Δεν είναι άδικο? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 28 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 418
    Senior Member
    Ανεφικτα πραγματα. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ. Σε πρόλαβα χαχα δεν εννοώ αυτο. Εννοώ πως ειναι ανέφικτο αυτο που κυνηγάς επειδη εχεις διαστρεβλωμένο σκεπτικό, αυτο που κυνηγάς ως ομορφο εχει ρευστό κριτήριο: Το αν θέλει εσένα η όχι. Ειδικά μετα τις φωτο που μου έστειλες ειλικρινά πιστευω ότι και μοντέλο να σου την πέσει θα την θεωρείς (νομίζοντας πως εισαι αντικειμενικός κι ολας) άσχημη/μετρια.

Senior Member
    σε μερικους ανθρωπους δεν ισχυει αυτο που λενε "θα το πιστεψω μολις το δω" ισχυει το "θα το δω μολις το πιστεψω"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ανεφικτα πραγματα. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ. Σε πρόλαβα χαχα δεν εννοώ αυτο. Εννοώ πως ειναι ανέφικτο αυτο που κυνηγάς επειδη εχεις διαστρεβλωμένο σκεπτικό, αυτο που κυνηγάς ως ομορφο εχει ρευστό κριτήριο: Το αν θέλει εσένα η όχι. Ειδικά μετα τις φωτο που μου έστειλες ειλικρινά πιστευω ότι και μοντέλο να σου την πέσει θα την θεωρείς (νομίζοντας πως εισαι αντικειμενικός κι ολας) άσχημη/μετρια.
    Δεν θα έλεγα άσχημη ή μέτρια ένα μοντέλο.
    Το κριτήριο που αναφέρεις,εννοείς πως είναι δικό μου.....
    Ανέφικτο η όμορφη.....Από την άλλη,μπορώ να είμαι με τέτοια.Μάλιστα......

Senior Member
    Τρία πουλάκια κάθονταν και πλαθαν κουλουράκια χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν θα έλεγα άσχημη ή μέτρια ένα μοντέλο.
    Το κριτήριο που αναφέρεις,εννοείς πως είναι δικό μου.....
    Ανέφικτο η όμορφη.....Από την άλλη,μπορώ να είμαι με τέτοια.Μάλιστα......
    Μα καιτα μοντελα εχουν μειονεκτιματα .......
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Θα σταθώ στο 5.
    Αν εννοείς να προσέχω άσχημες ή μέτριες και να κάνω κάτι με αυτές,ευχαριστώ αλλά όχι.
    Θα ήθελα αμοιβαία έλξη με όμορφη!
    που θα σου αρέσουν σου ειπε ρε why, δλδ ομορφες.
    Στα εχω πει και ξανα πει και ξανα πει. Ομως σε συμπαθω και θελω να σε βοηθησω αν και εσυ φοράς τις παρωπιδες σου και δεν ακούς κανεναν.
    Κανεις δεν είπε να μην πας με μια γυναικα που σου αρέσει (όμορφη δλδ). ΟΛΟΙ πηγαινουν με γυναικες που τους αρέσουν (σε άλλους αρέσουν οι παχουλες, σε άλλους οι αδύνατες κλπ). Δεν υπάρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι αλλα το πως τους βλεπει ο καθε ενας. Τι εννοω;
    Μπορει πχ αυτή που εσυ αποκαλεις "ομορφη κοπέλα" εγω να την βλέπω ασχημη και αυτή που εγω αποκαλω όμορφη να την βλέπεις ασχημη κλπ. Με αυτό το τρόπο ολοι οι ανθρωποι βρίσκουν το αλλο τους μισο. Εάν δεν γινόταν αυτό τότε όλοι οι άντρες θα κολλούσαν μόνο στις "ομορφες", οι γυναίκες μόνο στους "όμορφους" και με λιγα λόγια οι "μετριοι και οι "ασχημοι" (αντρες και γυναίκες) θα έμεναν μόνοι και ερημοι σαν την καλαμιά στον κάμπο. Μπορεί τώρα να χρειαστουν να κάνουν μια προσπάθεια για να το βρουν, μπορεί να κάνουν και 100, όμως στο τέλος θα το βρούν.
    Μην κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση και μονο απο εκει γτ θα κρινουν και εσενα.
    Και κατι τελευταίο που μαλλον δεν θα σου αρεσει.... καθόλου. Λοιπόν ακου. πίστεύω πως πρέπει να βελτιωθεις σε κάποια πράγματα. Αυτα που σου είπε η Ναταλία είναι σωστά ΟΛΑ κατα την γνωμη μου και πρέπει να ακολουθησεις την συμβουλη της. Αλλα και κάτι που είπε και ο.... (δεν θα σου αρεσει αυτό) Ελις ειναι σωστό αλλα δεν το πρόσεξες. Σου είπε "για να πας με όμορφη καλώς ή κακώς πρέπει να γράψεις χιλιόμετρα κι αυτή τη στιγμή το κοντέρ σου γράφει μέτρα" και αυτό που εννοουσε ήταν οτι για να καταφερεις να κανεις μια ομορφη να σε ερωτευτη πρέπει να εχεις εμπειρία μεγάλη. Ξερω πως τον θεωρεις "τρελό" οπως είπες, αλλα ξερείς τι λενε. Απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αληθεια!
    Πλησιασε λοιπόν και μια μέτρια και φλερταρε την (ΜΗΝ κανεις κατι μαζί της πέρα απο αυτό, δεν είναι σωστό ουτε για σένα ούτε για αυτήν) για να αποκτησεις εμπειρία σε αυτό το θέμα. Ακόμα εαν καταφέρεις να σε προσέξει λίγο θα ανεβει και η αυτοπεποιθηση σου λιγο. Μπορει πχ (παράδειγμα σου λέω, μην φτασεις μεχρι εκει αν δεν θες) να φτάσεις μέχρι το σημείο να ζητησεις το τηλεφωνό της και μην την πάρεις τηλ. απλώς και μόνο για να μαθείς πως να το κάνεις σε ομορφη. (και πάλι δεν είναι βεβαια σωστό, αλλα επειδη εισαι εσυ θα το επιτρέψουμε:p).
    Αυτα είχα να πω ελπίζω να τα διαβασεις και να τα ακούσεις....

Senior Member
    Ώστε είμαι κολλημένος,ε?
    Που θέλω μια όμορφη και όχι μια μέτρια ή άσχημη?
    Εγώ σου είπα ποιές μου άρεσαν στις φωτογραφίες.
    Και γιατί να μην το έχω,με βάση όσα γράφεις στο τέλος?Και να πάω με μη όμορφη,αν θες να πεις αυτό με την τελευταία πρόταση?
    Υ.Γ.:Γυμναστήριο δεν κάνω για εμένα,αλλά για τις γκόμενες.Γιατί όπως είπε και ένας πελάτης,αν δεν έχεις ωραίο σώμα,εμφάνιση δεν πας πουθενά....
    τι πελάτης; του γυμναστηρίου; αν ναι, τι λες ότι θα σου έλεγε;
    Τελος πάντων δεν θα σου πω να μην το κάνεις για τις γυναίκες γτ εξάλλου και εγω στην ηλικία σου εκανα το ιδιο. και σου ευχομαι να καταφερεις με το σωμα που θα αποκτησεις να ρίξεις την όμορφη κοπέλα (στο τονιζω το όμορφη για να το δείς γιατι αν σου εγραφα σκετη κοπέλα θα μου έλεγες πάλι πως δεν θες μια μέτρια ή ασχημη)που να είναι τραλα ερωτευμενη μαζί σου και να είναι παντα στο πλευρό σου.
    Ομως ασε με να σου πω μια ιστορία. Την εχείς ξανακουσει αλλα όχι με λεπτομερειες. Εχω εναν φιλο γυρω στα 23 που ειναι και γαμω τα παιδιά. Απο προσωπο είναι λιγο πιο πάνω απο το μετριο, εχει φοβερη αυτοπεποιθηση και εχει το αγαπημένο σου πράγμα, είναι γυμνασμένος. Ο συγκεκριμμένος λοιπόν τα εφτιαξε με μια (δεν μπορω να πω την λέξη που την χαρακτηριζε για αυτο θα πω μια παρόμια) γκομε...ναρα;). Αν και λοιπόν ήταν εντυπωσιακια γυναίκα απο μυαλο δεν.... Ηταν τελειως ηλίθια και ρηχη ηταν βεβαια 18 εντελως ανωριμη (αν και εχω γνωρισει ενα πανεμορφο κοριτσι στην ιδια ηλικια που είναι πολυ ωριμη:o). Το συγκεκριμενο λοιπόν κορίτσι το μόνο που ηξερε απο τον ερωτα ήταν αυτά που έβλεπε στα twilight και αλλα παρόμια πράγματα (δεν θα πω ταινίες, δεν ήταν αυτά ταινίες:mad:). Καθως λοιπόν μια μέρα αυτός μετά την δουλεια είχε πάρει κατι φαγητα και τα πηγαινε με το μηχανακι του στους αστεγους (σου είπα και γαμω τα παιδιά) τράκαρε και εμεινε παράλυτος απο την μέση και κάτω. Οι γιατροι έλεγαν ότι θα είναι πολυ δύσκολο να ξαναπερπατησει (δεν ξερω λεπτομέρειες, αλλα μόνο πως δεν είχε σπάσει την μεση του γτ αλλιως δεν θα υπήρχε ελπιδα). Με το που τον είδε στο νοσοκομείο δεν εκατσε μαζί του ουτε 5 λεπτα αλλα αμεσως του είπε χωρίζουμε γτ δεν θελω εναν παραλυτο. Το παιδι αυτο πείσμωσε ακόμα περισσοτερο με αυτό και εκανε φυσιοθεραπιες ενα σωρο και τελικα τα κατάφερε (το σωμα του βεβαια χαλασε όσο καιρό δεν περπατουσε και ξεκινησε μετα να το ξαναφτιάχνει). Μαλιστα γνωρισε μια κοπέλα πολυ όμορφη που τον στηριξε όσο καιρο εκανε της φυσιοθεραπίες. Αν και δεν είναι τόσο όμορφη εμφανισιακά όσο η αλλη (ειναι ομορφη αλλα όχι τόσο οσο η αλλη) είναι όμως εξυπνη, γλυκιά, ωριμη και το κυριότερο τον αγαπάει για αυτό που είναι ο άλλος και όχι για το σωμα του.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    που θα σου αρέσουν σου ειπε ρε why, δλδ ομορφες.
    Στα εχω πει και ξανα πει και ξανα πει. Ομως σε συμπαθω και θελω να σε βοηθησω αν και εσυ φοράς τις παρωπιδες σου και δεν ακούς κανεναν.
    Κανεις δεν είπε να μην πας με μια γυναικα που σου αρέσει (όμορφη δλδ). ΟΛΟΙ πηγαινουν με γυναικες που τους αρέσουν (σε άλλους αρέσουν οι παχουλες, σε άλλους οι αδύνατες κλπ). Δεν υπάρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι αλλα το πως τους βλεπει ο καθε ενας. Τι εννοω;
    Μπορει πχ αυτή που εσυ αποκαλεις "ομορφη κοπέλα" εγω να την βλέπω ασχημη και αυτή που εγω αποκαλω όμορφη να την βλέπεις ασχημη κλπ. Με αυτό το τρόπο ολοι οι ανθρωποι βρίσκουν το αλλο τους μισο. Εάν δεν γινόταν αυτό τότε όλοι οι άντρες θα κολλούσαν μόνο στις "ομορφες", οι γυναίκες μόνο στους "όμορφους" και με λιγα λόγια οι "μετριοι και οι "ασχημοι" (αντρες και γυναίκες) θα έμεναν μόνοι και ερημοι σαν την καλαμιά στον κάμπο. Μπορεί τώρα να χρειαστουν να κάνουν μια προσπάθεια για να το βρουν, μπορεί να κάνουν και 100, όμως στο τέλος θα το βρούν.
    Μην κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση και μονο απο εκει γτ θα κρινουν και εσενα.
    Και κατι τελευταίο που μαλλον δεν θα σου αρεσει.... καθόλου. Λοιπόν ακου. πίστεύω πως πρέπει να βελτιωθεις σε κάποια πράγματα. Αυτα που σου είπε η Ναταλία είναι σωστά ΟΛΑ κατα την γνωμη μου και πρέπει να ακολουθησεις την συμβουλη της. Αλλα και κάτι που είπε και ο.... (δεν θα σου αρεσει αυτό) Ελις ειναι σωστό αλλα δεν το πρόσεξες. Σου είπε "για να πας με όμορφη καλώς ή κακώς πρέπει να γράψεις χιλιόμετρα κι αυτή τη στιγμή το κοντέρ σου γράφει μέτρα" και αυτό που εννοουσε ήταν οτι για να καταφερεις να κανεις μια ομορφη να σε ερωτευτη πρέπει να εχεις εμπειρία μεγάλη. Ξερω πως τον θεωρεις "τρελό" οπως είπες, αλλα ξερείς τι λενε. Απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αληθεια!
    Πλησιασε λοιπόν και μια μέτρια και φλερταρε την (ΜΗΝ κανεις κατι μαζί της πέρα απο αυτό, δεν είναι σωστό ουτε για σένα ούτε για αυτήν) για να αποκτησεις εμπειρία σε αυτό το θέμα. Ακόμα εαν καταφέρεις να σε προσέξει λίγο θα ανεβει και η αυτοπεποιθηση σου λιγο. Μπορει πχ (παράδειγμα σου λέω, μην φτασεις μεχρι εκει αν δεν θες) να φτάσεις μέχρι το σημείο να ζητησεις το τηλεφωνό της και μην την πάρεις τηλ. απλώς και μόνο για να μαθείς πως να το κάνεις σε ομορφη. (και πάλι δεν είναι βεβαια σωστό, αλλα επειδη εισαι εσυ θα το επιτρέψουμε:p).
    Αυτα είχα να πω ελπίζω να τα διαβασεις και να τα ακούσεις....
    Να ανέβει η αυτοπεποίθηση μου με μέτρια?
    Ναι,πελάτης του γυμναστηρίου!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μάλλον μερικοί-μερικοί θέλετε να με αποτρέψετε από αυτό που επιθυμώ!

Senior Member
    Ναι ρε why με αυτη τη σκεψη κοιμόμαστε και ξυπνάμε, να μη μαμησεις όμορφη. Χαχαχαχα χωρις χιούμορ δε παλεύεται η κατάσταση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ναι ρε why με αυτη τη σκεψη κοιμόμαστε και ξυπνάμε, να μη μαμησεις όμορφη. Χαχαχαχα χωρις χιούμορ δε παλεύεται η κατάσταση.
    Ας μιλήσουμε σοβαρά...
    Και για πες μου το εξής:Ο Macgyver είχε ανοίξει ένα θέμα όπου έλεγε ότι ζητά όμορφη γυναίκα.Γιατί σύμφωνα με κάποια μέλη,αυτός καλά κάνει ενώ εγώ σύμφωνα με τα ίδια μέλη,δεν πρέπει?
    Δεν είναι διάκριση αυτό?

Senior Member
    Δεν ξερω για τι ακριβως μιλας δεν ειχα δει παρομοιο θεμα συζητησης με τον macgyver. Αλλα θα προσπαθήσω (μάταια και χωρις λογο, τυχαίνει να εχω πολυ ελεύθερο χρονο και να πλήττω) να σου απαντήσω: Κανεις δεν σου είπε οτι δεν πρεπει να επιδιώξεις όμορφες. Κανεις δεν στο ειπε αυτο. Ουτε εγω ουτε κανένας άλλος στο ειπε αυτο. Εσυ θέλεις να δεις αυτα τα λόγια αλλα δεν στα εχει πει ΚΑΝΕΙΣ. Εσυ καταλαβαίνεις οτι θέλεις τα δικα σου, είτε για ψυχολογικούς λόγους (σου συνιστω ανεπιφύλακτα να πας οπωσδήποτε σε ψυχολόγο), είτε επειδη απλα δεν εχεις την νοητική δυνατότητα να καταλάβεις. Η εχεις σοβαρό ψυχολογικό προβλημα η εισαι (θα στο πω γλυκα) χαζούλης. Δεν ξερω τι παίζει. Ασε τα αλλα μέλη ρε και ασε τον mcgyver κι εμενα και όλους. Εισαι όλη μερα καθε μερα εδώ μεσα με την ιδια εμμονη. Τι θέλεις δηλαδή να αποδείξεις οτι εισαι άξιος γαμιας σε ενα μάτσο αγνωστους σε ενα σαιτ απο πείσμα και εγωισμο και εμμονη; Αν πέσει το σαιτ αν διαγραφει αν δεν θα υπάρχει πια τι θα κανεις; Τι νόημα θα εχει η προσωπική σου ζωή; Καλα λέω τα κανεις ολα για τα μάτια του κόσμου και νιώθεις συνεχεια την ανάγκη να κρίνεσαι και να κρίνεις για αυτο λες συνέχεια καποια μέλη θέλουν να με δουν να αποτυγχανω και βλακειες. Ειλικρινά δεν νοιάζεται κανεις τοσο πολυ ώστε να θέλει το κακο σου, δεν υπαρχει τετοιο επιπεδο προσωπικης επενδυσης απο κανεναν στο αν θα μαμησεις η οχι ουτε θετικης ουτε αρνητικης, μην τα παιρνεις ολα προσωπικα. Σκοπός ειναι να γινεται εποικοδομητική συζήτηση εδώ μεσα και να κερδιζει ο άλλος κατι, να σκεφτεί κατι που δεν ειχε σκεφτεί μεχρι πρότινος για να δει το προβλημα του ισως από αλλη σκοπιά. Αλλα εσυ αρνείσαι να το δεις απο άλλη σκοπιά. Θέλεις να επιβάλλεις παντού τη δική σου που για να διαφωνούν όλοι προφανώς ειναι διαστρεβλωμενη. Εχεις τη δύναμη να το δεις αυτο ναι η ου; Αν όχι ειλικρινά δεν ξερω τι αλλο να σου πω. Ειναι δύσκολο να βρει κανεις τη δύναμη να ρίξει μια καλη ματια στον εαυτο του και στα λάθη και τις αδυναμίες του, ειδικά αν ειναι εσωτερικές. Στο ειχα ξαναπεί αλλα και τοτε το είχες αγνοήσει: Το να φτιάξεις σωμα ειναι το πιο εύκολο, το να φτιάξεις ενα υγιές εγω ομως και μια αξιόλογη προσωπικότητα γκρεμιζοντας πρώτα τις λανθασμένες σου πεποιθήσεις και αποδεχόμενος την ψυχολογική αυτη ήττα για να μπορέσεις να χτίσεις νέα καλυτερα πραγματα πάνω της...δεν ειναι για όλους. Δεν το κόβω να ειναι και για εσένα να σου πω την αληθεια. Αν θέλεις να αποδείξεις κατι στα μέλη η σε εμενα απέδειξε οτι μπορεις αυτο το τελευταίο όχι ολες τις αλλες παιδιαστικες αηδίες. Αν και παλι στα @@ θα επρεπε να εχεις γραμμένο το τι νομίζει το καθε μελος και να το θέλεις εσυ για εσενα αλλα τεσπα. Απορώ τι βλακεια θα καταλάβεις παλι οτι ειπα. Γιατι να καταλάβεις τι εννοώ μαλλον δεν παίζει. Καλο βραδυ!
    Last edited by Natalia_sups; 21-03-2016 at 04:40.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναταλακι,αν το να δω από μια άλλη σκοπιά τα πράγματα,είναι οι μέτριες και οι άσχημες να μου λείπει.Και λύσε μου μια απορία:Γιατί οι όμορφες πάνε μονο
    με όμορφους και πάει λέγοντας;

Senior Member
    ναταλια μια χαρα τα ειπες και χαρα στο κουραγιο σου. συμφωνω σε ολα.
    ο γουαι οπως ειδες εκανε οτι δεν τα διαβασε και απανταει σε αυτο που θα θελε να ειχες πει...

Banned
    Ναταλακι,αν το να δω από μια άλλη σκοπιά τα πράγματα,είναι οι μέτριες και οι άσχημες να μου λείπει.Και λύσε μου μια απορία:Γιατί οι όμορφες πάνε μονο
    με όμορφους και πάει λέγοντας;
    Eσύ δεν έχεις ποτέ εμφανισιακά αταίριαστα ζευγάρια? Μην περιμένεις να σε κοιτάξει μια γυναίκα η οποία λιώνει στα γυμναστήρια επειδή πήρε τρία κιλά, αυτή η γυναίκα θα κοιτάξει και το σώμα σου, και την φάτσα σου, και να έχεις και ένα καλό αμαξάκι κλπ αν με πιάνεις.... υπάρχουν ένα σωρό ''όμορφες'' που δεν είναι έτσι και δεν πάνε αποκλειστικά με όμορφους, αλλά με ότι γουστάρουν...ψάξε λοιπόν να τις βρεις...

Page 4 of 28 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast