Καταπιεστικη Σχέση-Ειναι ανθυγιεινή?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 142
    Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Κι αμα σε χωρισει τι?? Τρεμει ο κολος της γατας Το μοναστηρι ναν καλα
    Αμα με χωρισει δεν ξερω πως θα ειναι η κατασταση και γι αυτο φοβαμαι τον χωρισμο δεν ξερω τι θα κανω μετα αν μπορω να την ξεπερασω και πως και αν μετα την θελω πισω που νομιζω αυτό θα γίνει??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomm View Post
    ναι το πιστευει και μου το λεει συνεχεια και μου σπαει πραγματικα τα νευρα γιαιτ εχει ξεφυγει η κατασταση

:Ο. Φιλε στο είπα και πρίν. RUN DUDE, RUN!!!
    Η κοπέλα εχει αρρωστο μυαλο. Δεν σε αφηνει να δεις τηλεόραση, να κατσεις με την οικογενεια σου και σιγουρα ουτε να μιλησεις με φίλο. Αυτο δεν είναι ζωή φίλε μου. Και φυλακισμένος να ήσουν θα είχες πιο πολλα δικαιώματα από ότι τωρα. Τι θα γίνει αν πχ κάνετε κανενα παιδί. Θα σου λεει να μην το αγγιζεις για να μην κανεις κατι και με το παιδί!?
    Η αποψη μου είναι καλυτερα να χωρίσεις οσο είναι καιρός. Καταλαβαίνω πως την αγαπάς (ή τουλαχιστον αυτο νομίζεις) αλλά αυτη δεν σε αγαπάει, καθόλου. Εχει εμμονη με εσένα και η εμμονη δεν είναι αγάπη, αλλα αρρωστια!!!
    Αυτη εχει αδερφια;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Αμα με χωρισει δεν ξερω πως θα ειναι η κατασταση και γι αυτο φοβαμαι τον χωρισμο δεν ξερω τι θα κανω μετα αν μπορω να την ξεπερασω και πως και αν μετα την θελω πισω που νομιζω αυτό θα γίνει??

Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες....
    Ο ερωτας (εαν υπηρχε ποτε) εχει τελειωσει και την θέση της την εχει παρει κατι που δεν είναι υγειές ουτε για σενα, ουτε για την οικογενειά σου και ουτε για αυτήν.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Member
    και εγω το πιστευω αυτο οτι εχει φυγει η αγαπη της αν υπηρχε ποτε της εμεινε η εμμονη πως το λες και μου λεει συνεχεια ειμαι χαλια με καταστρεφεις ολο κανεις πραγματα που σου εχω πει να μην τα κανεις(γιατι τα κανω και τα κανω κρυφα και οταν με ανακρινει δεν θελω να λεω ψεμματα και γινεται χαμος) και λιγο να ειμαι καλα θα πεις ή θα κανεις κατι και θα με στεναχωρησεις με το παραμικρο ομως πχ αμα κοιταξω μια που το παιρνει το ματι λεμε για 1 δευτερολεπτο χαλαει ολο το απογευμα αλλα δεν ξερω ειναι καλο κοριτσι καταβαθος πιστευω το οικογενειακο της περιβαλλον την εχει κανει ετσσι εχει αλλα 3 κοριτσια πολυ μικροτερα σχεδον

Senior Member
    να είσαι σίγουρος πως άμα της πεις χωρίζουμε θα γυρίσει την πλάκα
    αφού σε βλέπει ότι φοβάσαι τόσο πιέζει καταστάσεις
    αλλά και οκ χωρίζουμε να σου πει ίσως είναι καλύτερα
    δεν μπορεί να σου κουμαντάρει τόσο πολύ την ζωή σου
    μόνο χαλινάρια και παρωπίδες δεν σου έχει βάλει ακόμα
    βγες έξω και πάρε ανάσες
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    και εγω το πιστευω αυτο οτι εχει φυγει η αγαπη της αν υπηρχε ποτε της εμεινε η εμμονη πως το λες και μου λεει συνεχεια ειμαι χαλια με καταστρεφεις ολο κανεις πραγματα που σου εχω πει να μην τα κανεις(γιατι τα κανω και τα κανω κρυφα και οταν με ανακρινει δεν θελω να λεω ψεμματα και γινεται χαμος) και λιγο να ειμαι καλα θα πεις ή θα κανεις κατι και θα με στεναχωρησεις με το παραμικρο ομως πχ αμα κοιταξω μια που το παιρνει το ματι λεμε για 1 δευτερολεπτο χαλαει ολο το απογευμα αλλα δεν ξερω ειναι καλο κοριτσι καταβαθος πιστευω το οικογενειακο της περιβαλλον την εχει κανει ετσσι εχει αλλα 3 κοριτσια πολυ μικροτερα σχεδον

Και το πηγάδι εχει βαθος αλλα δεν κάνεις σχεση μαζί του! Ακουσε με. Καλυτερα να χωρίσεις τώρα και να κρατησεις τις ωραίες αναμνησεις παρα αργότερα (που θα γίνει, αργα ή γρηγορα θα φτάσεις στο αμην και θα ξεσηκωθείς) και δεν μεινει τίποτα καλό για να θυμάσαι.
    Πες της να μην μιλαει με τις αδερφές της γιατι φοβάσαι μην κάνει κατι με αυτές :ρ χαχαχα
    Περα απο την πλάκα τωρα οπως βλέπεις κι εσυ η σχεση σας παει απο το κακό στο χειρότερο. Και οι δυο πληγωνεστε. Εσυ γτ σε εχει φυλακισμένο μακρια από ολους και δεν σε αφηνει ουτε να κλασεις και δεν σου εχει εμπιστοσύνη ουτε στο ελάχιστο και αυτή γτ θελει κάτι άλλο και όχι αγόρι.

Banned
    Εγώ λέω να κάτσεις ήσυχα να το συζητήσεις και να της πεις ότι πνίγεσαι και ήρθε η ώρα να τα αλλάξατε όλα αυτά και οι δύο φυσικά. Αυτά στα κάνει επειδή την παίρνει να τα κάνει. Αν δεν δεχτεί χωρίζεις. Αν δεχτεί το βλέπεις στην πορεία. Αυτή είναι και μικρή ακόμα, τώρα φτιάχνει χαρακτήρα, άμα δεν το χειριστείς και εσύ σωστά θα μεγαλώσει και ποιος ξέρει πόσους άντρες θα βασανίσει!

Member
    Καθισαμε και συζητησαμε και βγαλαμε κατι έγιναν πολλα βεβαια αλλα που να σας τα λεω συμφωνησαμε να μεινουμε μαζι και να προσπαθησουμε θα βλεπω καποια πραγματα αφου την ρωτησω και να μην τις ξαναπω ψεμματα και κανω κατι που δεν το ξερει και την εχω ρωτησει ζορίζεται πολυ με την οικογενεια της και θελει βοηθεια αν δουμε παλι οτι δεν τραβαει ουτε αυτο θα δειξει μαλλον χωριζουμε

Senior Member
    Καθισαμε και συζητησαμε και βγαλαμε κατι έγιναν πολλα βεβαια αλλα που να σας τα λεω συμφωνησαμε να μεινουμε μαζι και να προσπαθησουμε θα βλεπω καποια πραγματα αφου την ρωτησω και να μην τις ξαναπω ψεμματα και κανω κατι που δεν το ξερει και την εχω ρωτησει ζορίζεται πολυ με την οικογενεια της και θελει βοηθεια αν δουμε παλι οτι δεν τραβαει ουτε αυτο θα δειξει μαλλον χωριζουμε

σου ευχομαι τα καλυτερα φίλε μου. Και αν εχεις νεα ή θες βοηθεια σε κατι πες

Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    σου ευχομαι τα καλυτερα φίλε μου. Και αν εχεις νεα ή θες βοηθεια σε κατι πες
    Σε ευχαριστώ παρα πολυ και ολους σας ευχαριστώ για οτιδήποτε χρειαστω βοηθεια ή εχω νεα τοτε θα σας ξαναγραψω

Member
    σημερα εγινε το μεσημερι κατι το οποιο δεν τις αρεσε και μου ειπε αν συνεχισουμε ετσι εγω δεν μπορω κατι εδειξε στην τηλεοραση που δεν ηθελε να δω και το ειδα για 2 δευτερολεπτα δεν αλλαζει και πολλα λεει δεν θελει να βλεπω αλλες οτι και να γινει ουτε για 1 δευτερολεπτο και πως την κανω χαλια συνεχεια οτι την καταστρεφω συνεχεια και μιλησα με τον θθειο μου και μου ειπε οτι αν δεν σε αφηνει να κανεις πραγματα πες της αντε γεια δεν ξερω τι να κανω ειχα ονειρα με αυτο το κοριτσι αλλα μαλλον θα τα πεταξω

Senior Member
    σημερα εγινε το μεσημερι κατι το οποιο δεν τις αρεσε και μου ειπε αν συνεχισουμε ετσι εγω δεν μπορω κατι εδειξε στην τηλεοραση που δεν ηθελε να δω και το ειδα για 2 δευτερολεπτα δεν αλλαζει και πολλα λεει δεν θελει να βλεπω αλλες οτι και να γινει ουτε για 1 δευτερολεπτο και πως την κανω χαλια συνεχεια οτι την καταστρεφω συνεχεια και μιλησα με τον θθειο μου και μου ειπε οτι αν δεν σε αφηνει να κανεις πραγματα πες της αντε γεια δεν ξερω τι να κανω ειχα ονειρα με αυτο το κοριτσι αλλα μαλλον θα τα πεταξω
    οχι και την τηλεόραση ρε τομμ λίγο μάτι μας έμεινε θα μας το πάρουν κι αυτό χαχαχαχα
    φίλε πάρε τον ελέγχω τώρα άμα έχεις όνειρα αλλιώς άστο να πάει άστο
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    οχι και την τηλεόραση ρε τομμ λίγο μάτι μας έμεινε θα μας το πάρουν κι αυτό χαχαχαχα
    φίλε πάρε τον ελέγχω τώρα άμα έχεις όνειρα αλλιώς άστο να πάει άστο
    Τωρα ακριβως θα παρω τον έλεγχο και αν δεν βγει το αφηνω παιζονται ολα για ολα

Senior Member
    Τωρα ακριβως θα παρω τον έλεγχο και αν δεν βγει το αφηνω παιζονται ολα για ολα

Ή βαλε ορια ή στειλε την απο κει που ήρθε. Δεν υπάρχει μεση λυση.
    Να μην σε αφηνει ουτε τηλεόραση να δεις!?

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ή βαλε ορια ή στειλε την απο κει που ήρθε. Δεν υπάρχει μεση λυση.
    Να μην σε αφηνει ουτε τηλεόραση να δεις!?
    Συμφωνώ.....

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast