Μια περιεργη κατασταση σχεσης (βοηθεια) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    χαχαχαχαχα καμιά βόμβα να βάλουμε σ αυτό το ποστ υπάρχει....
    σε χαλαει?

Banned
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Κοπελιά εγω διάβασα και κατάλαβα.... Το θέμα είναι ότι ολο αυτο έχει ξεφύγει απο τον αρχικό προβληματισμό του συντάκτη ... Αυτο το ποστ τα έχει όλα!!!
    αυτο το ποστ ειναι σχολιο πάνω σε προηγουμενο ψιλομισογυνιστικο σχολιο κοπελια ... γιαυτο τα εχει ολα κατεσε

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    σε χαλαει?
    εμενα γιατι να με χαλαει κια να το ψιλομισογυνιστικο παει για μενα μαλον δεν καταλαβες πως το εξεφρασα το θεμα γυναικας και παιδι
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    εμενα γιατι να με χαλαει κια να το ψιλομισογυνιστικο παει για μενα μαλον δεν καταλαβες πως το εξεφρασα το θεμα γυναικας και παιδι
    ειπεςμια γυναικα που δεν αναπαραγει δεν ειναι ολοκληρωμενη γυναικα...σωστα? τι δεν καταλαβα?

Senior Member
    ειπεςμια γυναικα που δεν αναπαραγει δεν ειναι ολοκληρωμενη γυναικα...σωστα? τι δεν καταλαβα?
    όχι δεν είπα αυτό είπα ότι μια γυναίκα όσο μεγαλώνει τόσο πιο δύσκολο να κάνει παιδί όποτε από μια ηλικία και μετά προσπαθεί και θέλει πιο πολλή να κάνει παιδί
    κι αν μια γυναικά δεν κάνει παιδί έχει πάντα μια μελαγχολία
    αλίμονο άμα καταδικάσω εγώ μια γυναικά που η ζωή δεν της έδωσε ότι καλύτερο είχε να της δώσει

ξεχνάτε ότι η ολοκλήρωση της γυναίκας έρχεται μέσα από ένα παιδί (όχι απαραίτητα γάμο) κι όσο μεγαλώνει τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κάνει ένα

Senior Member
    αυτο το ποστ ειναι σχολιο πάνω σε προηγουμενο ψιλομισογυνιστικο σχολιο κοπελια ... γιαυτο τα εχει ολα κατεσε
    Οπα οπα ... Μάλλον η ώρα φταει... Εγω αυτό που είπα ότι γενικά οι απάντησες έχουν ξεφύγει απο το γενικό προβληματισμό... Γι αυτό και έγραψα αυτο το ποστ τα έχει όλα...
    Δεν αναφέρθηκα σε σένα συγκεκριμένα αλλα στο ότι έγινε λόγος γενικά για μήτρες ποτά γάμους κλπ... Και το θέμα βλέπω να παίρνει μια έκταση χωρίς λόγο αγαπητή ρεα που μάλλον παρεξηγήθηκες άνευ λόγου και αιτίας...
    Ρινγκ να τι έλειπε απο εδω.... :)

Senior Member
    Ειρηνη ημιν παιδια.... παρασκευη βραδυ ειναι μη χαλαμε καρδιες :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    όχι δεν είπα αυτό είπα ότι μια γυναίκα όσο μεγαλώνει τόσο πιο δύσκολο να κάνει παιδί όποτε από μια ηλικία και μετά προσπαθεί και θέλει πιο πολλή να κάνει παιδί
    αλίμονο άμα καταδικάσω εγώ μια γυναικά που η ζωή δεν της έδωσε ότι καλύτερο είχε να της δώσει
    Καλά υπάρχουν ένα σωρό γυναίκες που δεν θέλουν παιδιά και ψάχνουν για λούσα και καλοπέραση και μπράβο τους που συνειδητά διαλέγουν να μην κάνουν παιδιά...

Senior Member
    Οπως υπαρχουν και αλλες πολλες γυναικες που λογω γυναικολογικων προβληματων δεν μπορουν να κανουν παιδια, αλλα μην το ξεχειλιζουμε το θεμα, αρκετα εχει ξεχειλισει ηδη :P
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καλά υπάρχουν ένα σωρό γυναίκες που δεν θέλουν παιδιά και ψάχνουν για λούσα και καλοπέραση και μπράβο τους που συνειδητά διαλέγουν να μην κάνουν παιδιά...
    cube κι αυτές όταν μεγαλώσουν και πλησιάσουν τα 50 κοπανανε το κεφάλι τους στον τοίχο και ξέρω πολλές περιπτώσεις που μετάνιωσαν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Οπως υπαρχουν και αλλες πολλες γυναικες που λογω γυναικολογικων προβληματων δεν μπορουν να κανουν παιδια, αλλα μην το ξεχειλιζουμε το θεμα, αρκετα εχει ξεχειλισει ηδη :P
    Αυτο ειπακαι εγω και παρεξηγήθηκα... :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Αυτο ειπακαι εγω και παρεξηγήθηκα... :(
    Ευκολα παρεξηγεις καποιον στον γραπτο λογο, δεν υπαρχει και λογος να δημιουργουνται εντασεις.... οποτε ηρεμια και καλη καρδια

Banned
    cube κι αυτές όταν μεγαλώσουν και πλησιάσουν τα 50 κοπανανε το κεφάλι τους στον τοίχο και ξέρω πολλές περιπτώσεις που μετάνιωσαν
    Τώρα για αυτές που όταν έπρεπε δεν ήθελαν παιδιά και μετά το μετάνιωσαν έχω κακία να πω, αλλά θα την καταπιώ. Δεν ξέρω ναι ίσως είναι και ανθρώπινα λάθη αυτά...

Banned
    εξακολουθεις να λες ακριβως το ιδιο πραγμα... ναι το ανθρωπινο σωμα, οχι μονο το γυναικειο αλλα και το ανδρικο εμπεριεχει τον μηχανισμο της αναπαραγωγης, για λογους επιβιωσης του ειδους. η επιλογη μιας γυναικας να μην αναπαραχθει, η ενος ανδρα δεν τους κανει ανολοκλήρωτους. εχω γνωρισει πολλους ανθρωπους γονεις που που μονο ολοκληρωμενοι δεν νιωθουν. η επιλογη της μη αναπαραγωγης δεν συναδει με μελαγχολια, εφοσον ειναι επιλογη.
    ειμαι 36 χρονων και δεν υπάρχει κανενα πλανο παιδιου στο μελλον μου γιατι πολυ απλα το θεωρω εναν ακρως υπέυθυνο ρολο και δεν εχω σκοπο να γεννοβολησω μονο και μονο για να γεννοβολισω

και δεν κανω σχεσεις με σκοπο τον γαμο ή την αναπαραγωγη, αλλα την απολαυση και την τρυφεροτητα και την συντροφικοτητα.

πριν 70 χρονια μια γυναικα που δεν εκανε παιδι θεωρουταν αχρηστη...σημερα μια γυναικα που δεν κανει παιδι μπορει να κανει πολλα αλλα πραγματα στην ζωη της, το ιδιο επεισης και ενας αντρας...
    το να ακουω αυτες τις θεσεις απο ανθρωπους καποιας ηλικιας το καταλαβαινω..αλλα απο νεους και εξυπνους ανθρωπους...με απογοητευει..

Senior Member
    εξακολουθεις να λες ακριβως το ιδιο πραγμα... ναι το ανθρωπινο σωμα, οχι μονο το γυναικειο αλλα και το ανδρικο εμπεριεχει τον μηχανισμο της αναπαραγωγης, για λογους επιβιωσης του ειδους. η επιλογη μιας γυναικας να μην αναπαραχθει, η ενος ανδρα δεν τους κανει ανολοκλήρωτους. εχω γνωρισει πολλους ανθρωπους γονεις που που μονο ολοκληρωμενοι δεν νιωθουν. η επιλογη της μη αναπαραγωγης δεν συναδει με μελαγχολια, εφοσον ειναι επιλογη.
    ειμαι 36 χρονων και δεν υπάρχει κανενα πλανο παιδιου στο μελλον μου γιατι πολυ απλα το θεωρω εναν ακρως υπέυθυνο ρολο και δεν εχω σκοπο να γεννοβολησω μονο και μονο για να γεννοβολισω

και δεν κανω σχεσεις με σκοπο τον γαμο ή την αναπαραγωγη, αλλα την απολαυση και την τρυφεροτητα και την συντροφικοτητα.

πριν 70 χρονια μια γυναικα που δεν εκανε παιδι θεωρουταν αχρηστη...σημερα μια γυναικα που δεν κανει παιδι μπορει να κανει πολλα αλλα πραγματα στην ζωη της, το ιδιο επεισης και ενας αντρας...
    το να ακουω αυτες τις θεσεις απο ανθρωπους καποιας ηλικιας το καταλαβαινω..αλλα απο νεους και εξυπνους ανθρωπους...με απογοητευει..
    δεν το λέω υποτιμητικά για κανέναν γιατί διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου
    απλά από μια ηλικία και μετά το αίσθημα μητρότητας γίνετε πιο έντονο και δεν είναι λίγες οι γυναίκες (τους βγάζω το καπέλο) που κάνουν παιδί και το μεγαλώνουν μόνες τους και δινουν ολη τη ζωη τους για να το μεγαλοσουν και να γινουν αξια

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast