Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 139 FirstFirst ... 2868767778798088128 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 2084
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 20-04-2016 at 23:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναταλια , αναγνωριζω την προσπαθεια σου να βοηθησεις τον Γουαι , αλλα το σχολιο του ' κυριος ' ηταν εντελως οφ-τοπικ , εγω μπορει ναμαιοτι θελω , αλλα το θεμα δεν ειμαι εγω , θα γραφω οτι γουσταρω για μενα και δεν δινω πενταρα για την γνωμη κανενος .............εγραψα οτι συμπαθω τον Γουαι ( #146 ) , δεν το βρισκω κακο,, αυτο ομως δεν αποκλειει το σχολιο μου , οτι οι ειρωνιες δεν εχουν θεση εδω μεσα , αυτο ειναι το ποιντ μου .......................... δεν ενθαρρυνα τον Γουαι σε καμμια περιπτωση να συεχισει την τακτικη του , και να συγκρινει τον εαυτο του με μενα , ειναι 21 και ειμαι 54 , τι σχεση εχουμε ? απλως επειδη γυμναζομαι 30 χρονια , τουγραψα οτι θα του παρει 5 χρονια , για να κανει το σωμα που θελει , , και στο ενδιαμεσο , μεχρι να κανει το σουπερ σωμα , τον ενθαρυννα να κανει την ζωουλα του , αλλα αντεδραρε , υποννοωντας , οτι γιατι τα μελη δεν αντεδρασαν οταν εγραψα εγω οτι ' ειχα ωραιες κοπελες ' και θελω ελκυστικες κοπελες , και αντιδρουν σε αυτον ........................ για να καταρριψω τον μυθο περι ωραιου σωματος , τουπα οτι εγω ειχα χρηματα απ τον πατερα μου ,και μαρεσει , δεν μαρεσει , αυτο μετραγε και μετραει , ασχετως αν δεν εκανα ποτε φιγουρα , απλα το ναχεις bmw απο το 1980 , 19 χρονων σκατο , εγω δλδ , τοτε ηταν σαν ναχεις φερραρι , δεν εχεις ζησει εκεινες τις εποχες , οποτε δεν ξερεις τι σημαινε για τοτε μια μπε-εμ -βε , οποτε θεωρησα το σχολιο του ' κυριος ' κακοηθες .......................................αν πιστευεις οτι θα τον κανει ναλλαηξει ιδεες ο Γουαι , μπραβο ,προχωρα , εγω δεν το πιστευω οτι θαλλαξει γνωμη .....................προτιμω να τον πεισω να κανει την ζωουλα του , μεχρι να περασουν 5 χρονια , οπου ειναι ενα επιεικες χρονικο διαστημα για να φτιαξεις ενα Α σωμα , εμνα μου πηρε 7-8 -10 χρονια ..........και ποτε δεν βασιστηκα στο σωμα μου , για να΄' ριξω ' γυναικες , απλα ειχα αυτοπεποιθηση ..............αλλωστε το ' σωμα 'τοφτιαξα μετα τα 30 .......μεχρι τοτε δεν εκλωθα ......

Σε οποιαδηποτε περιπτωση , καταδικαζω οιαδηποτε ειρωνια .......................3 χρονια εδω , μπορει ναχω πλακωθει με μελη , αλλα ειρωνια δεν χρησιμοποιησα ποτε , το βρισκω πολυ φτηνο .....................κανω χιουμορ , καιο πολυ μαλιστα , αλλα ποτε εις βαρος καποιου μελους ........και δεν ειναι αντρικιο να πουλας μαγκιες πισω απο μια οθονη , ας μου τα πει καταμουτρα , καποιοι σαν τον ' κυριος ' ........Αθηνα μενω .....
    Οκ δεν έχεις κάποιο άδικο σε όσα λες εδω. Αν αυτή ήταν η λογική πίσω απο τα σχόλια σου ως προς τον γουάι τοτε στέκει, πάω πάσο και εκτιμω που τα εξηγεις, δεν ήσουν υποχρεωμένος. Κι εγώ συμφωνω να κάνει τη ζωουλα του στα πέντε χρόνια που θα του πάρει να κάνει κορμαρα, αλλά στο ενδιάμεσο δεν νομίζω ότι θα την κάνει χωρίς περαιτερω βοηθεια. Δεν ξέρω αν γίνεται μόνιμα μία τρύπα στο νερό από εμένα ως προς το θέμα του. Αλλά παρ'οτι δεν το είχα ποτέ φαντάζομαι πως είναι άσχημο να σε βασανίζει τόσο καταναγκαστικά ένα θέμα, γιατί περί αυτού πρόκειται πια. Κατά τ'αλλα οκ περιττό να πω πως οι τσαμπουκαδες και οι ειρωνείες κάθε τύπου δεν βοηθούν κανέναν. Αγάπη μονο :)

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 21-04-2016 at 15:06.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    εγω νομιζω οτι δεν ειμαι ασχημος. σιγουρα ειμαι αδιαφορος στους αλλους ειδικα στις γυναικες.δηλαδη η φατσα μου δεν κανει κλικ με τιποτα σε αυτες.. απο αρκετα μικρος προσπαθω να ειμαι καπως απαθεις να μη κανω ας πουμε γκριματσες με το προσωπο, δεν εχω αυτο που λενε εκφραστικο προσωπο με τιποτα. κανω και γυμναστικη. εχω καλο σωμα μαλλον δηλαδη αμα κανω συγκριση με τους περισσοτερους,αρκετα πιο μυωδες αλλα δεν το πολυ εκτιμω. μερικες φορες αρεσω, εμφανισιακα για αυτο ειμαι σιγουρος το εχω προσεξει απο μικρος , ομως νομιζω οτι ειμαι πολυ βαρετος δηλαδη οταν η αλλη αρχισει να μου μιλαει γρηγορα ξενερωνει γιατι δεν εχω να πω και πολλα αλλα και αυτα τα λιγα που εχω να πω βαρετα ειναι

Senior Member
    Μα φυσικα ηταν αυτη η λογικη μου πισω απο τα σχολια μου , αντιθετως με τα σχολια μου , ηταν σαν να υποτιμω τον εαυτο μου , αφου γραφω οτι αν δεν ειχα χρηματα , δεν θαχα τοσες επιτυχιες στο αλλο φυλο , και στο θρεντ ' πως βλεπετε τον εαυτο σας ' η καπως ετσι , δηλωνω οτι ειμαι μετριας εμφανισης , απλα εχω αυτοπεποιθηση .......................... εκτιμω την προσπαθεια σου να τον βοηθησεις , αυτο δειχνει ανθρωπο που νοιαζεται για τους αλλους , κι εγω πιστευω οτι χρειαζεται βοηθεια απο καποιον ο Γουαι , εχει ενα προβλημα το παιδι , και δεν χρειαζονται ειρωνιες , οποιος δεν θελει να βοηθησει , καλυτερα να απεχει απο την κουβεντα .................. καθησα και τα εξηγησα , διοτι αντεληφθην τις καλες σου προθεσεις , και ηθελα να σου δειξω , οτι με τα σχολια μου , ουτε υποθαλπτω μια κατασταση , ουτε σαμποταρω την δικη σου .......εχεις την εκτιμηση μου , Ναταλια ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έχω μια και με το πρόσωπο μου μόνο,για αυτό.
    Τελικα την ανοιξα !! μια χαρα παιδι εισαι , νορμαλ ............

Άμα δεν παίζει κάτι σοβαρό με το κορμί ή το πρόσωπο, όλα τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς στο μυαλό. Μπορεί να βγηκα εκτός θέματος αλλα η δική μου εμπειρια δυστυχώς αυτο με δίδαξε. Άμα το μυαλό υποφερει, υποφέρει και παραμελείται και το κορμί...
    γιάννης

Senior Member
    Λάθος Post σε λάθος Thread.To σβήνω.

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Όχι ρε γαμώτο.Μόλις τώρα είδα πως έγραψε το Δελφίνι χθες και δεν πρόλαβα να το δω!
    Πώς θα αναπληρωθεί αυτός ο χαμένος χρόνος τώρα?Λέτε να γίνω Περαστικός στην θέση του Περαστικού????
    Αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου και νομίζω πως επιβεβαίωσα την ποταπότητα που με διακατέχει!
    γεμισαμε ποταπους εδω μεσα... ποταποφορουμ !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το μελος ΣΤΑΥΡΟΣ, παρακαλειται ν αφησει την καζουρα και να παει να ασχοληθει με τον μεγαλο του ερωτα, την τζενιφερ....
    Όχι ρε γαμώτο.Μόλις τώρα είδα πως έγραψε το Δελφίνι χθες και δεν μπορούσα να το δω καθώς ήμουν έξω!
    Πώς θα αναπληρωθεί αυτός ο χαμένος χρόνος τώρα?Λέτε να γίνω Περαστικός στην θέση του Περαστικού????
    Αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου και νομίζω πως επιβεβαίωσα την ποταπότητα που με διακατέχει!

Quote Originally Posted by rea View Post
    .....που ειναι μια κοτρωνα μωρε????...
    Ρέα εσύ επιβεβαίωσες την αγιοσύνη σου με τον να επιχειρήσεις να μου ρίξεις πρώτη τον λίθο!Το αποδέχομαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    γεμισαμε ποταπους εδω μεσα... ποταποφορουμ !!!
    Ρέα το έγραψα εδώ γιατί μπερδεύτηκα.Εδώ είναι το σωστό.
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...764#post606764

Senior Member
    πόσο όμορφος !!!!
    πόσο όμορφη!!!

http://s31.postimg.org/c64ufynzv/130...87882000_n.jpg
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Εγώ ένα έχω να πω!Αναγνωρίζω την ποταπότητα μου και δηλώνω:O Aν-αποταπότητος υμών,πρώτος τον λίθον βαλέτω!

Ενταξει , τα βρηκαμε με τον΄κυριο ' , ετσι ειμαστε εμεις οι αντρες , δεν κραταμε κακιες , και λυνουμε τις παρεξηγησεις με καναδυο πμ , και καλη θεληση ......δεν ειναι ποταποτατος !!

Banned
    Όχι ρε γαμώτο.Μόλις τώρα είδα πως έγραψε το Δελφίνι χθες και δεν μπορούσα να το δω καθώς ήμουν έξω!

Ρέα εσύ επιβεβαίωσες την αγιοσύνη σου με τον να επιχειρήσεις να μου ρίξεις πρώτη τον λίθο!Το αποδέχομαι!
    φυσικα!!... δεν ειμαι εγω εναρετος ανθρωπος??? εεεε????

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ενταξει , τα βρηκαμε με τον΄κυριο ' , ετσι ειμαστε εμεις οι αντρες , δεν κραταμε κακιες , και λυνουμε τις παρεξηγησεις με καναδυο πμ , και καλη θεληση ......δεν ειναι ποταποτατος !!
    ανταλλαξατε και φωτο?