Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 93
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 93 of 139 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast
Results 1,381 to 1,395 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τι ζητάω?
    Τρόπους για το είδος γυναίκας που μου αρέσει.
    Τι θα πει είδος; Τι είναι η γυναίκα τσιπούρα να σου πούμε τι δόλωμα θα βάλεις για το συγκεκριμένο "είδος"; Εγω σου λέω πως ο μόνος τρόπος να έχεις οποία γυναίκα θελεις είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου. Και εσύ επιμενεις να μην νοιαζεσαι για αυτό. Κοιτάς τι λένε οι άλλοι, τι νομίζουν οι άλλοι, τι θέλουν οι άλλοι (οι όμορφες γυναίκες στη προκειμένη περίπτωση) κλπ...γενικά σταματα να επικεντρώνεσαι στον " άλλο" και κοίτα εσένα. Λες σιχαινεσαι τον εαυτό σου, οτι δεν κάνεις ότι κανείς με τα γυμναστηρα για εσένα αλλά επειδή θες όμορφη, ότι θα πας να αυτοκτονησεις αν δεν πας με όμορφη και ένα σωρό βλακειες...δεν έχεις καμία αίσθηση εαυτου και ζητάς απελπισμένα μία όμορφη να του την δώσει όπως θα σου άρεζε να ήσουν. Να σου πει why εισαι όμορφος έξυπνος καλός αξιζεις κλπ.... Ε όχι δα δεν πάει έτσι. Πρέπει να τα πεις εσύ στον εαυτό σου πρωτα.

Senior Member
    Και άντε ας υποθεσουμε υπαρχουν "οδηγιες χρησης" σου λέει κάποιος αναλυτικές οδηγίες τι θα λες και τι θα κανεις οταν προσεγγίζεις μία όμορφη γυναικα και τις ακολουθείς πίστα. Θα υποκρινεσαι όμως. Εσύ δεν θα έχεις ιδέα γιατί λες ότι λες και γιατί κανεις ότι κανεις επίσης δεν θα αισθάνεσαι τίποτα από όσα λες η κανεις, θα παρουσιαζεις εναν ψεύτικο εαυτό. Για πόσο θα μπορείς να διατηρήσεις αυτο το θέατρο; Όχι για πολυ. Επίσης θα ήταν δύσκολο για εσένα. Δεν σου φαίνεται πιο ευχάριστο να σε θέλει κάποια που την θέλεις κι εσύ ενώ είσαι ο εαυτός σου;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναταλία,αν αυτη η γυναίκα που λες στο τέλος,ήταν μέτρια η άσχημη,όχι δεν θα την ήθελα

Senior Member
    Why, αυτό το θέμα γενικά το έχεις συζητήσει με τους φίλους σου;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Rolen,με 2-3 μόνο εμπιστους.
    Ποτε όμως δεν μου είπαν να μπαζώσω η να πάω με μέτρια κλπ.,ούτε ότι ζητω κάτι παράλογο.

Senior Member
    Ναταλία,αν αυτη η γυναίκα που λες στο τέλος,ήταν μέτρια η άσχημη,όχι δεν θα την ήθελα
    Να σου πω...παίρνεις ευχαρίστηση από το να λες τα ίδια και τα ίδια πράγματα που ξέρεις ότι εχουν χιλιοειπωθει και οτι θα εκνευρισουν τον άλλον ε; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εκτος αυτου εχεις χοντρα κόμπλεξ, αυτό λέω. Ουτε η όμορφη ούτε η μέτρια ούτε η ασχημη θέλει καποιον με τόσο χοντρά κόμπλεξ, πρέπει να τα λύσεις μέσα σου και να τα βρεις με τον εαυτο σου. Αυτό λέω και είναι η μόνη λύση που έχω να σου προτείνω.

Senior Member
    Rolen,με 2-3 μόνο εμπιστους.
    Ποτε όμως δεν μου είπαν να μπαζώσω η να πάω με μέτρια κλπ.,ούτε ότι ζητω κάτι παράλογο.
    Καλώς. Σ'έχουν συμβουλέψει πως, τι να κάνεις για να βρεις κοπέλα; Και γενικά, έχεις κάποιον απ'την παρέα σου που να τα καταφέρνει με τις γυναίκες εύκολα;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Να σου πω...παίρνεις ευχαρίστηση από το να λες τα ίδια και τα ίδια πράγματα που ξέρεις ότι εχουν χιλιοειπωθει και οτι θα εκνευρισουν τον άλλον ε; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εκτος αυτου εχεις χοντρα κόμπλεξ, αυτό λέω. Ουτε η όμορφη ούτε η μέτρια ούτε η ασχημη θέλει καποιον με τόσο χοντρά κόμπλεξ, πρέπει να τα λύσεις μέσα σου και να τα βρεις με τον εαυτο σου. Αυτό λέω και είναι η μόνη λύση που έχω να σου προτείνω.
    Εγώ απλα υπενθυμίζω.
    Εσύ σε γυναίκα ποιας εμφάνισης αναφερόσουν όμως;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Καλώς. Σ'έχουν συμβουλέψει πως, τι να κάνεις για να βρεις κοπέλα; Και γενικά, έχεις κάποιον απ'την παρέα σου που να τα καταφέρνει με τις γυναίκες εύκολα;
    Τα κλασσικα μου εχουν πει:θαρρος,αυτοπεποιθηση κλπ.

Senior Member
    Ρε rolen αν είχε παρεα η τελοσπαντων κάποιον σε διαφορετική μοίρα από τον ίδιο ωστε να τον κατςυθυνει και να τον συμβουλέψει θα ήταν εδώ τόσους μηνες γράφοντας τα ίδια και τα ίδια; Επισης αν ειχες δυο τρεις εμπιστους φιλους που σου λενε οτι δεν ζητας κατι το παραλογο, δεν θα φαγωνοσουν με το τι πιστευουν μερικοι αγνωστοι σε ενα φορουμ ρε Why, αν θες βοήθεια μη μας δουλευεις. Μπαμ κανει η φάση.

Senior Member
    Τα κλασσικα μου εχουν πει:θαρρος,αυτοπεποιθηση κλπ.
    Έτσι είναι. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο μυστικό.

Senior Member
    Ρε rolen αν είχε παρεα η τελοσπαντων κάποιον σε διαφορετική μοίρα από τον ίδιο ωστε να τον κατςυθυνει και να τον συμβουλέψει θα ήταν εδώ τόσους μηνες γράφοντας τα ίδια και τα ίδια; Επισης αν ειχες δυο τρεις εμπιστους φιλους που σου λενε οτι δεν ζητας κατι το παραλογο, δεν θα φαγωνοσουν με το τι πιστευουν μερικοι αγνωστοι σε ενα φορουμ ρε Why, αν θες βοήθεια μη μας δουλευεις. Μπαμ κανει η φάση.
    Ρε Natalia αν ήξερα θα τον ρώταγα;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ έχω διαπιστώσει άλλο πράγμα:ότι δεν τους ακούω.....
    Και παρέα έχω δεσποινίς.Γιατί αλλιώς θα άνοιγα θέμα ότι δεν έχω παρέες κλπ
    Απλα δεν βγαίνω πολύ τελευταία γιατί δεν έχω όρεξη.

Senior Member
    Εγώ απλα υπενθυμίζω.
    Εσύ σε γυναίκα ποιας εμφάνισης αναφερόσουν όμως;
    Εγώ αναφέρομαι σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες. Που και πάλι δεν μπορώ να ξέρω τι θέλουν όλες οι γυναίκες, μπορώ να σου μιλήσω γενικά για το τι θέλουν ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Απο εκεί και πέρα διαφερει περίπτωση από περίπτωση και ο σεξισμός που βγάζεις με τον άκαμπτο διαχωρισμό που κανείς μεταξυ των γυναικων σε κατηγοριες, πιστεύοντας μάλιστα ότι η καθε κατηγορία έχει ως μάζα τα ίδια χαρακτηριστικά είναι απαραδεκτος και με τσιτωνει.

Senior Member
    Εγώ έχω διαπιστώσει άλλο πράγμα:ότι δεν τους ακούω.....
    Και παρέα έχω δεσποινίς.
    Δεν τους ακους; Για το άλλο που σε ρώτησα, έχεις και κάποιον άλλον απ'την παρέα που να τα καταφέρνει εύκολα με τις κοπέλες; Έστω και όχι κολλητός.

Page 93 of 139 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast