Results 16 to 19 of 19
Thread: γνωστικά προβλήματα
-
30-03-2016, 22:24 #16
Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση.Γίνεται η ψύχωση να υπάρχει απο την στιγμή που γεννιέται κάποιος? Γιατί αρκετά απο αυτά που λέτε για αφηρημάδα,αργή ομιλία ή απουσία ομιλίας τα έχω απο πάντα.δηλαδή με θυμάμαι που ήμουν μικρό παιδί και τα άλλα παιδάκια στο νηπιαγωγείο παίζαν μεταξύ τους,γελούσαν και εγώ καθόμουν μόνος μου σε μια γωνία και σκεφτόμουν..
Επίσης ξέρετε αν παίζει ρόλο το πως θα γεννηθεί κάποιος? Εγώ γεννήθηκα λίγο πριν κλείσει η μάνα μου τους 9 μήνες με καισαρική τομή επειδή της έσπασαν τα νερά.Αλλά μου είπε ότι δεν χρειάστηκε να με βάλουν σε θερμοκοιτίδα
- 31-03-2016, 00:59 #17
Yπάρχει παιδική σχιζοφρένεια αλλά αυτό που περιγράφεις δεν αγγίζει αυτό το φάσμα.Μιλάμε για παιδιά που ακούνε φωνές,έχουν φανταστικούς φίλους,βλέπουν πράγματα που δεν υπάρχουν.Δηλαδή ψευδαισθήσεις.Τα παιδιά αυτά δεν είναι λειτουργικά όπως οι συνομήλικοι τους.Δεν γνωρίζω πως αντιμετωπίζεται σε τόσο μικρή ηλικία.Δεν πιστεύω ότι έχεις ψύχωση.Κάποια στοιχεία είναι και της προσωπικότητας του καθενός.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
31-03-2016, 01:13 #18
@nikopoul δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από βιταμίνες και υπερτροφές.Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου για jingo biloba και μου πρότεινε αυτό της lamberts.έχει 180 ταμπλέτες και παίρνεις 1 κάθε μέρα για 6 μήνες.Τώρα νομίζω μπορείς να το παίρνεις για 1 χρόνο αλλά θέλει κ προσοχή.Συζήτα το με κάποιον που ξέρει.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
02-04-2016, 01:20 #19
παιδια εγω πιστευω πως ενα μεγαλο ποσοστο των γνωστικων προβληματων σε μας ερχεται απο τα φαρμακα, ειναι ουσιες πολυ ισχυρες και η επιδραση τους στον εγκεφαλο μας και κατα συνεπεια στον τροπο σκεψης και συμπεριφορας πολυ μεγαλη,εγω πχ απο τοτε που παιρνω σολιαν δυσκολευομαι στις κοινωνικες συναναστροφες και στη ροη της κουβεντας, επισης το φαρμακο αυτο μου φερνει ατονια, πηρα Ladose πριν κανα 4μηνο και ειχα παρει τα πανω μου στη αρχη αλλα στη πορεια ειδα τις γνωστικες λειτουργιες και τη διαθεση να παιρνουν παλι μια κλιση προς τα κατω,για συμπληρωματα διατροφης την εχω ψαξει και γω, εχω ακουσει καλα λογια για το jinseng, εχει δοκιμασει καποιος?