ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by hurt_child1984 View Post
    επισης ο αντρας που θελει να σε απαυτωσει,σε κυνηγαει,και σου λεει πολλες μπαρουφες!Αυτος γουσταρε αλλα οταν ειδε οτι εγω δε ψηνομαι οσο εκεινος.εβαλε την ουρα στα σκελια!Επισης αν ηθελε να με απαυτωσει,θα μου λεγε να βγουμε οι 2 μας για καφε η για ποτο,οχι να μου λεει που θα εισαι να ερθω να σε δω,σε ποια καφετερια κλπ.ουτε θα μου τα γυριζε οτι δεν ενδιαφερομαι,και οτι με αγχωνει η συμπεριφορα σου,απλα θα εκοβε.Και ποιος ο λογος να ερχεται στη δουλεια μου οταν δεν ειμαι εγω,και να ειναι τοσο απομακρος?δε πιστευω οτι ηταν αυτο το ζητουμενο,ξερω απο πηγες οτι θελει κατι σοβαρο,και ηταν και παλιοτερα παντρεμενος.
    Πιστευω απλα οτι ειναι τοξικος και προβληματικος!Δε μπορεσε να δεχτει το οχι!διαφορετικα θα ταν κουλ και παμε γιαλλα!
    οταν κυνηγαει αλλες 10, δεν σε κυνηγαει και πολυ.
    τα ριχνει σε μερικες κι οτι πιασει.
    ειδικα αν μιλαμε για προσσεγγιση μεσω φμ, τι να λεμε τωρα. δεν τα εχεις δει?
    εαν ισχυει αυτο που λεω, μπαρουφες ηδη σου ειπε. δεν ενδιαφεροταν για τπτ ουσιαστικο γιαυτο και δεν περιμενε, ενω σου μιλουσε για "σοβαρες σχεσεις"...

το οτι ειναι χωρισμενος δεν ειναι καμια αποδειξη οτι θελει κατι σοβαρο.το αντιθετο μαλλον..
    μπορει καλλιστα να θελει να το ριξει εξω μιας και χωρισε , η να χωρισε επειδη ειναι αστατος.
    η αποτυχια του (δλδ ενα διαζυγιο) ειναι για σενα καποια αποδειξη σοβαροτητας?

Senior Member
    επισης ο αντρας που θελει να σε απαυτωσει,σε κυνηγαει,και σου λεει πολλες μπαρουφες!Αυτος γουσταρε αλλα οταν ειδε οτι εγω δε ψηνομαι οσο εκεινος.εβαλε την ουρα στα σκελια!Επισης αν ηθελε να με απαυτωσει,θα μου λεγε να βγουμε οι 2 μας για καφε η για ποτο,οχι να μου λεει που θα εισαι να ερθω να σε δω,σε ποια καφετερια κλπ.ουτε θα μου τα γυριζε οτι δεν ενδιαφερομαι,και οτι με αγχωνει η συμπεριφορα σου,απλα θα εκοβε.Και ποιος ο λογος να ερχεται στη δουλεια μου οταν δεν ειμαι εγω,και να ειναι τοσο απομακρος?δε πιστευω οτι ηταν αυτο το ζητουμενο,ξερω απο πηγες οτι θελει κατι σοβαρο,και ηταν και παλιοτερα παντρεμενος.
    Πιστευω απλα οτι ειναι τοξικος και προβληματικος!Δε μπορεσε να δεχτει το οχι!διαφορετικα θα ταν κουλ και παμε γιαλλα!
    ίσως πάλι να θέλει κι αυτός επιβεβαίωση άλλα κι αυτό δεν είναι υγείες
    ίσως φοβάται την απόρριψη και του βγαίνει με εγωιστική συμπεριφορά του τύπου (εσύ χάνεις όχι εγώ)
    θα σου πρότεινα να τον αφήσεις να δεις πως θα κινηθεί της επόμενες μέρες
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    ενω εμεις δεν ειμαστε τοξικες?... ολοι εχουμε θεματα να λυσουμε μεσα μας... το θεμα ειναι να βρουμε καποιον που να ταιριαζουν καπως τα σκατα μας. δεν ξερουμε αν σε ηθελε μονο για σεξ... ή αν εχει βαλει ταμπέλα στο ολο θεμα, αυτο θα το ανακαλυψεις στην πορεια. Η προσεγγιση γενικα ειναι καπως περιεργη φαση..χαλαρωσε και αστο να τσουλίσει ...το θεμα δεν εχει τελειωσει εδω...θα υπαρξει συνεχεια και πολυ συντομα. εισαι πολυ τσιτωμενη ...

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    ίσως πάλι να θέλει κι αυτός επιβεβαίωση άλλα κι αυτό δεν είναι υγείες
    ίσως φοβάται την απόρριψη και του βγαίνει με εγωιστική συμπεριφορά του τύπου (εσύ χάνεις όχι εγώ)
    θα σου πρότεινα να τον αφήσεις να δεις πως θα κινηθεί της επόμενες μέρες
    και ποιος δεν θελει επιβεβαιωση...και ποιος δεν φοβαται την απορριψη και ποιος δεν εχει εγωισμο???

Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που άνοιξες αυτό το θέμα. Και επαναλαμβάνω ο πραγματικός λόγος και όχι ο λόγος που θέλεις να περάσεις μέσα από τα λεγόμενα σου. Υπάρχει ένας γοητευτικός άντρας που σε πλησίασε με τον δικό του τρόπο και σε διεκδίκησε, σου είπε πόσο όμορφη είσαι, σου έδειξε ότι ενδιαφέρεται για σένα, προσπαθώντας να σε κάνει να νιώσεις με τον δικό του τρόπο μοναδική, ερχόμενος στο μέρος που εργάζεσαι, τις ώρες που εργάζεσαι, για να δει εσένα και μόνο εσένα και εσυ απέναντι σε όλα αυτά τι έκανες;

Του είπες μια φορά ότι και αυτός είναι ωραίος, ότι θα ήθελες την παρέα του, ότι σ΄αρέσει πολύ που μιλάτε ότι θα ήθελες πολύ να βγείτε αλλά τώρα έχεις λίγη δουλειά και να κάνει λίγη υπομονή, του είπες ότι έχεις βγει από μια μεγάλη σχέση και δεν είσαι έτοιμη για νέες δεσμεύσεις ή περίμενες όλα αυτά να τα καταλάβει μυρίζοντας τα νύχια του ;

Γνωρίζεις επίσης τι έχει αυτός ο άνθρωπος μέσα του και τι έχει περάσει, πριν να τον κρίνεις δημόσια; Του έδωσες την ευκαιρία να σου μιλήσει για αυτόν, τον έκανες να νιώσει ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι έχει μέσα του; Ρωτας τρίτους για το εαν θέλει σοβαρή σχέση ή οχι αλλά ποτε σου δεν ρώτησες τον ίδιο, ποτε σου δεν μπήκες στο τρυπάκι να τον γνωρίσεις καλύτερα. Και τώρα τι θέλεις;

Γιατί σε ενοχλεί που δεν σου μιλάει, που πάει στο μαγαζί τις ώρες που εσυ δεν δουλεύεις και δεν θέλει να σε βλέπει μπροστά του; Νόμιζες ότι θα σε κυνηγάει μια ζωή, ότι θα δείχνει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για σένα και εσυ θα κρύβεσαι πίσω από την δύσκολη σχέση που βγήκες και θα του ρίχνεις την μια χυλόπιτα μετά την άλλη; Και τώρα που σε γράφει κανονικά εσυ γιατί τον μειώνεις; Για να ανεβάσεις τον δικό σου εγωισμό ; Μήπως θες να υπάρχουν αγοράκια να σε κυνηγάνε και εσυ απλά να το παίζεις δύσκολη ;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά...τυχαία γνωριστήκατε, αυτός επέλεξε να μην συνεχίσει να σε έχει στην ζωή του !!! Αν ήθελες μια καλύτερη κατάληξη από αυτή την ανθρώπινη σχέση, να ήσουν και συ πιο ξεκάθαρη από την αρχή. Τώρα μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις τις κινήσεις του άλλου και ιδιαίτερα μην τον μειώνεις..γιατι δεν τον ξέρεις!!! Και από επιλογή σου το έδιωξες μακριά σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και ποιος δεν θελει επιβεβαιωση...και ποιος δεν φοβαται την απορριψη και ποιος δεν εχει εγωισμο???
    όλοι μας
    άλλοι πολύ άλλοι λίγο
    πως τα διαχειριζόμαστε όλα αυτά είναι το θέμα
    δεν μπορώ να σε ταπεινώνω επειδή μου είπες όχι (εκτός της τακτικής γραμματόσημο) που καθόλου δεν αποκλείω σ αυτή την περίπτωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που άνοιξες αυτό το θέμα. Και επαναλαμβάνω ο πραγματικός λόγος και όχι ο λόγος που θέλεις να περάσεις μέσα από τα λεγόμενα σου. Υπάρχει ένας γοητευτικός άντρας που σε πλησίασε με τον δικό του τρόπο και σε διεκδίκησε, σου είπε πόσο όμορφη είσαι, σου έδειξε ότι ενδιαφέρεται για σένα, προσπαθώντας να σε κάνει να νιώσεις με τον δικό του τρόπο μοναδική, ερχόμενος στο μέρος που εργάζεσαι, τις ώρες που εργάζεσαι, για να δει εσένα και μόνο εσένα και εσυ απέναντι σε όλα αυτά τι έκανες;

Του είπες μια φορά ότι και αυτός είναι ωραίος, ότι θα ήθελες την παρέα του, ότι σ΄αρέσει πολύ που μιλάτε ότι θα ήθελες πολύ να βγείτε αλλά τώρα έχεις λίγη δουλειά και να κάνει λίγη υπομονή, του είπες ότι έχεις βγει από μια μεγάλη σχέση και δεν είσαι έτοιμη για νέες δεσμεύσεις ή περίμενες όλα αυτά να τα καταλάβει μυρίζοντας τα νύχια του ;

Γνωρίζεις επίσης τι έχει αυτός ο άνθρωπος μέσα του και τι έχει περάσει, πριν να τον κρίνεις δημόσια; Του έδωσες την ευκαιρία να σου μιλήσει για αυτόν, τον έκανες να νιώσει ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι έχει μέσα του; Ρωτας τρίτους για το εαν θέλει σοβαρή σχέση ή οχι αλλά ποτε σου δεν ρώτησες τον ίδιο, ποτε σου δεν μπήκες στο τρυπάκι να τον γνωρίσεις καλύτερα. Και τώρα τι θέλεις;

Γιατί σε ενοχλεί που δεν σου μιλάει, που πάει στο μαγαζί τις ώρες που εσυ δεν δουλεύεις και δεν θέλει να σε βλέπει μπροστά του; Νόμιζες ότι θα σε κυνηγάει μια ζωή, ότι θα δείχνει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για σένα και εσυ θα κρύβεσαι πίσω από την δύσκολη σχέση που βγήκες και θα του ρίχνεις την μια χυλόπιτα μετά την άλλη; Και τώρα που σε γράφει κανονικά εσυ γιατί τον μειώνεις; Για να ανεβάσεις τον δικό σου εγωισμό ; Μήπως θες να υπάρχουν αγοράκια να σε κυνηγάνε και εσυ απλά να το παίζεις δύσκολη ;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά...τυχαία γνωριστήκατε, αυτός επέλεξε να μην συνεχίσει να σε έχει στην ζωή του !!! Αν ήθελες μια καλύτερη κατάληξη από αυτή την ανθρώπινη σχέση, να ήσουν και συ πιο ξεκάθαρη από την αρχή. Τώρα μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις τις κινήσεις του άλλου και ιδιαίτερα μην τον μειώνεις..γιατι δεν τον ξέρεις!!! Και από επιλογή σου το έδιωξες μακριά σου...
    φίλε μου ίσως η πιο σωστή προσεγγίσει στο θέμα μένω άφωνος

υποκλίνομαι

Banned
    όλοι μας
    άλλοι πολύ άλλοι λίγο
    πως τα διαχειριζόμαστε όλα αυτά είναι το θέμα
    δεν μπορώ να σε ταπεινώνω επειδή μου είπες όχι (εκτός της τακτικής γραμματόσημο) που καθόλου δεν αποκλείω σ αυτή την περίπτωση
    αν σε ταπεινωσω εγω? ..εξαλλου το γραμματοσυμο εμπεριεχει ταπεινωση... οπου φτυνεις και κολάω ..αρα.. ? ο εγωισμος ειναι ενας μηχανισμος που ανταποδιδει αυτομάτως τα ιδια...δηλαδη αν με πληγωσεις θα προσπαθησω να σε πληγωσω, αν με ταπεινωσεις θα προσπαθησω να σε ταπεινωσω...αν μεχεις κανει μπαλακι και με τρεχεις ...θα σε τρεξω. κτλ κτλ
    η θεματοθετρια τελικα εχει περισσοτερο εγωισμο ή ο τυπακος? ποιος τελικα απερριψε??

λενε πως τον ελεγχο μιας σχεσης την εχει αυτος που ενδιαφερετε λιγοτερο...και τελικα ολοι πασχιζουμε α πάρουμε τον ελεγχο, μπας και πληγωθουμε λιγοτερο...

Banned
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post

συμφωνω...

Senior Member
    ..... αν ηθελε να με απαυτωσει,θα μου λεγε να βγουμε οι 2 μας για καφε η για ποτο,οχι να μου λεει που θα εισαι να ερθω να σε δω,σε ποια καφετερια κλπ.......
    Πιστευω απλα οτι ειναι τοξικος και προβληματικος!Δε μπορεσε να δεχτει το οχι! διαφορετικα θα ταν κουλ και παμε γιαλλα!
    εγω παλι αυτο το "που θα εισαι να περασω" το βλεπω σαν την πιο σοβαρη ενδειξη οτι σου ξεκαθαριζει οτι δνε θελει κατι συγκεκριμενο, αλλα να ειναι "περαστικος"...
    αποφευγει συγκεκριμενες προτασεις παρεας που να φορουν ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ και μιλαει με γενικοτητες ακριβως γιατι δεν θελει να δωσει δικαιωματα ..
    τι τον εμποδιζει να 'απαυτωσει" δλδ, αν σε βρει με την παρεα σου? κολλαει κι αυτος στο φιλικοκοινωνικο στυλακι και οταν περασει η ωρα και τα πιειτε , επιχειρει να φυγετε μαζι απο το μαγαζι και να σε παει σπιτι σου.
    ενω αν ζητουσε ραντεβου για τους δυο σας το ξεκαθαριζει οτι ενδιαφερεται.

ξερεις γιατι θυμωσε?
    πιστευε οτι σου αρεσε πολυ και θα εκανες κρα για τις προτασεις του και θυμωσε που δεν τα καταφερε ετσι εξυπνα και ευκολα οπως πιστευε οτι πρεπει να του ερθουν.
    εφοσον δεν επιασαν οι ανετες και χαλαρες προτασεις του, η επομενη κινηση του θα ηταν να γινει ΣΥΓΚΕΚΚΡΙΜΕΝΟΣ. να ζητησει δλδ να βγαινετε ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ. κι εκει το ρπαγμα θα εδειχνε οτι παει καπου, ενω αυτος δεν θελει κατι τετοιο.
    θελει να τσαλαβουταει;)

Senior Member
    αν σε ταπεινωσω εγω? ..εξαλλου το γραμματοσυμο εμπεριεχει ταπεινωση... οπου φτυνεις και κολάω ..αρα.. ? ο εγωισμος ειναι ενας μηχανισμος που ανταποδιδει αυτομάτως τα ιδια...δηλαδη αν με πληγωσεις θα προσπαθησω να σε πληγωσω, αν με ταπεινωσεις θα προσπαθησω να σε ταπεινωσω...αν μεχεις κανει μπαλακι και με τρεχεις ...θα σε τρεξω. κτλ κτλ
    η θεματοθετρια τελικα εχει περισσοτερο εγωισμο ή ο τυπακος? ποιος τελικα απερριψε??

λενε πως τον ελεγχο μιας σχεσης την εχει αυτος που ενδιαφερετε λιγοτερο...και τελικα ολοι πασχιζουμε α πάρουμε τον ελεγχο, μπας και πληγωθουμε λιγοτερο...
    κι από εδώ ξεκινάνε τα βάσανα δεν θέλω να εχω κανέναν έλεγχο θέλω να εχω τον άνθρωπο αυτόν που θα μου πει και θα του πω τη σκέφτομαι θέλω να μπορώ να δακρυσο/η χωρίς να το εκμεταλλευτή/ω
    γιατί κάποιος πρέπει να χει τον έλεγχο δεν είμαστε μηχανήματα
    όπως είπε και o for η φίλη μας δεν του είπε καν ότι έχει βγει από μια σχέση
    ίσως τώρα να ήταν καλύτερα και να μην χρειαζόταν να γράφει εδώ

Banned
    κι από εδώ ξεκινάνε τα βάσανα δεν θέλω να εχω κανέναν έλεγχο θέλω να εχω τον άνθρωπο αυτόν που θα μου πει και θα του πω τη σκέφτομαι θέλω να μπορώ να δακρυσο/η χωρίς να το εκμεταλλευτή/ω
    γιατί κάποιος πρέπει να χει τον έλεγχο δεν είμαστε μηχανήματα
    όπως είπε και o for η φίλη μας δεν του είπε καν ότι έχει βγει από μια σχέση
    ίσως τώρα να ήταν καλύτερα και να μην χρειαζόταν να γράφει εδώ
    δεν ξερω γιατι πρεπει να συμβαινει αυτο...και εγω πολλες φορες αναρωτιεμαι για το ποιος εθεσε ολους αυτους τους ηλίθιους κανονες στο παιχνιδι...αλλα τελικα αυτο συμβαινει.
    Ισως επειδη δεν τα πάμε καλα με το πετσι μας..αφου δεν μας γουσταρουμε, αυτοι που μας γουσταρουνε δεν μας αξιζουνε ενω αυτοι που μας φτυνουνε ειναι πιο προκληση για να τους κατακτησουμε.
    ενα υγυής ανθρωπος που ζηταει συναισθημα και τρυφεροτητα ξαφνικα μας φενεται αφυσικος
    ενω αυτος που πουλαει σαπουνοπερα ενδιαφερον.
    δεν ξερουμε πως να βαλουμε ορια στον εαυτο μας ποσο μαλλον στον αλλον, πως να απολαμβανουμε το πιο απλο χαδι. ακομα και ο ερωτας εχει γινει εγωιστικος...δινω για να πάρω και οχι γιατι απολαμβανω να δινω.
    και μονιμως πεταπηδαμε απο τον τρομο της απορριψης/ εγκαταλειψης -στην απάθεια του δεδομενου

φιλαμε χωρις να δινομαστε σε αυτο που κανουμε... κανουμε σεξ και περνουμε ποζες και τεχνικες που ξεπατικόνουμε απο τσοντες ή που γουσταρε ο - η πρωην μας... και ταυτοχρονα αναρωτιομαστε αν αυτο αρεσει στον αλλον αν θα εχει συνεχεια τι θα πει αυριο στην παρεα ...ζουμε μονιμως αναμεσα σε παρελθον και μελλον και χανουμε το παρον.

Senior Member
    δεν ξερω γιατι πρεπει να συμβαινει αυτο...και εγω πολλες φορες αναρωτιεμαι για το ποιος εθεσε ολους αυτους τους ηλίθιους κανονες στο παιχνιδι...αλλα τελικα αυτο συμβαινει.
    Ισως επειδη δεν τα πάμε καλα με το πετσι μας..αφου δεν μας γουσταρουμε, αυτοι που μας γουσταρουνε δεν μας αξιζουνε ενω αυτοι που μας φτυνουνε ειναι πιο προκληση για να τους κατακτησουμε.
    ενα υγυής ανθρωπος που ζηταει συναισθημα και τρυφεροτητα ξαφνικα μας φενεται αφυσικος
    ενω αυτος που πουλαει σαπουνοπερα ενδιαφερον.
    δεν ξερουμε πως να βαλουμε ορια στον εαυτο μας ποσο μαλλον στον αλλον, πως να απολαμβανουμε το πιο απλο χαδι. ακομα και ο ερωτας εχει γινει εγωιστικος...δινω για να πάρω και οχι γιατι απολαμβανω να δινω.
    και μονιμως πεταπηδαμε απο τον τρομο της απορριψης/ εγκαταλειψης -στην απάθεια του δεδομενου

φιλαμε χωρις να δινομαστε σε αυτο που κανουμε... κανουμε σεξ και περνουμε ποζες και τεχνικες που ξεπατικόνουμε απο τσοντες ή που γουσταρε ο - η πρωην μας... και ταυτοχρονα αναρωτιομαστε αν αυτο αρεσει στον αλλον αν θα εχει συνεχεια τι θα πει αυριο στην παρεα ...ζουμε μονιμως αναμεσα σε παρελθον και μελλον και χανουμε το παρον.
    rea μου θα σου πω μια προσωπική εμπειρία
    μια σχέση που είχα την ξεκίνησα σχεδόν έναν μήνα αφού γνωριστήκαμε
    είχαμε φτάσει και οι 2 στο αμήν
    αφού έφτασε αυτό το πολυαναμενόμενο βράδυ κι εκεί που αρχίσαμε να προκαταρκτικά
    μου λέει ότι έχει ένα είδος αλλεργίας στο ύψος που είναι οι τσέπες του παντελονιού
    και γυρνάει και με κοιτάει σχεδόν ενοχικά
    κι όπως την κρατάω σκύβω και της λέω δεν θέλω το σώμα σου θέλω εσένα

δεν μπορείς να φανταστείς πως λύθηκε
    ένιωσα μια πέτρα να γίνετε νερό στα χέρια μου

θα μου πεις γιατί το γράφω αυτό τώρα
    για να καταλάβουμε ότι μερικά πράγματα τα κάνουμε πιο περίπλοκα ενώ είναι τόσο άπλα

Banned
    συμφωνω!!...

Καταρχην δεν προσβαλα κανεναν!Κατα δευτερον δεν απερριψα κανεναν!Απλα ζητησα λιγο χρονο!Καθως θα μου ηταν πιο σωστο να μου πει παμε για ενα καφε και οχι που θα εισαι να περασω να σε δω!
    Εγινε ολοκληρο μπαχαλο!και απο εκει κ περα εδειξα οτι θα θελα να λυθει η παρεξηγηση εστω ανθρωπινα και ηρεμα!Ο τυπος ομως ενω εδειξε οτι ηθελε ποτε δε το οργανωσε!Και αντιθετως ειχε εξαφανιστει.Προχτες ομως που πηγα απτη δουλεια του (γιατι επρεπε να παω) και δε του εδωσα σημασια περα απο ενα τυπικο καλημερα,την ιδια μερα,ηρθε απο τη δουλεια μου δυο φορες,κοιτωντας με καλα καλα,και ενω ειχα δουλεια με επιασε στη παρλα ταχαμου για να με ενημερωσει για καποιο προβλημα που ειχα με τη καρτα αναληψης!Ο τυπος προφανως ηθελε να επιβεβαιωθει και τπτ παραπανω κατι που με θυμωσε!
    Δεν εχω καμια μυγα,και δε μαρεσει η επιθετικη απαντηση μερικων,μιας ολοι μας ειμαστε ανθρωποι και προσπαθουμε να καταλαβουμε τη συμπεριφορα αλλων ανθρωπων,ειδικα οταν δε μας αξιζουν καποιες σκληρες συμπεριφορες!
    Δεν προσβαλλα κανενα το ξαναλεω,απλα μου εκανε εντυπωση αυτη η συμπεριφορα,μιας και ο τυπος ειναι 32 χρονων,δε μπορεσα να πιστεψω πως το ολο του θεμα ηταν να επιβεβαιωθει!
    Αν καποιος προσβαλλε τον αλλο ηταν εκεινος μιας και εγω του ειπα ευγενικα οτι δεν νιωθω ανετα στο να ερθει να με βρει,εκεινος υποτιμησε τη νοημοσυνη μου κανοντας ολοκληρο θεμα προσπαθωντας να με πεισει πως δε τρεχει κατι απο τη πλευρα του και οτι απλα με συμπαθει!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast