Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 139 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast
Results 721 to 735 of 2084
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ωραίες Μac αλλά ξανθιές. Θα συμφωνήσω με Cc προτιμώ τις μελαχρινές γυναίκες. Στους άντρες δεν έχω θέμα , αλλά τι λέω τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα έχω μια τάση προς τις σκούρες αποχρώσεις!
    Ξερεις PAPA, αυτο που λεμε καθε γυναικα με τη χαρη κτλ ειτε μελαχρινη, ξανθια, κοκκινομαλλα, αλλα κακα τα ψεμματα λιγες ειναι αυθεντικες ξανθες στην χωρα μας. Η φυσικη ομορφια εμενα με θαμπωνει ειδικα οταν συνδυαζεται με ηθος ( σχετικη αυτογνωσια και οχι διπλοπροσωπια, οσο μπορω συντομευω τον ορο οπως εγω τον νιωθω ). Τωρα απο την σκοπια ενος αντρικου ματιου ... εκει ειναι αλλη ιστορια. Τι βλεπει καθε αρσενικο, τι γουστα εχει, με τι συμβιβαζεται, τι τον απωθει κτλ !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Α ρε συντροφακι, τι διαβασα ? ημικρανια χθες ? περασε ? εισαι ενταξει ?
    ναι γαμωτο και δεν ξερω γιατι...δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο θεμα με πονοκεφαλους και ιστοριες και τον τελευταιο καιρο γινετε ολο και πιο συχνο... ναι τωρα ειμαι καλυτερα ευτυχως

Senior Member
    Πάντως Cc πήξαμε στο fake ξανθό,έχεις δίκιο! Εγώ που είμαι μελαχρινή πότε πότε χτυπάω κανένα κόκκινο έτσι να τα φωτίσω. Τώρα λέω να τα βάψω έτσι για να πάω ασορτί με τα αυγά! Χαχαχα!!!

Banned
    από γυναικες μου αρεσουν ολες... σε σχετικα νορμαλ κιλα...

αλλα εκει που δινω ρεστα είναι οι ψηλες.. μελαχρινες με κοντο μαλι! είναι ο τυπος μου

Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι γαμωτο και δεν ξερω γιατι...δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο θεμα με πονοκεφαλους και ιστοριες και τον τελευταιο καιρο γινετε ολο και πιο συχνο... ναι τωρα ειμαι καλυτερα ευτυχως
    Για να μην φαω και αλλους ποντους επειδη αλλαζω θεμα στο τοπικ με τσατ κανε κανα τσεκ για αλλεργιες !!! Διαφορετικα πιθανολογω οτι ολη αυτη η απεξαρτηση απο σκευασματα, ουσιες κοντα 7 μηνες τωρα ή 6 ? Παρουσιαζεται με αυτο. Περαστικα ρεακι. ειναι απαλευτες. εχω περασει και μιλαμε φωτο ευαισθησια και ηχο ευαισθησια hardcore.

Senior Member
    Για μένα η λύση είναι μια άμα είσαι Αθήνα τράβα στην φυλής βρες μια πανέμορφη ,ρίξε ένα να ξελαμπικάρεις και απο εκεί κ πέρα όλα θα ερθουν.

Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Πάντως Cc πήξαμε στο fake ξανθό,έχεις δίκιο! Εγώ που είμαι μελαχρινή πότε πότε χτυπάω κανένα κόκκινο έτσι να τα φωτίσω. Τώρα λέω να τα βάψω έτσι για να πάω ασορτί με τα αυγά! Χαχαχα!!!
    Εμενα μου αρεσει παρα πολυ το κοκκινο αλλά πιστευω πρεπει να ταιριαζει και με αποχρωσεις δερματος κτλ.
    Τι να πω, πραγματι μια γυναικα με βαμμενο μαλλι μπορει να αναδειξει καλυτερα καποια στοιχεια της, δεν ειμαι κατά.
    Αλλα ξανθο μαλλι και μαυρο φρυδι με ενοχλει !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,τις ποσταρα για να δείξω πως θέλω να γίνω.
    Σαφώς και μου αρεσουν οι γυναίκες,οι όμορφες βεβαίως.
    Τις άλλες απεχθάνομαι γιατί ήταν άσχημες και μέτριες.
    Εσύ που είσαι ωραία,να φανταστώ έλιωσες με τις φωτογραφίες;
    Ναι ελιωσε! Ειδε 4 γυμνασμενες πλατες αγνωστων ανθρωπων και επαθε πλακα! Οπως ελεγε κι ενας φιλος αδερφε, δε μαμαει ο ωραιος, ο θαρραλεος μαμαει.

Banned
    Για να μην φαω και αλλους ποντους επειδη αλλαζω θεμα στο τοπικ με τσατ κανε κανα τσεκ για αλλεργιες !!! Διαφορετικα πιθανολογω οτι ολη αυτη η απεξαρτηση απο σκευασματα, ουσιες κοντα 7 μηνες τωρα ή 6 ? Παρουσιαζεται με αυτο. Περαστικα ρεακι. ειναι απαλευτες. εχω περασει και μιλαμε φωτο ευαισθησια και ηχο ευαισθησια hardcore.
    χαχαχα... εφαγες ποντους επειδη οφτοπικιασες?? σοβαρα μιλας??? ... δεν ειναι αλεργεια ..ή γκαβωνομαι σιγα σιγα απο τα γεραματα και την οθονη ή απο τα χαπια αν και εχει περασει κανα 8μηνο, ακομα παιζει να εχω θεματα απο την διακοπη? δεν το χω σκεφτει

και ολο αυτο οπως καταλαβαινεις επηρεαζει την εξωτερικη μου εμφανηση ...

Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα... εφαγες ποντους επειδη οφτοπικιασες?? σοβαρα μιλας??? ... δεν ειναι αλεργεια ..ή γκαβωνομαι σιγα σιγα απο τα γεραματα και την οθονη ή απο τα χαπια αν και εχει περασει κανα 8μηνο, ακομα παιζει να εχω θεματα απο την διακοπη? δεν το χω σκεφτει

και ολο αυτο οπως καταλαβαινεις επηρεαζει την εξωτερικη μου εμφανηση ...
    Οχι εφαγα ποντους δικαιολογημενα, γιατι μεσα στην ζαλαδα μου εγραψα μια προταση σε καταφαση που ηταν σαν διαγνωση και εφαγα και ποντους. Τωρα φοβαμαι μην αρχισω να τρωω κι απο αλλες παραβασεις ζαλαδας, χαχαχα.

Ναι λενε οτι ο πονοκεφαλος εχει κ αμεση σχεση με τους οφθαλμους, μπορει να εχεις καμια αλλεργια ομως που να επηρεαζει ματια και κατ επεκταση κεφαλι.
    Δευτερον μεχρι να πεταξει ο οργανισμος τις ουσιες θελει μεγαλο διαστημα. Δεν ξερω κοπελαρα μου εχεις παρατηρησει αν ειναι και προ εμμηνοριακο συμπτωμα ?
    Last edited by Constantly curious; 18-04-2016 at 23:56.

Banned
    Οχι εφαγα ποντους δικαιολογημενα, γιατι μεσα στην ζαλαδα μου εγραψε μια προταση σε καταφαση που ηταν σαν διαγνωση και εφαγα και ποντους. Τωρα φοβαμαι μην αρχισω να τρωω κι απο αλλες παραβασεις ζαλαδας, χαχαχα.

Ναι λενε οτι ο πονοκεφαλος εχει κ αμεση σχεση με τους οφθαλμους, μπορει να εχεις καμια αλλεργια ομως που να επηρεαζει ματια και κατ επεκταση κεφαλι.
    Δευτερον μεχρι να πεταξει ο οργανισμος τις ουσιες θελει μεγαλο διαστημα. Δεν ξερω κοπελαρα μου εχεις παρατηρησει αν ειναι και προ εμμηνοριακο συμπτωμα ?
    χαχααχααχα... θα το ενταξουμε στους κανονισμους ...οι ζαλισμενοι να τρωνε μπαν παρακαλω σε συνοπτικες διαδικασιες!! ...

ως νοσοκομειοφοβικη ..θα κανω την θεραπεια που κανω πάντα... θα περιμενω λίγο καιρο για να δω αν θα περασει ;)

γιατι ως γνωστον ολο αυτο επηρεαζει την εξωτερικη μου εμφανηση ....

Εγω μεσα στην ζαλαδα μου εγραψα προταση σε καταφαση που ηταν σαν να δινω διαγνωση. Και ειναι στους κανονες να μην δινουμε διαγνωσεις. Τωρα τελευταια απο ζαλαδα καλα παω... που να δεις απο ξαφνικες υπνηλιες ... μην ειμαι γκρινιαρα ομως φτανει.

Και που λες... τσεκαρε αν εχει σχεση με τον κυκλο σου και εναν οφθαλμιατρο στο προγραμμα, με παρεα να πας οχι μονη.

Senior Member
    Ρέα το βασικό στις ημικρανίες είναι ότι όταν καταλάβεις ότι θα σε πιάσουν να πάρεις εγκαίρως παυσίπονο|!

Senior Member
    Αν ισχύει αυτό περί ποινής της CC,να ξεναξεκινήσουμε πόλεμο με την Διαχείριση?Έχετε κέφι??Χα χα χα!
    Παιδιά εμένα από γυναίκες,γνωστές εννοώ,μου αρέσουν οι ακόλουθες 3:

1)Kατερίνα Παπουτσάκη
    2)Μαρία Κορινθίου
    3)Άννα Μπουσδούκου

Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Αν ισχύει αυτό περί ποινής της CC,να ξεναξεκινήσουμε πόλεμο με την Διαχείριση?Έχετε κέφι??Χα χα χα!
    Παιδιά εμένα από γυναίκες,γνωστές εννοώ,μου αρέσουν οι ακόλουθες 3:

1)Kατερίνα Παπουτσάκη
    2)Μαρία Κορινθίου
    3)Άννα Μπουσδούκου
    Σταυρο ειχαν δικιο, εγω νομιζα οτι το μελος ειχε γραψει με σιγουρη διαγνωση και απαντησα με σιγουρη καταφαση και τελικα εγω εδωσα διαγνωση. Δικο μου φαουλ παντελως !!!

Βασικα ο γουαι ρωταει αν θεωρουμε τους εαυτους μας ωραιους εξωτερικα παντοτε.

Page 49 of 139 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast