ελευθερη σχεση..βοηθεια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ..απο την ζηλεια μας!!!..τετοιο κελεπουρι .. θα σκασω!
    ε μα ναι!!!

Banned
    επιτελους τον βρηκα!!!...
    https://www.youtube.com/watch?v=mmMf_BvSPt8

Banned

Senior Member
    Χαχαχα δεν εχεις τον Θεο σου!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Χαχαχα δεν εχεις τον Θεο σου!!!!
    αυτος ειναι παβλινα... ειμαι σιγουρη!!!;)

Senior Member
    ενστασης κυριε πρόερδε...ο συγκεκριμενος ταδε δεν πηδ@ει! αρα η αγγελία αυτή ειναι σκέτη παραπληροφόρηση...

Δεν διαβασα ολο το θρεντ , σταθηκα στο ' ελευθερη σχεση ' και το σχολιασα με χιουμορ ............

εμενα μου αρεσει γιατι ειναι αναλαφρο, σε σχεση με τα σοβαρα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινα...λιγο να ξεσκασουμε αδερφε!!..εξαλλου η θεματοθετρια εχει αποχωρήσει πλέον και εμεις λέμε απλα τις σαχλαμαρες μας..αλλα και να μπει εχει χιουμορ η κοπέλα δεν θα μας παρεξηγησει..(ελπίζω) ...
    εξαλλου νεαρε..δεν σε βλέπω να ανοιγεις κανενα θεμα .. αν το κανεις θα εχεις την προσοχη μας πάντως ..:)
    Και γω για να ξεσκασω μπαινω εδω και κατι αιωνες,αλλα και παλι δεν ειναι σωστο αφου οσοι τα ανοιγουν αυτα τα θεματα,δεν εχουν ψυχολογικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Και γω για να ξεσκασω μπαινω εδω και κατι αιωνες,αλλα και παλι δεν ειναι σωστο αφου οσοι τα ανοιγουν αυτα τα θεματα,δεν εχουν ψυχολογικα

Γιατι , εχουν φυχολογικα αυτοι που ανοιγουν θρεντ , με παρατησε ο -η ταδε, τι να κανω ? το ψυχολογικο , χωρις να θελω να σε κρινω , ειναι υποκειμενικο για τον καθενα , αυτο που εσυ ξεπερνας για πλακα , εγω μπορω να φαω κολλημα χοντρο .....................................ελαχισ� �α θεματα πληρουν τις προδιαγραφες ' ψυχολογικα ' .......το τι εχουν δει τα ματακια μου τοσα χρονια ..................................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    γραφει καπου οτι οποιος μπαινει στο ιψυ πρεπει να εχει ψυχολογικα?
    κι αν δεν το γραφει, πιστευεις οτι θα επρεπε να εχει?

αν ναι, τι θεση εχει το φορουμ "σχεσεις και σεξουαλικοτητα"? μονο οσοι εχουν ψυχολογικα προβληματιζονται και σκεφτονται για την ανθρωπινη συμπεριφορα και τις σχεσεις?
    πιστευεις οτι απλα ειναι ενα υποφορουμ που δεν θα επρεπε να υπαρχει, οπως και το 'γενικα" και να ειναι το φορουμ καθαρα ψυχιατρικο? (δλδ μονο για παθησεις)?

ειλικρινεις αποριες μου ειναι αυτες. οχι ρητορικες.
    οποιος αλλος εκτος του αλαφροτετοιου εχει αποψη, ας απαντησει.

Banned
    Eμένα δεν μ΄αρέσει που υπάρχει κριτική ενάντια σε νέα μέλη που θα μπουν και θα πουν ότι χώρισαν κλπ. Γνώμη μου είναι ότι δεν καθορίζεται από αυτούς το επίπεδο του φόρουμ αλλά από τις απαντήσεις των άλλων μελών, που σνομπάρουν και κριτικάρουν τα προβλήματα των άλλων. Ποιος θα κρίνει ποιος έχει θέση εδώ? Εμένα μπορεί να μου ξινίσει το γάλα και να ζω το δράμα της ζωής μου... Τι να κάνουμε τώρα? Φόρουμ υποστήριξης δεν είναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Eμένα δεν μ΄αρέσει που υπάρχει κριτική ενάντια σε νέα μέλη που θα μπουν και θα πουν ότι χώρισαν κλπ. Γνώμη μου είναι ότι δεν καθορίζεται από αυτούς το επίπεδο του φόρουμ αλλά από τις απαντήσεις των άλλων μελών, που σνομπάρουν και κριτικάρουν τα προβλήματα των άλλων. Ποιος θα κρίνει ποιος έχει θέση εδώ? Εμένα μπορεί να μου ξινίσει το γάλα και να ζω το δράμα της ζωής μου... Τι να κάνουμε τώρα? Φόρουμ υποστήριξης δεν είναι?
    εγω συμφωνω μαζι σου, κιουμπ, αλλα ας μην το προσωποποιησουμε προς το παρον.
    ας γινει μια γενικη συζητηση κι οχι για την αντιδραση που δεχονται μερικα νεα μελη που εκθετουν ενα θεμα.

ειναι η δεν ειναι θεμα που απτεται της ψυχολογιας ΒΑΘΥΤΑΤΑ και κρισιμοτατα , οι ανθρωπινες σχεσεις?
    πρεπει να εχει ψυχοπαθολογια καποιος που συζητα για τις ανθρωπινες σχεσεις?
    μηπως το υποφορουμ 'σχεσεις και σεξουαλικοτητα" θα επρεπε να αφορα μονο σχεσεις ανθρωπων που εχουν ψυχικα προβληματα, η να μην υπαρχει καν στο φορουμ?
    θα επρεπε επειδη τα ψυχικα προβληματα ειναι πιο κρισμιμα απο ενα προβληματισμο για τις ανθρωπινες σχεσεις, να απαγορευεται η να αποτρεπεται σε "μη πασχοντες" η συμμετοχη?
    περιμενω αποψεις.

Banned
    Mα τα ψυχικά προβλήματα από τις ανθρώπινες σχέσεις δεν προκύπτουν? Αν εγώ χωρίσω δεν κινδυνεύω να πέσω σε κατάθλιψη ? Άρα πως μπορεί κάποιος να πει ότι δεν έχουν θέση όλα αυτά? Μπορεί να βγάλεις ας πούμε ένα σπυράκι και να σου γίνει εμμονή... Υποστήριξη δεν θα θες? Η θα πούμε ότι αυτός δεν έχει θέση εδώ επειδή πρόκειται για σπυράκι?

Senior Member
    Mα τα ψυχικά προβλήματα από τις ανθρώπινες σχέσεις δεν προκύπτουν? Αν εγώ χωρίσω δεν κινδυνεύω να πέσω σε κατάθλιψη ? Άρα πως μπορεί κάποιος να πει ότι δεν έχουν θέση όλα αυτά? Μπορεί να βγάλεις ας πούμε ένα σπυράκι και να σου γίνει εμμονή... Υποστήριξη δεν θα θες? Η θα πούμε ότι αυτός δεν έχει θέση εδώ επειδή πρόκειται για σπυράκι?
    οχι απαραιτητα.
    πολλα ψυχικα προβληματα προκυπτουν απο την προσωπικοτητα καποιου, οχι απο τις σχεσεις.πολλοι αντιμετωπιζουν την ιδια δυσκολια, δεν παθαινουν ολοι μια ασθενεια.
    αλλα προβληματα προκυπτουν απο κληρονομικοτητα, η συνδιαστικους παραγοντες.
    εγω αλλο ρωταω.
    ενας προβληματισμος εχει θεση εδω, μονο εφοσον νοσησει η κινδυνεψει να νοσησει καποιος?

Banned
    Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου... Εδώ μπορεί να μπει κάποιος και να τον προτρέψουν να επισκεφτεί ένα ειδικό....μπορεί να νοσεί και να μην το ξέρει....η θέση του σαφώς είναι εδώ για ότι τον απασχολεί....Εδώ μέσα δηλαδή θα έπρεπε να μπαίνουν μόνο αυτοί που έχουν μια διάγνωση από ψυχολόγο κλπ? Έχει πει κάτι τέτοιο η διαχείριση?

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου... Εδώ μπορεί να μπει κάποιος και να τον προτρέψουν να επισκεφτεί ένα ειδικό....μπορεί να νοσεί και να μην το ξέρει....η θέση του σαφώς είναι εδώ για ότι τον απασχολεί....Εδώ μέσα δηλαδή θα έπρεπε να μπαίνουν μόνο αυτοί που έχουν μια διάγνωση από ψυχολόγο κλπ? Έχει πει κάτι τέτοιο η διαχείριση?
    η διαχειριση και οι οροι χρησης σαφως και δεν λενε τιποτε τετοιο, αλλα περα απο τους ορους, εγω ρωταω τι πιστευουμε ΕΜΕΙΣ οτι πρεπει να ισχυει.

ενα θεμα που απτεται της ψυχολογιας, οπως ενα θεμα ανθρωπινης συμπεριφορας (πχ σχεσεων/ σεξουαλικοτητας) δεν σημαινει απαραιτητα οτι οδηγει η θα οδηγησει σε ψυχικο προβλημα.
    πχ. σου λεει ενας ανθρωπος το πως εξελιχθηκε η σχεση του και οτι προβληματιζεται. ζηταει γνωμες, η απλα θελει καπου να τα πει.
    δεν δειχνει αν εχει χασει ουτε τον ελεγχο, ουτε την λειτουργικοτητα του.
    γιατι να τον παραπεμψεις σε ειδικο?
    θα τον παραπεμψεις αν πεις η δειχνει οτι δεν την παλευει..
    αν δεν ειναι για ειδικο, η δεν δειχνει να ειναι, δεν εχει θεση ο προβληματισμος του εδω?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast