Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 40 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 591
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τι θες να πεις,ότι αυτές τους κυνηγάνε?Θέλω αν μπορείς να απαντήσεις και στο δεύτερο σκέλος της πρώτης ερώτησης.
    Λοιπόν,αν εννοείς με κανονικά κιλά,ωραίο σωματότυπο και να είναι περιποιημένο(δεν λέω για γυμναστήριο),τότε ναι...
    Νομίζω σου έδειξα και 2 φωτογραφίες σε πμ πριν καιρό...
    εχω δει τέτοιες γυναικες να κυνηγανε τους αντρες (και αφου αυτοι να κανουν κατι μια φορα στα γρηγορα να τις παρατανε) αλλα εννοουσα να μην τις πλησιαζουν οι αντρες. Να τις βλεπουν να λενε πω μια κορμαρα αλλα μετα να κολλανε σε μια αλλη κοπελα που ναι μεν εχει ωραιο σωμα δεν ειναι κορμαρα σαν την αλλη.
    Επειδη ειχα δει τις φωτογραφιες ηξερα τι θα μου ελεγες. Αρα λοιπον θα εκανες οτι καθε φυσιολογικος αντρας. Θα κοιτουσες κατι αλλο περα απο το γυμνασμενο σωμα. Γτ λοιπον να κοιταξουν οι γυναικες μονο το σωμα? (Επομενη ερωτηση)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    εχω δει τέτοιες γυναικες να κυνηγανε τους αντρες (και αφου αυτοι να κανουν κατι μια φορα στα γρηγορα να τις παρατανε) αλλα εννοουσα να μην τις πλησιαζουν οι αντρες. Να τις βλεπουν να λενε πω μια κορμαρα αλλα μετα να κολλανε σε μια αλλη κοπελα που ναι μεν εχει ωραιο σωμα δεν ειναι κορμαρα σαν την αλλη.
    Επειδη ειχα δει τις φωτογραφιες ηξερα τι θα μου ελεγες. Αρα λοιπον θα εκανες οτι καθε φυσιολογικος αντρας. Θα κοιτουσες κατι αλλο περα απο το γυμνασμενο σωμα. Γτ λοιπον να κοιταξουν οι γυναικες μονο το σωμα? (Επομενη ερωτηση)
    ένα γυμνασμένο αντρικό σώμα,κολάζει τις ωραίες.....

Banned
    αλλα νοστιμο κομματι. Και πολυτελειας!!! Σαν το Ψαρονεφρι.....με ριζοτο.... με σος απο μουσταρδα και μελι.... και.... τι λεγαμε???
    χαχαχα...λέγαμε να μας κάνεις το τραπέζι!!!! :p

Senior Member
    ένα γυμνασμένο αντρικό σώμα,κολάζει τις ωραίες.....
    οκ. Μαλλον θα το μαθουμε στην πραξη. αν και σε μενα δεν πετυχε μπορει εσυ να εισαι πιο τυχερός. σου ευχομαι να εχεις δικιο και να το πετυχεις
    .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...λέγαμε να μας κάνεις το τραπέζι!!!! :p
    οποτε θες.... ειμαι φοβερός μαγειρας. (Ενα ταλεντο που απεκτησα για να αρεσω στις γυναικες:p)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    οκ. Μαλλον θα το μαθουμε στην πραξη. αν και σε μενα δεν πετυχε μπορει εσυ να εισαι πιο τυχερός. σου ευχομαι να εχεις δικιο και να το πετυχεις
    .
    Κοίτα,αυτό πιστεύω αν κρίνω από κάτι περιοδικά σαν το Men's Health κλπ.
    Πιστεύεις ότι κάποια ωραία μπορεί να ξενερώσει με έναν γυμνασμένο και να κάνει κάτι με έναν μη ωραίο?

Παίδες, μην ξεφεύγουμε απ'το θέμα μου παρακαλώ. Ευχαριστώ. Πρέπει να εξεταστεί απ'τους mods έτσι κι αλλιώς.

Senior Member
    Πιστεύεις ότι κάποια ωραία μπορεί να ξενερώσει με έναν γυμνασμένο και να κάνει κάτι με έναν μη ωραίο?
    το εχω δει με τα ματια μου. Γυναικα απατουσε τον κουκλο, γυμνασμενο (για να καταλαβεις ποσο δυνατός ειχε σηκωσει ενα χρηματοκιβωτιο σε μετακόμιση αυτός μονος του απο την μια πλευρα και αλλοι δυο απο την αλλη) και με μεγαλα "προσοντα" (το ξερω απο εγκυρη πηγη αυτό) αντρα της με εναν κοντο λεπτο και ασχημο αντρα που θύμιζε σαμιαμίθι αν τον κοιταζες αποτομα (για τα δικα του "προσοντα" δεν ξερω.
    Αφου για να καταλαβεις όταν αυτός ο σαμιαμιθος γνωρισε τον αντρα της ειπε σε αυτην "καλα, εχεις αυτόν, απο εμενα τι θελεις?" και η απαντηση της "δεν ξερεις εσυ!!!"

Και μην κοιτας τα περιοδικα γτ λενε μαλακιες τελειως!!!! συμφωνα με αυτα για να ριξεις γκομενα πρεπει να γυμναστεις και μετα να κατσεις σε μια καρεκλα για να ερθουν οι γυναικες να κατσουν στα "ποδια" σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Παίδες, μην ξεφεύγουμε απ'το θέμα μου παρακαλώ. Ευχαριστώ. Πρέπει να εξεταστεί απ'τους mods έτσι κι αλλιώς.
    ελα ρε σπασε τον κυκλο. Για μενα ειστε σαν οικογενεια και δεν θελω να μαλωνετε.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    το εχω δει με τα ματια μου. Γυναικα απατουσε τον κουκλο, γυμνασμενο (για να καταλαβεις ποσο δυνατός ειχε σηκωσει ενα χρηματοκιβωτιο σε μετακόμιση αυτός μονος του απο την μια πλευρα και αλλοι δυο απο την αλλη) και με μεγαλα "προσοντα" (το ξερω απο εγκυρη πηγη αυτό) αντρα της με εναν κοντο λεπτο και ασχημο αντρα που θύμιζε σαμιαμίθι αν τον κοιταζες αποτομα (για τα δικα του "προσοντα" δεν ξερω.
    Αφου για να καταλαβεις όταν αυτός ο σαμιαμιθος γνωρισε τον αντρα της ειπε σε αυτην "καλα, εχεις αυτόν, απο εμενα τι θελεις?" και η απαντηση της "δεν ξερεις εσυ!!!"

Και μην κοιτας τα περιοδικα γτ λενε μαλακιες τελειως!!!! συμφωνα με αυτα για να ριξεις γκομενα πρεπει να γυμναστεις και μετα να κατσεις σε μια καρεκλα για να ερθουν οι γυναικες να κατσουν στα "ποδια" σου
    Εννοούσα γενικά και ιδίως για το φλερτ.

Senior Member
    Και αν πιστευεις τα περιοδικα σαν αυτα τοτε πρεπει να πιστεψεις και τις τσόντες που δειχνει πως αν εχεις μεγαλο..... ματζαφλαρι..... τοτε τις εχεις ολες τις γυναικες οπως και αν εισαι ότι και να πεις και χωρις καθυστερησεις....

Senior Member
    Εννοούσα γενικά και ιδίως για το φλερτ.
    Αν ο γυμνασμενος πει μπαρουφες με το που ανoiξει το στόμα του θα τρεξει μακρια. Ή ακομα χειροτερα να γινει κατι σαν αυτό
    https://www.youtube.com/watch?v=FWpFvk3XBvo

ελα ρε σπασε τον κυκλο. Για μενα ειστε σαν οικογενεια και δεν θελω να μαλωνετε.....
    Άλλο θέλω να πω τώρα. Τη συγκεκριμένη κουβέντα που κάνεις με τον Why, αν μπορείτε να τη συνεχίσετε στο θέμα του αυτό:

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...�έλα/page20

μιάς και αφορά αυτόν και κυρίως, να μη βγαίνουμε off-topic. Ευχαριστώ.

Διπλό post. Παρακαλώ να διαγραφεί.

Και'γώ δε θέλω να μαλώνω άλλα αν με υποτιμάνε και μου τη λένε, έ δε θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα.

Page 34 of 40 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast