Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 139 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast
Results 91 to 105 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το σώμα του πως σου φαίνεται?

Ειναι γυμνασμένος.
    Περίμενε ενα λεπτο. Μου λες δηλαδη πως επειδη εχει γυμνασμένο σωμα τον ερωτευτηκε. οχι γιατι ειναι γαματος και με πολυ χιουμορ, αλλα γιατι εχει γυμνασμένο σωμα. Δηλαδη εσυ αν σου ερθει μια ασχημη με τελειο σωμα θα πεις "ααα οκ, σε θέλω";
    Και κατι αλλο. Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον είναι το τέρας των τεράτων και είχε την αντζελινα τζολι (ασχημη κατα την γνωμη μου αλλα σε άλλους αρεσει) και δεν εχει σωμα. καθολου!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member

και εγω του εστειλα το ιδιο Link μαζι με αλλα, αλλα αμφιβαλω αν τα ειδε
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    στο πανω μηνυμα δεν ξερω γτ αλλα δεν εμφανιζεται αυτο που εγραψα

Banned
    Ρε Why αφού είναι στο δικό σου πόστ πως θα το σβήσω εγώ? Δεν μπορώ να το σβήσω...... (Σε έπρηξα η αλήθεια είναι!)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    και εγω του εστειλα το ιδιο Link μαζι με αλλα, αλλα αμφιβαλω αν τα ειδε
    Θα ήθελα να δω άρθρο με το αντίθετο.....

Senior Member
    http://cdn1.bbend.net/media/com_news...os/full/1.jpeg

χαχαχαχαχαχα λιώνω και μόνο στην ιδέα .......... δεν συνεχίζω άλλο
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giang View Post
    http://cdn1.bbend.net/media/com_news...os/full/1.jpeg

χαχαχαχαχαχα λιώνω και μόνο στην ιδέα .......... δεν συνεχίζω άλλο
    Θες να τα ακούσεις τώρα......

Senior Member
    Πάντως Why, αυθυποβάλλεσαι!! Τα έχεις λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στο μυαλό σου, καταλαβαίνω όμως, έχω κι εγώ εμμονές!! :p

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν, πέραν του εαυτού σου,τις σχέσεις τις κάνεις για σένα, κανένας άγνωστος σε σένα, εδώ μέσα, δε θα νοιαστεί αν καταφέρεις να κάνεις σχέση ή όχι με μια όμορφη κοπέλα. Και λυπάμαι που το λέω, γιατί σε συμπαθώ, αλλά νιώθω ότι το κάνεις περισσότερο για τους άλλους παρά για σένα, έχεις λίγο κολλήσει με το θέμα της όμορφης (εφικτός στόχος) και στο μυαλό σου το έχεις μεγαλοποιήσει και έχεις ένα πρότυπο, το οποίο έχεις εξιδανικεύσει και με αυτό πορεύεσαι...

Εγώ είμαι μέτρια, με παραπανίσια κιλά και κινητικά προβλήματα, κι όμως νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από σένα και αυτό με προβληματίζει. Όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα στις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής... μην κλείνεσαι στο "καβούκι" σου επειδή στο λύκειο οι "ωραίες" (κατ'εσέ) τα έφτιαχναν με τους "ωραίους" (κατ'εσέ πάλι), δεν υπάρχουν στάνταρς... απλά αφέσου...προσπάθησε όταν συναναστρέφεσαι γυναίκες να είσαι ευχάριστος...η πραγματική ομορφιά κρύβεται στη ψυχή, καλλιέργησε την ψυχή σου, όξυνε το πνεύμα σου και φρόντισε το σώμα σου παράλληλα, αλλά μην παραμελείς τα άλλα δυο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πραγματικά,ας έμενα ανάπηρος,με κινητικά προβλήματα,ας έχανα το νεφρό μου,ας πάθαινα καρκίνο,ας μου έμενε λίγος χρόνος ζωής κλπ. αν το αντίτιμο ήταν να πάω με όμορφη,στο στυλ που θέλω(που λέμε τόσο καιρό).

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Πάντως Why, αυθυποβάλλεσαι!! Τα έχεις λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στο μυαλό σου, καταλαβαίνω όμως, έχω κι εγώ εμμονές!! :p

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν, πέραν του εαυτού σου,τις σχέσεις τις κάνεις για σένα, κανένας άγνωστος σε σένα, εδώ μέσα, δε θα νοιαστεί αν καταφέρεις να κάνεις σχέση ή όχι με μια όμορφη κοπέλα. Και λυπάμαι που το λέω, γιατί σε συμπαθώ, αλλά νιώθω ότι το κάνεις περισσότερο για τους άλλους παρά για σένα, έχεις λίγο κολλήσει με το θέμα της όμορφης (εφικτός στόχος) και στο μυαλό σου το έχεις μεγαλοποιήσει και έχεις ένα πρότυπο, το οποίο έχεις εξιδανικεύσει και με αυτό πορεύεσαι...

Εγώ είμαι μέτρια, με παραπανίσια κιλά και κινητικά προβλήματα, κι όμως νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από σένα και αυτό με προβληματίζει. Όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα στις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής... μην κλείνεσαι στο "καβούκι" σου επειδή στο λύκειο οι "ωραίες" (κατ'εσέ) τα έφτιαχναν με τους "ωραίους" (κατ'εσέ πάλι), δεν υπάρχουν στάνταρς... απλά αφέσου...προσπάθησε όταν συναναστρέφεσαι γυναίκες να είσαι ευχάριστος...η πραγματική ομορφιά κρύβεται στη ψυχή, καλλιέργησε την ψυχή σου, όξυνε το πνεύμα σου και φρόντισε το σώμα σου παράλληλα, αλλά μην παραμελείς τα άλλα δυο.
    Εγώ θέλω (και) ομορφιά στην εμφάνιση!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Cube,δεν σε αγνόησα...Ξέρεις τι λέω.
    Απλά δεν είδα τι απάντησες,για αυτό ρώτησα.

Banned
    Εγώ θέλω (και) ομορφιά στην εμφάνιση!!!!!!!
    Μικρός ποιες κοιτούσες? Τις ωραίες , τις δημοφιλείς της τάξης?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μικρός ποιες κοιτούσες? Τις ωραίες , τις δημοφιλείς της τάξης?
    Γενικά ότι όμορφο σε εμφάνιση υπήρχε,γιατί?

Senior Member
    Πραγματικά,ας έμενα ανάπηρος,με κινητικά προβλήματα,ας έχανα το νεφρό μου,ας πάθαινα καρκίνο,ας μου έμενε λίγος χρόνος ζωής κλπ. αν το αντίτιμο ήταν να πάω με όμορφη,στο στυλ που θέλω(που λέμε τόσο καιρό).
    Θα τα ακούσεις στο τέλος, lol. :p

Μην το λες ούτε για αστείο!! Θα το προτιμούσα δηλαδή, να μου έκανες πλάκα....
    Εγώ εκτός από σωματική αναπηρία έχω και μια ΑΝΑΠΗΡΗ ΖΩΗ, χωρίς σχέσεις, χωρίς χαρές, και μπόλικα ψυχολογικά "για γαρνιτούρα"....

Επίσης, γνωρίζω, από φιλικό μου πρόσωπο,τι μεγάλη δυστυχία είναι ο καρκίνος (δε ζει πια)....
    Καταλαβαίνω ότι για σένα αυτές οι δυστυχίες δε σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ και εύχομαι να μην τις γνωρίσεις ΠΟΤΕ στη ζωή σου και ας μείνεις μια ζωή παρθένος (είμαι επίσης,ξέρω πως είναι :p). Σου μιλάω εκ πείρας, είναι η μικρότερη δυστυχία!!

Banned
    Γενικά ότι όμορφο σε εμφάνιση υπήρχε,γιατί?
    Γιατί στο σχολείο μετρούσαν άλλα πράγματα, τα προσόντα των κοριτσιών ας το πω έτσι και όχι τόσο το πρόσωπό τους ας πούμε....

Page 7 of 139 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast