σωστή προσέγγιση; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 303
    Senior Member
    αν δεν κάνω λάθος δική μου ιδέα ήταν να του πεις ότι του εστειλες αίτημα φιλίας
    πότε τον βρήκες πότε μιλήσατε
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    αν δεν κάνω λάθος δική μου ιδέα ήταν να του πεις ότι του εστειλες αίτημα φιλίας
    πότε τον βρήκες πότε μιλήσατε
    την τριτη ....
    για το αιτημα φιλιας δεν θυμαμαι μπορει οντως να το ειπες και εσυ, εγω δε ειπα τπτ γαι αυτο σε εκεινον ... Μονος του μου το ειπε...

Senior Member
    μαρα δεν ξέρω αν έκανες κάποια κίνηση έχουν περάσει 4 μέρες απ την ανάρτηση του ποστ
    αυτό που μπορείς να κάνεις είναι
    η να πας στην παλιά σου δουλεία με την δικαιολογία ότι πήγες να δεις τους παλιούς σου συναδέλφους και να τον συνάντησες τυχαία και να δεις πως θα αντιδράσει στην παρουσιάσει σου βλέποντας και κάνοντας
    η δήθεν και καλά τυχαία πέρναγες απ έξω αλλά να καταλάβει ότι δεν ήταν και τόσο τυχαίο και ν ανταλλάξετε κινητά και να του πεις ότι του έχεις στείλει αίτημα φιλίας στο φ/β μπας και μπει και αρχίσετε να μιλάτε

αρχαίο ρητό

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
    αυτό είναι το μήνυμά μου άρα είναι μετά την τρίτη που σου έστειλα το μήνυμα

Senior Member
    αυτό είναι το μήνυμά μου άρα είναι μετά την τρίτη που σου έστειλα το μήνυμα
    Ναι την τριτη συναντηθηκαμε!!! δεν το ανεφερα εγω .... δεν προλαβα δεν το σκεφτηκα.... εκεινος το ανεφερε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Ναι την τριτη συναντηθηκαμε!!! δεν το ανεφερα εγω .... δεν προλαβα δεν το σκεφτηκα.... εκεινος το ανεφερε..
    την δευτέρα πήγαινε απ την παλιά δουλειά σου και κανε αυτό που σου περιέγραψα
    ποτέ δεν ξέρεις

Senior Member
    παλι να παω ? αφου ειδωθηκαμε και ειδικα μεσα στη δουλεια δεν θα γινει κατι διαφορετικο...
    και μιλησαμε και ειχαμε και την ευκαιρια να ανταλλαξουμε τηλεφωνα αλλα μου ειπε οτι εχει δει το αιτημα και θα μου στειλει εκει στο φεις.... Τι νοημα εχει να ξαναπαω? και μπροστα σε ολους? Πιεστικο δεν ειναι ολο αυτο?
    απλα δεν θελει εκεινος προφανως...

Senior Member
    παλι να παω ? αφου ειδωθηκαμε και ειδικα μεσα στη δουλεια δεν θα γινει κατι διαφορετικο...
    και μιλησαμε και ειχαμε και την ευκαιρια να ανταλλαξουμε τηλεφωνα αλλα μου ειπε οτι εχει δει το αιτημα και θα μου στειλει εκει στο φεις.... Τι νοημα εχει να ξαναπαω? και μπροστα σε ολους? Πιεστικο δεν ειναι ολο αυτο?
    απλα δεν θελει εκεινος προφανως...
    πήγαινε απλά χωρίς να του πεις τίποτε άπλα να σε δει να θυμηθεί και μιλά με μια παλιά συνάδελφό σου
    με τόσα προβλήματα που έχουμε σήμερα γινόμαστε αναβλητικοί όχι σήμερα όχι αύριο και στο τέλος δεν το κάνουμε πότε
    το να του θυμίσεις την παρουσία σου λέγοντάς του ένα καλήμερα δεν είναι τίποτε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν πειραζει , Μαρα , οπως λεει κι ο giang , σημασια εχει οτι προσπαθησες , δειχνει θετικη σταση , την αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικη που θα δινεις τα πιτακια .............. και να σου πω , εμεις οι αντρες , δεν εκτιμουμε πιτακια και τετοια , καλυτερα να μας εχετε στο φτυσιμο , πιο πολυ θα εκτιμηθει ....................
    Εγώ έχω ακούσει ότι οι γυναίκες τρελαίνονται για το φτύσιμο από τους άντρες.
    Κολλάνε τότε ή παίρνουμε τα @@@ μου?

Senior Member
    πήγαινε απλά χωρίς να του πεις τίποτε άπλα να σε δει να θυμηθεί και μιλά με μια παλιά συνάδελφό σου
    με τόσα προβλήματα που έχουμε σήμερα γινόμαστε αναβλητικοί όχι σήμερα όχι αύριο και στο τέλος δεν το κάνουμε πότε
    το να του θυμίσεις την παρουσία σου λέγοντάς του ένα καλήμερα δεν είναι τίποτε

Αυτός πηγαίνει 1 φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένες ώρες πάντα...

Αν είχα έστω ενα θετικό σημάδι οταν συναντηθήκαμε η δεχοταν την ανταλλαγη τηλεφωνων η έστω επικοινωνούσε μαζί μου απο το φεις ακόμα και αύριο και μεθαύριο πχ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...
    Στο τέλος θα με βρίσει... Τι θα κερδίσω περισσότερο περα απο τα νιώσω ακόμα πιο άσχημα ? Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Θα θυμηθεί ότι υπάρχω ότι τον ενοχλώ και ότι δεν καταλαβαίνω.. :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ έχω ακούσει ότι οι γυναίκες τρελαίνονται για το φτύσιμο από τους άντρες.
    Κολλάνε τότε ή παίρνουμε τα @@@ μου?

Αν μια γυναικα εχει αυτοπεποιθηση , δεν θα τσιμπησει στο φτυσιμο ............βεβαια , ουτε η τακτικη , ' καλημερα σας , σας ανηκω ' ειναι καλη ......... ............αμα δεν εχει αυτοπεποιθηση , το εντονο ενδιαφερον θα λειτουργησει ως απωθητικο , με το σκεπτικο , οτι για να ενδιαφερεται αυτος για μενα τοσο , που δεν αξιζω τιποτα , ουτε κι αυτος θαξιζει ......δλδ δεν θαθελα να ειμαι μελος σενα κλαμπ , που εχει μελη σαν εμενα ................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αν μια γυναικα εχει αυτοπεποιθηση , δεν θα τσιμπησει στο φτυσιμο ............βεβαια , ουτε η τακτικη , ' καλημερα σας , σας ανηκω ' ειναι καλη ......... ............αμα δεν εχει αυτοπεποιθηση , το εντονο ενδιαφερον θα λειτουργησει ως απωθητικο , με το σκεπτικο , οτι για να ενδιαφερεται αυτος για μενα τοσο , που δεν αξιζω τιποτα , ουτε κι αυτος θαξιζει ......δλδ δεν θαθελα να ειμαι μελος σενα κλαμπ , που εχει μελη σαν εμενα ................
    Κατάλαβα.....
    Γυμνασμένο σώμα λοιπόν και περιποιημένη εμφάνιση για να έχω μια όμορφη!

Senior Member
    Αυτός πηγαίνει 1 φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένες ώρες πάντα...

Αν είχα έστω ενα θετικό σημάδι οταν συναντηθήκαμε η δεχοταν την ανταλλαγη τηλεφωνων η έστω επικοινωνούσε μαζί μου απο το φεις ακόμα και αύριο και μεθαύριο πχ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...
    Στο τέλος θα με βρίσει... Τι θα κερδίσω περισσότερο περα απο τα νιώσω ακόμα πιο άσχημα ? Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Θα θυμηθεί ότι υπάρχω ότι τον ενοχλώ και ότι δεν καταλαβαίνω.. :(

τι είναι αυτό που σου κέντρισε το ενδιαφέρον σου
    ο τρόπος σου σου μίλαγε το πρόσωπο του η κορμοστασιά του ο τρόπος που φερότανε η σου φέρθηκε λίγο πιο ζεστά απ ότι στης άλλες συναδέρφους σου

Banned
    A ρε Μάρα σου φουσκώσαμε και εμείς τα μυαλά, μπορεί να του άρεσες αρχικά και μετά που χαθήκατε να του πέρασε, ποιος ξέρει? Αλλά αν δεν το έκανες κιόλας θα το μετάνιωνες.... Δηλαδή όταν του είπες να ανταλλάξετε τηλέφωνα τι σου είπε? Και το αίτημα το είχε δει αλλά δεν ήταν σίγουρος ότι είσαι εσύ? Αυτό είπε?

Senior Member
    giang ναι οντως ισχυει οτι φέρθηκε λίγο πιο ζεστά απ ότι στης άλλες συναδέρφους... το οτι ειναι καλο παιδι σοβαρο, το οτι μιλαγε παραπανω μαζι μου , το οτι δεχοτανε οτι τον κερναγα ενω θα μπορουσε να μην το κανει η να εφευγε ( καλο αυτο το ειδα σαν θετικο σημαδι) ολααυτα

cube δεν φταιτε εσεις .... εγω τη γνωμη σας ζητησα οπως κανω και τωρα... σαν καποιος εξω απο εμενα δλδ συμβουλευτικα...
    οταν του ειπα για την ανταλλαγη τηλ. μου ειπε μονος του για το φειςμπουκ αν ειμαι εγω που του εκανα αιτημα φιλιας (ετσι μου το ειπε, αρα μαλλον δεν ηταν σιγουρος?) οτι δεν πολυμπαινει και θα μου στειλει εκει

Banned
    Παίζει να μην σε κατάλαβε? Έχεις το όνομά σου στο φεις ? Έχεις φωτογραφίες? Τελικά το οργάνωσες να φανεί τυχαίο?

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast