φιλοι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 109

Thread: φιλοι

Ενταξει η μπου μας τωρα εχει και την σιστερ σπιτι οποτε ελπιζω να ξεθωριασει ο πονος της πληγης...
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ενταξει η μπου μας τωρα εχει και την σιστερ σπιτι οποτε ελπιζω να ξεθωριασει ο πονος της πληγης...
    μακάρι γιατί το αξίζει! πολύ βασανίστηκε από αυτές και πραγματικά είναι μια χαρά κοπέλα που σπανίως βρίσκεις άτομο να σκέφτεται έτσι. Μακάρι να βρει την ηρεμία και τους κατάλληλους ανθρώπους όπως όλοι μας.

Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    μακάρι γιατί το αξίζει! πολύ βασανίστηκε από αυτές και πραγματικά είναι μια χαρά κοπέλα που σπανίως βρίσκεις άτομο να σκέφτεται έτσι. Μακάρι να βρει την ηρεμία και τους κατάλληλους ανθρώπους όπως όλοι μας.
    Οπως τα λες... :)

Banned
    Αυτό που ήθελα να πω από την αρχή και είμαι και εκτός θέματος( Συγγνώμη Βοο) είναι να κοιτάμε και λίγο τα μούτρα μας....

Συμφωνω αλλά μπαινουν πολλοι παραγοντες στο παιχνιδι.
    Αν εχεις ηδη χαμηλη αυτο εκτιμηση για παραδειγμα " γινεσαι " παθητικος επιθετικος και υποκριτης καλοσυνης.
    Αν εχεις υψηλη αυτο εκτιμηση βαζεις βγαζεις απο τη ζωη σου ευκολα ανθρωπους σχετικα ισως με λαθος κριτηρια και επειτα ειναι αργα.

Ειναι τοσο σχετικο να ειμαστε σιγουροι για τα μουτρα μας, προσωπικα ειμαι σε αναζητηση οποτε τα βλεπω ο λ α εκ νεου.

Banned
    Μα και η αυτοεκτίμηση είναι κομμάτι από τα μούτρα σου.... :)

cube χαωθηκα τωρα :cool:

Παντως συμφωνουμε :D

Senior Member
    καταρχην να διευκρινησω οτι δεν εχω πλεον σχεση .εχω χωρισει εδω και 3 χρονια.και πλεον ειμαστε κολητοι μιαλαμε για ολα και για ολους.αλλα ειναι Αθηνα εγω επαρχια τον βλεπω 1-2μερες το 2μηνο αντε και λιγο λιγοτερο.

Εμενα θα με γεμισει χαρά να μου πει η αλλη, να ξερεις, ευχομαι καποια στιγμη να ξανα νιωσεις δυνατη.
    Παρα να μου δωσει τον καταλογο των δικων της τροπων αντιμετωπισης.

Και εκει φτανω το συμπερασμα. Δεν απαιτω να με καταλαβεις αλλά μην απαιτείς να ειμαι αυτο που εσυ επιθυμεις, εσυ θυμασαι, εσυ συγκρινεις, εσενα σε βολευει.

Ειναι πιο ειλικρινες να πεις - Δεν εχω χωρο και αντοχη να ασχοληθω με τον πονο σου - παρα να κοροιδευεις με δικαιολογιες τον αλλον.

Η Ζωη Ροδα ειναι και γυριζει, το χερακι που κρατας εσυ σημερα με δυναμη αυριο μπορει να στο δωσουν. Εαν δεν στο δωσουν ομως... ε τοτε ριξε ενα φασκελο και πηγαινε παρακατω. Ετσι εμαθα να μου λεω για να παψω να κλαιγομαι σαν παιδακι.
    αυτο ακριβως ενοω.δε ζητησα καποιον να καταλαβει τι λεω τι συμβαινει..ειχα αναγκη να μοιραστω κατι μαζι της?οκ.καλυτερα οπως λες να ηταν τουλαχιστον ειλικρινης απεναντι μου να μου πει δε γουσταρω να κανουμε αλλο παρεα δε μπορω να το διαχειριστω ολο αυτο ή κατι παρομοιο ή δε γουσταρω να ασχοληθω με τετοια προβληματα..ξερω γω κατι..αντι να ψαχνομαι στο τι εφταιξα και να με κοροιδευουν καταμουτρα και να παρακαλαω σα μ@λ@κας..

Αρα η μπου μας οφειλει να μαθει να προσεχει με ποιους εμπλεκεται. Κατα τα αλλα... δεν εχω κατι να προσθεσω
    χαζη παιδιαστικη ερωτηση μαλλον..αλλα θα την κανω..πως ξεχωριζεις/καταλαβαινεις σε ποιον πρεπει και ως που πρεπει να ανοιχτεις?και πιο συγκεκριμενα ή θα κραταω το στομα μου κλειστο σε ολους ή θα πρεπει να ανακαλυπτω με καποιον τροπο ως που αντεχει ο αλλος..

Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα όλοι συμφωνούμε σε αυτό .......Και η αλήθεια είναι καλύτερα οι φίλες της που έφυγαν παρά να συνέχιζαν τα κολλητιλίκια αλλά μέσα τους να την έκριναν , να ντρεπόντουσαν , να την θεωρούσαν εξωγήινο κλπ....
    ναι δεν αντιλεγω καλυτερα που εφυγαν απο το να με κοροιδευουν κι αλλο πισω απο την πλατη μου αλλα η βλακεια ειναι οτι μου ελειψε οσο να ειναι η παρεα γενικοτερα.κι εγω την παρεα εδω στην πολη μου την ειχα συνδυασει με αυτες..δεν ειχα αλλες φιλες..και ισως αυτο φταιει το οτι δεν εχω δικο μου κυκλο να μπορεσω να ξεκολησω απο αυτες..

γι αυτο περιμενω να περασω σε καμια αλλη πολη αν με δεχτουν σε καμια φοιτιτηκη εστια να παω να μεινω και να ξεκινησω απο την αρχη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post

χαζη παιδιαστικη ερωτηση μαλλον..αλλα θα την κανω..πως ξεχωριζεις/καταλαβαινεις σε ποιον πρεπει και ως που πρεπει να ανοιχτεις?και πιο συγκεκριμενα ή θα κραταω το στομα μου κλειστο σε ολους ή θα πρεπει να ανακαλυπτω με καποιον τροπο ως που αντεχει ο αλλος..
    Να σου κάνω μία ερώτηση για να καταλάβεις από την δική σου πλευρά την δυσκολία. Αν υποθέσουμε πως είμαι κολλητός σου και πως θεωρείς πως υπάρχει συνωμοσία από μέρους μου και ότι θέλω το κακό σου, εγώ πως θα μπορέσω να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη; Πως θα μπορέσω να σε πείσω ότι δεν θέλω το κακό σου και ότι θέλω το καλύτερο δυνατόν για εσένα, αφού δεν θα με πιστέψεις, έχεις την δική σου πραγματικότητα; Μπορώ να σε κάνω να πιστέψεις πως η συνωμοσία που βλέπεις στο πρόσωπο μου είναι ψεύτικη και ότι δεν υπάρχει;

Banned
    Είναι διαφορετικό το να σε κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη σου και διαφορετικό να μην λένε τίποτα αλλά να θεωρούν ενδόμυχα ότι είσαι εξωγήινος....Γενικά αν τις ξέρεις χρόνια, νομίζω κρατάς τα τυπικά, να πίνεις ένα καφέ....δεν είναι κακό... αν θέλουν και αυτές.....παιδικές φίλες σημαίνει ότι έχεις πολλά πράγματα να πεις....και κράτα τα ουσιαστικά για ανθρώπους που θεωρείς ότι θα καταλάβουν....Και αυτό που λες πως θα τον καταλάβεις...μήπως είσαι πολύ καλοπροαίρετη? Οι άνθρωποι συνήθως δίνουν σήματα και εμείς τα πιάνουμε....Μήπως να γίνεις και λίγο καχύποπτη? Με την καλή έννοια πάντα..........

"χαζη παιδιαστικη ερωτηση μαλλον..αλλα θα την κανω..πως ξεχωριζεις/καταλαβαινεις σε ποιον πρεπει και ως που πρεπει να ανοιχτεις?και πιο συγκεκριμενα ή θα κραταω το στομα μου κλειστο σε ολους ή θα πρεπει να ανακαλυπτω με καποιον τροπο ως που αντεχει ο αλλος.. "

Δεν ειναι καθολου Χαζη ερωτηση και η απαντηση μου δεν σημαινει οτι ειναι μια και αληθινη και σωστη.
    Εγω μπου τους κρινω σε βαθος χρονου, κρινω απο τα λεγομενα τους οταν βγαζουν την μασκα του καλου και κατα ποσο ειναι συνεπεις στα λογια και στα εργα.
    Βεβαια ετσι εχω καταντησει και εγω πολυ κλειστο ατομο αλλά καλυτερα κλειστη παρα με υποκριτες.

Senior Member
    Βεβαια ετσι εχω καταντησει και εγω πολυ κλειστο ατομο αλλά καλυτερα κλειστη παρα με υποκριτες.
    Δεν είναι καλό να είσαι κλειστό άτομο σε αυτην την κοινωνια π ζούμε τώρα.Δλδ προτιμάς ακόμα και την μοναξιά?

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Δεν είναι καλό να είσαι κλειστό άτομο σε αυτην την κοινωνια π ζούμε τώρα.Δλδ προτιμάς ακόμα και την μοναξιά?
    Προτιμω την μοναξια απο ηλιθιες συζητησεις και υποκρισια. Ειναι ενα ιδιαιτερο χαρισμα - καταρα μου που την εχω απο παιδι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Να σου κάνω μία ερώτηση για να καταλάβεις από την δική σου πλευρά την δυσκολία. Αν υποθέσουμε πως είμαι κολλητός σου και πως θεωρείς πως υπάρχει συνωμοσία από μέρους μου και ότι θέλω το κακό σου, εγώ πως θα μπορέσω να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη; Πως θα μπορέσω να σε πείσω ότι δεν θέλω το κακό σου και ότι θέλω το καλύτερο δυνατόν για εσένα, αφού δεν θα με πιστέψεις, έχεις την δική σου πραγματικότητα; Μπορώ να σε κάνω να πιστέψεις πως η συνωμοσία που βλέπεις στο πρόσωπο μου είναι ψεύτικη και ότι δεν υπάρχει;
    ναι καταλαβαινω δε μπορω να σου αλλαξω γνωμη..οπως κανεις δε μου αλλαζει γνωμη και εμενα τωρα..
    αλλα τουλαχιστον οταν ημουν μαζι τους δεν επαιζε κατι τετοιο με παρακολουθησεις κλπ..απλα ακουγα φωνες και εβλεπα παιδακια με αιματα..
    και μου ειχε πει πως νταξει αμα της το ελεγε καποιος αλλος θα ειχε φρικαρει θα ειχε φυγει αλλα μου λεει σε ξερω τοσα χρονια και γι αυτο καθομαι..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Προτιμω την μοναξια απο ηλιθιες συζητησεις και υποκρισια. Ειναι ενα ιδιαιτερο χαρισμα - καταρα μου που την εχω απο παιδι.
    Εγώ σ αντίθεση μ σένα δεν την προτιμώ.Τουλάχιστον έχεισ βρει δίπλα σ άτομα που να είναι έτσι όπως τα θέλεις?

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast