οικογενειακα προβληματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εισαι μεγαλη για να αφήνεις να σου σηκώνει χέρι έλεος. Άλλη φορά δειξ'της ότι μπορείς να αμυνθεις. Όχι να σηκώσεις κι εσύ αλλά να αμυνθεις τελοσπαντων. Μην υποχωρεις. Και μην κάνεις κακό στον εαυτό σου, γεννηθηκες για να είσαι εσύ, ότι και να λέει είσαι ένα ολοκληρωμένο άτομο τώρα και αξιζεις το καλύτερο δυνατο. Δες σε ποιον μπορείς να μιλησεις για την κατάθλιψη και τα ασχημα συναισθηματα που σε βασανιζουν και κάνε κάτι για να είσαι καλά. Δεν υπάρχει δυνατότητα να απευθυνθείς σε ειδικό για τη κατάθλιψη σου; Να μπορείς να μιλησεις για τα συναισθήματα σου και να επεξεργαστεις την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται; Ή μητέρα σου δεν θα νοιαζόταν βασικά πιστεύεις αν της έλεγες ότι έχεις κατάθλιψη και άσχημες σκέψεις;
    δεν νομιζω να ενδιαφερθει κ τοσο..οσο ζω δεν εχει καθησει ουτε μια φορα να με ρωτησει πως ηταν η μερα μου, αν εχω καποιο προβλημα με την σχολη μ,αν ειμαι καλα εγω.Πιστευω οτι απλα εκανε 3 παιδια χωρις λογο κ αιτια για να πεισει τον εαυτο της οτι εκανε κατι κ αυτη στην ζωη της κ δεν ξανα ασχοληθεικε μαζι μας σαν να ειναι σε αλλο κοσμο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Νομιζω οτι πρεπει να κανεις μια κουβεντα με την μανα σ?θα κανεις η δεν θες?Ειναι αδικο να εισαι λυπημενη χωρις να φταις σ κατι
    και να σ φερονται ετσι
    Χομπυ ,φιλουσ ,σχολη εχεις τωρα η εισαι ολη μερα στο σπιτι σ?
    δεν ξερω αν θελω να της μιλησω πια,την εχει σηχαθει η ψυχη μου πραγματικα πιστευω οτι τζαμπα θα χασω τον χρονο μου..σχολη εχω καποιες μερες κ χομπυ, δεν νομιζω να την παλευα να ημουν ολη μερα στο σπιτι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1234 View Post
    δεν ξερω αν θελω να της μιλησω πια,την εχει σηχαθει η ψυχη μου πραγματικα πιστευω οτι τζαμπα θα χασω τον χρονο μου..σχολη εχω καποιες μερες κ χομπυ, δεν νομιζω να την παλευα να ημουν ολη μερα στο σπιτι...
    Το καλυτερο που πρεπει να κανεις ειναι αναγκαστικα να περιμενεις να τελειωσεις την σχολή σ.και μετα να βρεις μια δουλεια στο μελλον να φυγεις απο εκει,δεν βρισκω κατι αλλο να σ πω.Ετσι οπως σ φερονται .Απλα κανε υπομονη ,τοσα χρονια εκανες τι ειναι λιγος καιρος ακομα?δεν θα αντεξεις πιστευεις?

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Το καλυτερο που πρεπει να κανεις ειναι αναγκαστικα να περιμενεις να τελειωσεις την σχολή σ.και μετα να βρεις μια δουλεια στο μελλον να φυγεις απο εκει,δεν βρισκω κατι αλλο να σ πω.Ετσι οπως σ φερονται .Απλα κανε υπομονη ,τοσα χρονια εκανες τι ειναι λιγος καιρος ακομα?δεν θα αντεξεις πιστευεις?
    ναι το ξερω οτι μονο υπομονη μπορω να κανω,τωρα αν θα αντεξω ο χρονος μονο μπορει να το κρινει..ευχαριστω ολους που με ακουσατε πραγματικα,να 'στε καλα..

Senior Member
    Επειδή είναι κρίμα να αισθάνεσαι τοσο άσχημα και να μην έχεις καμία διέξοδο αν οντως εχεις καταθλιψη αλλα και γενικα εγώ θα αφήσω αυτό το λινκ και δοκίμασε αν θελεις:

http://www.e-psychology.gr/mental-health-centers.html

Το οικονομικό νομίζω δεν πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα ακόμα και αν άλλαξε κάτι από οταν είχα πάει εγω. Ρώτα. Μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να διαχειριζεσαι τη κατάσταση και να κάνεις υπομονη μεχρι να σταθεις στα ποδια σου χωρις να χρειαζεται να νιωθεις τοσο απαισια.

Και φυσικα εκτος αυτου μπορεις να μας μιλας κι εδω για οτι αλλο θελεις και σε απασχολει, να ξερεις υπαρχουν ανθρωποι που νοιαζονται και ειναι ολο προσοχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1234 View Post
    ναι το ξερω οτι μονο υπομονη μπορω να κανω,τωρα αν θα αντεξω ο χρονος μονο μπορει να το κρινει..ευχαριστω ολους που με ακουσατε πραγματικα,να 'στε καλα..
    σε καταλαβαίνω και σε νιώθω....
    την σχολή μη την παρατήσεις για κανέναν λόγο έκανες τόσα χρόνια υπομονή μην τα παρατάς τώρα
    έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να βρεις μια εποχιακή δουλειά σε κάποιο νησί ώστε και μακριά απ αυτούς να είσαι και να μαζέψεις κάποια χρήματα να μπορείς να τελειώσεις την σχολή σου λίγο πιο άνετα....
    και μόνο ότι θα είσαι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά απ αυτό το τοξικό περιβάλλον θα είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία
    θα ξανά βρεις τον εαυτό σου και την δύναμη να συνεχίσεις....και ταυτόχρονα θα μπορέσεις να κάνεις και κάποιες παρέες που ίσως να μπορέσουν να σε βοηθήσουν στο μέλλον...
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Page 2 of 2 FirstFirst 12