Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 40 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 591
    Banned
    εγω γενικα μιλαω χωρις να παιρνω το μερος κανενα
    αλλα νομιζω οτι αν θες να αντιμετωπισεις καπιον θα ηταν καλυτερα να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου το να αντιμετωπιζεις τους αλλους ειναι ευκολο..
    το να αντιμετοπιζεις τον εαυτο σου ειναι το δυσκολο
    καλυτερα λοιπον να βρεις ΕΣΥ λυση για το πως θα κανεις τη ζωη σου καλυτερη
    με το να λες οι αλλοι μου εκαναν το ενα μου εκαναν το αλλο μου εκαναν εκεινο ο δρομος δε βγαζει πουθενα κ νομιζω ειπες σε καπιο σημειο (κ αν δε το πες διορθωσε με) οτι ετσι οπως πας θα φτασεις 50 κ θα σαι ακομα ετσι..
    αρα ασε τους αλλους κ λυσε εσυ τα θεματα με τον εαυτο σου οι αλλοι δε φταινε αν εσυ δε πηγαινεις καλα πρεπει εσυ να βρεις τροπο να τα πας καλυτερα..
    ολα απο τον εαυτο μας ξεκινανε....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε Γουαι , δεν νομιζεις οτι εκανες ενα μικρο βημα , ΟΝΤΩΣ εκανες ενα βημα , αυτο εννοουσα να κανεις ...................θα ειναι μακρυς ο δρομος μεχρι να ξεπερασεις την φοβια σου , τοχεις βαλει σκοπο ζωης , δεν θαποτυχεις , αλλα το προβλημα ειναι οτι διαγιγνωσκω μια ' φοβια ' προς το πλησιασμα του αλλου φυλου , οχι απλη συστολη , που εχω κι εγω και πολλοι αλλοι , και η φοβια ξεπερνιεται με μικρα βηματακια μονον , οχι με αλματα , οποτε ξαναδικιμασε ξανα , χωρις βιασυνες , αλλα μην το τραιναρεις πολυ , χανεις τα καλυτερα σου χρονια , αν και το αποτελεσμα πιστευω θα σε ανταμειψει .......................αλλωστε ειμαι κατα των ασκοπων σχεσεων , που ξερεις οτι εχουν ' ημερομηνια ληξεως ' , σπαταλας τον χρονο σου , και τον χρονο της αλλης ...........................

Πρακαμπτω τις λογομαχιες , δεν εχουν νοημα , ουτε σκοπο .............. οποτε κοφτε το , ολοι σας , δεν ειναι διαταγη !! παρακληση ειναι ..........
    Mac,περιμένω να ακούσω από κάποιους,πως ήταν κακό που προσέγγισα τέτοια κοπέλα και ότι έπρεπε να κοιτάξω πιο χαμηλά..........

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 09-03-2016 at 16:03.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω γενικα μιλαω χωρις να παιρνω το μερος κανενα
    αλλα νομιζω οτι αν θες να αντιμετωπισεις καπιον θα ηταν καλυτερα να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου το να αντιμετωπιζεις τους αλλους ειναι ευκολο..
    το να αντιμετοπιζεις τον εαυτο σου ειναι το δυσκολο
    καλυτερα λοιπον να βρεις ΕΣΥ λυση για το πως θα κανεις τη ζωη σου καλυτερη
    με το να λες οι αλλοι μου εκαναν το ενα μου εκαναν το αλλο μου εκαναν εκεινο ο δρομος δε βγαζει πουθενα κ νομιζω ειπες σε καπιο σημειο (κ αν δε το πες διορθωσε με) οτι ετσι οπως πας θα φτασεις 50 κ θα σαι ακομα ετσι..
    αρα ασε τους αλλους κ λυσε εσυ τα θεματα με τον εαυτο σου οι αλλοι δε φταινε αν εσυ δε πηγαινεις καλα πρεπει εσυ να βρεις τροπο να τα πας καλυτερα..
    ολα απο τον εαυτο μας ξεκινανε....
    Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε. Μου είπες κάποιες συμβουλές χωρίς να μου χαϊδέψεις τα αυτιά και φυσικά δεν παρεξηγήθηκα. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Απλά το αναφέρω αυτό λόγω ότι θέλω να δείξω ότι παίζει ρόλο ο τρόπος που το λεέι κάποιος-α και φαίνεται πότε θέλει να σε μειώσει ή όχι.

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Griswol κλείσε το στοματάκι σου άμεσα γιατί δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε.
    Να κλείσεις το στόμα σου εσύ! Ούτε εσύ θα μου πεις τα θα κάνω. Άσε τις απειλείς! Νομίζεις ότι σε φοβάμαι; Νομίζεις ότι το forum σε φοβάται; Τι θα γίνει ακριβώς; Μήπως θα κάνεις κάτι το οποίο θα απασχολήσει την Ελληνική Αστυνομία, την Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ή την Αντιτρομοκρατική; Ρωτάω. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Σου είπα να μαζέψεις τις προσωπικές επιθέσεις με υποθέσεις για την προσωπική μου ζωή που.
    Έκανα προσωπικές επιθέσεις με υποθέσεις για την προσωπική μου ζωή σου;

1. Που τις έκανα;
    2. Που αναφέρθηκα στην προσωπική ζωή σου;
    3. Τι είπα ακριβώς;
    4. Εξέθεσα την προσωπική ζωή ενώ δεν ξέρω εσένα; Πως γίνεται αυτό;
    5. Αν έχεις αποδείξεις για όλα αυτά που είπα, να τις παραθέσεις τώρα όπως έκανα κι εγώ που σου παρέθεσα στοιχεία αμέσως πιο πριν.

Δεν θα σου κάνω τη χάρη να είμαι άλλο κόσμια αν δω έστω και ένα σχόλιο που συνεχίζεις την ίδια τακτική. Και θα καταλάβεις πραγματικά τι σημαίνει και προσβολή και επίθεση γιατί από χτες δεν κάνεις τίποτε άλλο παρά να μπερδεύεις το τι σημαίνουν αυτοί οι όροι. Αν δεν μου κάνεις μια φορά τη χάρη εσύ, εγώ δεν θα στην κάνω δέκα. Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που το ξεκίνησες όλο αυτό.
    Εγώ το ξεκίνησα όλο αυτό; Πας καλά; Λες ψέμματα εδώ συγκεκριμένα. Υπάρχουν και μάρτυρες! Εσύ έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ήσουν κόσμια οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Εσύ το ξεκίνησες, με πρόσβαλες, ζητάς τα ρέστα, και τώρα με απειλείς; Τι θα γίνει ακριβώς;

Σε ξαναρωτάω, θα απασχοληθεί η Ελληνική Αστυνομία και η Δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Αντιτρομοκρατική με τις απειλές σου; Για απάντησε αυτό το ερώτημα.

Banned
    το θεμα δεν ειμαι εγω ουτε κανενας αλλος
    το θεμα εισαι εσυ σε αυτο το θρεντ.
    απλα ειχα την υπομονη να τα γραψω ετσι.
    απλα παρατηρω οτι ασχολησαι πολυ με το τι κανουν οι αλλοι ενω θα ταν προτημοτερο να ασχοληθεις με το τι κανεις εσυ.
    οτι σε ενοχλει στους αλλους πρεπει να το βελτιωσεις ο ιδιος..
    δε θα βγαλεις ποτε ακρη λεγοντας τι μου εκαναν οι αλλοι.
    το θεμα ειναι τι εκανες εσυ στον εαυτο σου.

melissa, άσε τις απειλές γιατί ξεπέρασες κατά πολύ τα όρια. Ενημερώνω τη διαχείριση ότι το μέλος melissa κάνει απειλές στο forum.

Senior Member
    Αχ θέε μου δεν το ζω αυτό το πράγμα. Να πάρεις την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να με κάνει ντα. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν εδώ που είμαι αφού πρώτα σου εξηγήσουν ποιος είναι ο ρόλος της υπηρεσίας γιατί προφανώς δεν έχεις ιδέα. Δεν θα σταματήσω να απαντάω στο θέμα αυτό γιατί με το έτσι θέλω το απαιτείς, κατάλαβέ το. Ούτε σκοπεύω να γράφω κουραστικά κατεβατά σαν εσένα γιατί ξέρω από τις απαντήσεις σου ότι ποτέ δεν διαβάζεις ότι λέω. Ο χρόνος μου αξίζει πολύ παραπάνω από το να γράφω μακροσκελείς απαντήσεις σε τοίχους. Απαντάω μέχρι εκεί που μου τρώει όσο χρόνο από τη ζωή μου θέλω να διαθέσω. Ήμουν σίγουρη ότι θα επιστράτευες κόκκινα γραμματάκια, είσαι τόσο προβλέψιμος.

Αχ θέε μου δεν το ζω αυτό το πράγμα. Να πάρεις την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να με κάνει ντα. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν εδώ που είμαι αφού πρώτα σου εξηγήσουν ποιος είναι ο ρόλος της υπηρεσίας γιατί προφανώς δεν έχεις ιδέα. Δεν θα σταματήσω να απαντάω στο θέμα αυτό γιατί με το έτσι θέλω το απαιτείς, κατάλαβέ το. Ούτε σκοπεύω να γράφω κουραστικά κατεβατά σαν εσένα γιατί ξέρω από τις απαντήσεις σου ότι ποτέ δεν διαβάζεις ότι λέω. Ο χρόνος μου αξίζει πολύ παραπάνω από το να γράφω μακροσκελείς απαντήσεις σε τοίχους. Απαντάω μέχρι εκεί που μου τρώει όσο χρόνο από τη ζωή μου θέλω να διαθέσω. Ήμουν σίγουρη ότι θα επιστράτευες κόκκινα γραμματάκια, είσαι τόσο προβλέψιμος.
    Συνεχίζεις βλέπω. Αν ο χρόνος σου αξίζει πολύ παραπάνω, τότε γιατί τον χαραμίζεις μαζί μου εδώ; Με όποια γράμματα θέλω θα γράφω. Τι, σε ενοχλούν; Θες να το συνεχίσουμε; Θα το συνεχίσουμε πολύ ευχαρίστως! Παρεπιτόντως, σου ζήτησα να μου παραθέσεις στοιχεία ότι αναφέρθηκα στην προσωπική ζωή. Θα τα παρουσιάσεις; Περιμένω. Ή μήπως δεν τά'χεις και είπες να επινοήσεις κάτι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αχ! επαθα ζημια με το ψαρονεφρι ριζοτο!!!... παλιανθρωπε!!!! :p
    μολις το εφτιαξα το πιατο.... ελα να φαμε :p:p:cool:

Senior Member
    Ο χρόνος μου αξίζει να ξοδεύεται για να σου υποδεικνύω ότι δεν είσαι ο άρχοντας του φόρουμ και δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις να απαντάω σε θέματα, ακόμη και αν σε αφορούν. Μάθε αντί να απαγορεύεις να αντιμετωπίζεις τα λεγόμενα των άλλων με κριτική και επιχειρήματα. Ποτέ δεν είναι αργά ακόμη και αν τόσα χρόνια δεν το έμαθες.

Ο χρόνος μου αξίζει να ξοδεύεται για να σου υποδεικνύω ότι δεν είσαι ο άρχοντας του φόρουμ και δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις να απαντάω σε θέματα, ακόμη και αν σε αφορούν. Μάθε αντί να απαγορεύεις να αντιμετωπίζεις τα λεγόμενα των άλλων με κριτική και επιχειρήματα. Ποτέ δεν είναι αργά ακόμη και αν τόσα χρόνια δεν το έμαθες.
    Δεν έχεις τίποτα καλύτερο στη ζωή να κάνει; Με είδες ή κατάλαβες να λέω ότι είμαι άρχοντας του forum; Εγώ αρνούμαι ότι είμαι άρχοντας. Εσύ που το είδες αυτό και δεν το είδαν οι υπόλοιποι; Δείξε που. Δεν απαγορεύω να αντιμετωπίζω τα λεγόμενα των άλλων με κριτική και επιχειρήματα. ΕΣΥ μόνο τα λες αυτά.

Senior Member
    ρε παιδια σταματηστε και οι δυο σας ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    griswol το παρακανεις σε παρακαλω σταματα. Δωσε τοπο στην οργη!!!
    μελισσα σταματα κι εσυ για ονομα του Θεου!!!!
    Αν θελετε να το συνεχισετε καντε το με πμ ή δωστε καπου ραντεβου να βρεθειτε απο κοντα καλυτερα και να το λυσετε μεταξυ σας. Δεν σας φταιμε οι υπολοιποι να σας βλεπουμε να σκοτωνεστε σαν τον σκυλο με την γατα.
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post

Σε ξαναρωτάω, θα απασχοληθεί η Ελληνική Αστυνομία και η Δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Αντιτρομοκρατική με τις απειλές σου; Για απάντησε αυτό το ερώτημα.
    Συγγνωμη παιδια που ανακατευομαι , αλλα αυτα δεν υπαγονται καν στις απειλες , απειλες πραματικες ειχα εξαπολυσει κατα μελων , οτι εχω τα μεσα να τα βρω και θα τα ............................τακτοποιησω !! ε , δεν εγινε και τιποτα τοτε , απλως μου το καπαναγαν τα δυο μελη συνεχεια , μετα παρελευση 3 μηνου , δεν ισχυουν , αλλα για να ανακατευτει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος , πρεπει να υπαρχουν σαφεις απειλες , και βασιμες και πολυ σοβαρες ........................εμενα δεν μου φαινεται για τρομοκρατης η melissa , αοριστολογει μαλλον ............

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συγγνωμη παιδια που ανακατευομαι , αλλα αυτα δεν υπαγονται καν στις απειλες , απειλες πραματικες ειχα εξαπολυσει κατα μελων , οτι εχω τα μεσα να τα βρω και θα τα ............................τακτοποιησω !! ε , δεν εγινε και τιποτα τοτε , απλως μου το καπαναγαν τα δυο μελη συνεχεια , μετα παρελευση 3 μηνου , δεν ισχυουν , αλλα για να ανακατευτει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος , πρεπει να υπαρχουν σαφεις απειλες , και βασιμες και πολυ σοβαρες ........................εμενα δεν μου φαινεται για τρομοκρατης η melissa , αοριστολογει μαλλον ............
    Δεν είπα ότι η melissa είναι τρομοκράτης. Την ρώτησα μόνο αν οι απειλές της θα απασχολήσουν την Αστυνομία ή αυτές τις μονάδες. Τίποτα παραπάνω.

Page 36 of 40 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast