ειμαι ενα τιποτα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    davidh
    Guest
    mi to vazeis katw. xamogela. ti doulia kaneis?

Senior Member
    Μακάρι ρε παιδιά αλλα κολλαει το μυαλό.
    Nick οταν λεω αντικοινωνικοτητα εννοω οτι πλεον δεν με γεμιζει η παρεα.βγαινω λιγο.βασικα στην αρχη δεν εβγαινα καθολου δεν ηθελα καθολου την επαφη.τωρα να σου πω τι κανω.ειτε βγαινω για κανα καφε(μια φορα την εβδομαδα) με τις φιλες μου για καμια ωρα.ειτε θα παω απο το μαγαζι που δουλευει μια φιλη.ειτε θα παω καμια βολτα με τον δικο μου για λιγο κανεις απ ολους δεν ξερει! Προσποιουμαι! Εν τω μεταξυ χθες το τελειωσα κ μ αυτον αρα ουτε αυτον θα εχω τωρα! Δεν ηθελα να με καταλαβει για πολλους λογους και βρηκα δικαιολογιες.φοβηθηκα και με τα drugs που κανει και του ειπα τελος για ακομη μια φορα..οσον ααφορα το θεμα δουλεια μου ειναι δυσκολο τωρα.δεν νιωθω πνευματικα κλ για να εργαζστω.οταν λεω οτι δεν ειμαι μερος αυτου του κοσμου εννοω οτι δεν μπορω να ακολουθησω μια νορμαλ πορειΑ με συγκρινω πολυ και με τον αδερφο μου ο οποιος εχει σχιζοφρενεια
    Davidh δεν εργαζομαι τωρα.πριν ημουν στις πωλησεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Μακάρι ρε παιδιά αλλα κολλαει το μυαλό.
    Nick οταν λεω αντικοινωνικοτητα εννοω οτι πλεον δεν με γεμιζει η παρεα.βγαινω λιγο.βασικα στην αρχη δεν εβγαινα καθολου δεν ηθελα καθολου την επαφη.τωρα να σου πω τι κανω.ειτε βγαινω για κανα καφε(μια φορα την εβδομαδα) με τις φιλες μου για καμια ωρα.ειτε θα παω απο το μαγαζι που δουλευει μια φιλη.ειτε θα παω καμια βολτα με τον δικο μου για λιγο κανεις απ ολους δεν ξερει! Προσποιουμαι! Εν τω μεταξυ χθες το τελειωσα κ μ αυτον αρα ουτε αυτον θα εχω τωρα! Δεν ηθελα να με καταλαβει για πολλους λογους και βρηκα δικαιολογιες.φοβηθηκα και με τα drugs που κανει και του ειπα τελος για ακομη μια φορα..οσον ααφορα το θεμα δουλεια μου ειναι δυσκολο τωρα.δεν νιωθω πνευματικα κλ για να εργαζστω.οταν λεω οτι δεν ειμαι μερος αυτου του κοσμου εννοω οτι δεν μπορω να ακολουθησω μια νορμαλ πορειΑ με συγκρινω πολυ και με τον αδερφο μου ο οποιος εχει σχιζοφρενεια
    Davidh δεν εργαζομαι τωρα.πριν ημουν στις πωλησεις
    ΓΤ πιστευεις οτι δεν σ γεμιζει η παρέα? Θες να μενεις μονη σ?Αυτο ειναι δειγμα της καταθλιψης.Παντως ειναι καλο το οτι ενω δεν ηθελες καθολου να βγαινεις τωρα βγαινεις λιγο.Το κακο ειναι που δεν εχεις πει σ εναν ανθρωπο τι νιώθεις ,οτι νιώθεις στεναχωρια.Ωραία ειναι καλο που βγαίνεις και πας και εκει.
    Καλυτερα που το τελειωσες και μ αυτον ,αν δεν ενιωθες καλα ,μην εχεις τιποτα τυψεις και τετοια γιατι σε κοβω πολυ ενοχικο ατομο
    Τον ειχες ξαναχωρισει?
    Ενταξει εχεις δικιο αστην την δουλεια τώρα ,επιπλεον πιεση θα σ εφερνε και εσυ πρεπει να ηρεμησεις.
    Γιατι αγχωνεσαι συνεχεια αν θα κανεις μια νορμαλ πορεία ,θα την κάνεις μην αγχωνεσαι εγω ειμαι σιγουρος,απλα αυτο το αγχος που σ κυριευει δεν υπαρχει λογος να το φορτωνεις πανω σ.ΑΣτο μην σκεφτεσαι και την δουλιτσα θα βρεις και τους φιλους τους εχεις και ενα καλο αγορι θα βρεις και την ψυχικη σ ηρεμια ,θα τα βρεις ολα μην αγχωνεσαι.Απλα τωρα εχεις χασει λιγο τον δρομο σ.Σιγα πολυ το παθαινουνε αλλα βγαινουν πιο δυνατοι
    Ειπαμε θετικη σκέψη
    Σ ευχομαι να γινει και ο αδερφος σ καλα ,μην φοβασαι δεν θα παθεις κατι τετοιο εσυ. εμενα εχει ενας φιλος μ και τον βοηθαω οσο μπορω.
    Καμια ταινια βλέπεις?θα σ προτεινα να βλέπεις αστεια βιντεο και κωμωδιες βοηθανε

Senior Member
    ...πηγα και σε γιατρο ο οποιος ενω του ελεγα τον πονο μου με ειρωνευτηκε αυταρεσκα μου ειπε οτι ειμαι αρρωση και να αρχισω αντικαταθλιπτικα.κ ερωτω τα αντικαταθλιπτικα θα μου αντικαταστησουν την ζωη που δεν εχω η τα χρονια που εχασα;η θα ειμαι ηρεμη κ νηφαλια μες την απραξια μου;θα τα βρω δηλαδη με τον χαπακωμενο μου εαυτο; τα χαπια θα μου φερουν πισω τα χρονια που εχασα;η θα μου αλλαξουν την αποψη που εχω για τον εαυτο μου;αφου πραγματικα νιωθω ανικανη ενα αβουλο τιποτα πως γινεται να αλλαξει αυτο;δεν μπορω
    σε ειρωνευτηκε και ΕΠΙΠΛΕΟΝ σου ειπε οτι πρεπει να παρεις αντικαταθλιπτικα, η θεωρεις ειρωνια το οτι σου ειπε να παρεις αντικαταθλιπτικα? εχει σημασια.

αν θεωρεις τα χρονια σου χαμενα, κανεις και τπτ δεν θα στα φερει πισω, οχι μονο η αγωγη.
    το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλα χρονια ακομα και τι γινεται με αυτα.
    μπορεις να κανεις κατι για να τα κερδισεις, η να κανεις απολογισμο σε αλλα 30 χρονια και να κλαις τα 60 πλεον...

αν αμφιβαλλεις για την αγωγη, μπορεις να ξεκινησεις με ψυχολογο. αρκει να ειναι συστημενος. εκεινος θα σου πει αν χρειζονται φαρμακα η οχι.

Melina, εχεις ιστορικο καταθλιψης διεγνωσμενης ? επαιρνες αγωγη ? συνεχιζεις να πηγαινεις στον ιδιο γιατρο ? σου εξηγησε μηπως οτι ισως εισαι σε υποτροπη ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Αξίζεις ρε συ και ξέρεις γιατί; Επειδη είσαι μία και ανεπανάληπτη. Μπορεί η ζωές μας να είναι δύσκολες ή να περνάνε δύσκολες φάσεις, αλλά από όλα αυτά που έζησες και ζείς αντέστρεψε τους ρόλους και δώσε αγάπη όσο μπορείς. Λίγο λίγο βήμα βήμα, γιατί ξέρω είναι πολύ δύσκολο!
    Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήση κάποια ενασχόληση με κάτι. Μουσική, με τη φύση ή ότι άλλο σου αρέσει... υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταφέρεις κάτι. Και το μυστικό είναι στη δύναμη ζει μέσα μας
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Senior Member
    Καλησπερα παιδια
    Nick η παρεα δεν με γεμιζει γιατι ειμαι στον κοσμο μου στην προκειμενη φαση.δλδ οι αλλοι συζητανε πραγματα της καθημερινοτητας αλλα εμενα μου φαινονται τοσο απομακρα.χωρια που εχω και το θεμα μην με καταλαβανουν.γενικοτερα νιωθω μειονεκτικα γιατι δεν κανω τιποτα τωρα και οταν βρισκομαι με ατομα ειναι σαν να ξυπναω και να λεω τι κανω;; δεν ξερω αν μπορω να το εξηγησω καλα αλλα οσο ειμαι μονη μου ειναι σαν να εχω πατησει το pause στη ζωη μου καινοταν βρισκομαι με αλλους παταω το play και μου γινεται φανερο ποσο αδεια και κενη ειναι.οσον αφορα την σχεση μου ενταξει δεν εχω φερθει ενταξει λογω της καταστασης μου αλλα με δικαιολογω σ αυτο γιατι κ εκεινος εχει κανει διαφορα αλλοπροσαλλα.

Remedy ο γιατρος ηταν ειρωνικος.καταρχην να σου πω οτι οταν του μιλουσα ηταν στο smartphone του κ εστελνε παραλληλα μηνυματα στο φβ.μ ακουγε δεν μου εκανε ερωτησεις και μου ειπε οτι ειμαι αρρωστη.πηγα και δευτερη φορα που δεν ειχα ξεκινησει την αγωγη και του ελεγα τους προβληματισμους σχετικα με την φαρμακολογια.του ειπα δηλαδη για τις παρενεργειες οτι θα νιωθω σαν αρρωστη αν τα παρω και μου λεει γιατι τωρα τι εισαι; και του λεω ε προφανως για να ερχομαι εδω σημαινει οτι εχω προβλημα αλλιως δεν θα ημουν εδω αλλα ερχομαι εδω για να νιωσω καλυτερα οχι για να νιωσω χειροτερα.
    Constantly curius παλιοτερα ειχα κρισεις πανικου .τωρα διαγνωστηκα με μικτη αγχωδη και καταθλιπτικη διαταραχη.μου χορηγηθηκαν αντικαταθλιπτικα τα οποια δεν εχω ξεκινησει ακομα γιατι δεν εμπιστευτηκα τον συγκεκριμενο ιατρο
    Venom οντως ειναι πολυ δυσκολο.δεν ξερω αυτη η αισθηση της ματαιοτητας και της ανημποριας ειναι ανυποφορη.την δεδομενη στιγμη δεν την εχω πολυ εντονη αλλα οταν με πιανει αστα να πανε.δεν ξερω αν αξιζω αν αξιζα θα ειχα πετυχει και καποια πραγματα στην ζωη μου..

Ειναι πολυ σημαντικο ο ιατρος να ειναι πανω απο ολα εμψυχωτικος και ανθρωποκεντρικος - Καθε ασθενης ειναι μια ξεχωριστη περιπτωση δεν τσουβαλιαζουμε- και οχι να κοιταει μηνυματα κινητου ή να ακους πχ ντιν απο φμπουκ του τη λες και ανετα δλδ !!!!!!!!!!!! Μιλαμε για επισκεψη και 50αρικα τουλαχιστον.

Κατ΄εμε καλυτερα να πας και καπου αλλου και να ξερεις αντικαταθλιπτ. και αγχολυτικα δεν πανε παρεα με αλκοολ.
    Επιπλεον η καλυτερη φαση ειναι συνδυασμος ιατρου και ψυχοθεραπευτη.

Εγω οταν ενιωσα οτι ο ψυχιατρος μου με εβλεπε σαν " ιστορια που θα παρει χρονια και θα πηγαινει με συντηρηση " και ειδικα αισθανθηκα "ειρωνευτικο γελακι" άλλαξα α μ ε σ α !!!

Αν θες μην αφησεις τον χρονο να περασει, παρε δευτερη γνωματευση, ρωτησε για καποιον καλυτερο, να κανεις σωστα την αγωγη.

Κανεις αυτο καταστροφικες επιλογες μονο και μονο για να σου επιβεβαιωνεις οτι σου αξιζει ο πονος. Δεν ειναι ετσι η κατασταση, ετσι ειναι ενας απο τους κωδικες της καταθλιψης... ( ελπιζω να μην φαω ποντους για διαγνωση τωρα).

Κινηση Ματ, αλλος γιατρος και αποχη απο τοξικους ανθρωπους.
    Last edited by Constantly curious; 10-05-2016 at 18:51.

Senior Member
    Καλησπερα παιδια
    Nick η παρεα δεν με γεμιζει γιατι ειμαι στον κοσμο μου στην προκειμενη φαση.δλδ οι αλλοι συζητανε πραγματα της καθημερινοτητας αλλα εμενα μου φαινονται τοσο απομακρα.χωρια που εχω και το θεμα μην με καταλαβανουν.γενικοτερα νιωθω μειονεκτικα γιατι δεν κανω τιποτα τωρα και οταν βρισκομαι με ατομα ειναι σαν να ξυπναω και να λεω τι κανω;; δεν ξερω αν μπορω να το εξηγησω καλα αλλα οσο ειμαι μονη μου ειναι σαν να εχω πατησει το pause στη ζωη μου καινοταν βρισκομαι με αλλους παταω το play και μου γινεται φανερο ποσο αδεια και κενη ειναι.οσον αφορα την σχεση μου ενταξει δεν εχω φερθει ενταξει λογω της καταστασης μου αλλα με δικαιολογω σ αυτο γιατι κ εκεινος εχει κανει διαφορα αλλοπροσαλλα.

Remedy ο γιατρος ηταν ειρωνικος.καταρχην να σου πω οτι οταν του μιλουσα ηταν στο smartphone του κ εστελνε παραλληλα μηνυματα στο φβ.μ ακουγε δεν μου εκανε ερωτησεις και μου ειπε οτι ειμαι αρρωστη.πηγα και δευτερη φορα που δεν ειχα ξεκινησει την αγωγη και του ελεγα τους προβληματισμους σχετικα με την φαρμακολογια.του ειπα δηλαδη για τις παρενεργειες οτι θα νιωθω σαν αρρωστη αν τα παρω και μου λεει γιατι τωρα τι εισαι; και του λεω ε προφανως για να ερχομαι εδω σημαινει οτι εχω προβλημα αλλιως δεν θα ημουν εδω αλλα ερχομαι εδω για να νιωσω καλυτερα οχι για να νιωσω χειροτερα.
    Constantly curius παλιοτερα ειχα κρισεις πανικου .τωρα διαγνωστηκα με μικτη αγχωδη και καταθλιπτικη διαταραχη.μου χορηγηθηκαν αντικαταθλιπτικα τα οποια δεν εχω ξεκινησει ακομα γιατι δεν εμπιστευτηκα τον συγκεκριμενο ιατρο
    Venom οντως ειναι πολυ δυσκολο.δεν ξερω αυτη η αισθηση της ματαιοτητας και της ανημποριας ειναι ανυποφορη.την δεδομενη στιγμη δεν την εχω πολυ εντονη αλλα οταν με πιανει αστα να πανε.δεν ξερω αν αξιζω αν αξιζα θα ειχα πετυχει και καποια πραγματα στην ζωη μου..
    Ναι κανε τουλάχιστον πραγματα που σ γεμιζουν ,υπαρχει κατι που να σ γεμιζει?καποιο χομπυ ,κατι που να σ αρεσει?
    Πρεπει να πας σ εναν ακομα ειδικο ,μην φοβασαι και τα χαπια θα βοηθησουν στηνα αρχη ,γτ εχεις αναστολες να τα παρεις?
    Ειναι φαση της καταθλιψης αυτο που λες,μην σ ανυσηχει ,αμα προσπαθησεις να την πόλεμησεις θα σ φυγουν κ αυτα

Καλημερα Μελινα, μολις παρατηρησα οτι ειπες το τελειωσες με τον τυπο αλλά οτι σε συγκρινεις γραφεις με τον αδεφο σου που εχει σχιζοφρενεια. Την εχει χρονια ? Να υποθεσω εκανες παντα "πισω" για να επικρατει ενα κλιμα καλο ? Ειναι σε αγωγη ? τι μορφη εχει ? Κατα ποσο νιωθεις να σε επηρεαζει αυτο ολο ? Επιμενω, ψυχιατρος που δεν σεβεται τον ασθενη του δεν καθεσαι εκει. Ισως βλεπουν πολλα περιστατικα και καμια φορα φαινονται πολυ χαλαροι, ναι αυτο το εχω νιωσει, οτι "εσυ νομιζεις οτι ηρθε η συντελεια αλλά δεν ηρθε"

- μ@@@@@@@ για αυτο ηρθα σε εσενα, για τη δικη μου συντελεια να με βοηθησεις
    ελπιζω να εσκασες λιγο γελακι.

Ολα θα μπουν σε σειρα μελινακι.

Senior Member
    Λετε να περασει ρε παιδια;απλα με θεωρω τοσο αχρηστη.
    Νικ το μονο που με γεμιζει τωρα ειναι να περπαταω και η θαλασσα παντα μου αρεσε.εχω αναστολες με τη φαρμακολογια λογω των παρενεργειων και επισης δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που θα λω αλλα αν ξεκινησω απο τωρα με αντικαταθλιπτικα δεν ξερω τι θα χρεθαστει να παρω αργοτερα.
    Constantly curius καλημερα.ο αδερφος μου εχει σχιζοφρενεια παρανοικου τυπου εδω και δεκα χρονια.τωρα εχει κ παθολογικσ προβληματα.τον νοεμβρη πηγαμε να τον χασουμε.το ζητημα ειχε πολλες παραπλευρες απωλειες και στους γονεις μου και σε μενα και σαν κλιμα.ακριβως ρκανα παντα πισω οι δικοι μου δεν ασχολιοντουσαν καθολου μαζι μου.θεωρουσαν οτι τα καταφερνω μονη μου η ετσι ηθελαν να πιστευουν.και οπως καταλαβαινεις απο μενα ειχαν ολες τις απαιτησεις.αστα πολυ τραγικη ιστορια.
    Με τον τυπο προσπαθω να το ξεκοψω εκεινος θελει να βρεθουμε σημερα να μιλησουμε να μου εξηγησει καποια πραγματα.εγω δεν ξερω τι να κανω.απο την μια με βοηθαει.λιγο απο την αλλη με πιεζει η ολη κατασταση.

Senior Member
    ....

μελινα, αν ειναι ακριβεις οι περιγραφες σου, ο γιατρος αυτος σου φερθηκε απαραδεκτα, και δεν ξερω και ποσο καλος μπορει να ειναι στην δουλεια του.
    θα ελεγα να πας σε εναν αλλον που κατ αρχας θα σε αντιμετωπιζει οπως αρμοζει και κατα δευτερον θα σου εμπνευσει εμπιστοσυνη για τις γνωσεις του.

Senior Member
    Λετε να περασει ρε παιδια;απλα με θεωρω τοσο αχρηστη.
    Νικ το μονο που με γεμιζει τωρα ειναι να περπαταω και η θαλασσα παντα μου αρεσε.εχω αναστολες με τη φαρμακολογια λογω των παρενεργειων και επισης δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που θα λω αλλα αν ξεκινησω απο τωρα με αντικαταθλιπτικα δεν ξερω τι θα χρεθαστει να παρω αργοτερα.
    Constantly curius καλημερα.ο αδερφος μου εχει σχιζοφρενεια παρανοικου τυπου εδω και δεκα χρονια.τωρα εχει κ παθολογικσ προβληματα.τον νοεμβρη πηγαμε να τον χασουμε.το ζητημα ειχε πολλες παραπλευρες απωλειες και στους γονεις μου και σε μενα και σαν κλιμα.ακριβως ρκανα παντα πισω οι δικοι μου δεν ασχολιοντουσαν καθολου μαζι μου.θεωρουσαν οτι τα καταφερνω μονη μου η ετσι ηθελαν να πιστευουν.και οπως καταλαβαινεις απο μενα ειχαν ολες τις απαιτησεις.αστα πολυ τραγικη ιστορια.
    Με τον τυπο προσπαθω να το ξεκοψω εκεινος θελει να βρεθουμε σημερα να μιλησουμε να μου εξηγησει καποια πραγματα.εγω δεν ξερω τι να κανω.απο την μια με βοηθαει.λιγο απο την αλλη με πιεζει η ολη κατασταση.
    Ε τοτε προσπαθησε να πηγαινεις στην θαλασσα.
    Αμα θες βοηθεια για να φυγεις απο ολο αυτο πρεπει να παρεις χαπια δυστυχως.Ειχα και εγω καταθλιψη παλια και μολις πηρα χαπια εγινα καλυτερα
    Μην αφηνεις το προβλημα σ να μεγαλωνει δρασε τωρα.
    Απο οτι θυμαμαι η μονη παρενεργεια ηταν υπνηλια.Αν θες ανοιξε θρεντ και ρωτα τι παρενεργειες εχουν τα αντικαθλιπτικα.

favvel
    Guest
    Μελίνα γεια σου..είμαστε στην ίδια ηλικία..είμαστε και στο φόρουμ τα ίδια χρόνια..και σκεφτόμαστε και το ίδιο..και έχουμε κι οι δύο μπλέξει με ναρκομανή..μόνο που εγώ δεν έχω ξεμπλέξει ακόμα..
    δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό..
    εγώ πλέον επειδή ούτε εγώ έχω κίνητρα και ενδιαφέροντα σε αυτόν τον κόσμο προσπαθώ να παρηγορήσω ή καλύτερα να ξεγελάσω τον εαυτό μου σκεπτόμενη ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να ζήσω χωρίς εξάρτηση από καμία ανάγκη..
    ξέρω ότι αυτό δε γίνεται γιατί υπάρχουν κάποιοι νόμοι που διέπουν τον κόσμο αλλά αν δεν πίστευα σε κάτι τόσο άπιαστο θα είχα φουντάρει τώρα..
    ίσως είναι και μια δικαιολογία η πίστη μου στο αδύνατο προκειμένου να μην πεθάνω..
    εγώ δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου..τώρα κουτσοβγάζω ένα ιεκ αλλά δε θα ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο..κοινώς δε θα δουλέψω ποτέ μου..
    εγώ νιώθω σα να μην βγάζει νόημα αυτός ο κόσμος..έχω κουραστεί να ζω..δεν προχωράει το πράγμα..σπρώχνοντας πηγαίνω κι εγώ..με το ζόρι ζω για να μη στενοχωρήσω τη μητέρα μου..την οποία δεν αγαπάω αλλά ξέρω πως αν με χάσει θα τρελαθεί..
    η λύση είναι υπομονή Μελίνα..υπομονή μέχρι το τέλος..

Μελινα, Μελινακι, ο αδερφος ειναι ο αδερφος, τραβαει το δικο του γολγοθα, μεσα σε αυτο συμμετεχεις και εσυ ομως και μαλιστα επηρεαζεσαι οσο και να μην θες. Ψαχνεις ενα κρατημα απο ολο αυτο το ταρακουνημα και την μοναξια, αλλά απο ανθρωπους μαλλον που και εκεινοι δεν εχουν να δωσουν.

Προτεινω, 1ον να πας σε δευτερο γιατρο, 2ον μπορει στη περιπτωση σου η ψυχοθεραπεια Να ειναι πολυ πολυ καλυτερη απο οσο εχεις ηδη φανταστει και σε ενα χρονο απο σημερα να μην βιωνεις απελπισιες, κρισεις αγχους, πονο, απελπισια, μηπως εχεις καποια μορφης εθισμου σε κατι ? τσιγαρο αλκοολ ?

Εαν ειναι εφικτο οικονομικα, ζητησε μια στηριξη μεχρι να βαλεις εσενα σε σειρα για να ασχοληθεις με την ψυχικη σου υγεια. Οι θετικες επιλογες, φερνουν θετικα αποτελεσματα, θετικη ψυχολογια. Απαιτειται ομως υπομονη και σωστη προσπαθεια !
    Ως δια μαγειας τιποτα δεν αλλαζει σε αυτον τον κοσμο. Επειδη ζεις με νοσηροτητα γυρω σου δεν εισαι υποχρεωμενη ουτε καταδικασμενη μια ζωη να υποφερεις.

C.C
    Last edited by Constantly curious; 11-05-2016 at 09:48.

Page 2 of 2 FirstFirst 12