έχω μια απορία... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 119
    Banned
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    ειναι και οι χαζοζουζουνιτσες...αλλα κυριως το λενε γιατι υπαρχει ενα ειδος κτητικοτητας και στις φιλίες...φυσικα και το χω ζησει ...ο αντρας μου κανει ζουζουζουνιτσες!!! καταλαβα εσυ το θες το μπινελικι σου!!! χαχα πλακα κανω !
    ..... περιεργο χιουμορ.....!!

Senior Member
    Εγω γελαω με τους μπρουταλ αντρες , τους πολλα βαρυ και οχι...που θα τη ριξουν και τη σφαλιαρα τους!!και μου ρχονται εικονες απο ρολους και αυτο παρουσιασα σαν αστειο!!Τέσπα ο καθενας μπορει να θεωρει χιουμορ οτι νομιζει..και ο καθενας μπορει να μη γελασει ...δε βαριεσαι..καληνυχτα και συγγνωμη για το περιεργο χιουμορ!

Senior Member
    συμφωνω τοοοσο μετην constantly curious k τη ρεα!! γενικα... καλησπερα fleur!
    ελπιζω να πας καλα!

Senior Member
    Γεια σου νεράιδα ...δυστυχως δεν ειμαι καθολου καλά ...ελπιζω αυριο να τη δω αλλιως...

Senior Member
    οχ...έγινε κατι? ή γενικα μεταπτώσεις?

Senior Member
    πεφτω μονη μου ..πεφτω με ολα αυτα...που ακομα και αν λεω οτι συμφωνω με τα κοριτσια το "γεια σου τι κανεις?καλα? θα τα πουμε στη συνεδρια" δε το θεωρω αντιεπαγγελματικο αλλα αντιανθρωπινο...γενικά..με οτι σκατα ειμαι ...που δεν υπαρχει λυση και περιθωριο να διορθωθω..

πεφτω μονη μου ..πεφτω με ολα αυτα...που ακομα και αν λεω οτι συμφωνω με τα κοριτσια το "γεια σου τι κανεις?καλα? θα τα πουμε στη συνεδρια" δε το θεωρω αντιεπαγγελματικο αλλα αντιανθρωπινο...γενικά..με οτι σκατα ειμαι ...που δεν υπαρχει λυση και περιθωριο να διορθωθω..
    Καλησπέρα fleur! πολύ όμορφο νικ νειμ :)

προφανώς έχεις μια διαφορετική προσέγγιση με τους ανθρώπους πιο τρυφερή, όπως με τις φίλες σου ή τους άντρες αν κατάλαβα καλά. Σου αρέσει να εκφράζεσαι περισσότερο και πιο εκδηλωτικά (το ίδιο αρέσει και σε μένα ) και δε το βρίσκω καθόλου χαζό :) αντιθέτως πολύ γλυκό. Εφόσον δε οι φίλες σου σε δέχονται όντας ο εαυτός σου κι εσένα αυτό σε κάνει χαρούμενη αυτό μονάχα μετράει :)

Γι αυτό τον λόγο κιόλας λοιπόν ''απογοητεύτηκες'' από την ''ψυχρή'' ίσως αντίδραση την ειδικού σου. Δεν υπάρχει λόγος όμως γιατί κατα πάσα περίπτωση ούτε σε αντιπαθεί ούτε σε απέφυγε απλώς είναι ένας επαγγελματίας με τόοοοσα πολλά στο μυαλό του που πραγματικά δε χρειάζεται να σκαλώνεις σε μία αντίδραση εκτός κιόλας συνεδριών. Σημασία έχει πως την έχεις επιλέξει για να αφιερώνεις 45 λεπτά του χρόνου σου πολύτιμα λεπτά και προφανώς για να έκανες αυτή την επιλογη σημαίνει ότι κάτι σου έκανε κλικ, μάλλον βοηθάει, μάλλον σου δίνει αυτό που θες , οπότε κράτα αυτό και συνέχισε να είσαι όσο γλυκός άνθρωπος είσαι και ζεστός είναι όμορφο και χρειάζεται :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    Καλησπέρα fleur! πολύ όμορφο νικ νειμ :)

προφανώς έχεις μια διαφορετική προσέγγιση με τους ανθρώπους πιο τρυφερή, όπως με τις φίλες σου ή τους άντρες αν κατάλαβα καλά. Σου αρέσει να εκφράζεσαι περισσότερο και πιο εκδηλωτικά (το ίδιο αρέσει και σε μένα ) και δε το βρίσκω καθόλου χαζό :) αντιθέτως πολύ γλυκό. Εφόσον δε οι φίλες σου σε δέχονται όντας ο εαυτός σου κι εσένα αυτό σε κάνει χαρούμενη αυτό μονάχα μετράει :)

Γι αυτό τον λόγο κιόλας λοιπόν ''απογοητεύτηκες'' από την ''ψυχρή'' ίσως αντίδραση την ειδικού σου. Δεν υπάρχει λόγος όμως γιατί κατα πάσα περίπτωση ούτε σε αντιπαθεί ούτε σε απέφυγε απλώς είναι ένας επαγγελματίας με τόοοοσα πολλά στο μυαλό του που πραγματικά δε χρειάζεται να σκαλώνεις σε μία αντίδραση εκτός κιόλας συνεδριών. Σημασία έχει πως την έχεις επιλέξει για να αφιερώνεις 45 λεπτά του χρόνου σου πολύτιμα λεπτά και προφανώς για να έκανες αυτή την επιλογη σημαίνει ότι κάτι σου έκανε κλικ, μάλλον βοηθάει, μάλλον σου δίνει αυτό που θες , οπότε κράτα αυτό και συνέχισε να είσαι όσο γλυκός άνθρωπος είσαι και ζεστός είναι όμορφο και χρειάζεται :)

ετσι ακριβως....!!
    μην σκαλώνεις ΚΑΙ σε αυτο...προχώρα!

Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...σταματαω το σκαλωμα και προχωραω!!

Senior Member
    ετσι μπραβο!! :D

Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι.. ειδικα αν με ξερει και μου κανει ναζια δεν ειναι απλα χαζουλα, ειναι τερμα ηλίθια! το "ερωτικο" στοιχειο σε μια φιλια ειναι η συντροφικοτητα οχι οι χαζοζουζουνιτσες :)..

φαντασου λοιπον πως νιωθω οταν γνωριζω καποιον αντρα και μου κανει ναζια...πωωωωωω αληθεια δεν υπάρχει πιο ξενερωτικο... σου χει τυχει ???
    Kαλησπέρα και πάλι rea :) πώς είσαι?

εγώ πάλι λατρεύω να έχω δίπλα μου άντρα ναζιάρη και τρυφερό το βρίσκω απίστευτα όμορφο και σέξυ. Το αδιάφορο,το μυστηριώδες,το περίεργο,το κρυφό και το μπρουτάλ τα βρίσκω παντελώς ξενερωτικά. Και για κοπελα ναζιάρα και τρυφερή για φίλη το λατρεύω,μου προκαλεί ηρεμία και ζεστασιά. Προς θεού δεν εννοώ με το ναζιάρικα άτομα το να μιλάμε ασόβαρα ή να αγνοούμε την πραγματικότητα ή να επιδεικνυόμαστε φωνάζοντας και επισκιάζοντας κάθε άνθρωπο γύρω. Απλά βρίσκω πολύυ γλυκό και γαληνευτικό, όμορφο, σέξυ την τρυφερότητα και το νάζι, την παιδικότητα που εσύ λες. Γιατί άλλωστε τα παιδιά είναι αθώα και δεν έχουν εμποτιστεί από την πικρία,την κακία, την μανία για σαρκικά πράγματα αλλά βρίσκουν την ομορφιά σε απλά πράγματα και όχι σύνθετα..

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...σταματαω το σκαλωμα και προχωραω!!
    μπράβο!!! κι αν τυχόν όμως ξαναπέσεις ή δε νιώσεις καλά είμαστε εδώ απλά μίλα μας :) δεν είσαι μόνη!!

Banned

εγώ πάλι λατρεύω να έχω δίπλα μου άντρα ναζιάρη και τρυφερό το βρίσκω απίστευτα όμορφο και σέξυ. Το αδιάφορο,το μυστηριώδες,το περίεργο,το κρυφό και το μπρουτάλ τα βρίσκω παντελώς ξενερωτικά. Και για κοπελα ναζιάρα και τρυφερή για φίλη το λατρεύω,μου προκαλεί ηρεμία και ζεστασιά. Προς θεού δεν εννοώ με το ναζιάρικα άτομα το να μιλάμε ασόβαρα ή να αγνοούμε την πραγματικότητα ή να επιδεικνυόμαστε φωνάζοντας και επισκιάζοντας κάθε άνθρωπο γύρω. Απλά βρίσκω πολύυ γλυκό και γαληνευτικό, όμορφο, σέξυ την τρυφερότητα και το νάζι, την παιδικότητα που εσύ λες. Γιατί άλλωστε τα παιδιά είναι αθώα και δεν έχουν εμποτιστεί από την πικρία,την κακία, την μανία για σαρκικά πράγματα αλλά βρίσκουν την ομορφιά σε απλά πράγματα και όχι σύνθετα..
    καλημερα tres η τρυφεροτητα μπορει να υπάρχει και χωρις ναζια.απλα και ανθρωπινα, ουτε δηθεν ουτε μπρουταλ.. απο εκει και περα ο καθενας με τα γουστα του

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μου εχει τυχει... ειναι τυπικη ευγενικη αποσταση .. ενα γεια και τερμα.. η αποσταση ειναι απαραιτητη για την θεραπεια, αυστηρα επαγγελματικη σχεση... ειναι κανονας αυτος.. οπως και η τηρηση του χρονου της συνεδρειας. ο θεραπευομενος δεν πρεπει να νιωθει συμπαθης απο τον γιατρο, γιατι αυτο μπορει να επηρεασει την θεραπεια αρνητικα
    ουαι και αλιμονο απο "ψυχοθεραπευτη" που τσαλαβουταει σε κοινωνικες, φιλικες και γκομενικες σχεσεις και μπερδευει ολα αυτα με την επαγγελματικη του ιδιοτητα προσπαθωντας να βγαλει και πελατες μετα την "φιλια"..
    μακρια και αλαργα!!!!
    χρειαζεται περισσοτερο θεραπεια απ ολους τους πελατες του...

Senior Member

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαιως, αλλα η τρυφεροτητα δεν παει πακετο με το ναζι και την παιδικοτητα.
    μπορει καποιος να ειναι τρυφερος και ευθυς.

μερικες φορες το ναζι και η παιδικοτητα σε ενηλικες, κρυβει τεραστιων διαστασεων χειριστικοτητα (μπορεις να αρνηθεις ευκολα σε ενα παιδι?)η στην πιο "αθωα" μορφη της, επιθυμια να περναει κανεις χωρις επιπτωσεις, απαραδεκτες συμπεριφορες :
    "ζεν ειμαι απαραζεκτος, ειμαι ενα μικλο παιζακι, μη μαλωνεις. ζεν οφειλω ωλιμοτητα και συνεπεια. ΜΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!"
    "καντο εσυ, εγω ζεν μπολω, ενα παιζακι ειμαιιιιιι"

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast