Results 31 to 45 of 60
Thread: Κυλησα! !!
-
09-03-2016, 18:14 #31
- 09-03-2016, 18:28 #32
Όχι καθόλου ..Και καλό είναι αυτό ..γιατί έχω πάρει 30 κόλα τα τελευταία 2 χρόνια
09-03-2016, 18:39 #33
09-03-2016, 18:44 #34
Fleur όταν πρωτοπήρα διάγνωση για μαθησιακή διαταραχή ..μπλα μπλα μπλα ... είχα αγχωθεί τόσο που δεν έκανα τίποτα άλλο από το να ψάχνω και να μάθω τα πάντα γύρω από αυτά ... μετά από σχεδόν τρία χρόνια θεραπείας ελάχιστα με απασχολή η διάγνωση ..οπότε πέρνα τώρα αυτή τη φάση όπου ψάχνεσαι να μάθεις γύρω από αυτό , ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου , στο αλκόολ δεν χρειάζεται να το ρίχνεις και να επιβαρύνεις την κατάσταση και επιπλέον να εθιστείς και με τη θεραπεία θα μάθεις να ζεις με αυτό .. γνωρίζοντας και καλύτερη και βελτιωμένη έκδοση αντί να σε ρίχνει ...υπομονή !
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
09-03-2016, 18:50 #35
Αυτό που μας έδωσε είναι η αγάπη. ..και είναι αυτό που μας κρατάει ...Όταν είμαστε αγκαλιά νοιώθω ότι είμαστε ένα. ...τι λέω παναγία μου χαχα! Αλλά η καθημερινοτητα είναι δύσκολη. .Τώρα που είμαι σε άλλη διάσταση μια χαρά τα βρίσκουμε γιατί έχω παραιτηθεί από τα πάντα. ..
10-03-2016, 07:55 #36
10-03-2016, 08:32 #37
φλερουλα καλημέρα, περιμενα να περάσει κάπως η επήρεια του αλκοολ για να μπορέσεις να με ακούσεις.
Αν θέλεις να αρχίσουν να δουλεύουν τα χάπια καρδια μου πρέπει να κόψεις τις ουισκάρες. οσο αυτοσαμποτάρεσε, τόσο θα καθυστερεις να βάλεις σε μια τάξη το μυαλό σου, τόσο θα υποφέρεις.
όλοι μας κυλάμε, δεν ειναι σημαίνει οτι ειμαστε ανίατες υποθέσεις, αυτό θα το καθορισει η θεληση μας να ξανασηκωθούμε.
το "σκάψιμο" που κάνεις με τον γιατρό σου είναι εξισου εξαντλητικό και μπορει να σε καταβάλει καποιες φορές στην αρχη και όταν λέω αρχη δεν εννοω τον πρώτο μήνα. όση σαπίλα συσωρευσαμε όλα αυτα τα χρόνια μέσα μας τόση θα συναντησουμε στην διαδρομη. βγαινουν πάλι στην επιφάνεια και μετα καταφερνουμε να τις διώξουμε...και φυσικα ο κύνδινος να τις ξαναπορροφησουμε ειναι μεγάλος οπότε θα πρέπει να συνεχισουμε να δουλευουμε με τον εαυτό μας μεχρι να βρουμε τον διακόπτη που να μπορει να κανει delete σε ότι σαπιο μας σκαει στα μουτρα.
φαντασου όμως ενα διακότη κρυμενο κάτω απο μεγαλα στρωματα μπετου.
στην σχολή σου ειχατε μιλήσει για τις αντιστασεις? είναι τα τοιχώματα που εχουμε μεσα μας για να "προστατευσουμε" τον εαυτό μας απο την εκθεση.. εγωισμοι και αμυνες και εκεινη η επικριτική φωνουλα που μας εμποδίζει να αφεθούμε στην στιγμη και να την απολαυσουμε και ετσι καπως δολοφονούσαμε τον καημένο τον σεξπηρ και τον τενεση στις παρουσιασεις.
θα συναντησεις αυτες τις αυτοκαταστροφικες αντιστασεις...θα νομιζεις οτι κυλάς ...θα τρομάζεις σε κάθε καταθλιπτικο κυμα. αν αφησεις τα χαπια και την θεραπεια για συμμαχους και δεν τους σκοτωνεις με το αλκοολ θα σε βοηθησουν.
χρειάζεσαι νηφάλιο και καθαρό μυαλό για όλη αυτη τη μαυριλα που θα σου σκάει και θαρρος για να την αντιμετωπίσεις.
επισης να θυμασαι ποσο εθισμενοι ειμαστε στην μοιζερια και ποσο δυσκολο είναι να περάσουμε σε μια αγνωστη για εμας νοοτροπία.
καθε μερα αποζητω την φυγη...λιγο μπάφο να χαλαρωσει το κεφαλι μου...
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
και καθε μερα ενα κομματι του εαυτου μου θελει όλο αυτο να πάει στο διαολο και να τελειωνει το μαρτυριο..να θαφτω στην λήθη
παλευουμε για την ζωη μας κυριολεκτικα! τραβαμε σαν μαγνητες την καταστροφη και την θλίψη μεσα μας και συσσωρεύουμε πόνο και συμφορες... απο το παραμικρο. η οδυνη ειναι το πραγματικο μας ναρκωτικό...
θα βγουμε απο αυτο...δεν γινετε αλλιως ...τόσοι εχουν βγει..και ολοι αυτοι εχουν περασει απο τις ιδιες διαδρομες που περναμε και εμεις...και τα καταφεραν.
αν σου ρθει να ξανακυλήσεις καντο..αλλα πέτα όλη την καβα σου ΣΗΜΕΡΑ !!! οσο υπάρχουν γυρω σου οι ουισκαρες και τα συναφη ..τοσο πιο δυσκολο το κανεις... αν ειχα αυτην την στιγμη στο ντουλάπι μου τον μπάφο ...καμια δυναμη δεν θα μπορουσε να με αναχαιτησει
10-03-2016, 08:39 #38
10-03-2016, 09:41 #39
Kυκλωπας ειναι ? ποσα ματια εχει , να σου πω ............... μηπως εχεις παρει κατι σε LSD ?
Last edited by Macgyver; 10-03-2016 at 21:03.
10-03-2016, 11:01 #40
Ένα ενενήντα είμαι όταν ψηλώνω συνήθως είμαι ένα ογδόντα οχτώ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-03-2016, 11:03 #41
Έχω πάρει φορ κει είναι καινούριο αυτό βγήκε μετά τα ελ σι Ντι μετά βγήκαν τα λέντ και μετά τα φοΡ κει
10-03-2016, 11:58 #42
Αχ βρε ρεα μ ευχαριστώ πολύ. ..το πιο δύσκολο τώρα είναι να σηκωθείς. .δεν εχει πιο κάτω! ! Δεν έχω άλλη επιλογή. ..πρεπει να πετάξω από πάνω μου τη drama queen με τα κλάματα και τις υστερίες της και να συνεχίσω με βάρος στο στήθος και αυτό είναι πολύ δύσκολο. ..δε ξέρω τα χάπια. .Η συμπεριφορά των δικών μου που μου φέρονται σα λεχωνα ότι κουράστηκα έχει διώξει τους τεράστιους μελοδραματισμους...και έχει αφήσει 100 κιλά στο στήθος και στα πόδια και δε μπορώ να κουνηθώ !! Έρχεται 3 ήμερο και τρέμω. .πως θα το βγάλω πέρα γιατι μου χει βγάλει πρόγραμμα ο αντρας μου. .γιατί πρέπει να σηκωθώ ρε π@@στη μου! ! Δύσκολα κι. .να ξεμπλοκαρω θέλω , και να κάνω σωστές επιλογές. . Όπως όλοι μας!
10-03-2016, 14:47 #43
Πρώτα να σηκώνεσαι μετά να σηκώνεσαι εύκολα και μετά οι σωστές επιλογές τώρα όπως είσαι απλά να είσαι σε κίνηση κι ας κάνεις και βλακεία μην περιμένεις να τα κάνεις σωστά με τη μια αυτό δε γίνεται σιγά σιγά
10-03-2016, 15:03 #44
10-03-2016, 15:05 #45
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή