Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 40 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 591
    Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Why, μην βαζεις λαδι στην φωτια...
    κοιτα. οπως ειπα δεν τα λεει απλα χοντροκομενα αλλα πολυ. και πρεπει να το αλλαξει αυτο γτ πληγωνει τους αλλους και εκει που εχουν ενα προβλημα αποκτουν κι αλλο. Αλλα και ο griswol ξεπερασε τα ορια οταν την ειπε ψευτρα του κερατα.
    ας το ληξουμε εδω τωρα.
    συμφωνω με τον αρχαγγελο..γουαι ειναι λαθος αυτο που κάνεις!..ασε τα παιδια να ηρεμησουν

Banned
    Για αυτο σε αγαπαω ρε rea. μην ανησυχεις θα το φροντισω σαν τα ματια μου :cool:
    ε ενταξει... αφου κερδισα την αγαπη σου χαλαλι σου 2 φορες !!!

ρε παιδια δεν σταματατε και οι δυο.
    Εγώ της ζήτησα να σταματήσει την παραβατική και εχθρική συμπεριφορά απέναντί μου και ότι μ'ενοχλεί, και μάλιστα πολλαπλές φορές, αλλα όμως το συνέχιζε ενώ μ'ενόχλησε πάρα πολύ και το συνέχιζε επίμονα.

δεν ξερεις πως ειναι να μην σε θελει κανενας οτι και να κανεις. Δεν ξερεις την απελπισία που σου προκαλει αυτο, τον πονο στην καρδια. δεν μπορεις λοιπον να λες να κανει κατι που δεν μπορει.... σαν να σου λεω εγω να πας και να πηδηξεις (απο αεροπλανο εννοω:p) χωρις αλεξιπτωτο σαν την Βέσνα Βούλοβιτς ή σαν τον Άλφρεντ Γκάι.
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση φίλε archangel.:) Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό.

Ξερω πως τις συμβουλες σου τις λες πολυ χοντροκομενα αλλα πρεπει να προσεχεις μην πληγωσεις τον αλλον.
    Αυτό προσπαθώ να τις εξηγήσω τόσην ώρα και μάλλιασε η γλώσσα μου και της φαίνομαι για τρελός.

griswol καταλαβαινω πως πληγωθηκες με αυτο που σου ειπε και νευριασες αλλα ειπε την γνωμη της και αφου εχουμε δημοκρατια μπορει να την λεει και ας διαφωνεις.
    Δεν θίχτηκα επειδή ας πούμε διαφώνησα με κάποια πράγματα που είπε. Και άλλα μέλη του forum μού'χουν πει πράγματα διάφορα. Με μερικά συμφωνούσα, με μερικά διαφωνούσα, άλλα όλα τα άλλα μέλη έχουν τρόπο και το λένε γι'αυτό και δεν έχω έρθει σε διαπληκτισμό με κανέναν άλλον-η γι'αυτόν τον λόγο. Θύμωσα συγκεκριμένα που μα τα είπε αυτά με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσε κάλλιστα να μην ήταν γκομενικό το συγκεκριμένο θέμα, θα μπορούσε νά'ταν επαγγελματικό, σχέση φίλων, οτιδήποτε τέλος πάντων. Και κυρίως, θύμωσα που ενώ της είπα ότι με ενοχλεί, συνέχιζε και το έκανε με το έτσι θέλω. Αυτό, ήταν πάρα πολύ βαρύ χτύπημα κάτω απ'τη ζώνη.

και οι δυο σας το εχετε παρατραβηξει το σκοινη και σε λιγο θα σπασει. Για αυτο ΤΩΡΑ ζητηστε συγνωμη ο ενας στον αλλον!!!!
    Εγώ θα ήθελα να το διαβιβαστεί όλο αυτό στη διαχείριση και να πράξουν αναλόγως.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 08-03-2016 at 23:19.

κοιτα. οπως ειπα δεν τα λεει απλα χοντροκομενα αλλα πολυ. και πρεπει να το αλλαξει αυτο γτ πληγωνει τους αλλους και εκει που εχουν ενα προβλημα αποκτουν κι αλλο.
    Δεν βάζει λάδι στη φωτιά γιατί δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο και πρέπει να είναι απόλυτα ενημερωμένοι οι διαχειριστές του site για τέτοιες συμπεριφορές και να πράξουν αναλόγως. Εδώ είναι e-psychology, όχι γ@μης-psychology.

Και το λέω αυτό γιατί δυστυχώς έχουν αποχωρήσει πάρα πολλά αξιόλογα μέλη απ'αυτό το site λόγω ότι τους γ@μησ@ν την ψυχολογία ενώ ήρθαν εδώ για βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη και είναι κρίμα και αμαρτία να συνεχίζεται αυτό.

Αλλα και ο griswol ξεπερασε τα ορια οταν την ειπε ψευτρα του κερατα.
    ας το ληξουμε εδω τωρα.
    Η αλήθεια είναι ότι θύμωσα πολύ και το είπα, αλλά η διαφορά ήταν ότι πήρα πίσω τον χαρακτηρισμό και το έσβησα αμέσως και θα δεχτώ οποιαδήποτε τυχόν κύρωση μου επιβληθεί απ'τη διαχείρηση. Τα υπόλοιπα προσβλητικά σχόλια που έχουν γραφτεί από πλευράς της για μένα είναι ακόμα εκεί, αμετανόητα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Πότε τον εκτίμησες έτσι;
    Εκτίμησα 1000% την στάση του,όταν άνοιξε ένα thread όπου έλεγε για το είδος γυναίκας που ζητούσε.
    Ο Μac ζητούσε όμορφη,και σύμφωνα με κάποια μέλη καλά έκανε,ενώ εγώ που ζητάω το ίδιο,σύμφωνα με αυτά τα μέλη δεν έκανα καλά(και αυτό συνέβαινε από όταν πρωτομπήκα).
    Και μάλιστα το συζητήσαμε,του ανέφερα πως ήταν αδικία και διάκριση,κάτι που παραδέχθηκε απόλυτα,και ότι έχω και εγώ το ίδιο δικαίωμα,καθώς είμαστε ίσοι.
    Εξ αρχής τον συμπαθούσα,αλλά εκεί τον παραδέχτηκα....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    κοιτα. οπως ειπα δεν τα λεει απλα χοντροκομενα αλλα πολυ. και πρεπει να το αλλαξει αυτο γτ πληγωνει τους αλλους και εκει που εχουν ενα προβλημα αποκτουν κι αλλο. Αλλα και ο griswol ξεπερασε τα ορια οταν την ειπε ψευτρα του κερατα.
    ας το ληξουμε εδω τωρα.
    Αρχάγγελε,ξέρεις πως δεν ήθελα να ρίξω λάδι στην φωτιά.
    Αλλά η συγκεκριμένη γράφει με ένα στυλ αφ'υψηλού,θεωρώντας πως είναι ανώτερη κλπ.Και επειδή έχω βιώσει το στυλάκι της(και άλλοι εδώ μέσα φαντάζομαι),πρέπει λίγο να μαζευτεί γιατί κανείς μπορεί να την προσβάλλει απίστευτα άσχημα και να της μιλήσει με τον ίδιο τρόπο που γράφει αυτή.
    Θα μπορούσα να γράψω και άλλα,ας μην το κάνω όμως για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Δεν θίχτηκα επειδή ας πούμε διαφώνησα με κάποια πράγματα που είπε. Και άλλα μέλη του forum μού'χουν πει πράγματα διάφορα. Με μερικά συμφωνούσα, με μερικά διαφωνούσα, άλλα όλα τα άλλα μέλη έχουν τρόπο και το λένε γι'αυτό και δεν έχω έρθει σε διαπληκτισμό με κανέναν άλλον-η γι'αυτόν τον λόγο. Θύμωσα συγκεκριμένα που μα τα είπε αυτά με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσε κάλλιστα να μην ήταν γκομενικό το συγκεκριμένο θέμα, θα μπορούσε νά'ταν επαγγελματικό, σχέση φίλων, οτιδήποτε τέλος πάντων. Και κυρίως, θύμωσα που ενώ της είπα ότι με ενοχλεί, συνέχιζε και το έκανε με το έτσι θέλω. Αυτό, ήταν πάρα πολύ βαρύ χτύπημα κάτω απ'τη ζώνη.

Εγώ θα ήθελα να το διαβιβαστεί όλο αυτό στη διαχείριση και να πράξουν αναλόγως.
    κοιτα. κι εγω εχω μαλωσει (αν και σε πολυ μικροτερη κλιμακα απο εσενα, εγω απλως διαφωνουσα καθετα με μια συμβουλη που ειχε δωσει παλιοτερα σε καποιον αλλον) με την μελισσα. αλλα ειναι η αποψη της. δεν ξερει πως νοιωθεις και ουτε εχει βρεθει στην ιδια ή παρόμοια θεση. Ειναι σαν εκεινους που ειχαμε πει την προηγουμενη φορα που πιστευουν πως απλως βαριεσαι να πας να αγορασεις αυτοπεποιθηση. Δεν μπορεις να την κατηγορησεις για αυτο.
    Οσο για το τελευταιο, κι εγω αν μου ελεγες να μην γραφω θα συνέχιζα προσπαθοντας να σου εξηγησω τι εννοουσα.
    Και ναι, θα μπορουσε να σου πει ακριβως το ιδιο πραγμα με διαφορετικο τροπο και να μην σε πονεσει. Αλλα αυτος ειναι ο τροπος της να βοηθαει τους αλλους.... ισως ειναι λαθος, ισως οχι. δεν ειμαι ψυχολογος για να ξερω με σιγουρια.
    Αλλα και εσυ την εβρισες και με πιο αμεσο τροπο απο αυτην και θελω να της ζητησεις συγνωμη...

Και οσο για σενα μελισσουλα, ξερω πως αυτην την στιγμη διαβαζεις αυτες τις γραμμες (το νιωθω:rolleyes:) θελω να σου πω οτι προσπαθησε να μην εισαι τοσο εριστική στις συμβουλες σου και ζητα συγνωμη...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    κοιτα. κι εγω εχω μαλωσει (αν και σε πολυ μικροτερη κλιμακα απο εσενα, εγω απλως διαφωνουσα καθετα με μια συμβουλη που ειχε δωσει παλιοτερα σε καποιον αλλον) με την μελισσα. αλλα ειναι η αποψη της. δεν ξερει πως νοιωθεις και ουτε εχει βρεθει στην ιδια ή παρόμοια θεση. Ειναι σαν εκεινους που ειχαμε πει την προηγουμενη φορα που πιστευουν πως απλως βαριεσαι να πας να αγορασεις αυτοπεποιθηση. Δεν μπορεις να την κατηγορησεις για αυτο.
    Οσο για το τελευταιο, κι εγω αν μου ελεγες να μην γραφω θα συνέχιζα προσπαθοντας να σου εξηγησω τι εννοουσα.
    Και ναι, θα μπορουσε να σου πει ακριβως το ιδιο πραγμα με διαφορετικο τροπο και να μην σε πονεσει. Αλλα αυτος ειναι ο τροπος της να βοηθαει τους αλλους.... ισως ειναι λαθος, ισως οχι. δεν ειμαι ψυχολογος για να ξερω με σιγουρια.
    Αλλα και εσυ την εβρισες και με πιο αμεσο τροπο απο αυτην και θελω να της ζητησεις συγνωμη...

Και οσο για σενα μελισσουλα, ξερω πως αυτην την στιγμη διαβαζεις αυτες τις γραμμες (το νιωθω:rolleyes:) θελω να σου πω οτι προσπαθησε να μην εισαι τοσο εριστική στις συμβουλες σου και ζητα συγνωμη...
    Αρχάγγελε,βλέπω πως έχεις μαλώσει και εσύ μαζί της.
    Δεν είμαι σεξιστής,αλλά όσες φορές έχει μιλήσει έτσι,μου έχει έρθει να κάνω ανάλογα σχόλια.

Senior Member
    Why, ακου κατι. δεν σου ειπε κανεις (τουλαχιστον οχι εγω) να μην κυνηγάς ομορφες. Ολοι κυνηγάνε ομορφες (ή τουλαχιστον αυτο που ο καθενας πιστευει πως ειναι ομορφο, γουστα). Αυτο που λεμε ειναι πρωτον μην κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση και δευτερον να κανεις γυμναστικη για σενα και οχι για αυτες. Εισαι μικρος. και εγω στην ηλικια σου πιστευα το ιδιο. "μολις αδυνατησω και παω γυμναστηριο θα με κυνηγανε" ελεγα και ξερεις τι αλλαξε οταν τα καταφερα?
    οτι πεθανα απο την πεινα και την γυμναστικη τσαμπα. Υπαρχουν εκατομμυρια γυναίκες εκει εξω και πολλες δεν κοιταζουν τους κοιλιακους περισσοτερο απο τους αντρες. και σε ρωτω... Στο γυμναστηριο που πας υπαρχουν πολλες ωραιες γυναικες με γυμνασμενο σωμα σωστα? Σου αρεσουν και τις θαυμαζεις και λες μακαρι να με ηθελαν, σωστα? Αν τωρα ερθει μια γυναικα που δεν εχει γυμνασμενο σωμα (ωραιο μεν αλλα καθολου γυμνασμενο) θα της ριξεις χυλοπιτα????

Banned
    γουαι φυσικα και εισαι σεξιστης!!...οποιοσδηποτε βαθμολογει την γυναικα σαν ενα κομματι κρεας ειναι σεξιστης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αρχάγγελε,βλέπω πως έχεις μαλώσει και εσύ μαζί της.
    Δεν είμαι σεξιστής,αλλά όσες φορές έχει μιλήσει έτσι,μου έχει έρθει να κάνω ανάλογα σχόλια.
    και παρολαυτα κρατω την αντικειμενικοτητα μου. Το να βρισεις καποιον το μονο που θα κανει ειναι μεγαλητερη φασαρια σε εναν ασταματητο κυκλο. Και πρεπει ενας απο τους δυο να τολμηση και να σπασει αυτον τον κυκλο.
    Και το λεει καποιος αυτο που οταν θυμωσει γινεται ο Χουλκ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Why, ακου κατι. δεν σου ειπε κανεις (τουλαχιστον οχι εγω) να μην κυνηγάς ομορφες. Ολοι κυνηγάνε ομορφες (ή τουλαχιστον αυτο που ο καθενας πιστευει πως ειναι ομορφο, γουστα). Αυτο που λεμε ειναι πρωτον μην κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση και δευτερον να κανεις γυμναστικη για σενα και οχι για αυτες. Εισαι μικρος. και εγω στην ηλικια σου πιστευα το ιδιο. "μολις αδυνατησω και παω γυμναστηριο θα με κυνηγανε" ελεγα και ξερεις τι αλλαξε οταν τα καταφερα?
    οτι πεθανα απο την πεινα και την γυμναστικη τσαμπα. Υπαρχουν εκατομμυρια γυναίκες εκει εξω και πολλες δεν κοιταζουν τους κοιλιακους περισσοτερο απο τους αντρες. και σε ρωτω... Στο γυμναστηριο που πας υπαρχουν πολλες ωραιες γυναικες με γυμνασμενο σωμα σωστα? Σου αρεσουν και τις θαυμαζεις και λες μακαρι να με ηθελαν, σωστα? Αν τωρα ερθει μια γυναικα που δεν εχει γυμνασμενο σωμα (ωραιο μεν αλλα καθολου γυμνασμενο) θα της ριξεις χυλοπιτα????
    Θα σταθώ την δεύτερη παράγραφο σου.
    Υπάρχουν όμορφες εξωτερικά γυναίκες που δεν κοιτάζουν ή δεν τους αρέσει το γυμνασμένο σώμα?
    Δεν συχνάζουν πολλές γυναίκες,αλλά κοιτάζουν τους φουσκωτούς.
    Τώρα για το τελευταίο σου ερώτημα:όταν εννοείς ωραίο,αλλά όχι γυμνασμένο,ελπίζω να μην λες με κιλά κλπ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    γουαι φυσικα και εισαι σεξιστης!!...οποιοσδηποτε βαθμολογει την γυναικα σαν ενα κομματι κρεας ειναι σεξιστης...
    αλλα νοστιμο κομματι. Και πολυτελειας!!! Σαν το Ψαρονεφρι.....με ριζοτο.... με σος απο μουσταρδα και μελι.... και.... τι λεγαμε???

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Θα σταθώ την δεύτερη παράγραφο σου.
    Υπάρχουν όμορφες εξωτερικά γυναίκες που δεν κοιτάζουν ή δεν τους αρέσει το γυμνασμένο σώμα?
    Δεν συχνάζουν πολλές γυναίκες,αλλά κοιτάζουν τους φουσκωτούς.
    Τώρα για το τελευταίο σου ερώτημα:όταν εννοείς ωραίο,αλλά όχι γυμνασμένο,ελπίζω να μην λες με κιλά κλπ........
    ωραιο αλλα αγυμναστο. χωρις παραπανω κιλα απλως αγυμναστο... (περιμενω απαντηση)
    Ναι καποιες τους κοιταζουν ακριβως απως κοιταζουν και οι αντρες τις "φουσκωτες" αλλα δεν εχω δει πολλους να κυνηγανε μονο αυτες.... το αντιθετο μην σου πω!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ωραιο αλλα αγυμναστο. χωρις παραπανω κιλα απλως αγυμναστο... (περιμενω απαντηση)
    Ναι καποιες τους κοιταζουν ακριβως απως κοιταζουν και οι αντρες τις "φουσκωτες" αλλα δεν εχω δει πολλους να κυνηγανε μονο αυτες.... το αντιθετο μην σου πω!!!
    Τι θες να πεις,ότι αυτές τους κυνηγάνε?Θέλω αν μπορείς να απαντήσεις και στο δεύτερο σκέλος της πρώτης ερώτησης.
    Λοιπόν,αν εννοείς με κανονικά κιλά,ωραίο σωματότυπο και να είναι περιποιημένο(δεν λέω για γυμναστήριο),τότε ναι...Και δίνω σημασία και στο πρόσωπο,δεν το κρύβω.....
    Νομίζω σου έδειξα και 2 φωτογραφίες σε πμ πριν καιρό...

Page 33 of 40 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast