Φοβάμαι... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 110
    Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    1)Seroquel:Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι 300 mg.
    Σε κλινικές μελέτες, δεν παρατηρήθηκε επιπρόσθετο όφελος στην ομάδα που λάμβανε 600 mg σε σύγκριση με την ομάδα που λάμβανε 300 mg.

2)Lamictal:Δοσολογία: 200-400mg/d.

3)Αbilify:Eίναι αποτελεσματικό σε ένα εύρος δόσεων από 10 έως 30 mg/ημέρα.

4)Anafranil:Συνήθης Δοσολογία:30 - 50 mg/d δόση συντήρησης στην Κατάθλιψη, 150 mg/d στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή.
    Μέγιστη Δοσολογία:150 mg/d.

Συμπέρασμα:Ναι παίρνεις πολλά φάρμακα (4) αλλά οι δοσολογίες σου είναι κανονικές.

**Πες μας τώρα και τι έκανες κρυφά από τους γονείς σου να μας φύγει η περιέργεια...
    Ναι αλλά τα παίρνω τρεις φορές την ημέρα και νιώθω ότι δεν κάνω άλλη δουλειά...

Τίποτα σπουδαίο μωρέ πήγα μέχρι το σούπερ μάρκετ και πήρα μια σοκολάτα ενώ είχα ήδη φάει μία σήμερα κι επειδή γκρινιάζουν όταν τρώω πολύ γλυκό το απέκρυψα... Για να μην τους ακούω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Ρέα επέστρεψα γιατί με έπιασαν άλλες μαλακίες Υποχονδριακές!
    Δεν τις γράφω όμως ακόμα γιατί θέλω να ξεχνιέμαι με άλλα ιατρικά άλλων ανθρώπων!!!Χα χα!
    απο την μια χαιρομαι που σε ξαναβλεπω αλλα απο την αλλη λυπάμαι που σε ξαναεπιασε, ελπίζω να μην κρατησει πολύ..

Senior Member
    Τίποτα σπουδαίο μωρέ πήγα μέχρι το σούπερ μάρκετ και πήρα μια σοκολάτα ενώ είχα ήδη φάει μία σήμερα κι επειδή γκρινιάζουν όταν τρώω πολύ γλυκό το απέκρυψα...
    Για να μην τους ακούω...
    A τέτοια σοβαρότητας ήταν???Χα χα!

απο την μια χαιρομαι που σε ξαναβλεπω αλλα απο την αλλη λυπάμαι που σε ξαναεπιασε, ελπίζω να μην κρατησει πολύ..
    Θα κάνω τις κατάλληλες εξετάσεις,ελπίζω να είναι καλές!
    Εσύ πως πας???Καλύτερα???

Banned
    A τέτοια σοβαρότητας ήταν???Χα χα!

Θα κάνω τις κατάλληλες εξετάσεις,ελπίζω να είναι καλές!
    Εσύ πως πας???Καλύτερα???
    καλα σταυρακι μου!.. ναι να τις κανεις να ηρεμισεις!..
    απο τα κοριτσια εχεις κανα νεο, η μαντη λογικα θα χει γεννησει τωρα

Senior Member
    Η Mandy γέννησε ή θα μας γκαστρώσει εμάς?Χα χα!
    H άλλη ασχολείται με Γάτες & Πρόσφυγες στο Facebook!
    Μιλάμε έχει μπλοκάρει όλους τους Χρυσαυγίτες κατά δήλωσή της!Χα χα!Έχει πάρει τα πάνω της!Επίθεση Full!

Banned
    Η Mandy γέννησε ή θα μας γκαστρώσει εμάς?Χα χα!
    H άλλη ασχολείται με Γάτες & Πρόσφυγες στο Facebook!
    Μιλάμε έχει μπλοκάρει όλους τους Χρυσαυγίτες κατά δήλωσή της!Χα χα!Έχει πάρει τα πάνω της!Επίθεση Full!
    χαχαχα...καλα τους κάνει!..μπήκε αλλη κοπέλα με το ιδιο νικ μολις το ειδα τρελαθηκα..!!!
    ναι σιγουρα γεννησε η μαντουλα, απο τα χριστουγεννα ηταν να γεννησει...θα ναι 3 μηνων ο γιγαντας τωρα!!

Senior Member
    Μια μικρή επαναφορά γιατί έχω πάλι ένα θεματάκι με τον ύπνο...έχω πιει τόσους καφέδες σήμερα που έχω μπουχτίσει σε σημείο να μην με τραβάει άλλος αλλά μάλλον θα πιω αναγκαστικά έναν τελευταίο γιατί αν δεν το κάνω με βλέπω να κοιμάμαι πάλι με τις κότες και θέλω να δω ταινία...

Τι στο καλό μου συμβαίνει; Κοιμήθηκα και το μεσημέρι, δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα και σίγουρα δεν είναι ζωή! Μπορώ να κάνω κάτι μέχρι να πάω στο γιατρό και να τον ρωτήσω σχετικά; Δε λέει και να τον πάρω τηλέφωνο γι' αυτό Σαββατιάτικα μιας και δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Είναι σύμπτωμα κατάθλιψης, πόσο καιρό σου συμβαίνει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Είναι σύμπτωμα κατάθλιψης, πόσο καιρό σου συμβαίνει;
    Πολύ καιρό, μήνες...νιώθω την ανάγκη να κοιμάμαι νωρίς για να νιώθω ασφαλής στη ζεστασιά του κρεβατιού μου αλλά δεν είναι ζωή αυτή, θέλω να δω μια ταινία απόψε που ξέρω πως θα με βοηθήσει να χαλαρώσω και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, ήδη έχω αρχίσει να ψιλονυστάζω, ελπίζω να με πιάσει ο καφές...

Senior Member
    Καλησπέρα Κύκνε μου! κι εγώ το έχω αυτό με τον ύπνο..ασε! καταλαβαινω! ειναι συμπτωμα καταθλιψης οντως..
    εγω θα σου ελεγα να μην του πας πολυ κοντα, αν σου ερθει κοιμησου
    μονο αν βλεπεις οτι ολη η μερα βγαινει ετσι πιέσου καποιες φορες ν τον αποφευγεις
    αλλα δν ξερω αν κ ο πολλης καφες ειναι καλός για λύση

παιρνεις φαρμακευτικη αγωγή;νομιζω ηρεμεί τα συμπτώματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Καλησπέρα Κύκνε μου! κι εγώ το έχω αυτό με τον ύπνο..ασε! καταλαβαινω! ειναι συμπτωμα καταθλιψης οντως..
    εγω θα σου ελεγα να μην του πας πολυ κοντα, αν σου ερθει κοιμησου
    μονο αν βλεπεις οτι ολη η μερα βγαινει ετσι πιέσου καποιες φορες ν τον αποφευγεις
    αλλα δν ξερω αν κ ο πολλης καφες ειναι καλός για λύση

παιρνεις φαρμακευτικη αγωγή;νομιζω ηρεμεί τα συμπτώματα
    Καλημέρα Νεραϊδα!

Όλη η μέρα βγαίνει έτσι, αυτό είναι το πρόβλημα...κι αν δεν πιω καφέ μπορεί να κρατηθώ ξύπνια αλλά χωρίς να έχω αρκετή διαύγεια κι ενέργεια οπότε δεν μπορώ να κάνω πράγματα που μ' αρέσουν και να συγκεντρωθώ σ' αυτά όπως π.χ. να δω μια ταινία...που ούτε χθες είδα ενώ ήθελα, πάλι κοιμήθηκα χωρίς να τη δω το βράδυ ευελπιστώ σήμερα...

Ναι, παίρνω αγωγή αλλά εκτός από τα αντικαταθλιπτικά παίρνω κι άλλα χάπια που προκαλούν μια ελαφριά καταστολή ίσως εν μέρει να ευθύνονται κι αυτά για την υπνηλία μου...

Εν τω μεταξύ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά το βράδυ, ξύπνησα σε κάποια φάση με ένα αίσθημα φόβου κατά τις 4, ευτυχώς κατάφερα να ξανακοιμηθώ αλλά νιώθω ακόμα αναστατωμένη...

Banned
    Καλημέρα!

Κύκνε μου εδώ και καιρό έχω την απορία με τι σε διέγνωσαν ακριβώς, αν θες λες

Αιματολογικές εξετάσεις φαντάζομαι έχεις κάνει ε; Εγώ έκανα πρόσφατα, ήταν άψογες αλλά μου βρήκαν χαμηλό σίδηρο, έχω και κατάθλιψη, έδεσε το γλυκό. Όλη μέρα σερνόμουν -και σέρνομαι -, οδηγούσα αναγκαστικά και ένιωθα πως θα κοιμηθώ στο τιμόνι, με το ζόρι κρατιόμουν. Σίγουρα όμως η κατάθλιψη κάνει τα πράγματα χειρότερα και η δική σου αγωγή όπως βλέπω δεν σε κρατάει σε εγρήγορση για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν βοηθάει ο καφές, νομίζω πως βοηθάει την ώρα που τον πίνεις αλλά μετά από κάποιες ώρες σε ρίχνει περισσότερο, ειδικά αν πίνεις πολλούς σε εθίζει και είναι γενικά φαύλος κύκλος. Δοκίμασε κακάο όπως σου έχω ξαναπεί, φρέσκο χυμό πορτοκάλι -όταν έκοψα τον καφέ, έπινα κάθε πρωί και με έπιανε, ούτε εγώ το περίμενα!- ή τρώε μήλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Καλημέρα!

Κύκνε μου εδώ και καιρό έχω την απορία με τι σε διέγνωσαν ακριβώς, αν θες λες

Αιματολογικές εξετάσεις φαντάζομαι έχεις κάνει ε; Εγώ έκανα πρόσφατα, ήταν άψογες αλλά μου βρήκαν χαμηλό σίδηρο, έχω και κατάθλιψη, έδεσε το γλυκό. Όλη μέρα σερνόμουν -και σέρνομαι -, οδηγούσα αναγκαστικά και ένιωθα πως θα κοιμηθώ στο τιμόνι, με το ζόρι κρατιόμουν. Σίγουρα όμως η κατάθλιψη κάνει τα πράγματα χειρότερα και η δική σου αγωγή όπως βλέπω δεν σε κρατάει σε εγρήγορση για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν βοηθάει ο καφές, νομίζω πως βοηθάει την ώρα που τον πίνεις αλλά μετά από κάποιες ώρες σε ρίχνει περισσότερο, ειδικά αν πίνεις πολλούς σε εθίζει και είναι γενικά φαύλος κύκλος. Δοκίμασε κακάο όπως σου έχω ξαναπεί, φρέσκο χυμό πορτοκάλι -όταν έκοψα τον καφέ, έπινα κάθε πρωί και με έπιανε, ούτε εγώ το περίμενα!- ή τρώε μήλα!
    Καλησπέρα φεγγαρόφωτο!

Κοίτα, έχω κατάθλιψη με κάποια ψυχωτικά συμπτώματα κι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή απ' όλα τα καλά δηλαδή...

Αιματολογικές εξετάσεις έχω χρόνια να κάνω, λες να χρειάζεται; Εγώ δεν έχω φτάσει στο βαθμό να σέρνομαι εκτός από κάποιες φορές αλλά και πάλι είναι ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει...όσον αφορά τον καφέ δεν νιώθω να με ρίχνει αλλά σίγουρα μετά από κάποιες ώρες θέλω κι άλλον για να ξανατονωθώ...το κακάο έχει την ίδια δράση; Γιατί για το χυμό πορτοκάλι δεν τρελαίνομαι, ούτε για τα μήλα...δεν θυμόμουν ότι μου το είχες ξαναπεί, σόρρυ...

Banned
    Χεχε, το φαντάστηκα
    Στέλνω κουράγιο!

Ρε συ, εννοείται πως χρειάζεται! Βουρ στον χημικό, αύριο κιόλας!

Σε μένα ναι αλλά εγώ το έχω ρίξει στις σοκολάτες, είναι το αντικαταθλιπτικό μου (αυτά λέγαμε αν θυμάσαι :ρ) αλλά οκ, μετά νιώθεις χειρότερα... Τα μήλα ειδικά τέτοια εποχή ούτε εμένα με τραβάνε αλλά σου δίνουν ενέργεια και σε κρατάνε λίγο χορτάτη. Στα λέω αλλά ούτε εγώ τρώω.. Θα αρχίσω να τρώω με το ζόρι. Try it μήπως δούμε καμιά διαφορά

Senior Member
    Δεν ξέρω τί είναι προτιμότερο από τα δυο, να δίνεις μάχη κάθε βράδυ για να σε πάρει ο ύπνος λίγες ώρες ή να κοιμάσαι με τις κότες και για δώδεκα ώρες και να περνάς άλλες τόσες στο κρεβάτι (αυτό ούτως ή άλλως το κάνεις, κοιμάσαι δεν κοιμάσαι). Εγώ έχω αγχώδη διαταραχή, απ' ο,τι έχω καταλάβει, μαζί με φοβίες (για τις αρρώστιες και το θάνατο) και έμμονες ιδέες ότι πάσχω απ' αυτές και θα πεθάνω. Δεν είμαι όλη μέρα σκατά, βγαίνω με δυο άτομα και τους γονείς μου, αφού πλέον δεν βρίσκονται και άλλοι να με ανεχτούν, αλλά πάντα υπάρχουν στο μυαλό μου αυτές οι σκέψεις και οι ιδέες και η χειρότερη ώρα της ημέρας είναι η ώρα που πέφτω στο κρεβάτι, το βράδυ. Αν οι γονείς μου μου πουν κάτι και εκνευριστώ το βράδυ, ξαπλώνω και με πιάνει ταχυκαρδία. Για αυτό όταν δεν είμαι καλά πίνω αλκοόλ για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ πιο εύκολα, άλλοτε πιάνει, άλλοτε όχι. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Στο μεταξύ, πίνω αλκοόλ, remeron και έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να πάρω κάνα xanax για να καλμάρω χωρίς να χρειάζεται να πίνω κάθε βράδυ ώσπου να χαλαρώσω...Ξεπεσμός.

Η μαμά προτιμά να γίνω αλκοολική από το να γίνω "junkie" κατά τα λεγόμενά της, lol.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast