Μια περιεργη κατασταση σχεσης (βοηθεια) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 94
    Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τώρα για αυτές που όταν έπρεπε δεν ήθελαν παιδιά και μετά το μετάνιωσαν έχω κακία να πω, αλλά θα την καταπιώ. Δεν ξέρω ναι ίσως είναι και ανθρώπινα λάθη αυτά...
    δειξε μου εναν μεσηλικα που δεν μετανιωνει για κατι που δεν εχει κανει στην ζωη του....

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    δεν το λέω υποτιμητικά για κανέναν γιατί διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου
    απλά από μια ηλικία και μετά το αίσθημα μητρότητας γίνετε πιο έντονο και δεν είναι λίγες οι γυναίκες (τους βγάζω το καπέλο) που κάνουν παιδί και το μεγαλώνουν μόνες τους και δινουν ολη τη ζωη τους για να το μεγαλοσουν και να γινουν αξια
    ειναι υποτιμητικο αλλα δεν μπορεις να το καταλάβεις... τι διαστρεβλωσα? σε ρωτησα αν κατα την γνωμη σου μια γυναικα πανω απο 35 χωρις παιδι ειναι ανολοκληρωτη και εσυ ειπες νο κομεντ... ενας ανδρας που στα 35 δεν εχει τεκνοποιησει ειναι για σενα ανολοκλήρωτος? .. γιατι σωματικα και εκεινος λογο ηλικιας το σπερμα αποδυναμωνει κτλ κτλ

υγ. δεν εχω καμια διαθεση για εντασεις, δεν διαστρεβλώνω τιποτα...ισως κατι δεν καταλαβα ..απλα διαφωνω με ολο τον σεβασμο

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δειξε μου εναν μεσηλικα που δεν μετανιωνει για κατι που δεν εχει κανει στην ζωη του....
    Ρέα δεν το είπα για σένα, ούτε ήξερα αν έχεις παιδιά ή όχι... Εγώ το είπα με την έννοια ότι αν μια γυναίκα θέλει καλοπέραση στα νιάτα της και καλά κάνει, μετά στα 60 θα θυμηθεί ότι δεν έκανε παιδιά? Για ποιο λόγο, γιατί θέλει τα παιδιά μόνο για τα δύσκολα? Όχι ότι είναι σωστό να κρίνω εγώ αυτές τις γυναίκες αλλά τέσπα...Ναι όλοι κάνουν λάθη, όλοι μετανιώνουν....και εγώ έγινα κριτής τους ξαφνικά....

Banned
    Ξινά μας βγήκαν τα γέλια μου φαίνεται.....

Banned
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Οπα οπα ... Μάλλον η ώρα φταει... Εγω αυτό που είπα ότι γενικά οι απάντησες έχουν ξεφύγει απο το γενικό προβληματισμό... Γι αυτό και έγραψα αυτο το ποστ τα έχει όλα...
    Δεν αναφέρθηκα σε σένα συγκεκριμένα αλλα στο ότι έγινε λόγος γενικά για μήτρες ποτά γάμους κλπ... Και το θέμα βλέπω να παίρνει μια έκταση χωρίς λόγο αγαπητή ρεα που μάλλον παρεξηγήθηκες άνευ λόγου και αιτίας...
    Ρινγκ να τι έλειπε απο εδω.... :)
    συγνωμη μαρα ειδα οτι σχολιασες το σχολιο μου μονο... και ειμαι φορτισμενη απο διαφορα σχολια που γινοντε για τις γυναικες της ηλικιας μου..οχι του giang..γενικα... και το παρεξηγησα...

Senior Member
    ειναι υποτιμητικο αλλα δεν μπορεις να το καταλάβεις... τι διαστρεβλωσα? σε ρωτησα αν κατα την γνωμη σου μια γυναικα πανω απο 35 χωρις παιδι ειναι ανολοκληρωτη και εσυ ειπες νο κομεντ... ενας ανδρας που στα 35 δεν εχει τεκνοποιησει ειναι για σενα ανολοκλήρωτος? .. γιατι σωματικα και εκεινος λογο ηλικιας το σπερμα αποδυναμωνει κτλ κτλ
    ρεα μου είμαι 44 και δεν εχω παιδί σου μιλάω ειλικρινά από την μια χαίρομε γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω αξιοπρεπώς από την άλλη λυπάμαι και (ζηλεύω) άλλους που στην ηλικία μου που έχουν παιδιά και τους βλέπω να παίζουν
    και να χαίρονται
    ναι εγώ νιώθω ανολοκλήρωτος ναι θα ήθελα ένα παιδί όχι για τον κόσμο (ξέρεις που τους εχω γραμμένους) για έμενα για
    τώρα γι αυτούς που δεν θέλουν παιδιά καλός δεν είμαι εγώ που θα τους κρίνω και ούτε όλοι οι άλλοι
    δεν είμαι δικαστής κανενός
    ο καθένας είναι υπεύθυνος τον πράξεων του και στον μόνο που θα δώσουν αναφορά είναι στον καθρέφτη τους

πιστεύω να σε κάλυψα
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Ρέα δεν το είπα για σένα, ούτε ήξερα αν έχεις παιδιά ή όχι... Εγώ το είπα με την έννοια ότι αν μια γυναίκα θέλει καλοπέραση στα νιάτα της και καλά κάνει, μετά στα 60 θα θυμηθεί ότι δεν έκανε παιδιά? Για ποιο λόγο, γιατί θέλει τα παιδιά μόνο για τα δύσκολα? Όχι ότι είναι σωστό να κρίνω εγώ αυτές τις γυναίκες αλλά τέσπα...Ναι όλοι κάνουν λάθη, όλοι μετανιώνουν....και εγώ έγινα κριτής τους ξαφνικά....
    δεν το πηρα ετσι...γενικα μιλουσα και εγω ρε συ για τους 50δες που μετανιωνουν ... συμφωνουσα μαζι σου και το γενικευα....δεν ειμαι μεσηλικας 36 χρονων ειμαι

Banned
    δεν το πηρα ετσι...γενικα μιλουσα και εγω ρε συ για τους 50δες που μετανιωνουν ... συμφωνουσα μαζι σου και το γενικευα....δεν ειμαι μεσηλικας 36 χρονων ειμαι
    Πάλι καλά γιατί ένιωσα απαίσια.............

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    ρεα μου είμαι 44 και δεν εχω παιδί σου μιλάω ειλικρινά από την μια χαίρομε γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω αξιοπρεπώς από την άλλη λυπάμαι και (ζηλεύω) άλλους που στην ηλικία μου που έχουν παιδιά και τους βλέπω να παίζουν
    και να χαίρονται
    ναι εγώ νιώθω ανολοκλήρωτος ναι θα ήθελα ένα παιδί όχι για τον κόσμο (ξέρεις που τους εχω γραμμένους) για έμενα για
    τώρα γι αυτούς που δεν θέλουν παιδιά καλός δεν είμαι εγώ που θα τους κρίνω και ούτε όλοι οι άλλοι
    δεν είμαι δικαστής κανενός
    ο καθένας είναι υπεύθυνος τον πράξεων του και στον μόνο που θα δώσουν αναφορά είναι στον καθρέφτη τους

πιστεύω να σε κάλυψα
    ναι με καλυψες!...
    λυπάμαι που νιωθεις ετσι... θες να το συζητησουμε ή να σαταπ?

Banned
    Πάλι καλά γιατί ένιωσα απαίσια.............
    θα βαζω φατσουλες γιατι παρεξηγουμαι οταν δεν βαζω... αλλα σε μια σοβαρη συζητηση το ξεχναω... συγνωμη δεν ηθελα κανενας να νιωσει απαισια

Banned
    φίλε giang ξέρω άνθρωπο που στα 48 του παντρεύτηκε 30χρονη και τώρα έχει ένα κοριτσάκι 8 χρονών.Μη χάνεις την ελπίδα σου εφόσον αυτό ειναι που επιθυμείς,μπορεί να το πετύχεις στο μέλλον.

Senior Member
    ναι με καλυψες!...
    λυπάμαι που νιωθεις ετσι... θες να το συζητησουμε ή να σαταπ?
    να το ανοίξουμε αύριο καλύτερα γιατί είμαστε σε μια ένταση
    παρότι μεσήλικας :p εχω πολύ ανοιχτά μυαλά (τ αερίζω κάθε μέρα) και καμία σχέση με 44
    :cool:

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά εγω προτείνω το θέμα να λήξει Εδώ...
    Αν και εσύ βρε ρεα πήρες ανάποδες χωρίς βασικά να σε προσβάλλει νομίζω κανεις!!! Ας πούμε ξακη συνεννόηση κακθα στιγμή δεν ξερω...
    Ο καθένας ζει τη ζωή του όπως νομίζει καλύτερα κρατώντας και υποστηρίζοντας τη στάση ζωής που πιστεύει..
    Εδω είμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις να βοηθάμε και όχι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας !!!!
    Τελικά αυτο το θέμα αλλιώς ξεκίνησε αλλου κατέληξε και πήγε πολυ μακριά όλο αυτό και βασικά χωρίς λόγο ....
    Ελάτε να αγαπηθούμε πάλι χαχα

Σας αγαπώ - Αλιφερη χαχα

Banned
    συμφωνω με τον adm και επαυξανω, μπραβο σου που δεν πηγες να γκαστρωσεις μια οποια διαθεσιμη μονο και μονο για εγωιστικους λογους ..οπως κανουν οι πολλοι. και αν δεν γινουμε ποτε γονεις αν μη τι αλλο θα εχουμε την συνειδηση μας καθαρη ..γιατι καλυτερα ατεκνος παρα κακος γονιος

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    φίλε giang ξέρω άνθρωπο που στα 48 του παντρεύτηκε 30χρονη και τώρα έχει ένα κοριτσάκι 8 χρονών.Μη χάνεις την ελπίδα σου εφόσον αυτό ειναι που επιθυμείς,μπορεί να το πετύχεις στο μέλλον.
    αντ η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αρκεί να μη λεν την πεθερά σου χαχαχαχαχαχ
    υπάρχει κι άλλη λύση την παίρνεις έτοιμη μαζί με το παιδί και δεν αγχώνεσαι κιόλας χαχαχαχα

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast