Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 250
    Junior Member
    Eιμαι αρκετα αδυνατος για το υψος μου,δηλαδη ειμαι 65 κιλα και 190 υψος.Δυσκολευομαι πολυ να παρω κιλα γιατι εχω πολυ υψηλο μεταβολισμο.Και ενα χαρακτηριστικο που δεν μου αρεσει πανω μου ειναι οτι εχω πολλες ελιες,τοσο στο προσωπο οσο και στο σωμα μου.Τουλαχιστον δεν ειναι τοσο μεγαλες για φαινονται πολυ ασχημες,ειναι κανονικες σε μεγεθος.Καποιο αλλο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο δεν εχω.

Quote Originally Posted by Mixalhs View Post
    Eιμαι αρκετα αδυνατος για το υψος μου,δηλαδη ειμαι 65 κιλα και 190 υψος.Δυσκολευομαι πολυ να παρω κιλα γιατι εχω πολυ υψηλο μεταβολισμο.
    Είναι πολύ θετικό ότι έχεις πολύ υψηλό μεταβολισμό. Με το ύψος που έχεις, μπορείς εύκολα να πάρεις 15-20 κιλά. Σε περίπτωση που θέλεις να πάρεις κιλά, πρέπει να τα πάρεις κανονικά και όχι σε λίπος. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε διατροφολόγο για να σε κατευθύνει ανάλογα.

Και ενα χαρακτηριστικο που δεν μου αρεσει πανω μου ειναι οτι εχω πολλες ελιες,τοσο στο προσωπο οσο και στο σωμα μου.Τουλαχιστον δεν ειναι τοσο μεγαλες για φαινονται πολυ ασχημες,ειναι κανονικες σε μεγεθος.Καποιο αλλο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο δεν εχω.
    Σε περίπτωση που ήθελες να τις αφαιρέσεις, νομίζω πως πλαστικός χειρούργος το κάνει, χωρίς να είμαι 100 % σίγουρος. Δεν ξέρω με τη δημόσια ασφάλεια τι γίνεται, άμα στο καλύπτουν δηλαδή. Αυτά πρέπει να τα ρωτήσεις.

Senior Member
    H μονη δραστηριοτητα που κανω ειναι το γυμναστηριο και εκει ,οπως σωστα ανεφερες, ειναι πολυ δυσκολο να κανεις νεες γνωριμιες.Τωρα για τα υπολοιπα που λες,μου φαινεται πολυ δυσκολο να ασχοληθω με ενα χομπυ που δεν με καλυπτει πραγματικα,μονο και μονο με την προοπτικη γνωριμιας με καποια κοπελα καθως πιστευω οτι θα το βαρεθω πολυ γρηγορα.Αλλα το τελευταιο ερωτημα ειναι αυτο που με ποναει πραγματικα διοτι αυτο πιστευω ειναι που μου εχει δημιουργησει ολες τις ανασφαλειες.Πραγματικα οσες φορες εχω βγει για καφε η για ποτο δεν εχω παρατηρησει ουτε ενα βλεμμα,ουτε μια ματια απο καμια κοπελα ποσο μαλλον πιο προχωρημενο ενδιαφερον.Και αυτο ισχυει και με τις λιγες κοπελες που ειναι στο κυκλο μας,καμια δεν με εχει πει για μενα κατι θετικο ενω οι φιλοι μου εχουν δεχθει ενδιαφερον τοσο απο αγνωστες τοσο και απο τις γνωστες μας κοπελες.Μαλιστα στους μισους απο αυτους η κοπελα τους ειχε κανει το πρωτο βημα προσεγγισης!Αυτο πιστευω πως ειναι το μεγαλο παραπονο μου και με στεναχωρει παρα πολυ γιατι πιστευω αυτο υποδηλωνει προβλημα στην εμφανιση και οχι στον χαρακτηρα/προσωπικοτητα.
    Ναι συμφωνω, αν κανεις ενα χομπυ πρεπει να σου αρεσει πραγματικα. Αλλα γι αυτο σου ειπα απλα δοκιμαστικα ;) Ακομα και 2 βδομαδες μονο ..Οχι με την προοπτικη να το συνεχισεις . Απλως ειναι πολυ πιο ευκολο να γνωρισεις ετσι ατομα, απο το να πηγαινεις απλα σε ενα μπαρ η μια καφετερια..Ουτε εμενα μου την πεφτουν ασχετοι :P Και ειμαι και κοριτσι, που συνηθως τα αγορια ειναι αυτα που πανε κ μιλανε σε καποια αγνωστη εξω..Οσο για το βλεμμα και τις ματιες πως εισαι τοσο σιγουρος? Δεν μπορεις καθε στιγμη να βλεπεις ολες τις κοπελες γυρω σου..Επισης πολλες εχουν αυτη την αποψη, οπως κι εγω, οτι τους αρεσει το αγορι να κανει το πρωτο βημα :P Τωρα η αληθεια ειναι πως εισαι και λιγο ατυχος γιατι τυχαινει να εχεις φιλους που ο δρομος γι αυτους ηταν πιο στρωμενος. Αλλα να ξερεις οτι αυτο δεν ειναι το πιο συνηθισμενο. Απο οσες περιπτωσεις ξερω εγω, σχεδον παντα το αγορι κανει το πρωτο βημα. Απλα ετυχε να εχεις πολυ τυχερους φιλους. Μην πεφτεις στο τρυπακι να συγκρινεσαι με τους αλλους και ειδικα με τους φιλους σου. Ξερω, ειναι αρκετα δυσκολο . Αλλα πρεπει να επικεντρωθεις στο ψαξιμο, πρεπει να γνωρισεις ατομα. Αλλιως δε θα γινει τπτ...η τουλαχιστον θα γινει δυσκολα και ποιος ξερει ποτε θα τυχει..

Senior Member
    Eιμαι αρκετα αδυνατος για το υψος μου,δηλαδη ειμαι 65 κιλα και 190 υψος.Δυσκολευομαι πολυ να παρω κιλα γιατι εχω πολυ υψηλο μεταβολισμο.Και ενα χαρακτηριστικο που δεν μου αρεσει πανω μου ειναι οτι εχω πολλες ελιες,τοσο στο προσωπο οσο και στο σωμα μου.Τουλαχιστον δεν ειναι τοσο μεγαλες για φαινονται πολυ ασχημες,ειναι κανονικες σε μεγεθος.Καποιο αλλο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο δεν εχω.
    Α μολις ειδα κι αυτο το μηνυμα :P Θα συμφωνησω πως μια καλη λυση ειναι να επισκεφτεις διατροφολογο για να σε κατευθυνει, αν δε σου αρεσει που εισαι αδυνατος. Α και για τις ελιες..πραγματικα μη σκας! Εμενα μου φαινονται χαριτωμενες. Κι εγω εχω στο προσωπο αρκετες και αρεσουν στο αγορι μου. Ειναι μια γοητεια με λιγα λογια!

Senior Member
    Η λύση και για εσένα είναι οι οι ιερόδουλες.οι μονες αληθινές γυναίκες μέσα στην ψευτιά της κοινωνίας μας.αν ασχοληθείς με τίποτα άλλο μόνο θα χασεις

Junior Member
    Επαναφερω στη ζωη το θεμα, οποιος εχει υπομονη να διαβασει και εχει ορεξη ας απαντησει :) Χτες ειχα παει σε ενα μασκε παρτυ σε ενα κλαμπ, οπου μαζεψα οσο θαρρος ειχα και προτεινα σε μια κοπελα να χορεψουμε (σημειωτεον, ουτε εγω ουτε αυτη ειχαμε μασκες). Και αποκριθηκε θετικα (παραδοξως). Χορεψαμε και μιλησαμε για κανενα μισαωρο, καθως επρεπε να φυγει, αλλα ζητησα και τηλεφωνο και μου το εδωσε(!) Βεβαια, το κακο ειναι οτι δινει πανελληνιες και δεν ξερω αν πρεπει να την απασχολησω. Επισης, ποσο μελλον μπορει να χει μια γνωριμια που εγινε σ' ενα κλαμπ και πηρα τοσο ευκολα τον αριθμο της; Εννοω, αφου ανταλλαξε τοσο ευκολα αριθμο με μενα, γιατι να μην κανει κ με καποιον αλλο το ιδιο; Τα φωτα σας... Θα εκτιμουσα κυριως απο τις κοπελες τους φορουμ να πουν τη γνωμη τους, αλλα και οι γνωμες του αλλου φυλου ειναι ευπροσδεκτες!

Senior Member
    Καταρχάς μπορεί να μη σ έδωσε αληθινό νούμερο αυτό είναι το ένα δεύτερον υποθέτουμε το νούμερο είναι αληθινό και την λες για καφέ σχετικά σύντομα το ότι δίνει πανελλήνιες μπορεί να διαβάζει μπορεί και όχι τι να σου πει ξέρεις δε διαβάζω για να ήταν στο κλαμπ μάλλον σχολείο δεν πάει οπότε μάλλον πρέπει να στείλεις κανένα μυνημα για καφέ κι άσε τα κορίτσια του φόρουμ επίσης μπορεί να μην την ξαναδείς και πότε σου στείλεις δε στείλεις μυνημα εσύ να σκέφτεσαι όμως ότι κάποια ανταποκρίθηκε θετικά οπότε υπάρχει φως στον ορίζοντα πάντως στα πάρτι να πηγαίνεις εσύ κάνεις για σχέση μερικοί άλλοι δεν κάνουν τέλος πάντων ας το αφήσουμε αυτό και στείλε μυνημα μη ντρέπεσαι και πες μου μόνο αν είναι σωστό το κινητό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τι ήθελες στο κλαμπ να πιάσετε φιλοσοφική συζήτηση και που γνωριστήκατε πολύ ήταν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    Επαναφερω στη ζωη το θεμα, οποιος εχει υπομονη να διαβασει και εχει ορεξη ας απαντησει :) Χτες ειχα παει σε ενα μασκε παρτυ σε ενα κλαμπ, οπου μαζεψα οσο θαρρος ειχα και προτεινα σε μια κοπελα να χορεψουμε (σημειωτεον, ουτε εγω ουτε αυτη ειχαμε μασκες). Και αποκριθηκε θετικα (παραδοξως). Χορεψαμε και μιλησαμε για κανενα μισαωρο, καθως επρεπε να φυγει, αλλα ζητησα και τηλεφωνο και μου το εδωσε(!) Βεβαια, το κακο ειναι οτι δινει πανελληνιες και δεν ξερω αν πρεπει να την απασχολησω. Επισης, ποσο μελλον μπορει να χει μια γνωριμια που εγινε σ' ενα κλαμπ και πηρα τοσο ευκολα τον αριθμο της; Εννοω, αφου ανταλλαξε τοσο ευκολα αριθμο με μενα, γιατι να μην κανει κ με καποιον αλλο το ιδιο; Τα φωτα σας... Θα εκτιμουσα κυριως απο τις κοπελες τους φορουμ να πουν τη γνωμη τους, αλλα και οι γνωμες του αλλου φυλου ειναι ευπροσδεκτες!

Φίλε μου ακου. Φυσικά να την πάρεις τηλεφωνο. Το ότι σου εδωσε τον αριθμό της ευκολα δεν σημαίνει πως είναι ευκολη η κατι τέτοιο αλλα απλώς ότι της αρεσες. Δεν σου έκατσε ή κατι τέτοιο. Σου εδωσε το αριθμό της για να συνεχίσετε να μιλατε, να κρατησετε επαφη με λιγα λόγια.
    Τωρα για το αλλο που ρωτησες. Εγω μιλάω με μια κοπελα που μου αρεσει πολυ. και δινει κι αυτη πανελληνιες. Ειναι δυσκολο δεν θα σου πω ψεμματα γτ δεν μπορείτε να μιλάτε συνέχεια. Μπορεις οποτε την παιρνεις τηλεφωνο να την ρωτάς αν μπορει να σου μιλησει ή αν διαβαζει. Και μην εχεις απαιτησεις που να την κρατουν πισω στο διαβασμα της πχ να θελεις περισσοτερη ωρα να μιλατε απο όσο μπορεί ή να είστε μαζι ;)... απο όσο μπορει να κατσει.

Banned
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    για να σου εδωσε τον αριθμο της σημαινει οτι εχει χρονο για να σε γνωρισει...ή τυλάχιστον εχει την διαθεση να το κανει...αν δεν την αξιοποιήσεις αυτην την ευκαιρία θα την χασεις...τοσο απλα.

και ελεος ανθρωπε μου το τηλέφωνο της σου εδωσε, δεν σε πιπ@σε στις τουαλέττες!!! ετσι ξεκινανε οι γνωριμιες... και φυσικα θα το δωσει και αλλου και καλα θα κανει αν εσυ δεν εισαι ο καταλληλος για εκεινην. Ξεκινας με προκαταληψη και πετας υπαινιγμους για ανηθικοτητα επειδη σου εδωσε ενα νουμερο τηλεφωνου???
    ωφειλεις στον εαυτο σου να σκεφτεσαι πιο ανοιχτόμυαλα και πιο θετικα...γενικα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    για να σου εδωσε τον αριθμο της σημαινει οτι εχει χρονο για να σε γνωρισει...ή τυλάχιστον εχει την διαθεση να το κανει...αν δεν την αξιοποιήσεις αυτην την ευκαιρία θα την χασεις...τοσο απλα.

και ελεος ανθρωπε μου το τηλέφωνο της σου εδωσε, δεν σε πιπ@σε στις τουαλέττες!!! ετσι ξεκινανε οι γνωριμιες... και φυσικα θα το δωσει και αλλου και καλα θα κανει αν εσυ δεν εισαι ο καταλληλος για εκεινην. Ξεκινας με προκαταληψη και πετας υπαινιγμους για ανηθικοτητα επειδη σου εδωσε ενα νουμερο τηλεφωνου???
    ωφειλεις στον εαυτο σου να σκεφτεσαι πιο ανοιχτόμυαλα και πιο θετικα...γενικα!
    χαχαχαχαχαχαχαχα πεθανα:D:D!!!!
    Συμφωνω πρέπει να την πάρει τηλεφωνο και να μην σκεφτεται ετσι για την κοπέλα πριν την γνωρίσει

Junior Member
    @elis Το πραγματικο της νουμερο μου δωσε, της εκανα κι αναπαντητη. Νταξει, ειπαμε τα βασικα, δεν ειπα να αναλυσουμε και το μεσανατολικο :p Οτι παει σχολειο παει, μου πε και που θελει να περασει. Καλο ειναι να αποφορτιζεται ο ανθρωπος απο τις απανωτες υποχρεωσεις, που στην περιπτωση μας ειναι οι πανελληνιες. Kαι αυτες τις μερες που ηταν αποκριατικες ηταν μια καλη ευκαιρια.

@archangel Φυσικα θα της δωσω το χωρο και το χρονο που χρειαζεται! Δεν ειχαμε και κατι στο κατω κατω που να με κανει να εχω και περισσοτερες απαιτησεις

@rea Με συγχωρεις αν ακουστηκα προκατειλημμενος. Λαθος μου. Θα πρεπει να κρινω εκ του αποτελεσματος.

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχα πεθανα:D:D!!!!
    Συμφωνω πρέπει να την πάρει τηλεφωνο και να μην σκεφτεται ετσι για την κοπέλα πριν την γνωρίσει
    χαχαχαχαχα...

Senior Member
    Πολυ φασαρια για το τιποτα , γιουζ3 , αντι να αναλωνεσαι στο γιατι σουδωσε το τηλεφωνο , τι μπορει να σημαινει αυτο κλπ.κλπ. , την παιρνεις ενα τηλεφωνακι , μιλας περι ανεμων και υδατων , κοβεις ποσο προθυμη ειναι , η ποσο χαρηκε που σακουσε , και αναλογως πραττεις ..........................παντως τι αλλο μπορουσε να κανει περα αποτο να σου δωσει το τηλεφωνο της , ο αντρας ειναι ο κυνηγος , συδωσε το πρασινο φως η κοπελα ..........

Junior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ φασαρια για το τιποτα , γιουζ3 , αντι να αναλωνεσαι στο γιατι σουδωσε το τηλεφωνο , τι μπορει να σημαινει αυτο κλπ.κλπ. , την παιρνεις ενα τηλεφωνακι , μιλας περι ανεμων και υδατων , κοβεις ποσο προθυμη ειναι , η ποσο χαρηκε που σακουσε , και αναλογως πραττεις ..........................παντως τι αλλο μπορουσε να κανει περα αποτο να σου δωσει το τηλεφωνο της , ο αντρας ειναι ο κυνηγος , συδωσε το πρασινο φως η κοπελα ..........
    Μμμ, κατι μου λεει πως μου το δωσε απλα για να αποφυγει την αμηχανη στιγμη του "οχι δε θελω να στο δωσω". Εστειλα μηνυμα εδω κ ωρες και δεν εχει απαντησει...

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast