Results 406 to 420 of 591
-
08-03-2016, 16:29 #406
- 08-03-2016, 16:44 #407
αυτο ειναι αληθεια. Το να χρησιμοποιησεις ατακα αλλουνου δεν θα σε βοηθησει για τον απλουστατο λογο πως αυτος δεν θα ειναι παντα μαζι σου να σου πει τι να της πεις. Εκτος και αν εχει hi tech, με καμερες, ακουστικα και ολα τα σηναφι ή ειστε σιαμαια....
Για αυτο συμβουλη μου ειναι να βρεις καποια καινουργια ενδιαφεροντα, να διαβαζεις βιβλια για να ξεπαρει η γλωσσα σου και..... να κανεις τον σταυρο σου!!!!
08-03-2016, 16:46 #408
Όχι, με συκοφάντησες λέγοντας παραπάνω: "Γιατί πλέον το ζήτημα από τις απαντήσεις του δεν είναι να βρει μια γυναίκα αλλά να βρει μια γυναίκα δίχως κόπο και προσπάθεια. Αυτά δεν γίνονται." Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι όποια προσπάθεια και να κάνω απ'το 2004, αποτυχαίνω. Τι δεν κατάλαβες;;
Πρώτον, δεν κατάλαβες τίποτα. Μα τίποτα. Δεν είπα ότι θα καταντήσω αλκοολικός με 2 ποτηράκια. Κατάλαβε επιτέλους τι λέω και μην πέφτεις σε συμπεράσματα. Εννοούσα συγκεκριμένα ότι για να χαλαρώσω αρκετά, πρέπει να πιώ λίγο παραπάνω από 2 ποτήρια, και ότι αν αρχίσω και αποτυχαίνω και το κάνω συνέχεια αυτό με το ποτό, δηλαδή να πίνω σχεδόν κάθε μέρα για να ψιλομεθύσω μέχρι να πετύχω επιτέλους, ε τότε ναι θα με χτυπήσει στο συκώτι. Αυτό είπα. Το κατάλαβες τώρα; Δεύτερον, ναι, βαριέμαι τη γυμναστική και δραστηριότητες. Είναι χάλια η διάθεσή μου. Δεν έχω όρεξη. Σε ενοχλεί μήπως;
Το μόνο γελοίο πράγμα εδώ πέρα είναι Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ γιατί είναι πάρα πολύ αγενής και προφανώς δεν ξέρεις να συζητάς με κάποιον-α χωρίς να τον-ην μειώσεις.
Το ξέρω αυτό, δεν είμαι βλάκας όπως νομίζεις εσύ ότι είμαι.
Μα τι μου λες! Άμα ήξερα να γνωρίζω κοπέλα θα τό'χα κάνει ως τώρα! Απλά τα πράγματα. Δε σημαίνει επειδή εσύ ως γυναίκα που μπορείς να μιλήσεις άνετα σε άλλη γυναίκα, ότι είναι το ίδιο εύκολο για έναν μπακούρη άντρα να το κάνει. Έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λέγονται.
Πάλι κάνεις λάθος. Τι δεν ακούω; Για εξήγησέ το. Είπα το βαριέμαι (και έχω κάνει πιο πριν) τις δραστηριότητες, όπως γυμναστήριο. Τι νομίζεις; Δεν τα δοκίμασα και εκεί; Είσαι σίγουρη; Ναι, το δοκίμασα και εκεί και απέτυχα.
Ναι, θα φαίνομαι διαφορετικός, άλλα θα έχω πιο πολλές πιθανότητες να τα καταφέρω έτσι. Βασικά, εχω 2 επιλογές. Επειδή με ξερω πάρα πολύ καλά,
1. Άμα απ'το chat ξεκινήσω και το κάνω μόνος μου, είμαι χαμένος απο χέρι (την έχω πατήσει ετσι άπειρες φορές).
2. Άμα βαλω κάποιον-α να μου λέει τι να γράφω στο chat και στο Skype (που πιθανόν πιο μετά θα μου δώσει η κοπέλα), όταν βγω με την κοπέλα μπορεί και να είναι και πιο ομηλιτική απο'μενα, σε σημείο να με χαλαρώσει και να αρχίσω μιλάω άνετα και να δικαιωθεί χωρίς να το'χει καταλάβει οτι δεν ειμαι τόσο 'ανετος, ή να απαντάει μονολεκτικά, και να δει οτι δε μιλάω τοσο ανετά.
Ρισκαρω έτσι. Αλλα να σου πω την αλήθεια, είναι πολύ καλύτερο το δεύτερο γιατι μπορεί και να σταθώ και τυχερός και να νικήσω, ενω με το πρώτο είμαι αδιαμφισβήτητα χαμένος απο χερι. Η επιλογή είναι δική μου. Επίσης, στο δεύτερο πάλι, αφού συναντηθώ μαζί της, θα έχω "χτίσει τα θεμελια", οπότε θα είναι και πάλι λίγο πιο εύκολο. Και οταν λέω "θα έχω χτίσει τα θεμέλια" εννοώ επίσης οτι κι αυτή πλέον θα νιώθει πιο άνετα μαζί μου (λόγω οτι θά'χουμε μιλήσει πιο πριν) και θα ειναι πιο ομηλιτική παρά αμήχανη. Διαλέγω και παίρνω.
Όχι, δε μ'αρέσει καθόλου ο αγενέστατος τρόπος σου και το πρόβλημά μου είναι τα υποτιμητικά σχόλια σου και ο άκομψος τρόπος σου. Δε σου επιτρέπω. Θα μπορούσα να σε καταλάβω χωρίς να με μειώσεις και να μου τη λες. Με ενόχλησες πάρα πολύ με τον τρόπο σου.
08-03-2016, 16:48 #409
08-03-2016, 16:56 #410
αφου αυτο πιστευει οτι θα τον βοηθησει το παιδι γιατι να μην το δοκιμάσει. μπορει να μην ειναι λυση για εμας αλλα και εμεις μηπως εχουμε να του δωσουμε καποια πραγματική λυση? συμβουλες εχουμε ενα σωρο..αλλα λύση όχι. Ας τον βοηθησουμε λοιπον οπως εκεινος πιστευει οτι μας χρειαζεται...και που ξερεις..μπορεις καπου καπως όλο αυτο τελικά να δουλέψει.
08-03-2016, 17:01 #411
Αγενή τον τρόπο μου τον βρίσκεις εσύ, εγώ δεν τον θεωρώ αντικειμενικά καθόλου αγενή. Εξέφρασα την γνώμη μου για ένα θέμα που έχεις ανοίξει δημόσια. Αν δεν σου αρέσει να σου λένε άλλα από αυτά που θες να ακούσεις είναι δικό σου πρόβλημα και αν ήμουν στη θέση σου θα έψαχνα κατά πόσο αυτή η συμπεριφορά δηλαδή ότι δεν θέλω να ακούω τους άλλους και το τι μου λένε επηρεάζει την πορεία της ζωής μου. Όχι δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά, ό,τι έγραψα το πιστεύω και δεν το έγραψα με σκοπό να σε μειώσω όπως εσύ φωνάζεις με υπογραμμίσεις και έντονα γράμματα αλλά γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι η αλήθεια για την κατάστασή σου και ίσως κάποτε ανοίξεις τα μάτια σου και τη δεις. Μέχρι τότε άσε να βρίσκεται η απάντησή μου εδώ. Κι εσένα να μην βοηθήσει, θα βοηθήσει κάποιον άλλον.
08-03-2016, 17:16 #412
Ρέα δε νομίζω ότι κανείς του απαγορεύει να δοκιμάσει ό,τι θεωρεί ότι θα αποδώσει καλύτερα. Μακάρι να το κάνει και μακάρι να πετύχει (δε νομίζω ότι έχει κανείς προσωπικά με κάποιον άγνωστο στο ίντερνετ και δεν θέλει την ευτυχία του)! Από την άλλη σαν άνθρωπος που έχει κάνει αρκετές σχέσεις και μιλώντας με πολλές φίλες που έχουν κάνει σχέσεις, οι συμβουλές που εγώ προσωπικά δίνω είναι με βάση την πραγματικότητα γύρω μου. Δηλαδή βάση πιθανοτήτων, η στρατηγική αυτή με το τσατ ακούγεται τελείως εξωπραγματική και είναι σχεδόν καταδικασμένη εκ των προτέρων να αποτύχει. Από την άλλη στρατηγικές όπως το να βρει κοινά ενδιαφέροντα με κοπέλες νομίζω ότι όλοι έχουμε δει ότι αντικειμενικά πιάνουν. Κανείς δεν προτείνει λύσεις με 100% εγγυημένα αποτελέσματα, απλά λύσεις που έχουν περισσότερες πιθανότητες να φέρουν αποτελέσματα. Και η λύση του ψυχολόγου που πρότεινε ο Μαγκάιβερ ήταν μια καλή ιδέα αλλά ακόμη και αυτή δεν εισακούστηκε γιατί τώρα έχει μπει μια ιδέα στο μυαλό του θεματοθέτη και δεν βγαίνει. Ναι εννοείται ότι όταν κολλήσεις κάπου μέχρι και να αυτοσαμποταριστείς μπορείς προκειμένου να αποδείξεις τα λεγόμενά σου.
08-03-2016, 17:18 #413
Φίλε archangel, η αλήθεια είναι πως θα φαίνομαι διαφορετικός από κοντά σε σχέση με αυτά που θά'λεγα στο chat, δε λέω, αλλά, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρω έτσι γιατι θα έχω "χτίσει τα θεμέλια" απο πριν και θά'χει σπάσει ο πάγος (πολύ βασικό) μέχρι το ραντεβού. Αν θέλω να γνωρίσω κοπέλα από chat, έχω 2 επιλογές. Και επειδή με ξερω πάρα πολύ καλά,
1. Άμα απ'το chat ξεκινήσω και το κάνω μόνος μου, είμαι χαμένος απο χέρι (την έχω πατήσει άπειρες φορές έτσι).
2. Άμα βαλω κάποιον-α να μου λέει τι να γράφω στο chat και στο Skype (που πιθανόν πιο μετά θα μου δώσει η κοπέλα), όταν βγω για ραντεβού με την κοπέλα μπορεί και να είναι και πιο ομηλιτική απο'μενα, σε σημείο να με χαλαρώσει και να αρχίσω μιλάω άνετα (θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο αυτό και θα ευνοηθώ πολύ) και να δικαιωθεί χωρίς να το'χει καταλάβει οτι δεν ειμαι τόσο 'ανετος, ή (στη χειρότερη) να μη μου δίνει σημασία, να απαντάει μονολεκτικά, να είναι ψυχρή, κλπ. και να δει οτι δε μιλάω τοσο ανετά. Κάτι πολύ σημαντικό, ο πραγματικός μου εαυτός θα φανερωθεί πιο εύκολα στη δεύτερη περίπτωση. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί και να τη σκαπουλάρω. Κάτι παρόμοιο τό'χω καταφέρει.
Ναι μεν ρισκάρω έτσι, αλλα να σου πω την αλήθεια, είναι πολύ καλύτερο το δεύτερο γιατι μπορεί και να σταθώ και τυχερός και να νικήσω, ενω με το πρώτο είμαι αδιαμφισβήτητα χαμένος απο χερι. Η επιλογή είναι δική μου. Επίσης, στο δεύτερο πάλι, αφού συναντηθώ μαζί της, θα έχω "χτίσει τα θεμελια", οπότε θα είναι και πάλι λίγο πιο εύκολο. Και οταν λέω "θα έχω χτίσει τα θεμέλια" εννοώ επίσης οτι κι αυτή πλέον θα νιώθει πιο άνετα μαζί μου (λόγω οτι θά'χουμε μιλήσει πιο πριν) και θα ειναι πιο ομηλιτική παρά αμήχανη. Διαλέγω και παίρνω.
Με το διάβασμα δεν τα πάω και τόσο καλά.
08-03-2016, 17:31 #414
μελισσουλα μου και εγω του ειχα προτεινει ψυχολόγο... αλλα εχει πει ξεκαθαρρα πολλες φορες τι πιστευει οτι χρειαζεται και πάντα, ακριβως επειδη δεν το θεωρουσαμε λύση το αγνοουσαμε. αν θελουμε πραγματικα να τον υποστηρίξουμε, πρεπει να τον βοηθήσουμε σε αυτο που θέλει. οχι βεβαια να του βρουμε εμεις καποια, απλα να νιωθει οτι εχει καποιον διπλα του την ωρα που αισθανεται οτι κολλαει.. αυτο ακριβως ζητησε..και αλιμονο οποιος εχει χρονο και ετσι και αλλιως ειναι εδω μεσα γιατι να μην το κάνει.
τον βλέπεις αρνητικο σε κάθε προσπάθεια και ειναι λογικο να τον βλέπεις ετσι, παραβλέπεις όμως το γεγονος οτι εχει "βιασει" τον εαυτό του σε τοσες προσπαθειες μεχρι να φτασει εδω.. όπως βιαζαμε εμεις τους εαυτους μας προσπαθοντας να ειμαστε "φυσιολογικοι" σε αλλες καταστασεις. τις ξεραμε όλες τις συμβουλες, τις ακουσαμε , τις επιβαλαμε στον εαυτό μας ..πνιγικαμε με αυτες και τελικα γιναμε χειροτερα γιατι αποτυχαμε ...και βρεθηκαμε εδω...στην φωλια του κουκου να προσπαθουμε να βρουμε μια αλλη λυση...κατι που δεν θα μας πνιγει και δεν θα μας κανει να νιωθουμε ακομα πιο αποτυχημενοι. ο θεματοθετης πιστευει οτι την βρηκε αυτην την λύση..δεν χανει τιποτα να την δοκιμασει λοιπον:)
08-03-2016, 17:44 #415
Ρεάκι μου γλυκό καταννοώ ότι θέλεις να κάνεις όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ να αισθάνονται όμορφα και το σέβομαι. Όμως το να καθησυχάζουμε απλά κάποιον δεν ξέρω κατά πόσο θα τον βοηθήσει μακροπρόθεσμα και σε αυτό το πλαίσιο λέω τη γνώμη μου ανοιχτά. Ήταν πολύ ευγενικό και γεναιόδωρο από μέρους σου να προσφερθείς να πάρεις το ρόλο αυτού που θα του λέει τι να γράφει στις κοπέλες. Αν μη τι άλλο, ακόμη και αν αυτή η στρατηγική αποτύχει θα ξέρει ότι την δοκίμαστε πρώτα και θα σταματήσει να σκέφτεται τι θα γινόταν αν...
08-03-2016, 17:48 #416
08-03-2016, 17:51 #417
Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν τον βρίσκω εγώ έτσι τον τρόπο σου. Είναι αγενέστατος και μη συζητήσιμος. Εσένα δε σ'ενοχλεί, αλλά δεν μιλάς αποκλειστικά με τον εαυτό σου. Δε σέβεσαι τον συνομιλητή σου.
Τι είναι αυτά που λες;! Αυτό κατάλαβες εσύ τόσην ώρα; Επειδή εγώ δεν μπορώ να κάνω κάποια συγκεκριμένα πράγματα (όπως π.χ. να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα) με κάνει ισχυρογνώμων; Τι είπες τώρα;; Σε παρακαλώ! Μη μιλάς άμα δεν ξέρεις.
Δεν ζήτησα απο'σένα άλλα και από κάνεναν-μια ποτέ να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Μην πέφτεις σε συμπεράσματα κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς να ξέρεις. Άμα δεν ξέρεις, μη μιλάς. Συγκεκριμένα, ζήτησα βοήθεια που να προσαρμόζεται στο χαρακτήρα μου και στα μέτρα μου. ΔΕΝ είναι το ίδιο με το να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Έχει διαφορά, κατάλαβέ το. Να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν υπογραμμίζω και κάνω BOLD τα γράμματα δεν φωνάζω. Τονίζω κάποια πράγματα μόνο. Έχει διαφορά ξέρεις. Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός σου, αλλά δε σημαίνει επειδή δεν ενοχλεί εσένα ο τρόπος σου ότι πρέπει να τον χρησιμοποιείς σε άλλους-ες. Κατάλαβες; Δε σημαίνει επειδή κάποιον δεν τον πονάνε οι μπουνιές ότι πρέπει να ρίχνει μπουνιές στον κόσμο. Να δω ποιά πράγματα με τα μάτια μου; Τα μη ρεαλιστικά; Είπα θέλω ρεαλιστικές για τα δεδομένα μου λύσεις και όχι να μην κάνω τίποτα λύσεις; Σου φαίνονται αυτά τα 2 ίδια;
Ο τρόπος σου είναι αγενής, άκομψος και μ'ενοχλεί πάρα πολύ και αν εσύ για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι καλύτερα και να σέβεσαι τον συνομιλητή σου, τότε σε παρακαλώ μη μου ξαναμιλήσεις και μη μου ξάνα απευθυνθείς σε γ' ενικό και μην ασχολείσαι μαζί μου. Ήρθα για βοήθεια σ'αυτό στο site, όχι να μου γ@μήσ0υν την ψυχολογία χειρότερα.
08-03-2016, 18:02 #418
Δεν θα σταματήσω να γράφω επειδή το λες εσύ, λυπάμαι. Αν δεν σου αρέσει μπλόκαρέ με και μη με διαβάζεις. Το ότι είμαι αγενής το λες εσύ, άρα είναι μια τόσο υποκειμενική άποψη όσο το ότι λέω εγώ ότι δεν είμαι. Επομένως βρες άλλο επιχείρημα. Λες ότι δεν είναι μια άποψη που την έχεις μόνο εσύ. Ποιος άλλος την έχει; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς; Ο Νίκος ο Πεταλούδας; Τι την κάνει αντικειμενική; Όλοι μας έχουμε γράψει γνώμες λαμβάνοντας υπόψιν το χαρακτήρα σου, το γεγονός ότι ακόμη θεωρείς ότι δεν έχεις πάρει καμία βοήθεια πρέπει για άλλη μια φορά να σε βάζει σε σκέψεις. Δεν θα κάτσω να κάνω ανακεφαλαίωση τι έχει ειπωθεί στις 28 σελίδες του θέματός σου και σε δεκάδες άλλα θέματα. Θεωρώ ότι έχουν ειπωθεί πολλές βοηθητικές λύσεις από μέλη, λύσεις που δεν έχεις εφαρμόσει αλλά δεν θες και να εφαρμόσεις.
08-03-2016, 18:07 #419
08-03-2016, 18:09 #420WhyAlwaysMe?Guest