Results 76 to 79 of 79
Thread: Boh8hste kapoios
-
22-04-2016, 14:46 #76
- Join Date
- Feb 2013
- Location
- Thessaloniki
- Posts
- 1,545
Καλησπέρα Moon.
Κάνε μια χάρη στον ευατό σου κι δείξε του εμπιστοσύνη.Μην μπαίνεις στη διαδικασία να φιλτράρεις κάθε τι που ακούς ή διαβάζεις εκεί έξω ή εδώ μέσα,από δήθεν ψυχολόγους που μόνο αυτοι γνωρίζουν την αλήθεια και κάθε τι διαφορετικό είναι απλά ψέμματα για να κρύψουν την αλήθεια!Ρολάκι όπως αναφέρεται.Πόσο άδικο!
Κι από εδώ ξεκινά το άσχετο με το θέμα...
Άδικο πρώτα από όλα να μιλάς λες και γνωρίζεις τον άλλο και τι έχει περάσει,άδικο γιατί αμφισβητείς έναν αγώνα που έχει δώσει,άδικο γιατί ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως μόνο ΕΣΥ έχεις δίκιο και τέλος άδικο γιατί δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ μέσα είμαστε μια παρέα για να ανταλλάσουμε απόψεις,εμπειρίες που ίσως βοηθήσουν κάποιον ή στην τελική του δώσουν το βήμα να κάνει κάτι κι όχι να για να (απλά λαικά) δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη!
Δυστυχώς αυτό γίνεται...
Ποτέ δεν αμφισβήτησα το πρόβλημα κάποιου,ποτέ δεν του είπα ΚΑΝΕ αυτό,ποτέ δεν ήρθα σε κόντρες κι αψιμαχίες γιατί ΠΑΝΤΑ θεωρούσα την ηρεμία και την κατανόηση τις πιο σωστές στάσεις.Ποτέ δεν γέλασα με το πρόβλημα κάποιου και ποτέ δεν κορόιδεψα κανέναν (πέρα από το χιούμορ που κάνουμε κατά καιρούς),επίσης ποτέ δεν μπήκα εδώ μέσα για να το παίξω ''έξυπνος'' ,''ξερόλας'' και ποτέ δεν δεν έστειλα αιτήματα φιλίας ή προσωπικό μήνυμα σε κάποιον(με εξαίρεση τον aeolus74 στις αρχές,που η στάση του και οι απόψεις του με βοήθησαν πάρα πολύ και τον ευχαριστώ γι'αυτό).Βλέπω όλα τα μέλη ίδια και ποτέ δεν έγλυψα κανέναν,όπως είχε αναφερθεί σε άλλο ποστ.
Όλα αυτά τα γράφω γιατί νομίζω ότι ειπώθηκαν πράγματα που με θίγουν.Δεν είναι θέμα υπομονής,υπομονή έχω,αλλά θέμα αδικίας.Μία,δύο,τρεις ενώ προσπαθείς να δώσεις στον άλλο να καταλάβει ότι είσαι εδώ σαν ''φίλος'' κι όχι σαν ψυχολόγος ή γονιός ή στρατηγός..ή ..ή ..ή.. κάπου καταντάει κουραστικό.
Έγραψα απλά μια θετική σκέψη και διάβασα μετά τόσα άστοχα πράγματα σε συνδιασμό με ''προσωπική επίθεση''.Κρίμα!
Αυτό γιατί δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν,ούτε να τον κάνει να νιώσει άβολα.Αλλά προσωπικές παρατηρήσεις του τύπου ''μην σχολιάζεις'' και ''δεν έχεις ιδεά'' δεν τις δέχομαι.
Σας φίλω κι αποχωρώ!
Να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ όλους...Last edited by Deleted-member-220416; 22-04-2016 at 15:09.
- 22-04-2016, 15:01 #77
- Join Date
- Aug 2015
- Location
- νησια bora bora
- Posts
- 4,715
αλλο συμβουλη- αλλο πατροναρισμα και κριτικη..μερικες φορες ξεγελαμε και τον εαυτο μας ακομα. νομιζουμε οτι ειμαστε καλοπροαιρετοι και οτι εχουμε κρυψει καλα ακομα και απο εμας την κριτικη. ενα ατομο με καταθλιψη ξερει ολες τις μασκες τις εχει ζησει στο πετσι του... αν θες μπορεις να την δουλεψεις αυτην την πληροφορια μεσα σου, μπορεις και να με αγνοησεις... ειμαι στην διαθεση σου εφοσον βλέπω οτι σε ενοχλησε να το συζητησουμε.
αλλα το να μιλας σε αλλο μελος για κατι που αφορα εμενα και να αποχωρεις ..ειναι λιγο ανωριμο
23-04-2016, 04:25 #78
- Join Date
- Jan 2015
- Posts
- 223
Βρε αγόρι... γιατί...;;
...
...
Να προσέχεις τον εαυτό σου...
Και να μην σταματήσεις να εκφράζεσαι και να προσαρμόζεσαι. Τα κατέχεις και τα δύο.
Ελπίζω τελικά να βγείτε εκτός, με την κοπελιά σου. Όλοι οι "λογικοί"... στα σχέδια το έχουν. Και οι πιο "λογικοί", αφού το σχεδίασαν και προετοιμάστηκαν σωστά, το έχουν ήδη κατορθώσει χωρίς πολλά βάσανα. Ο τροχός, μας έριξε σε αυτή την εποχή... τί να κάνουμε... Ατσαλώσου και θα τα καταφέρεις. Η κωλοελλαδίτσα έτσι έχει διαμορφωθεί πλέον... πρέπει να ζυγίζεις κάποια πράγματα.
Όπως σε όλες τις λειτουργίες μας ως άνθρωποι... έτσι κι αυτό... εύκολο για έναν, δύσκολο για άλλον. Δεν πειράζει... Σημασία άλλωστε εν εξελίξει, έχουν οι προθέσεις σου... και στο τέλος, ο αυτοπροσδιορισμός σου, μέσα από τα δικά σου λόγια και τις δικές σου πράξεις. Το γνωρίζεις πολύ καλά.
23-04-2016, 13:12 #79
- Join Date
- May 2014
- Posts
- 704
Συμφωνώ με όλα. Ελπίζω να το δεις μιας και άργησα λίγο να το δω. Πώς τα κατάφερες να σε διαγράψουν τόσο σύντομα; Το έχω ζητήσει εδώ και 3 μέρες σε 3 διαφορετικούς διαχειριστές αλλά εμένα με γράφουν και με χαλάει γιατί δεν μπορώ να συγκρατηθώ και πολύ αν δω κάτι και θέλω να απαντήσω.
Ο λόγος που απευθύνθηκα σε σένα ήταν ακριβώς αυτός που περιγράφεις (και νομίζω πως το κατάλαβες), το έχω διαπιστώσει προ πολλού και η αλήθεια είναι πως με ενοχλεί γιατί ακυρώνουν κάθε προσπάθεια και δύναμη που δείχνει κάποιος θεωρώνοντας το δικό τους πρόβλημα -ή πάθηση- το σημαντικότερο. Εγώ πια επιλέγω να ακούω, μπαίνω στην θέση του άλλου, με επηρρεάζει αρνητικά, γίνομαι χειρότερα αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να πάρω τα θετικά που έχουν να μου δώσουν οι εμπειρίες των άλλων, όσο γίνεται δηλαδή. Και είναι ακόμα πιο σπουδαίο να νιώθεις πως κάτι που θα πεις ή θα κάνεις, έστω και να μοιραστείς μια εμπειρία, θα βοηθήσει κάποιους. Μπορεί να πικράθηκες και να νιώθεις πως αδικήθηκες αλλά είμαι σίγουρη πως ένας άνθρωπος που μπορεί να παραμείνεις ήρεμος, που έχει νικήσει ήδη τον εαυτό του και ως ένα μεγάλο βαθμό κάποια πράγματα που τον ταλαιπωρούσαν και βασάνιζαν, μπορεί να δείξει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό του για να προχωρήσει στην ζωή του. Όπως και να' χει στο εύχομαι. Να ξέρεις πως ήσουν από τα λίγα άτομα εδώ μέσα που εκτιμούσα τις απόψεις του και ακόμη περισσότερο, που θαύμαζα την στάση του προς το οτιδήποτε αρνητικό, ακόμη και στις εντάσεις που δημιουργούνταν ή δημιουργούσαν άλλοι στο φόρουμ. Σου εύχομαι καλή πορεία και δύναμη.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια