκοφαντείς. Εγώ δε σε έβρισα ούτε σε συκοφάντησα.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 08-03-2016 at 14:38.

Ο μονος τροπος για ναποκτησεις αυτοπεποιθηση , ειναι να κανεις αυτο που φοβασαι , η δισταζεις να κανεις , αλανθαστη μεθοδος ...............
    Για εμένα προσωπικά δεν πιάνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Αυτός είναι ένας τομέας που δεν πιάνει. Η κατάθλιψή μου αυξάνεται κάθε φορά που αποτυχαίνω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να μη μου βγαίνει μιλιά με τίποτα... Πρέπει να βρω άτομο για το chat αλλιώς με βλέπω στην ίδια κατάσταση και στα 50 μου.:(

Quote Originally Posted by rea View Post
    και δεν το βρισκω καθολου υποτιμητικο το γρ. συνοικεσιων. αν δεν θες πραγματικά να προσπαθησεις γιατί να πιεζεσαι ... αφου η γνωριμια ειναι ο γολγοθας τοτε υπάρχει η πιο πρακτικη λύση
    Υποτιμητικό δεν το βρίσκω ούτε κι εγώ, άλλα όμως δεν ψάχνομαι για γάμο. Επειδή γνωρίζω κάτι λίγα επι του θέματος επειδή τά'χω δει και δε θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σ'αυτό, οι γυναίκες εκεί πάνε συνήθως για σύντροφο/γάμο και οι μέσες ηλικίες είναι αρκετά μεγαλύτερες από μένα.

Banned
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Για εμένα προσωπικά δεν πιάνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Αυτός είναι ένας τομέας που δεν πιάνει. Η κατάθλιψή μου αυξάνεται κάθε φορά που αποτυχαίνω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να μη μου βγαίνει μιλιά με τίποτα... Πρέπει να βρω άτομο για το chat αλλιώς με βλέπω στην ίδια κατάσταση και στα 50 μου.:(
    κοιτα αν θες βοηθεια στο τσατ εγω προσφερομαι να σε βοηθησω... χωρις βεβαια να εγκυουμαι αποτελεσμα .. αλλα τουλάχιστον να μην εισαι μονος σου σε ολο αυτο ..και μακαρι να τα καταφερουμε...:)

Senior Member
    Εγώ δεν ξέρω από τσατ αλλά έχω φάει καμιά πενηνταριά χυλόπιτες Φεις του φέης οπότε μπορείς να με φωνάζεις και βετεράνο άμα θέλεις πλέον λέω βλακείες όμως έτσι δεν μπορώ να πω τίποτα σοβαρό από βλακεία σε χαζομάρα και τούμπαλιν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν μπορώ να αρχίζω εγώ τον ωραίο μου πρόλογο κι η άλλη να με πει μαλακιά την αρχίζω εγώ με το καλημέρα στη βλακεία κι άμα θέλει ας πει κουβέντα δίκιο θα χει

Senior Member
    κοιτα αν θες βοηθεια στο τσατ εγω προσφερομαι να σε βοηθησω... χωρις βεβαια να εγκυουμαι αποτελεσμα .. αλλα τουλάχιστον να μην εισαι μονος σου σε ολο αυτο ..και μακαρι να τα καταφερουμε...:)
    Κι εγω αμα θες να σε βοηθησω στο .chat αφου επθμενεις με αυτον τον τροπο...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν μπορώ να αρχίζω εγώ τον ωραίο μου πρόλογο κι η άλλη να με πει μαλακιά την αρχίζω εγώ με το καλημέρα στη βλακεία κι άμα θέλει ας πει κουβέντα δίκιο θα χει
    χαχαχαχα...εσενα θα σε εχουμε για τιμωρό..αν πέσουμε σε καμια σνομπ... αναλαμβανεις !!!

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Κι εγω αμα θες να σε βοηθησω στο .chat αφου επθμενεις με αυτον τον τροπο...
    θα κανουμε διαγωνισμο παβλινα...ποια θα ρίξει τις περισσοτερες !!!:p... αλλες συμμετοχες ...??

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Καταρχάς, κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος εδώ.

1. Δεν έγραψα πουθενά ότι ψάχνω για κοπέλα χωρίς κόπο και προσπάθεια και όχι δεν το κάνω έτσι.

2. Έχω προσπαθήσει τα πάντα μα τα πάντα απ'το 2004 ως σήμερα και συνεχίζω να αποτυγχάνω. Δεν υπάρχει ελπίδα για εμένα αν δε βρω εξεζητημένη βοήθεια.

3. Μη με συκοφαντείς. Εγώ δε σε έβρισα ούτε σε συκοφάντησα.
    Δεν σε συκοφάντησα, ούτε σε έβρισα. Σε όλες τις προτροπές απαντάς ότι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις πολλές φορές με γελοίες δικαιολογίες (δεν μπορώ να πιω δυο ποτηράκια αλκοόλ γιατί θα καταντήσω αλκοολικός, δεν μπορώ να αρχίσω καινούργιες δραστηριότητες γιατί βαριέμαι). Κοπέλες δεν γνωρίζεις ξαφνικά στο δρόμο ακόμη κι αν είσαι κούκλος. Μόνος σου πέφτεις στην παγίδα να μη γνωρίζεις κοπέλες γιατί οι μέθοδοι που χρησιμοποιείς είναι εκ των πραγμάτων σίγουρο ότι θα έχουν κανένα ή πολύ μικρό αποτέλεσμα. Δεν έχω καμία φίλη που γνώρισε το αγόρι της στο δρόμο ή σε καφετέρια. Έχω όμως φίλες που το γνώρισαν σε κοινές δραστηριότητες. Αυτό όμως δεν το ακούς. Πιστεύεις ότι αν κάποιος σου πει τι να γράψεις θα έχεις αποτελέσματα. Μα πως; Η κοπέλα θα έχει γνωρίσει αυτόν που σου δίνει συβουλές, όχι εσένα. Όταν σε δει απο κοντά πιστεύεις δεν θα καταλάβει διαφορά; Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, πρόβλημά σου. Συκοφαντίες πάντως δεν είναι.

Senior Member
    χαχαχαχα...εσενα θα σε εχουμε για τιμωρό..αν πέσουμε σε καμια σνομπ... αναλαμβανεις !!!
    ειδικοτητα μου μπορω να τισ κατεβασω την μουρη πολυ ευκολα ενα τι χαμπαρια αρκει
    η το αλλο το τι φτιανσ ειναι γνωστα αυτα αλλα δε μιλανε μετα

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ειδικοτητα μου μπορω να τισ κατεβασω την μουρη πολυ ευκολα ενα τι χαμπαρια αρκει
    η το αλλο το τι φτιανσ ειναι γνωστα αυτα αλλα δε μιλανε μετα
    χαχαχα..δεν αμφεβαλα στιγμη καμαρι μου!!

Page 27 of 40 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast