Results 16 to 27 of 27
Thread: Τι σημαίνει "προψυχωτική φάση" ;
-
09-03-2016, 12:51 #16
serios ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Ο πρώτος ψυχίατρος που είχα επισκεφθεί θεώρησε ότι η καχυποψία είναι σημάδι ψύχωσης και για αυτό μου έδωσε και αντιψυχωτικό. Όμως, αυτά που του έλεγα όντως είχαν συμβεί, όταν γίνομαι υπερβολικός, το αντιλαμβάνομαι.
και εγώ νομίζω ότι το θέμα είναι τώρα τι γίνεται και αν μιλάμε για ψύχωση να προλάβουμε κάτι. Όχι να περιμένουμε να εκδηλωθεί και μετά βλέπουμε. Το κορυφαίο είναι ότι πριν τελειώσει η συνάντηση αναρωτήθηκε "τι να γράψω τώρα εδώ; θα γράψω για διαταραχή προσωπικότητας, μετά μου λέει αυτό μπορεί να εξελιχθεί έτσι, έτσι κλπ" ......αίσχος
- 09-03-2016, 12:57 #17
δεν ξερω τι ακριβως μπορει να σημαινει, αλλα με τα λιγα ελληνικα που ξερω, θα πρεπει να σημαινει μια φαση πριν την ψυχωση.
ασχετως αν ειχαν αληθινη βαση αυτα που σου ειπε ο ψυχ, θεωρω οτι δεν ειναι τροπος αυτος να σου μιλαει.
οποτε μην επαναπαυεσαι, αλλα ζητα μια ακομα γνωμη απο αλλον.
10-03-2016, 10:41 #18
10-03-2016, 10:56 #19
Σου παν όλη την αλήθεια πριν βάλεις ψύχωση υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο θα ήταν τέλειο αν έπαιρνες φάρμακα αν δεν πάρεις εσύ θα τρέχεις πρώτον και δεύτερον το να έχεις ένα πρόβλημα και να ζεις δεν είναι παιχνίδι ενημερώσου ψαξου κανε εξετάσεις γτ άμα βγάλεις κάτι μετά θα τρέχεις δεν είναι αντιμετώπιση αυτή που έχεις απέναντι σε ένα πρόβλημα να ξέρεις επίσης να μη σε νοιάζει ο τρόπος που σου μιλάνε αλλά αυτά που σου λένε κι επίσης κάποτε θα πας στρατό και κει δεν έχει αγαπούλες και χαδάκια να ξέρεις κι επίσης κάποτε θα κάνεις οικογένεια κι εκεί δε θα χει αγαπούλες και χαδάκια καλά για δουλειά δεν το συζητάω καν εκεί να δεις τι γίνεται οπότε τι μένει εν χριστώ αδερφέ να μεγαλώσεις επιτέλους και να αφήσεις το ντάντεμα για κανέναν άλλον
ΦιλικάΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-03-2016, 13:53 #20
ελις, ευχαριστώ για την απάντηση-γνώμη σου. Δεν νομίζω ότι ζήτησα αγαπούλες και χαδάκια από κανέναν. έχω επίγνωση των απαιτήσεων της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς, έστω αν τώρα η λέξη λειτουργικότητα μου έχει γίνει άγνωστη. για μένα ο τρόπος που λέμε κάτι είναι το ίδιο σημαντικός με αυτό που λέμε. δηλαδή τι πρόβλημα θα υπήρχε αν ο γιατρός ήταν σοβαρός όπως αρμόζει στο λειτούργημά του;
10-03-2016, 14:14 #21
Κανένα πρόβλημα δε θα υπήρχε αν ήταν σοβαρός και όπως επίσης κι αν ήταν ο χειρότερος άνθρωπος ή δουλειά συνήθως δεν έχει καλούς και κακούς αυτό να ξέρεις όταν ο άλλος δουλεύει χρόνια έχει λόγο σίγουρα που δε φέρεται καλά κι έχει λόγο που φέρεται καλά άμα θέλει συνήθως όλοι φέρονται καλά πάνω στη δουλειά αλλά όταν δε φέρονται συνήθως υπάρχει λόγος δε μπορώ να δεχτώ ότι ο γιατρός κάνει ότι να ναι αυτά που σου είπε είναι πιθανώς σωστά και επίσης κάτι βλέπουν αυτοί και ανάλογα φέρονται κάποιοι κάποιοι επιλέγουν να μην τα μετράνε κάποιοι θέλουν να διαλέγουν αυτοί δεν είναι όλα όπως νομίζεις αλλήλοεπιλογή γίνεται έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-03-2016, 14:16 #22
Όπως διαλέγεις εσύ γιατρό έτσι διαλέγει κι εκείνος ασθενή και κάπου προχωράτε μαζί μετά από χρόνια
10-03-2016, 14:21 #23
Να βρεις έναν να κάτσει να σε ακούσει δε βαράνε όλοι τον νταλκά τον δικό μας να ξέρεις αυτοί τα βγάλανε τα λεφτά τους στην πρώτη πενταετία εμείς τους έχουμε ανάγκη κι όχι αυτοί εμάς επιμένω να βρεις ένα που να κάτσει να σε ακούσει κι άμα δεν ακούει να φεύγεις
10-03-2016, 14:38 #24
τα βλέπεις με κυνικό τρόπο. Η αλήθεια αυτή που περιγράφεις μάλλον είναι. Όμως, θα διαλέξει αυτός εμάς; μπορεί εγώ να μην τον έχω πληρώσει απευθείας ,όμως έμμεσα και από εμένα πληρώνεται. επίσης, πολλές φορές βλέπουν λάθος, όπως και αυτός που μόλις άκουσε τη μαγική λέξη στρατός σκέφτηκε ότι και αυτός για να σκαπουλάρει ήρθε. δεν έδωσε τη δυνατότητα να πω όσα έιχα να πω. δεν ξέρω, πρακτικά αυτοί διαλέγουν μάλλον, όμως δεν μπορώ και να μην κράξω. Καλά έλεγε η ρεα για "γυροβολιά" και η παβλίνα για "ομάδα κρούσης" σε όλους αυτούς τους τσαρλατάνους.
10-03-2016, 14:41 #25
Σου πα ψηλέ αυτός την έκανε τη μπάζα του εσύ χάνεσαι ξύπνα κι άρχισε να προσπαθείς αυτός είναι στην κορυφή γιατρός κι εσύ στον πάτο ανάπηρος ποιος έχει ανάγκη ποιον πες μου
10-03-2016, 14:43 #26
Τα λέω έτσι πρώτο γτ τα νιώθω και δεύτερον νομίζω σας λένε παραμύθια οι γιατροί και σας κοιμίζουν εγώ τον δικό μου δεν τον αφήνω να μου πει παραμύθια γτ προσπαθώ όλη μέρα
10-03-2016, 21:27 #27
ο πελατης εχει παντα δικιο, δε το εχεις ακουσει ;
αυτος μας εχει αναγκη.. τοσοι γιατροι εχουν βγει.
ετσι και αλλιως τα φαρμακα θεραπευουν και οχι οι γιατροι.
μετα απο καποιο σημειο ξερεις και εσυ τι πρεπει να παρεις κλπ. για να γινεις καλα.
αλλα δεν ειναι το θεμα ποιος εχει αναγκη ποιον αλλα στοιχειωδους σεβασμου προς τον συνανθρωπο σου.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.