Μπακούρης ετών 25! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 42 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Δεν ξέρω. Μου φαίνεται βουνό. Α, καλά που μου το θύμισες. Όσες φορές έχω κοιτάξει γυναίκα έτσι σε μαγαζί, ποτέ δε με κοίταξε πίσω. Και ναι, είμαι χάλιας και σ'αυτό με το βλέμμα. Θα προσπαθήσω άλλα δεν το υπόσχομαι. Δεν έχω θάρρος ή θράσος. Και σε όσες προσπάθησα να μιλήσω, μου απάνταγαν μονολεκτικά, με υφάκι, με ψυχρό τρόπο, και γενικά φαινόταν ότι δεν ήθελαν να μου μιλήσουν με τίποτα και ότι βιαζόντουσαν να σταματήσουν να μου μιλάνε. Δεν προσελκύω γυναίκα εγώ.
    ακουσε με μην εισαι λουζερ,ακουσε με και θα δεις οτι εχω δικιο
    Παει καλοκαιρι τωρα ολες μα ολες οι γκομενες βγαινουν εξω για λο και τσο.ειναι η εποχη του ερωτα
    Πρεπει να βρεις τ θαρος θα πιεις μερικα ποτακια και θα κανεις αυτο π σ λεώ ας σ απαντησουν και μονολεκτικα εσυ θα εντινεις την κουβεντα δεν θα σ πτοησει τπτ.
    Πρεπει να το κανεις ειται εχει αρνητικα αποτελεσματα ειται θετικα
    Ειναι μεσα στην αποθεραπεια σ:P
    Αμα θες να σ βοηθησω οντως πρεπει να κανεις αυτο π σ ειπα

Senior Member
    Δεν ξέρω. Μου φαίνεται βουνό. Α, καλά που μου το θύμισες. Όσες φορές έχω κοιτάξει γυναίκα έτσι σε μαγαζί, ποτέ δε με κοίταξε πίσω. Και ναι, είμαι χάλιας και σ'αυτό με το βλέμμα. Θα προσπαθήσω άλλα δεν το υπόσχομαι. Δεν έχω θάρρος ή θράσος. Και σε όσες προσπάθησα να μιλήσω, μου απάνταγαν μονολεκτικά, με υφάκι, με ψυχρό τρόπο, και γενικά φαινόταν ότι δεν ήθελαν να μου μιλήσουν με τίποτα και ότι βιαζόντουσαν να σταματήσουν να μου μιλάνε. Δεν προσελκύω γυναίκα εγώ.
    Αυτο που λεει ο νικ και συμφωνω μαζι του ειναι να κοιταξεις με βλεμα που υποσχετε πολλα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν μου λέτε,αυτά ισχύουν μόνο για το παιδί ή για όλους που είναι σε αυτήν την κατάσταση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν μου λέτε,αυτά ισχύουν μόνο για το παιδί ή για όλους που είναι σε αυτήν την κατάσταση?
    για ολουσ θα σας βοηθησω αμα με ακουσετε ομως
    αμα δεν κανεται αυτα π λεω δεν γινεται δουλεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ακουσε με μην εισαι λουζερ,ακουσε με και θα δεις οτι εχω δικιο
    Παει καλοκαιρι τωρα ολες μα ολες οι γκομενες βγαινουν εξω για λο και τσο.ειναι η εποχη του ερωτα
    Πρεπει να βρεις τ θαρος θα πιεις μερικα ποτακια και θα κανεις αυτο π σ λεώ ας σ απαντησουν και μονολεκτικα εσυ θα εντινεις την κουβεντα δεν θα σ πτοησει τπτ.
    Πρεπει να το κανεις ειται εχει αρνητικα αποτελεσματα ειται θετικα
    Ειναι μεσα στην αποθεραπεια σ:P
    Αμα θες να σ βοηθησω οντως πρεπει να κανεις αυτο π σ ειπα
    Δεν κατάλαβα. Είμαι loser επειδή δεν μπορώ να μιλήσω σε γυναίκα ή επειδή είμαι ντροπαλός; Δε δέχομαι προσβολές.

Senior Member
    Δεν κατάλαβα. Είμαι loser επειδή δεν μπορώ να μιλήσω σε γυναίκα ή επειδή είμαι ντροπαλός; Δε δέχομαι προσβολές.
    δεν ειπα οτι εισαι λουζερ αλλα σκεφτεσαι σαν λουζερ αυτο ενοουσα ,την σκεψη σ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    για ολουσ θα σας βοηθησω αμα με ακουσετε ομως
    αμα δεν κανεται αυτα π λεω δεν γινεται δουλεια
    Ελπίζω και για το στυλ που θέλει ο καθένας

Senior Member
    Ελπίζω και για το στυλ που θέλει ο καθένας
    για ολα
    Απλα πρεπει να κανεται αυτα π λεω αμα θελεται να δειτε φως
    να βρειτε το θαροσ και να τα κανεται

WhyAlwaysMe?
    Guest
    για ολα
    Απλα πρεπει να κανεται αυτα π λεω αμα θελεται να δειτε φως
    να βρειτε το θαροσ και να τα κανεται
    Ωραία λοιπόν.
    Σε εμένα αν θες να γράψεις κάτι αναλυτικά για τρόπους στο στυλ που θέλω(ξαναλέω όχι μπάζα,μέτριες,οικοδομές,ιε� �όδουλες κλπ.),γράψε το σε ένα από τα θέματα μου αν δεν σου είναι κόπος.

Senior Member
    Αυτο που σας εγραψα ειναι το 1ο κοματι και λεγεται αρχικη προσεγγισει οκ?και πρεπει να το περασετε αμα θελεται να εχεται ελπιδες για οτι γουσταρετε
    Οταν τ περασετε αυτο θα παμε στο level 2

Senior Member
    Tωρα η ανασταση ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για εσας ,θελω να κανεται αυτα που σας ειπα ,την αρχικη προσεγγισει δλδ και να μ πειτε πως τα πηγατε για να περασουμε στα υπολοιπα.ΣΑς εχω γραψει ατακες εισται ετοιμοι και οι δυο νομιζω για αυτο το βημα,πιειτε ποτακια και ετοιμαστειται ,καντε και με κανα φιλο σας εξασκησει και εισται ετιμοι

Senior Member
    δεν ειπα οτι εισαι λουζερ αλλα σκεφτεσαι σαν λουζερ αυτο ενοουσα ,την σκεψη σ
    Καλώς. Τά'χω κάνει όλα, έχω αποτύχει, και εξαιτίας όλου αυτού έπαθα ΑΚΡΑΙΑ κατάθλιψη με τα χρόνια. Όσο για το άλλο, δεν μπορώ να πλησιάσω γυναίκα γιατί δε μου βγαίνει. Και να στο πω αλλιώς, το κάνω αυτό, παθαίνω την αποτυχία. Θα χάσω την ψυχραιμία μου (όπως έχει ξαναγίνει) και δεν ξέρω τι θα κάνω πάλι. Είμαι τυχερός που ζω ακόμη. Μόνο αυτό λέω.

Δε νομίζεις ότι είναι καλύτερα να μην ανεβαίνουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο; Και στην τελική, κάνοντάς κάτι τέτοιο πρέπει να έχουμε βγει μαζί έξω.

Senior Member
    Καλώς. Τά'χω κάνει όλα, έχω αποτύχει, και εξαιτίας όλου αυτού έπαθα ΑΚΡΑΙΑ κατάθλιψη με τα χρόνια. Όσο για το άλλο, δεν μπορώ να πλησιάσω γυναίκα γιατί δε μου βγαίνει. Και να στο πω αλλιώς, το κάνω αυτό, παθαίνω την αποτυχία. Θα χάσω την ψυχραιμία μου (όπως έχει ξαναγίνει) και δεν ξέρω τι θα κάνω πάλι. Είμαι τυχερός που ζω ακόμη. Μόνο αυτό λέω.

Δε νομίζεις ότι είναι καλύτερα να μην ανεβαίνουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο;
    Και τι εγινε δλδ αμα αποτυχεις ?ολοι εχουμε αποτυχει στην ζωη μας να προσεγγισουμε μια κοπελα.δεν χρειαζεται να τ κανεις θέμα
    Εγώ δεν σ ειπα να την ριξεις ,απλα να κανεις το level 1 την αρχικη προσεγγισει,ειναι πειραματικο αυτο δεν πας για να την ριξεις ,πας για να κανεις την αρχικη κουβεντα,αυτα π σ ειπα και μετα τις λες οτι θες και φευγεις δεν τρεχει κατι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Tωρα η ανασταση ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για εσας ,θελω να κανεται αυτα που σας ειπα ,την αρχικη προσεγγισει δλδ και να μ πειτε πως τα πηγατε για να περασουμε στα υπολοιπα.ΣΑς εχω γραψει ατακες εισται ετοιμοι και οι δυο νομιζω για αυτο το βημα,πιειτε ποτακια και ετοιμαστειται ,καντε και με κανα φιλο σας εξασκησει και εισται ετιμοι
    Αν κάνω κάτι,εκεί,θα σου πω.

Senior Member
    Αν κάνω κάτι,εκεί,θα σου πω.
    ωραια γουαι αμα ακολουθησεις τα βηματα μ θα εχεις επιτυχια.ειπαμε μονο προσεγγισει αρχικη και να μην γινει τπτ δεν τρεχει κατι ,απλως για να εξικοιωθειται

Page 9 of 42 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast