Εμβοές ώτων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω ειχα εμβοη , απο ζημια που ειχα καει στο ακουστικο νευρο , απο ισχυρο θορυβο , και ομως μετα δυο χρονια περασε , ενω δεν αναμενετο ................βουητο απλο εχω οταν ειμαι κατω απο πιεση .........και εχει πολυ ησυχια ........για καμιμμια ωριτσα ..
    Μακαρι να περασουν κ μενα ετσι ξαφνικα μια μερα!

Junior Member
    Quote Originally Posted by PenyP View Post
    Εσενα ο γιατρος σου τι σου λεει? Σου δινει ελπιδες οτι θα περασουν?
    και η ωρλ και ο παθολογος που πηγα μου ειπαν οτι θα μου περασουν. Ο παθολογος στην αρχη μου γραψε και καποια χαπακια αλλα χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα και η ωρλ μου ειπε οτι θα περασουν αρκει να μην το σκεφτομαι και μου πε να ακουω περιπου 6 ωρες τη μερα white noises γιατι μ αυτον τον τροπο ξεγελαω τον εγκεφαλο και καποια στιγμη θα σταματησει να στελνει τα συγκεκριμενα σηματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gim View Post
    και η ωρλ και ο παθολογος που πηγα μου ειπαν οτι θα μου περασουν. Ο παθολογος στην αρχη μου γραψε και καποια χαπακια αλλα χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα και η ωρλ μου ειπε οτι θα περασουν αρκει να μην το σκεφτομαι και μου πε να ακουω περιπου 6 ωρες τη μερα white noises γιατι μ αυτον τον τροπο ξεγελαω τον εγκεφαλο και καποια στιγμη θα σταματησει να στελνει τα συγκεκριμενα σηματα
    6 ωρες?? Μου φαινεται πραγματικα βουνο..τρως κ εσυ φρικες και αναλαμπες σαν εμενα? Εγω πολλες στιγμες αισθανομαι απελπισια...

Junior Member
    [QUOTE=PenyP;610033]6 ωρες?? Μου φαινεται πραγματικα βουνο..τρως κ εσυ φρικες και αναλαμπες σαν εμενα? Εγω πολλες στιγμες αισθανομαι απελπισια...[/QUOT

και εγω το ιδιο. Σκεφτομαι γιατι να μου συμβαινει αυτο απο το πουθενα ενω ειμουν μια χαρα. 6 ωρες ειναι οντως παρα πολλες , εγω ακουω αυτους τους ηχους οταν διαβαζω κατι , με βοηθανε αρκετα

Senior Member
    [QUOTE=Gim;610038]
    6 ωρες?? Μου φαινεται πραγματικα βουνο..τρως κ εσυ φρικες και αναλαμπες σαν εμενα? Εγω πολλες στιγμες αισθανομαι απελπισια...[/QUOT

και εγω το ιδιο. Σκεφτομαι γιατι να μου συμβαινει αυτο απο το πουθενα ενω ειμουν μια χαρα. 6 ωρες ειναι οντως παρα πολλες , εγω ακουω αυτους τους ηχους οταν διαβαζω κατι , με βοηθανε αρκετα
    Αυτο ακριβως...καταριεμαι την ωρα κ τη στιγμη που βρηκα να το παθω εγω...

Junior Member
    [QUOTE=PenyP;610039][QUOTE=Gim;610038]

Αυτο ακριβως...καταριεμαι την ωρα κ τη στιγμη που βρηκα να το παθω εγω...[/QUOTE

Ελπίζω να βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε

Senior Member
    [QUOTE=Gim;610491][QUOTE=PenyP;610039]

Αυτο ακριβως...καταριεμαι την ωρα κ τη στιγμη που βρηκα να το παθω εγω...[/QUOTE

Ελπίζω να βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε
    Αν βρεις τον τροπο, σε εκλιπαρω μη με ξεχασεις .. να σε ρωτησω..ολο αυτο το διαστημα εχεις ηρεμησει και να μην το σκεφτεσαι? Ειναι ιδιας εντασης αν εχεις μερες να το σκεφτεις?

Junior Member
    [QUOTE=PenyP;610791][QUOTE=Gim;610491]

Αν βρεις τον τροπο, σε εκλιπαρω μη με ξεχασεις .. να σε ρωτησω..ολο αυτο το διαστημα εχεις ηρεμησει και να μην το σκεφτεσαι? Ειναι ιδιας εντασης αν εχεις μερες να το σκεφτεις?
    Δυσκολα να μην το σκεφτομαι , αλλα προσπαθω. Η ενταση δεν ειναι παντα η ιδια , υπαρχουν κυριως βραδυα που ειναι εντονοτερο και καποια βραδυα λιγοτερο οποτε κοιμαμε ευκολοτερα. Επισης υπαρχουν και βραδυα που δεν μ ενοχλει αλλα παρ ολα αυτα δεν κοιμαμε καλα απ το αγχος και μονο που μου χει δημιουργησει. Ενοειτε δεν θα σε ξεχασω. Επισης μου κανει καλο να συζηταω με καποιον που αντιμετωπιζει τα ιδια. Αν θελεις μπορεις να μου γραψεις και καποιο mail να τα λεμε και απο κει....

Senior Member
    [QUOTE=Gim;610938][QUOTE=PenyP;610791]

Δυσκολα να μην το σκεφτομαι , αλλα προσπαθω. Η ενταση δεν ειναι παντα η ιδια , υπαρχουν κυριως βραδυα που ειναι εντονοτερο και καποια βραδυα λιγοτερο οποτε κοιμαμε ευκολοτερα. Επισης υπαρχουν και βραδυα που δεν μ ενοχλει αλλα παρ ολα αυτα δεν κοιμαμε καλα απ το αγχος και μονο που μου χει δημιουργησει. Ενοειτε δεν θα σε ξεχασω. Επισης μου κανει καλο να συζηταω με καποιον που αντιμετωπιζει τα ιδια. Αν θελεις μπορεις να μου γραψεις και καποιο mail να τα λεμε και απο κει....
    Κ εγω αυτο ακριβως ηθελα να σου πω...επειδη με βοηθαει το να συμπασχει καποιος, θα θελα να μιλησουμε και μεσω μειλ...εδω να το γραψω ομως? Πως γινεται? Δεν εχει pm να σου στειλω..

Junior Member
    [QUOTE=PenyP;611049][QUOTE=Gim;610938]
    Κ εγω αυτο ακριβως ηθελα να σου πω...επειδη με βοηθαει το να συμπασχει καποιος, θα θελα να μιλησουμε και μεσω μειλ...εδω να το γραψω ομως? Πως γινεται? Δεν εχει pm να σου στειλω..
    νομιζω pm μπορεις να στειλεις μονο οταν εχεις συμπληρωσει 50 μυνηματα. Καπου το διαβασα. Θα σου στειλω εγω ενα μαιλ [email protected]

Junior Member
    [QUOTE=PenyP;611049][QUOTE=Gim;610938]
    Καλησπερα , πηρα το μαιλ σου αλλα οταν πηγα να απαντησω μου εβγαζε αποτυχια και δοκιμασα να στειλω στο ιδιο μαιλ αλλα αντι για .com εβαλα .gr γιατι μαλλων εκει εντωπιζε το λαθος . Εχεις λαβει κατι?

Junior Member
    Καλημέρα.Ειμαι καινούργια στο φόρουμ και εδώ και 2 μήνες έχω θέμα με τις εμβοες ξεκίνησε με το δεξί αυτί και μετά από ενδοφλεβια κορτιζονη εχω και και στο αριστερό! Παθολογίκως δεν έχω κάτι βέβαια έχω πολύ άγχος, που όλοι μου λένε ότι προκαλεί επιδεινωση.έχει κάνει κάποιος από εσάς συνεδρίες με υπερβαρικο οξυγονο? Μου είπαν ότι μπορεί να βοηθησει.

Senior Member
    Εγώ δεν έβαλα τίποτα και έφυγε από μόνο του. Το έχω αντιμετωπίσει 2-3 φορές στο παρελθόν.

Junior Member
    Έφυγε τελείως ή απλά έγινε συνήθεια και δεν ακούγεται τόσο έντονα?

Member
    Το μουδιασμα
    Στο κεφαλι το ειχες απο την πισω μερια;και σε εποιανε μηπως το βραδυ επεφτες για υπνο;σε εμενα ετσι ειναι και τα αφτια μου σφυριζουν εδω και 5 μηνες αλλα
    Και
    Εμενα ο ορλ μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast